Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Yok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
hayılrısı olsun canım bak bende ikitane birde koca üç:)
Hayırlı evlat olsun canım.
aynen katılıyorum..
bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
bende hemen altındayım senin sevcanda:)

Sağol Kaderim :)
Bizde ikiledik erkekleri şimdi. Bi dahakine bakarsın berabere kalırız onlarla :)
Sağlıklı olması en önemlisi hem :)

Napıyosun arkadaşım nasılsın?Sen koruparkın oraya yakınsın değilmi?Metro istasyonun orada buluşuruz olurmu?

Sağol Kaderim :)
Bizde ikiledik erkekleri şimdi. Bi dahakine bakarsın berabere kalırız onlarla :)
Sağlıklı olması en önemlisi hem :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında

bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum

ay ya üzüldüm cünkü ben cumartesi beşte cıkıyorum işten siz buluşunca birbirinizi nasıl tanıyorsunuz merak ettim

evet bu cumartesi buluşucaz işyerin yakınsa merinosa çıkışta gelebilirsin 5te cıkıyosan yetişirsin biz zaten anca 2de buluşup toplaşabiliriz

ben geliyorum ben geliyorum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dedimki kocikim bak benim için bende gelim die merinosta yapıyolar herkezin evi uzak sırf benim için dedim evde yapcakalrdı benimki izin ermez dedim acık havada yapıyolar dedimattım atıştırdım benim için deyeee sonra ters ters baktı bende dedim serapla halimeyle gidicez merinos parkı acık hava nolcak ya dedim lüffen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndedim oda baktı güldü herelde bu evet dmek:26: yani geliyorum ben ohh be gelcem gelcemmmmmmmmmmmmm banane gelcemmmmmmmmmmm

ayyy ne giycez şimdi yaa:44:

piknik gb yapalım ya girmeyelim kafe ortamına felan kalabalıkta nasıl davrancamızı şaşırırız ama piknik gb olursa raaht oluruz herkezde ona göre giyinsin kek kurabiye felan yapalım öyle hamur işine felan girişmeyin böle cayla kolayla gitcek şeyler olsun ben cayda getiririm benim evim yakınnn termosumda var komsumunda var oda yaapr cayalr bizden yani :))ay cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seviorum len sizi

Napıyosun arkadaşım nasılsın?Sen koruparkın oraya yakınsın değilmi?Metro istasyonun orada buluşuruz olurmu?
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)

senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
[QUOTE=bahar27;26
Yok canım ben eşimi kastettim ikiledik diye :) İki erkek olcak başımda :)
Yeni evliyim zaten :)

Ben 21 yaşındayım ama öyle bi yaş sınırlamamız yok sanırım :) her yaştan vardır diye düşünüyorum :)

ayyy bebek güldürdün beniii. iş görüşmesinemi gidiyorsun yaş sınırı varmı diye sormuşsun. ilahi ilkokul çocukları gibi haha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…