Ben 21 yaşındayım ama öyle bi yaş sınırlamamız yok sanırım :) her yaştan vardır diye düşünüyorum :)
hayılrısı olsun canım bak bende ikitane birde koca üç:)Yok canım kız istiyodum ama oğluşum olcak :)
aynen katılıyorum..Hayırlı evlat olsun canım.
bende hemen altındayım senin sevcanda:)bende bursa zaferlı sayılırım ...
bursayı çok sevıyorummm çunku esımın ordan buldum ah yeşil bursa güsel bura bu arada bende evliyim 2 çocuk annesıyım 23 yasındayım 4 yıllık evliyım
levent usluya gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun.
suat paker canım,,ama ankara asf. doruğada gidiyorum nadirde olsa acillk durumumuz olmuştu da bana yakın hem orası orayada reyhan beye gitniştim.
ama suat pakeri tek geçerim birde yoğun olmasa..
ozaman gelmessen topa koyarız seni öyle sayfa açıp gelmemezlik olmaz:)http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...nos-parkinda-bulusuyorrrrrr.html#post26622460
KIZLAR BULUŞUYORUZ DİE ANASAYFAYA TOPİK AÇTIM GELCEK OLANLAR
BEN GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
YAZSIN ORAYA SESİMİZİ DUYSUN KK
dukan tehlikeli değilmi yaa:18:Özgem gelmene çok sevindim gerçektenDediğin fikir güzel canım güzelde ben dukan diyeti yapıyorum ve bugün 3. günüm ben de yapar getiririm sorund eğil ama ben yiyemem malesef sırf protein yemem içmem lazım yağ yok şeker yok Atak dönmindeyim ve pazara kadar yapmam lazım saf protein olarak.Ben yersem yulaf kepeği krepi yerim anca Ama çay vs serbest onları içebilirim kusuruma bakmayın artık
canım bize çok geliyor malum 2 çocuk var oyüzden her tarafı yakıyoruz,vede dublekste oturuyorum, merdiven bölümünde kocaman bir tavan var, anca ısınıyoruz,kızlar daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bu aralar tasarruf konusunda herşey dkkatimi çekmeye başladı malum bu aralar çok borçlandık
ben ilk defa doğalgaz kombili bir evde oturyorum sizce kışın ne kadar fatura gelir evim şu şekilde yatak odası annemin odası oturma odası mutfak banyo ve bütün bunların ve balkonun kpısınında açıldıgı ortda bir salon var salonuma tam 8 kapı çalıyor ve birisi de dış kapı yani kışın kapalı tutabileceğim bir odam yok hepsi açık kalmak zorunda yada yarım olacak sizce ne yapayım ne kadar gelir
300le açılışı yapmıştık 490la kapanışı yaptık:18:
evet evet merinos..bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum
ben eminmki herkezi şıp diye tanıyacam:)ay ya üzüldüm cünkü ben cumartesi beşte cıkıyorum işten siz buluşunca birbirinizi nasıl tanıyorsunuz merak ettim
cevap icin teşekkürler kac yaş civarında arkadaşlar acaba cok gencseniz ben kırk yaşındayım aranıza katılmak icin
bende 31 canım yaş sınırlaması yok rahat ol..
hayılrısı olsun canım bak bende ikitane birde koca üç:)
aynen katılıyorum..
bende hemen altındayım senin sevcanda:)
levent usluya gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun.
suat paker canım,,ama ankara asf. doruğada gidiyorum nadirde olsa acillk durumumuz olmuştu da bana yakın hem orası orayada reyhan beye gitniştim.
ama suat pakeri tek geçerim birde yoğun olmasa..
ozaman gelmessen topa koyarız seni öyle sayfa açıp gelmemezlik olmaz:)
dukan tehlikeli değilmi yaa:18:
canım bize çok geliyor malum 2 çocuk var oyüzden her tarafı yakıyoruz,vede dublekste oturuyorum, merdiven bölümünde kocaman bir tavan var, anca ısınıyoruz,
300le açılışı yapmıştık 490la kapanışı yaptık:18:
evet evet merinos..
ben eminmki herkezi şıp diye tanıyacam:)
bende 31 canım yaş sınırlaması yok rahat ol..
Ne yönden tehlikesini duydun canım:44:.Bende araştırdım hatta burda yapan çok kişi var.Zararı şöyle diyor kolestrolü olan biri dikkat etsin çok yüksekse yapmasın diyor.Ben mesela yumurta hergün yemiyorum kolestrol açısından.Zaten sadece 7 gün kadar yapıcam atak dönemini, sonra seyir dönemine geçicem.O zaman sebzede giriyor proteinle beraber.Benim metabolizmada çok hızlı değil yavaşta olsa vermeye razıyım.Sporda yapıyorum tabiki buda önemli.Yeni başladım sayılır dukana zaten
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşındaSağol Kaderim :)
Bizde ikiledik erkekleri şimdi. Bi dahakine bakarsın berabere kalırız onlarla :)
Sağlıklı olması en önemlisi hem :)
hayılrısı olsun canım bak bende ikitane birde koca üç:)
aynen katılıyorum..
bende hemen altındayım senin sevcanda:)
Ne yönden tehlikesini duydun canım:44:.Bende araştırdım hatta burda yapan çok kişi var.Zararı şöyle diyor kolestrolü olan biri dikkat etsin çok yüksekse yapmasın diyor.Ben mesela yumurta hergün yemiyorum kolestrol açısından.Zaten sadece 7 gün kadar yapıcam atak dönemini, sonra seyir dönemine geçicem.O zaman sebzede giriyor proteinle beraber.Benim metabolizmada çok hızlı değil yavaşta olsa vermeye razıyım.Sporda yapıyorum tabiki buda önemli.Yeni başladım sayılır dukana zaten
canım ne bilim dukan diyeti diye aklımda kalmış, ne gibi zararları var bilmiyorum ama
yanlış hatırlıyorsam ne olur düzelt,tv de çıkmıştı hani kadın dukan diyetinden hayatını kaybetmişti,yanlış hatırlamıyorsam
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
canım ne bilim dukan diyeti diye aklımda kalmış, ne gibi zararları var bilmiyorum ama
yanlış hatırlıyorsam ne olur düzelt,tv de çıkmıştı hani kadın dukan diyetinden hayatını kaybetmişti,yanlış hatırlamıyorsam
Allah korusun canım ya tırsdım şimdi bak:18:Öyle bişey ben duymadım ama araştırayım bir. Bu kkda okadar kişi yapıyorki bu dukanı.Benim komşumda dukan diyeti yaptı baya bir zayıfladığını gördüm.İnşallh öyle ölümcül tehlikesi yoktur varsada yapmam tabiki :18:
Allah korusun canım ya tırsdım şimdi bak:18:Öyle bişey ben duymadım ama araştırayım bir. Bu kkda okadar kişi yapıyorki bu dukanı.Benim komşumda dukan diyeti yaptı baya bir zayıfladığını gördüm.İnşallh öyle ölümcül tehlikesi yoktur varsada yapmam tabiki :18:
inşallah diyet isimlerini karıştırıyorumdur..çünkü emin değilim ama o bahsettiğim kadın hızlı kilo vermişti hemde dr. kontrolündeydi hatta ailesi mahkemeye başvurmuştu bu yanlış diyet için,,
inşallah diyet isimlerini karıştırıyorumdur..çünkü emin değilim ama o bahsettiğim kadın hızlı kilo vermişti hemde dr. kontrolündeydi hatta ailesi mahkemeye başvurmuştu bu yanlış diyet için,,
Anlıyorum canım yinede uyardığın için çok teşekkür ederim.İnşallah öyle değildirGoogleye yazsam çıkarmı acaba:44:
Anlıyorum canım yinede uyardığın için çok teşekkür ederim.İnşallah öyle değildirGoogleye yazsam çıkarmı acaba:44:
muakkak çıkar..
bu cumartesimi bulışucaksınız bende bursadayım hemde merinosa on dakka lütfen cevap bende aranıza katılmak istiiyorum
ay ya üzüldüm cünkü ben cumartesi beşte cıkıyorum işten siz buluşunca birbirinizi nasıl tanıyorsunuz merak ettim
Hayrola bu saatte napıyosun burda demeyim çünkü aynısını sende bana sorarsın
ufuk şimdi kükrücek yatıyom yatıyom byyyyyyyyyyyyyyyy:18::18::18:
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)Napıyosun arkadaşım nasılsın?Sen koruparkın oraya yakınsın değilmi?Metro istasyonun orada buluşuruz olurmu?
[QUOTE=bahar27;26
Yok canım ben eşimi kastettim ikiledik diye :) İki erkek olcak başımda :)
Yeni evliyim zaten :)
Ben 21 yaşındayım ama öyle bi yaş sınırlamamız yok sanırım :) her yaştan vardır diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?