kızlar daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bu aralar tasarruf konusunda herşey dkkatimi çekmeye başladı malum bu aralar çok borçlandık
ben ilk defa doğalgaz kombili bir evde oturyorum sizce kışın ne kadar fatura gelir evim şu şekilde yatak odası annemin odası oturma odası mutfak banyo ve bütün bunların ve balkonun kpısınında açıldıgı ortda bir salon var salonuma tam 8 kapı çalıyor ve birisi de dış kapı yani kışın kapalı tutabileceğim bir odam yok hepsi açık kalmak zorunda yada yarım olacak sizce ne yapayım ne kadar gelir
günaydın arkadaslar nasılsınız dünden bu yana :)
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
Tamam canım anlaştık
Maymis yanlış anladın galiba .Tumese hanım dün yeni gelmişti topiğe o sordu yaş sınırlaması varmı bende katılsam diye.Bebek arkadaşımızda yok yaş sınırlaması ben 21 yaşındayım dedi.Olay bundan ibaretayyy bebek güldürdün beniii. iş görüşmesinemi gidiyorsun yaş sınırı varmı diye sormuşsun. ilahi ilkokul çocukları gibi haha:)))
GünaydınArkadaşlar günaydın:)))
Günaydın teşkler sen nasılsıngünaydın arkadaslar nasılsınız dünden bu yana :)
günaydınlarrrr
ben iyiyim şekerlik sen nasılsın????
kızlar günaydın buralardayım ama çocuk bakıyorum zeynep bizde annesi doktora gittide burlardayımm
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
Tamam canım anlaştık
Maymis yanlış anladın galiba .Tumese hanım dün yeni gelmişti topiğe o sordu yaş sınırlaması varmı bende katılsam diye.Bebek arkadaşımızda yok yaş sınırlaması ben 21 yaşındayım dedi.Olay bundan ibaret
ya ewt okudum şimdi geçmişi başını okumayıp sondan okuyunca komik geliyo tabiii:))) özür bebek. bende dedim ala ala niye böyle bir soru sormuş ya hehe:))
Günaydın teşkler sen nasılsın
iyiyim ben de canım heyecanla gün sayıyorum işte haftalar biran önce geçsin de bebişimi kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum :)
iyiyim ben de canım heyecanla gün sayıyorum işte haftalar biran önce geçsin de bebişimi kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum :)
ben de iyiyim çok sükür tatlım. bu sabah özendim kendime cay demledim :) pek bi içim çekti ilk kez bu kara cayı :) yakın olsak buyur gel beraber keyif yapalım derdim...
ayyy bende heyecanlandım seninle yaa. şimdi ben yarın işten ayrılıyorum ve evide taşıyacağız. bu arada internetim olmayabilir. eğerki yazamazsam o ara şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. cmt gelir görüşürsek telleşiriz. bebişi görmeye gelirim hastaneye ok.
Ne güzel tatlı heyecan bunlar.Allah kurtarsın sağlıkla kavuş bebeğine
ahh canım sağol.
bende yeşil çayımı yudumluyordum...
bugün sağlıklı takılasım geldi niyeyse:):):)
ayyy bende heyecanlandım seninle yaa. şimdi ben yarın işten ayrılıyorum ve evide taşıyacağız. bu arada internetim olmayabilir. eğerki yazamazsam o ara şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. cmt gelir görüşürsek telleşiriz. bebişi görmeye gelirim hastaneye ok.
ben doğuma iki ay kala hep ütü yapmıştım. ben tüm kıyafetlerini ablamdan almıştım. ve tüm malzemelerini. öyle böyle değil benim ablam 4 çocukluk kıyafet almış hemde en iyilerinden. hepsi yepyeniydi. ve giyilmemişler bile vardı. hepsini zevkle yıkayp tek tek ütülemiştim. ve tecrübesizlikten hangi boydakiler olur bilemedim. dolap taşmıştı hehe:)) çok güzel telaşlardı. yatağını eşimle hazırlamıştık. oyuncak bebek koymuştuk bide selinay diye:))) ayy ne güzeldr o günler bee. doyasıya çıkar tadını. bugunlerinde ayrı güzelliği var ama geçince anlaşılıyor işte şekil a da görüldüğü üzere.
ayyy ne güzel heyecan bunlar varyaaa....
bu hafta sonu taşınıyormusun maymis...ne güzel...kolay gelsin sana şimdiden...
esyaların hepsini kendim yıkadım ütüledim mis gibi oldular valla fazla bişi almadık ama olanlar da yetti basıma :) dediğin gibi bir gör yatagı hazır, yastıgının yanına da bir tane ayıcık koyduk dönencesini taktık falan zaten yatak odası girisinde benim ve ilaydamın cantaları da hazır yani geliyorum dediği anda kostur kostur gidebilicem :)) bir de bana sunu söylemişlerdi cok doğruymus... 9 ay gecer son 10 gun geçmez diye. rabbimin izniyle sağlıkla 36 haftayı bitirdik artık sayılır ama son 3 4 hafta yok geçmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?