Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

günaydın tatlım nasılsın ?

geçtiğimiz yıl kombiyi 20 23 dereceye ayarlamıstık yani 1 - 1,5 kademeye geliyordu. eşim kaza yaptığı için borclarımız cok fazlaydı mecbur sizin gibi tasarrufa yönelmek zorunda kaldık. gerek kalın giyindik gerek battaniye ile oturduk atlattık... benim evim bir salon ve bir yatak odası toplamda 5 tane petek calısıyordu. evim de dıs kapıdan girişte bir hol var ve holdan dağılıyor odalara. en fazla 265 tl ödemiştik... ben bu seneyi merak ediyorum bir de bebiş gelicek hayırlısı bakalım buyuk ihtimal doğalgaza calısıca... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar günaydın buralardayım ama çocuk bakıyorum zeynep bizde annesi doktora gittide burlardayımm

kızlar günaydın buralardayım ama çocuk bakıyorum zeynep bizde annesi doktora gittide burlardayımm

Günaydın canım Allah kolaylık versin.Bu arada topikte gerçek isimlerimizi hitap etmeyelim.Bir arkadaşım için gerçek ismiyle hitap ettim burada sanırım yanlış oldu.Rumuzalrımızla hitap edelim.Sonuçta herşey konuşuluyor, tanıdık vs çıkarmış.O yüzden rumuzunuzla hitap edeceğim arkadaşlar :18:

iyiyim ben de canım heyecanla gün sayıyorum işte haftalar biran önce geçsin de bebişimi kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum :)

ayyy bende heyecanlandım seninle yaa. şimdi ben yarın işten ayrılıyorum ve evide taşıyacağız. bu arada internetim olmayabilir. eğerki yazamazsam o ara şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. cmt gelir görüşürsek telleşiriz. bebişi görmeye gelirim hastaneye ok.

ben de iyiyim çok sükür tatlım. bu sabah özendim kendime cay demledim :) pek bi içim çekti ilk kez bu kara cayı :) yakın olsak buyur gel beraber keyif yapalım derdim...

ahh canım sağol.
bende yeşil çayımı yudumluyordum...
bugün sağlıklı takılasım geldi niyeyse:):):)

tatlım benim doğuma en az 20 gun var daha normal tarihinde gelirse o da yok acele ederse de kısmet bakalım :) beklerim her zaman cmt gunku bulusmaya gelemiyorum ben fazla dısarı cıkamıyorum artık cıksa mda ya esim ya da annemler yanımda oluyorlar ne olur ne olmaz diye... ama kızımla beraber katılırım bundan sonraki bulusmalarınıza nasip olursa

ben doğuma iki ay kala hep ütü yapmıştım. ben tüm kıyafetlerini ablamdan almıştım. ve tüm malzemelerini. öyle böyle değil benim ablam 4 çocukluk kıyafet almış hemde en iyilerinden. hepsi yepyeniydi. ve giyilmemişler bile vardı. hepsini zevkle yıkayp tek tek ütülemiştim. ve tecrübesizlikten hangi boydakiler olur bilemedim. dolap taşmıştı hehe:)) çok güzel telaşlardı. yatağını eşimle hazırlamıştık. oyuncak bebek koymuştuk bide selinay diye:))) ayy ne güzeldr o günler bee. doyasıya çıkar tadını. bugunlerinde ayrı güzelliği var ama geçince anlaşılıyor işte şekil a da görüldüğü üzere.

Ne güzel tatlı heyecan bunlar.Allah kurtarsın sağlıkla kavuş bebeğine

amin inşaAllah tatlım rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu duyguları gerçekten cok güzel birşey

ahh canım sağol.
bende yeşil çayımı yudumluyordum...
bugün sağlıklı takılasım geldi niyeyse:):):)

:)) yeşilçayı ben de cok seviyorum ama hamilelikte dr içmeyeceksin dedi ondan hasret kaldım ama olsun yeşil cay kara cay pc basında bile karsılıklı keyfini sürmek güzel :)
afiyet bal şeker olsun

iyiyim ben de canım heyecanla gün sayıyorum işte haftalar biran önce geçsin de bebişimi kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum :)

ayyy ne güzel heyecan bunlar varyaaa....

bu hafta sonu taşınıyormusun maymis...ne güzel...kolay gelsin sana şimdiden...

esyaların hepsini kendim yıkadım ütüledim mis gibi oldular valla fazla bişi almadık ama olanlar da yetti basıma :) dediğin gibi bir gör yatagı hazır, yastıgının yanına da bir tane ayıcık koyduk dönencesini taktık falan zaten yatak odası girisinde benim ve ilaydamın cantaları da hazır yani geliyorum dediği anda kostur kostur gidebilicem :)) bir de bana sunu söylemişlerdi cok doğruymus... 9 ay gecer son 10 gun geçmez diye. rabbimin izniyle sağlıkla 36 haftayı bitirdik artık sayılır ama son 3 4 hafta yok geçmiyorr

ayyy ne güzel heyecan bunlar varyaaa....

bu hafta sonu taşınıyormusun maymis...ne güzel...kolay gelsin sana şimdiden...

yok semihacım kesin belli değil. bugun belli olacak.olunca yazarım. ama yarın işte son günüm ya belki bu sıralar yazamam telaşelerden diye dedim. yoğun günler beni bekler. ev taşıma selinayın doğumgünü. ardı bayram. ohh ohh

geçmez canım geçmez. ben diyordum yok bu gelmeyecek diye. o haftalar yıllar gibi geldi. ve gerçektende gelmedi zaten. doktor 15 i demişti. 20 sinde doğdu. oda suni sancıyla zorla yani. çok rahattı hanım. halada aynı. içerde ayakları biri bi yana diğeri bir yana diyorduk saltanat kurmuş bu içerde. şimdide aynı içerdeki gibi yatışı hareketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…