kızlar fotoraf makinamın şarjını bulamıyorum güzel fotoraf makinası olan varmıanı ölümsüzleştirelim
yok semihacım kesin belli değil. bugun belli olacak.olunca yazarım. ama yarın işte son günüm ya belki bu sıralar yazamam telaşelerden diye dedim. yoğun günler beni bekler. ev taşıma selinayın doğumgünü. ardı bayram. ohh ohh
geçmez canım geçmez. ben diyordum yok bu gelmeyecek diye. o haftalar yıllar gibi geldi. ve gerçektende gelmedi zaten. doktor 15 i demişti. 20 sinde doğdu. oda suni sancıyla zorla yani. çok rahattı hanım. halada aynı. içerde ayakları biri bi yana diğeri bir yana diyorduk saltanat kurmuş bu içerde. şimdide aynı içerdeki gibi yatışı hareketleri.
kızlar fotoraf makinamın şarjını bulamıyorum güzel fotoraf makinası olan varmıanı ölümsüzleştirelim
ne güzel telaşeler bunlar:):):)
yorucu ama güzel :)
bizde yarın neti iptal edeceğiz ...
taşınana kadar bendede olmaz artık internet...
biz arıyoruz iptal içinde müzik dinletiyorlar 1 saat. ulaşamadık bir türlü. artık bir gün eşim izin alıp hem teli hem neti kapatacak. yeni yerde inş. artık bakalım. offf ne zaman taşınacağız ya herşey evde hurçlarda ve kutularda. ev dandini valla.
biz arıyoruz iptal içinde müzik dinletiyorlar 1 saat. ulaşamadık bir türlü. artık bir gün eşim izin alıp hem teli hem neti kapatacak. yeni yerde inş. artık bakalım. offf ne zaman taşınacağız ya herşey evde hurçlarda ve kutularda. ev dandini valla.
canım o zaman yanlış alarm:)Kaderim gogleden yazdım ama tam olarak ölmüş vs diye yazan bir yer yok göremedim.
piknik olur tabi ama baharı düşündükçe üzülüyorum..ben geliyorum ben geliyorum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dedimki kocikim bak benim için bende gelim die merinosta yapıyolar herkezin evi uzak sırf benim için dedimevde yapcakalrdı benimki izin ermez dedim acık havada yapıyolar dedim attım atıştırdım benim için deyeee sonra ters ters baktı bende dedim serapla halimeyle gidicez merinos parkı acık hava nolcak ya dedim lüffen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim oda baktı güldü herelde bu evet dmek:26: yani geliyorum ben ohh be gelcem gelcemmmmmmmmmmmmm banane gelcemmmmmmmmmmm
ayyy ne giycez şimdi yaa:44:
piknik gb yapalım ya girmeyelim kafe ortamına felan kalabalıkta nasıl davrancamızı şaşırırız ama piknik gb olursa raaht oluruz herkezde ona göre giyinsin kek kurabiye felan yapalım öyle hamur işine felan girişmeyin böle cayla kolayla gitcek şeyler olsun ben cayda getiririm benim evim yakınnn termosumda var komsumunda var oda yaapr cayalr bizden yani :))ay cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seviorum len sizi
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
neremden okuduysam:)
günaydınnn..Arkadaşlar günaydın:)))
iyiz canım sen nasılsın bakalım..günaydın arkadaslar nasılsınız dünden bu yana :)
günaydınlarrrr
ben iyiyim şekerlik sen nasılsın????
bende alırım...
tatlım ev tel ve neti kapattırma yerine tasınacağınız adrese nakil işlemi yaptırsanıza tabi kullanmaya devam edecekseniz...
böylece hem numara aynı kalır hem de tekrar açtırma derdiniz kalmaz yine tercih sizin ama
evet bizde aradık aynı müzkten dinlettiler bizede
sende evden eve nakliye çağıracaksın değil mi?
neden o kadar koli huçr çıktı ki?
yada ben çok rahatım...
taşınma tarihini telefonla mı öğreneceksin yerine mi gideceksin?
boşuna tel ft ödemek istemiyoruz. hiç görüşmeden her ay 25 tl ödüyoz. ittiğimiz yerde hemen katı gezip 3-4 kişilik ortak net kullanacakları bulucam. tel almıcam.
ne bilim valla canım ben tüm mutfak ve konsol mazlezemelerini koliledim. yüklük ve kıyafetleride hurçladım. tel açıcam yemekten sonra.
benim kocik öğlen yemege gelcek ben bişiler hazirlim :18:
benim kocik öğlen yemege gelcek ben bişiler hazirlim :18:
ben geliyorum ben geliyorum yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dedimki kocikim bak benim için bende gelim die merinosta yapıyolar herkezin evi uzak sırf benim için dedimevde yapcakalrdı benimki izin ermez dedim acık havada yapıyolar dedim attım atıştırdım benim için deyeee sonra ters ters baktı bende dedim serapla halimeyle gidicez merinos parkı acık hava nolcak ya dedim lüffen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim oda baktı güldü herelde bu evet dmek:26: yani geliyorum ben ohh be gelcem gelcemmmmmmmmmmmmm banane gelcemmmmmmmmmmm
ayyy ne giycez şimdi yaa:44:
piknik gb yapalım ya girmeyelim kafe ortamına felan kalabalıkta nasıl davrancamızı şaşırırız ama piknik gb olursa raaht oluruz herkezde ona göre giyinsin kek kurabiye felan yapalım öyle hamur işine felan girişmeyin böle cayla kolayla gitcek şeyler olsun ben cayda getiririm benim evim yakınnn termosumda var komsumunda var oda yaapr cayalr bizden yani :))ay cok heycanlandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seviorum len sizi
bende dila hanımı izledim muhteşem bir dizi,
erkan petekkaya başlı başına muhteşem zatiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?