Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar fotoraf makinamın şarjını bulamıyorum güzel fotoraf makinası olan varmı anı ölümsüzleştirelim

ne güzel telaşeler bunlar:):):)
yorucu ama güzel :)
bizde yarın neti iptal edeceğiz ...
taşınana kadar bendede olmaz artık internet...

bakalım hayırlısı olsun yahu benim pzt günü randevum var dr.a o zaman az çok tahmini belli olur herhalde dönmeye basladığı için normal doğum olacak kısmetse bu yuzden kesin tarih belirlenemiyor sanırım. fakat anasına benzerse eğer erken gelir :) ben 23 gun erken doğmusum cunku. o kadar da erken gelmesin de :)))) gelsin artık be

ne güzel telaşeler bunlar:):):)
yorucu ama güzel :)
bizde yarın neti iptal edeceğiz ...
taşınana kadar bendede olmaz artık internet...

biz arıyoruz iptal içinde müzik dinletiyorlar 1 saat. ulaşamadık bir türlü. artık bir gün eşim izin alıp hem teli hem neti kapatacak. yeni yerde inş. artık bakalım. offf ne zaman taşınacağız ya herşey evde hurçlarda ve kutularda. ev dandini valla.

tatlım ev tel ve neti kapattırma yerine tasınacağınız adrese nakil işlemi yaptırsanıza tabi kullanmaya devam edecekseniz...

böylece hem numara aynı kalır hem de tekrar açtırma derdiniz kalmaz yine tercih sizin ama

evet bizde aradık aynı müzkten dinlettiler bizede
sende evden eve nakliye çağıracaksın değil mi?
neden o kadar koli huçr çıktı ki?
yada ben çok rahatım...
taşınma tarihini telefonla mı öğreneceksin yerine mi gideceksin?

Kaderim gogleden yazdım ama tam olarak ölmüş vs diye yazan bir yer yok göremedim.
canım o zaman yanlış alarm:)
piknik olur tabi ama baharı düşündükçe üzülüyorum..

boşuna tel ft ödemek istemiyoruz. hiç görüşmeden her ay 25 tl ödüyoz. ittiğimiz yerde hemen katı gezip 3-4 kişilik ortak net kullanacakları bulucam. tel almıcam.

ne bilim valla canım ben tüm mutfak ve konsol mazlezemelerini koliledim. yüklük ve kıyafetleride hurçladım. tel açıcam yemekten sonra.

bizdede aynı net+tel her ay 100tl gidiyor...
bu ay kapatalım diye düşündük bizde...
hadi bakalım bol şans
umarım üzmezler seni...

benim kocik öğlen yemege gelcek ben bişiler hazirlim :18:

az önce nette gördüm paylasmak istedim sizinle de :))) öldüm gülmekten, ama bir o kadar da doğru... nasıl altından kalkıcaz bu zamların bilemiyorum

muhteşem yüzyılı izliyorumufuk görmesin

akşam izleyemedimde

Ayyyy çok sevindim.

EVET KIZLAR HERKES HEMFİKİRSE PİKNİK İŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA. HEM ÇOCUKLULAR RAHAT EDER. Çünkü Cafede ben benimkini yarım saatten fazla tutAmazdım ama hava da soğuk olabilir diye birşey diyemedim.

KIZLAR NE YAPALIM HAMUR İŞİ YAPABİLECEK OLANLAR BİRER ÇEŞİT YAPSIN GETİRSİN HERKEZ KENDİNE BARDAK TABAKTA GETİRSİN ÖZGENİN DEDİĞİ GİBİ BİRER İÇECEK ALIR YER İÇER KAYNAŞIRIKKKK :ddd

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…