Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ayy cnaım sende begendin fikri içim raahtladı çünkü herşeyi sen ayarladınben geldim piknik olsun dedim kızarsın die korktumm:)) oh ohhhhhhhhhhhh cayalrı ben getircem uzaktan geliyo arkadaşlar bardak çanak tasımasınlar ben bardak seker kasık felan getiririm nolcekkie vim yakın pilastık tabak çatal alırız öle şeyler taşımayın sade yapıcanız şeyleri getirin yapabilcekelr yapsın sorun deel yetmezse paraylada alırız arkadaşlar

yeni dizilere bulaşmak istemiyorum:18: yenilerden bitek..huzur sokağını izliyorum
bende bende favori dizilerim arasında:)
herkez yazsın neler yapabileceğini ona göre düzenleme yapalım ki herkez aynı şeyi yapmış olmasın

uzaktan gelecek arkadaşlar ellerinde bardaklar tabaklar olmasın ben size getiririm
ayy ne kadar düşünceliyimmmmm allahımmmmmmmmm:)))

o benim düşenciliğimdi kız hahhaaaaaaaaaaaaa

Aşkolsun canım neden kızayaım en güzeli piknik tabi ama dediğim gibi hava durumuna bağlıydı o günden hava güzel olacakmış :)

Ayyy nasıl kafaladın kız adamı... :))) helal olsun kadının fendii işte

Neysee kızlar o zaman herkes bir çeşit birşey yapabilirse güzel olur... Maksat aç kalmayalaım.
Dediğin gibi plastik bardak tabak alırız.
foto makinası ben de getiririm.
Birde orada masa varmıy dı? ben hatırlamıyorum eğer yoksa bende polar da var ama yeter mi? bilmiyorum. :))))
ayy çok heycanlı.

masa varmı evet bende bunu merak ettim yerde oturamammm ya

birde park varmııı

Son düzenleme:

biz komşularla pikniğe gittik oraya yere seripte yemiştik masalar yok görmedim ben

poları al sen benim komşudada bi halı var onua alırız

nasıl kafaladım kocamı şöleki 2 komşumla birlikte gelicemgelicem gerekirse mahalleyi arkama alıp gelicemallahım çok gelcem dedim bişi çıkcak die ödüm kopuyo bende çok heycanlandımayyy valla evlenirken böle olmadımcahil cahil evlendim ohh rahattım şimdi dert oldu akşam uyuyamadım

birde park varmııı

parkı çok güzel spor aletleride var önce yer sonra eritiriz masa yok sen tabure alda gell

niye yere oturamıyosun kıss

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
haksever, sekerlik16, bebek, kaderim, semiha, sevcan..., hyrm

bütün kıslar toplandıkk

kıss güldürdün beni sende.
demek heyecan yapmamıştın hiç evlenirken :):):):)

birde park varmııı

Niye şekerim toton alışkın değil mi?

Yaa evet masalar yok sanırsam :)))

park yok spor aletleri var :) sadece, ama her yer çim çocuklar sanırım rahat ederler olmadı ben ip de alırım yanıma, bizim veletlere salıncak kurarız :) top alırız. İnşallah dururlar :)))

alın alın halatı olanda alsın ip atlayalım top oynayalımm

ay bayılacammm heycandan gelmezsem bilinki heycandan küttt ben

parkı çok güzel spor aletleride var önce yer sonra eritiriz masa yok sen tabure alda gell

niye yere oturamıyosun kıss

tabure alayım ben en iyisii:)
arda varya onkere kalkarım ben ardanın peşine ayakkabı giy çıkar giy çıkar derken sohbetten faydalanamam:)))

ayyy bebek güldürdün beniii. iş görüşmesinemi gidiyorsun yaş sınırı varmı diye sormuşsun. ilahi ilkokul çocukları gibi haha:)))
Ayy bi anda ne oluyoruz dedim ama sonradan Bahar27 arkadaşımız sağolsun aydınlatmış seni :)

park var diye biliyorum ama
yanııyor olabilirmiyim acaba

benim toto neler gördü neler yok canım arda çok koşturacakta ondan:)
alın alın halatı olanda alsın ip atlayalım top oynayalımm

ay bayılacammm heycandan gelmezsem bilinki heycandan küttt ben
ayy çok güldümmm delüüüüüü

tabure alayım ben en iyisii:)
arda varya onkere kalkarım ben ardanın peşine ayakkabı giy çıkar giy çıkar derken sohbetten faydalanamam:)))

al al toton yer görmesinbenim sohbetimden yararlanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…