Ayyyy çok sevindim.
EVET KIZLAR HERKES HEMFİKİRSE PİKNİK İŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA. HEM ÇOCUKLULAR RAHAT EDER. Çünkü Cafede ben benimkini yarım saatten fazla tutAmazdımama hava da soğuk olabilir diye birşey diyemedim.
KIZLAR NE YAPALIM HAMUR İŞİ YAPABİLECEK OLANLAR BİRER ÇEŞİT YAPSIN GETİRSİN HERKEZ KENDİNE BARDAK TABAKTA GETİRSİN ÖZGENİN DEDİĞİ GİBİ BİRER İÇERCEK ALIR YER İÇER KAYNAŞIRIKKKK :ddd
bende bende favori dizilerim arasında:)yeni dizilere bulaşmak istemiyorum:18:yenilerden bitek..huzur sokağını izliyorum
herkez yazsın neler yapabileceğini ona göre düzenleme yapalım ki herkez aynı şeyi yapmış olmasınAyyyy çok sevindim.
EVET KIZLAR HERKES HEMFİKİRSE PİKNİK İŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA. HEM ÇOCUKLULAR RAHAT EDER. Çünkü Cafede ben benimkini yarım saatten fazla tutAmazdımama hava da soğuk olabilir diye birşey diyemedim.
KIZLAR NE YAPALIM HAMUR İŞİ YAPABİLECEK OLANLAR BİRER ÇEŞİT YAPSIN GETİRSİN HERKEZ KENDİNE BARDAK TABAKTA GETİRSİN ÖZGENİN DEDİĞİ GİBİ BİRER İÇECEK ALIR YER İÇER KAYNAŞIRIKKKK :ddd
ayy cnaım sende begendin fikri içim raahtladı çünkü herşeyi sen ayarladınben geldim piknik olsun dedim kızarsın die korktumm:))oh ohhhhhhhhhhhh cayalrı ben getircem uzaktan geliyo arkadaşlar bardak çanak tasımasınlar ben bardak seker kasık felan getiririm nolcekkie vim yakın pilastık tabak çatal alırız öle şeyler taşımayın sade yapıcanız şeyleri getirin yapabilcekelr yapsın sorun deel yetmezse paraylada alırız arkadaşlar
bende bende favori dizilerim arasında:)
herkez yazsın neler yapabileceğini ona göre düzenleme yapalım ki herkez aynı şeyi yapmış olmasın
uzaktan gelecek arkadaşlar ellerinde bardaklar tabaklar olmasın ben size getiririm
ayy ne kadar düşünceliyimmmmm allahımmmmmmmmm:)))
ayy cnaım sende begendin fikri içim raahtladı çünkü herşeyi sen ayarladınben geldim piknik olsun dedim kızarsın die korktumm:))oh ohhhhhhhhhhhh cayalrı ben getircem uzaktan geliyo arkadaşlar bardak çanak tasımasınlar ben bardak seker kasık felan getiririm nolcekkie vim yakın pilastık tabak çatal alırız öle şeyler taşımayın sade yapıcanız şeyleri getirin yapabilcekelr yapsın sorun deel yetmezse paraylada alırız arkadaşlar
Aşkolsun canım neden kızayaım en güzeli piknik tabi ama dediğim gibi hava durumuna bağlıydı o günden hava güzel olacakmış :)
Ayyy nasıl kafaladın kız adamı... :))) helal olsun kadının fendii işte
Neysee kızlar o zaman herkes bir çeşit birşey yapabilirse güzel olur... Maksat aç kalmayalaım.
Dediğin gibi plastik bardak tabak alırız.
foto makinası ben de getiririm.
Birde orada masa varmıy dı? ben hatırlamıyorum eğer yoksa bende polar da var ama yeter mi? bilmiyorum. :))))
ayy çok heycanlı.
masa varmı evet bende bunu merak ettim yerde oturamammm ya
birde park varmııı
birde park varmııı
biz komşularla pikniğe gittik oraya yere seripte yemiştik masalar yok görmedim ben
poları al sen benim komşudada bi halı var onua alırız
nasıl kafaladım kocamı şöleki 2 komşumla birlikte gelicemgelicem gerekirse mahalleyi arkama alıp gelicem allahım çok gelcem dedim bişi çıkcak die ödüm kopuyo bende çok heycanlandım ayyy valla evlenirken böle olmadım cahil cahil evlendim ohh rahattım şimdi dert oldu akşam uyuyamadım
birde park varmııı
Niye şekerim toton alışkın değil mi?
Yaa evet masalar yok sanırsam :)))
park yok spor aletleri var :) sadece, ama her yer çim çocuklar sanırım rahat ederler olmadı ben ip de alırım yanıma, bizim veletlere salıncak kurarız :) top alırız. İnşallah dururlar :)))
parkı çok güzel spor aletleride var önce yer sonra eritirizmasa yok sen tabure alda gell
niye yere oturamıyosun kıss
Ayy bi anda ne oluyoruz dedim ama sonradan Bahar27 arkadaşımız sağolsun aydınlatmış seni :)ayyy bebek güldürdün beniii. iş görüşmesinemi gidiyorsun yaş sınırı varmı diye sormuşsun. ilahi ilkokul çocukları gibi haha:)))
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
Tamam canım anlaştık
Maymis yanlış anladın galiba .Tumese hanım dün yeni gelmişti topiğe o sordu yaş sınırlaması varmı bende katılsam diye.Bebek arkadaşımızda yok yaş sınırlaması ben 21 yaşındayım dedi.Olay bundan ibaret
Günaydın
Günaydın teşkler sen nasılsın
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
senin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
Tamam canım anlaştık
Maymis yanlış anladın galiba .Tumese hanım dün yeni gelmişti topiğe o sordu yaş sınırlaması varmı bende katılsam diye.Bebek arkadaşımızda yok yaş sınırlaması ben 21 yaşındayım dedi.Olay bundan ibaret
ya ewt okudum şimdi geçmişi başını okumayıp sondan okuyunca komik geliyo tabiii:))) özür bebek. bende dedim ala ala niye böyle bir soru sormuş ya hehe:))
Aynen bende her sene uzak durmaya çalışırım dizilerden ama sonradan illaki bulaşıyo insan :)yeni dizilere bulaşmak istemiyorum:18:yenilerden bitek..huzur sokağını izliyorum
Piknik fikri süpermiş kızlar.
Neler yapılabilir birileri yapabileceği şeyeri yazsında bizimde fikrimiz olsun :)
Niye şekerim toton alışkın değil mi?
park yok spor aletleri var :) sadece, ama her yer çim çocuklar sanırım rahat ederler olmadı ben ip de alırım yanıma, bizim veletlere salıncak kurarız :) top alırız. İnşallah dururlar :)))
park var diye biliyorum ama
yanııyor olabilirmiyim acaba
benim toto neler gördü nelerNiye şekerim toton alışkın değil mi?
ayy çok güldümmm delüüüüüüalın alın halatı olanda alsın ip atlayalım top oynayalımm
ay bayılacammm heycandan gelmezsem bilinki heycandan küttt ben
tabure alayım ben en iyisii:)
arda varya onkere kalkarım ben ardanın peşine ayakkabı giy çıkar giy çıkar derken sohbetten faydalanamam:)))
Ayy bi anda ne oluyoruz dedim ama sonradan Bahar27 arkadaşımız sağolsun aydınlatmış seni :)
Aynen bende her sene uzak durmaya çalışırım dizilerden ama sonradan illaki bulaşıyo insan :)
Piknik fikri süpermiş kızlar.
Neler yapılabilir birileri yapabileceği şeyeri yazsında bizimde fikrimiz olsun :)
şey ben yapabilirsem kek yapıcam bide çay getiricemçay eşyaalrınıda getiricem merak etmeyin
park var diye biliyorum ama
yanııyor olabilirmiyim acaba
var var
Yok canım. Üst taraftaki parkta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?