benim toto neler gördü neleryok canım arda çok koşturacakta ondan:)
ayy çok güldümmm delüüüüüü
var kızzz
ardaya arkadaş getiricem ben merak etme ardanın iflahını keser zeynep 3 yasında ama cenesiyle hepimizi alt eder bak görürsünüz
bende ıslak kek yaparım diyecektim ama keki özge kaptı
bende gül böreği yapayım ozamann:)
ıslak kek yine yapabilriim,ama rekabete girmek istemem özgeyle
aa kim o iyi iyi benim kıza da arkadaş olur inşallah. Yada benim kız her zamanki gibi ağlar bir köşede. Genelde kendinden büyük çocuklar yanaklarını sıktığı için, sıkıştırdığı için hep sinerde yavrum kıyılara :)))
ay ıslak keke bayılırım onuda yapp
benim kek normal bi kek yaww ay böle rekabet deyince degisik bişimi yapsam acaba:44::44:
aa kim o iyi iyi benim kıza da arkadaş olur inşallah. Yada benim kız her zamanki gibi ağlar bir köşede. Genelde kendinden büyük çocuklar yanaklarını sıktığı için, sıkıştırdığı için hep sinerde yavrum kıyılara :)))
saat 1de evinin öünde olurum inşallah,kocamın haberi yok ama daha:))Ayfer bak ben onu düşünemedim :)))) benim kızda anamı ağlatır :) neyse ben spor ayakakabı giyeyim en iyisi..
kızlar işim var az ben kaçar.
Ayferim beni kaçta alıcaksın :) cumartesi
oyy oyy iyimiş benim oğlum arkadaşı çok sever yoluşmazlar inşallah:))ardaya arkadaş getiricem ben merak etme ardanın iflahını keser zeynep 3 yasında ama cenesiyle hepimizi alt eder bak görürsünüz
yok yokkk bende topa koyarım herkeziii,çıt kırıldımlık yapmakta yok hee ona göre kırk yıllık arkadaşmışız gibibak abiye giyinmeyin yolarım hee pikniğe gelir gb giyinin çok süslenmeyin yüzünüze kara süründe gelin
benim kızımın damarına basmazsa çoook güzel oynar ilgilenir senin kızınla...:)
ablalık yapar beimkisi ona...
ulan onlardan birini ben yapıcaktım :)))
ben çalışan bağyanım ben ne yapıcam şimdi. aaaa kal geldi...
değişik yap değişik yap hem sen hünerlisin...
Ayfer çaktırma sende gül böreği yap kek bana kalsın.....
cumartesi günü için bursa parcalı bulutlu 31 derece diyor meteorolojinin sitesinde kızlar. bir de sunu dusundunuz mu gecenlerde yağmur falan yağmıştı yerler kurumus mudur ? bunu da hesaba katın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?