Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
cumartesi günü için bursa parcalı bulutlu 31 derece diyor meteorolojinin sitesinde kızlar. bir de sunu dusundunuz mu gecenlerde yağmur falan yağmıştı yerler kurumus mudur ? bunu da hesaba katın bence

ay inşallah yağmaz yere sergi getiricez canım inşallah bi aksilik olmaz olursada bi çözüm buluruz elbet

ayy yok kız benimki hiç bir şey yapmaz, görürsün bak çok paylaşımcıdır yavrum :) inşallah iyi anlaşırlar.

Belki ablam ve kızıda gelecek.. Oda benim kızla bir bu arada.

ohh ohh gelsin ablanda

bende size fırınımız gazabına uğramazsam
papatya poğaçamdan yapayım :)

one kızzyap yapp

ehhh maşallah bir öğlen yemeği yedik sayfa atlamış ayol. ne işlek sayfa burası sanırım.

benimki da ögle yemeğine gelcek

oyy kıyamam ona,,dikkat ederiz annesi,benim oğlum sıkştırmaz sıkmaz ama öpebilir:)
ay ıslak keke bayılırım onuda yapp

benim kek normal bi kek yaww ay böle rekabet deyince degisik bişimi yapsam acaba:44::44:
ne yapmak istersen onu yap canım,rekabt işin şakası:)
ulan onlardan birini ben yapıcaktım :)))
ben çalışan bağyanım ben ne yapıcam şimdi. aaaa kal geldi...
değişik yap değişik yap hem sen hünerlisin...

Ayfer çaktırma sende gül böreği yap kek bana kalsın.....
ayy bende kaldım böyle ozaman geri sararım makarayı:)
baştan yazalım kim ne yapsınn diye:)
yap kızz yap
onuda yerim ben :):):)

tamam canım yaptım gitti:))

ay bu arada hürremin papucu dama atıldı yaww o nasıl bölüm öyleee:18::18::18:hürrem bu kadını çiğ çiğ yerr

Gülüm yaa sen bunları okuma bak boğazımıza dizme o gün yediklerimizi (((
Yaa keşke sende gelebilseydin. Bak benden söylemesi bebek olduktan sonra çok gezemezsin.

boğazınıza dizilmesin tatlım yaa olur mu öyle seeey yazdıklarınızın hepsini saolsun kayınvalidem annem babaneler hazırlayıp getiriyorlar mahrum kalmadım cok sükür :) gelebilsem güsel olurdu ama kısmet diyelim eşim 11-8 gece vardiyasına baslayacak zaten bu yuzden de sıkıntı olur o evde ben dısarda :) bebişimle gelirim ben de gezmelere kısmetse :)

Selam kızlar.Dün buluşma topiğine yazmıştım ama asıl muhabbet buradaymış
Piknik gibi olacak ben yiyecek getireceğimizi anlamamıştım.Çok fazla hamurişi bilmiyorum ama ıslak keki güzel yaparım.Bende onu getirebilirim Yalnız tabak,çatal,vs nasıl yapacağız?

ıslak kek miyapın valla ben cok seviyorum ıslak kekihamm hammhammmmmmmmmmm

catal tabak plastik alıcaz canumm biizm burda bi milyoncu var ben alırım o işi ben halledeyim hade

tatlım herkes hamur işi yapacak sanırım sen de istersen ve biliyorsan değisiklik olsun kısır yapabilirsin... salata niyetine güzel gider

tamam kibarca öperseniz tek, bir şey yapmaz...

Yok kız işin şakası, ne olsa yenir. Bence hiç konuşmayalım herkes birer çeşit yapabilirse yapsın, yapamayanın canı sağolsun :)

Alta sermeye bende polarlar var, hafif, hemde arabayla gelicez ya ben getiririm onları kızlar. İnce biraz ama üşütmeyiz herhalde...

allahh benim ıslak kek gittiiişaka şaka

bende gül böreğinde kalayım,,
sigara böreğide yapmak isteyen yapsın kızlar kolaya kaçalım öyle zorlamayın kendinizi.....

AYYY BU BULUŞMA YOKSA EN BÜYÜK BURSA BULUŞMASI MI OLACAK BAYA KALABALIKIZ BAKSANIZA ÇOK GÜZEL GEÇER UMARIM :))))

Benim az işim var şekerler siz devam edin. Son konuşmaları yarın yaparız tel no isteyenlere msj atabilirim. O gün arayabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…