- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
canım yağmur yağalı çok oldu, kurumuştur bence...
cumartesi günü için bursa parcalı bulutlu 31 derece diyor meteorolojinin sitesinde kızlar. bir de sunu dusundunuz mu gecenlerde yağmur falan yağmıştı yerler kurumus mudur ? bunu da hesaba katın bence
cumartesi günü için bursa parcalı bulutlu 31 derece diyor meteorolojinin sitesinde kızlar. bir de sunu dusundunuz mu gecenlerde yağmur falan yağmıştı yerler kurumus mudur ? bunu da hesaba katın bence
ayy yok kız benimki hiç bir şey yapmaz, görürsün bak çok paylaşımcıdır yavrum :) inşallah iyi anlaşırlar.
Belki ablam ve kızıda gelecek.. Oda benim kızla bir bu arada.
bende size fırınımız gazabına uğramazsam
papatya poğaçamdan yapayım :)
ehhh maşallah bir öğlen yemeği yedik sayfa atlamış ayol. ne işlek sayfa burası sanırım.
hazırlayacağınız mamaları duyunca içim gitti var ya :)) benim yerime de yersiniz içersiniz emiii
hazırlayacağınız mamaları duyunca içim gitti var ya :)) benim yerime de yersiniz içersiniz emiii
oyy kıyamam ona,,dikkat ederiz annesi,benim oğlum sıkştırmaz sıkmaz ama öpebilir:)aa kim o iyi iyi benim kıza da arkadaş olur inşallah. Yada benim kız her zamanki gibi ağlar bir köşede. Genelde kendinden büyük çocuklar yanaklarını sıktığı için, sıkıştırdığı için hep sinerde yavrum kıyılara :)))
ne yapmak istersen onu yap canım,rekabt işin şakası:)ay ıslak keke bayılırım onuda yapp
benim kek normal bi kek yaww ay böle rekabet deyince degisik bişimi yapsam acaba:44::44:
ulan onlardan birini ben yapıcaktım :)))
ben çalışan bağyanım ben ne yapıcam şimdi. aaaa kal geldi...
ayy bende kaldım böyle ozaman geri sararım makarayı:)değişik yap değişik yap hem sen hünerlisin...
Ayfer çaktırma sende gül böreği yap kek bana kalsın.....
yap kızz yap
onuda yerim ben :):):)
Gülüm yaa sen bunları okuma bak boğazımıza dizme o gün yediklerimizi(((
Yaa keşke sende gelebilseydin. Bak benden söylemesi bebek olduktan sonra çok gezemezsin.
Selam kızlar.Dün buluşma topiğine yazmıştım ama asıl muhabbet buradaymış
Piknik gibi olacak ben yiyecek getireceğimizi anlamamıştım.Çok fazla hamurişi bilmiyorum ama ıslak keki güzel yaparım.Bende onu getirebilirimYalnız tabak,çatal,vs nasıl yapacağız?
Piknik gibi olacak ben yiyecek getireceğimizi anlamamıştım.Çok fazla hamurişi bilmiyorum ama ıslak keki güzel yaparım.Bende onu getirebilirimYalnız tabak,çatal,vs nasıl yapacağız?
kızlar konuyla alakası yok ama sizce bebek mevlüt şekeri olarak nasıl sizce fikrinizi almak istedim bence farklı ve cok şirin :)) eşimi ikna etmeye calısıcam bakalım ne dicek ama sizin de fikrinizi merak ettim
HELO KİTİLİ TABAKLI KUPA BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64001176
tatlım herkes hamur işi yapacak sanırım sen de istersen ve biliyorsan değisiklik olsun kısır yapabilirsin... salata niyetine güzel gider
oyy kıyamam ona,,dikkat ederiz annesi,benim oğlum sıkştırmaz sıkmaz ama öpebilir:)
ne yapmak istersen onu yap canım,rekabt işin şakası:)
ayy bende kaldım böyle ozaman geri sararım makarayı:)
baştan yazalım kim ne yapsınn diye:)
tamam canım yaptım gitti:))
tatlım herkes hamur işi yapacak sanırım sen de istersen ve biliyorsan değisiklik olsun kısır yapabilirsin... salata niyetine güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?