Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hiç bilgim yok canım tasarım okuluyla ilgili
hayırlısı olsun senin için de
ben resim öğretmenliği okuyorum tabi atanmanın hayalini kurarak
sevgilin de olur elbet daha 19umuzdayız evde kalmadık ya

Son düzenleme:
Slm kizlarr
Canım bende her ay hesna özlem Sezer'i ziyaret ederim
Devlet hastanesine gidiyoruz genelde, kizilaydada muayene etse bile, Tophane'yi seçiyoruz sırf saray önünde manzaraya karşı, sigara kahve keyfi yapmak süper oluyor,

Canım ne olduda bitti bukadar kısa sürede?Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini
ya canım özet geçiyim buluşma konusunda biraz konuştuk sarılma konusuna falan bende gözlerimle kucaklarım seni sen isteyene kadar dedi bende bişi demedim.. oda sen benden emin olunca sevginden emin olunca buluşalım olurmu dedi..
sonra tartışmalalar falan başladı bende dayanamadım yolun açık olsun dedim ama sonrasında çok üzüldüm
ama şimdi barıştık çocuk benim için gece çıktı yola

canımmm yaaaaaaaaaa
altıda buluşucz iş çıkışında. çok heyecanlıyım saçlarımı fönledimmm dar kot giydim uzun yeşil hırka topuklu botlardan giydim
güzel oldum yaaaaniiii
yani öyle canım bide hepiciğinize günaydın

aaaaaaaaa karşılaşıyoruzdur belkiii

hiç bilgim yok canım tasarım okuluyla ilgili
hayırlısı olsun senin için de
ben resim öğretmenliği okuyorum tabi atanmanın hayalini kurarak
sevgilin de olur elbet daha 19umuzdayız evde kalmadık ya

evlenmek isteyen kimm
inş atanırsın canım çoğu gitmiş azı kalmış zaten
benimde çizimlerimden dolayı gitmemi istiyorlar ama ben seneye psikoloji okuycam

evlenmek isteyen kimm
inş atanırsın canım çoğu gitmiş azı kalmış zaten
benimde çizimlerimden dolayı gitmemi istiyorlar ama ben seneye psikoloji okuycam

evlilik çok uzak zaten bize de
bizim mayısta 4 sene dolacak ama bi 4 sene de okul var askerlik falan filan herhalde biz evlenene kadar 10 yıllık sevgili olacağız

asıl senin ne istediğin önemli tabi çizim iyi olsa da önmli olan neyi istediğin inşallah istediğin yeri istediğin bölümü kazanırsın

ooooo canım allah kavuştursun
ama ne kadar güzel uzun bi ilşkiniz var ben bi türlü başaramadımmm

daha sevgilim değil ama bu akşam buluşucaz
ve evett uzakta kütahyada okuyo
yine şükür halimize canım 3 saatlik yol nasılsa kütahya-bursa
ooooo canım allah kavuştursun
ama ne kadar güzel uzun bi ilşkiniz var ben bi türlü başaramadımmm

amin canım
nasip belli olmaz inşallah siz de uzun bi ilişkiye başlarsınız

İyi canım mutlu olmana sevindim ama kendine dikkat et.İnşllh güzel bir gün geçirmişsindir.

kızlar harika bi gündü hayatımda bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorummmm

sanat aramıza hoşgeldin daha detaylı bilgiler ver bakim ben buranın muhtarıım hahhaaaaaa

galania kız bi okudum buluşcaz bi okudum küstük bi okudum ayrıldık bi okudum bulşuyoz bi okudum buluştuk hahha aben cavap yazana kadar dedim bu evleniyom dicek die korktum hahhaaaa güzel geçmiş buluşma analat bakam nasıldı detayları söleeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…