Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
tatlım herkes hamur işi yapacak sanırım sen de istersen ve biliyorsan değisiklik olsun kısır yapabilirsin... salata niyetine güzel gider

Olur farketmez benim için kısır da yapabilirim.
Ay ne güzel böyle buluşulacak olunması.Yeni bir çevre yeni arkadaşlar.Belki ilerde gün bile yaparız

kıyamam kuzum ya canı ne isterse onu sölüyooo

:))) valla istemedi değil de yakın zamanda yaptığım için simdi de kalkıp uğrasmak cok zor geliyo hem aklıma geldi yazayım dedim :) eşim hamurişi hastası olduğu için bende secenek cok :))

allahh benim ıslak kek gittiiişaka şaka

bende gül böreğinde kalayım,,
sigara böreğide yapmak isteyen yapsın kızlar kolaya kaçalım öyle zorlamayın kendinizi.....

Üzülme sen evdeki malzemeye göre ıslak keki de yaparım.Zaten çalışmıyorum evde sıkıntıdan patlıyorum hergün.Zamanım bol yani

kızlar ben kacar artık PC ekranına bakmaktan gözlerim şeşibeş oldu bir de uykum geldi :))

cok öptüm hepinizi belki aksam yine gelirim öptüm mcx mcx mcx

canım bence hiç netlere falan bakma,
cumhuriyet cd. hasinci var kime sorsan gösterir,bende sünnet için asa almıştım ordan ,sonra yengemle yapmıştık silikonala yapıştıryorsun,
yapımı çokkkkkkkk basit ama zorlanırsan onlar zaten yapıyorlar,
hem uygun hem bir git bak neler var nelerrrr
ne zaman gitsem hamiş bayanlar orada:)

canım bana muhakkak at ben bir ara uğrayabilirsem sizi bulamam yoksa.

kızlar ben kacar artık PC ekranına bakmaktan gözlerim şeşibeş oldu bir de uykum geldi :))

cok öptüm hepinizi belki aksam yine gelirim öptüm mcx mcx mcx

yat canım yat iyi uykular. ben çok uyumuştum hamileyken kızımda uykucu oldu. bilmem ne bağlantısı var ama. seninkide öyle olursa rahat edersin. neyse ben işten çıkıyom zorlanırsan kızımla yardıma geliriz:))

maymis ne oldu canım.
aradın mı inşaatı?

aradım canım. şantiye şef,yle görülşememiş. yemekten sonra görüşüp akşama doğru dönecekmiş.

son anda gül böreği yerine milföyde yapabilirim bana heççç belli olmaz:)

kararsız kazım bende öleyim başka bişi geldi aklıma yapabilirsem onu yapcemm
komşumda mercimek köftesini cok güxzel yapıyo dur onuda fişfişlim onu yapsın:))

Olur farketmez benim için kısır da yapabilirim.
Ay ne güzel böyle buluşulacak olunması.Yeni bir çevre yeni arkadaşlar.Belki ilerde gün bile yaparız

bencediii

kızlar nerde buluşuyosunuz bende bursada oturuyom

hg aramısa merinosta buluşucaz ulaşım kolay :)) allahtan bana yürüme mesafesinde

Sevcancım yarın eşim neti iptal ettirmek için gidecek.
artık sabahtan mı keserler akşama mı bilemem.
bir değişiklik olursa beni bilgilendirirsen sevinirim...

Bende bebek şekerlerimi kendim yapmıştım. Malzemelerinide cumhuriyet caddesinden almıştım. Ayy o silikon tabancasıyla kaç kere yakmıştım elimi hey gidi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…