Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Şantiye şefiniz kim Canım Muhammet bey mi?

Aminnn canım inşallah
kızlar fotoraf makinamın şarjını bulamıyorum güzel fotoraf makinası olan varmı anı ölümsüzleştirelim
Bende getirebilirim
ne güzel telaşeler bunlar:):):)
yorucu ama güzel :)
bizde yarın neti iptal edeceğiz ...
taşınana kadar bendede olmaz artık internet...
Semihacığım sana ulaşacak arkadaşlar var değilmi?Hani net felan olmassa o yüzden sorun olmasın

Maşallah gündüzden beri neler olmuş neler Pikniğe karar verilmiş iyi güzel olur tabikiinşallah dilediğimiz gibi bir gün geçiririz.Günlük değilde ömürlük dostluklar kurarız umarım

Maşallah gündüzden beri neler olmuş neler Pikniğe karar verilmiş iyi güzel olur tabikiinşallah dilediğimiz gibi bir gün geçiririz.Günlük değilde ömürlük dostluklar kurarız umarım

canım cay işleriyle ilgili herşeyi ben getiricem bardak felan,plastik tabak ,catalda ben alıcam merak etmeyin yani:))

aslında bizde semaver varda onu yakmak iş oralarda kömürlüde kocik yakabiliyo onuoda mı gelse acaba

bu arada dün akşam resmen gelebilcem anlaşıldı çünkü şey dedi ...gidiyorum dimi dedim....oda bak gitcen oraya dallandırıp budaklandırmak yok dedi yok biz görüştük eşlerimizde buluşsun dmek yok dedihahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben onu zorla komşularımında eşleriyle tanıştırdımda

ay bunu götürene kadar zor götürünce bi muhabbet bi muhabbet sanarsınki zorla gelmemiş

amannn aşkum benim bu saatte işe gitti yerim onu yerimmmmmmmmmmmmm

sen gel yeter canişkoooommm... çayı, mayı, kociki herşeyide bırakabilirsin...

GÜNAYDIN! Güzel Bursamın, Güzel buluşkan kadınları...

Yineliyorum.

Tarih : 29 Eylül Cumartesi Saat: 13:30 (13:40'a kadar tolerans, sonrasında hiç bir kuvvet beni parkın kapısında tutamaz, 13:41 de kapıda yokum biline)
Yer : Merinos Parkı, Etibank Caddesi kapısı.
Geç kalabilirim diyenler için isteyenlere cep telefonu numaramı verebilirim. İsteyen özel msj atarsa sevinirim buradan görmeyebilirim işim yoğun birazda.

Hoşçakalın Arkadaşlarım.

Muhammet bey bizim şantiye şefiydide aynı kişimi dedim. Çok tanımıyorum onu. Ama İsmail beyi tanıyorum :) bizim şirketten güvenlikçimizin samimi arkadaşı İsmail beyle konuşuyoruz hala :)

bana iyi ve samimi biri gibi geldi ama yanılıyormuyum sen daha iyi tanırısın. ne dersin.

Kızlar kayınvalidem köydeydi. Önümüzdeki haftasonu gelicektiler. Sabah eşimi aramış, kayınpederim rahatsızlanmış bugün geliyorlarmış.
Eşime ne yani yarın gidemiyecekmiyim dedim, ben seni bir şekilde göndericem merak etme dedi. Ama içim hiç rahat değil. İnşallah bi aksilik çıkmaz

inşallah çıkmaz canımm,,ayıp olmazsa evde bırakıp gelirsin,

bende üzüldüm. İnşallah gelebilirsin.

günaydın kızlar yarın bende geliyorummm..gerçekten heyecanlıyım çünkü bursada hiç arkadaşım yok
ayağım rahatsız biraz ama bu fırstı kaçıramazdım :) ben buraların yabancısı olduğumdan pek bilmiyorum eşimle ramazanda gitmiştik oraymış ama hangi kapıda beklicenizi anlamadım ki yardımcı olursanız sevinirim birde bişey yapılacaksa bende getirebilirim soriyim dedim :)

off pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44::26::26::26:

bana 5 dakka park etibank kapısı hangisi bende anlamdım herelde alt kapı orası:))

Merhaba canım nereden neyle geleceksin ona göre tarif yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…