- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
canım bana muhakkak at ben bir ara uğrayabilirsem sizi bulamam yoksa.
yat canım yat iyi uykular. ben çok uyumuştum hamileyken kızımda uykucu oldu. bilmem ne bağlantısı var ama. seninkide öyle olursa rahat edersin. neyse ben işten çıkıyom zorlanırsan kızımla yardıma geliriz:))
aradım canım. şantiye şef,yle görülşememiş. yemekten sonra görüşüp akşama doğru dönecekmiş.
şantiye şefiniz kim canım muhammet bey mi?
Aminnn canım inşallahamin inşaAllah tatlım rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin bu duyguları gerçekten cok güzel birşey
:)) yeşilçayı ben de cok seviyorum ama hamilelikte dr içmeyeceksin dedi ondan hasret kaldım ama olsun yeşil cay kara cay pc basında bile karsılıklı keyfini sürmek güzel :)
afiyet bal şeker olsun
Bende getirebilirimkızlar fotoraf makinamın şarjını bulamıyorum güzel fotoraf makinası olan varmıanı ölümsüzleştirelim
Semihacığım sana ulaşacak arkadaşlar var değilmi?Hani net felan olmassa o yüzden sorun olmasınne güzel telaşeler bunlar:):):)
yorucu ama güzel :)
bizde yarın neti iptal edeceğiz ...
taşınana kadar bendede olmaz artık internet...
canım o zaman yanlış alarm:)
piknik olur tabi ama baharı düşündükçe üzülüyorum..
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Evet korupark uygun benim için. Orada buluşabiliriz :)
Ayy canım benim düşünceli arkadaşımsenin de bir oğlun var demek bak orayı kaçırmışım, kaç yaşında
neremden okuduysam:)
günaydınnn..
iyiz canım sen nasılsın bakalım..
bende alırım...napalım olsun kaderimiz böyleymiş Bugün kayınvaldemlerdeydik gün boyu protein protein midem bulandı resmen salata atıştırdım bir iki kaşık amannn napim yaaa yağsız salata bişey olmaz herhalde
Kolay gelsin ve afiyet olsunbenim kocik öğlen yemege gelcek ben bişiler hazirlim :18:
Bende çok sevindim valla sayılar arttıkça yüzümdeki tebessüm dahada arttı.inşalalh çok güzel bir gün olur huzurlu ortamda güzel dostluklarAyyyy çok sevindim.
EVET KIZLAR HERKES HEMFİKİRSE PİKNİK İŞİ GÜZEL OLUR ASLINDA. HEM ÇOCUKLULAR RAHAT EDER. Çünkü Cafede ben benimkini yarım saatten fazla tutAmazdımama hava da soğuk olabilir diye birşey diyemedim.
KIZLAR NE YAPALIM HAMUR İŞİ YAPABİLECEK OLANLAR BİRER ÇEŞİT YAPSIN GETİRSİN HERKEZ KENDİNE BARDAK TABAKTA GETİRSİN ÖZGENİN DEDİĞİ GİBİ BİRER İÇECEK ALIR YER İÇER KAYNAŞIRIKKKK :ddd
Huzur sokağını bende beğendim.Adını Feriha koydum saçmaladı ama yinede izliyoruzyeni dizilere bulaşmak istemiyorum:18:yenilerden bitek..huzur sokağını izliyorum Onun dışında bugün bir dizi başladı Mehmet Aslantuğ Fahriye Evcen oda güzele benziyordu.Son Balkanlara baktım bişey anlamadım pek.Dün 80 lerle aynı satteydi sanırım ondan.80 lerde hoşuma gidiyor
Canım fedakar Hakseverimayy cnaım sende begendin fikri içim raahtladı çünkü herşeyi sen ayarladınben geldim piknik olsun dedim kızarsın die korktumm:))oh ohhhhhhhhhhhh cayalrı ben getircem uzaktan geliyo arkadaşlar bardak çanak tasımasınlar ben bardak seker kasık felan getiririm nolcekkie vim yakın pilastık tabak çatal alırız öle şeyler taşımayın sade yapıcanız şeyleri getirin yapabilcekelr yapsın sorun deel yetmezse paraylada alırız arkadaşlar Allah gönlünce versin inşallh.Ama ben size kıyamam herkez kendi çatalını bardağını vs getirecekse hiç sorun değil.Mudanyada olsa sorund eğil neolucak elimemi yapışacak sanki Çay bardaklarımızı getiriyoruz değilmi ?
Ne güzel tatlı atışmışsınız valla burda okurken hep güldüm Allah'ta sizleri güldürsündetttttttt
Heyecanlanmamak mümkünmü yılın en güzel ve kalabalık buluşması sanırım bizim buluşma olucakAşkolsun canım neden kızayaım en güzeli piknik tabi ama dediğim gibi hava durumuna bağlıydı o günden hava güzel olacakmış :)
Ayyy nasıl kafaladın kız adamı... :))) helal olsun kadının fendii işte
Neysee kızlar o zaman herkes bir çeşit birşey yapabilirse güzel olur... Maksat aç kalmayalaım.
Dediğin gibi plastik bardak tabak alırız.
foto makinası ben de getiririm.
Birde orada masa varmıy dı? ben hatırlamıyorum eğer yoksa bende polar da var ama yeter mi? bilmiyorum. :))))
ayy çok heycanlı.
Bende yerde pek oturmayı beceremeyenlerdenimmasa varmı evet bende bunu merak ettim yerde oturamammm ya
birde park varmııı
biz komşularla pikniğe gittik oraya yere seripte yemiştik masalar yok görmedim ben
poları al sen benim komşudada bi halı var onua alırız
nasıl kafaladım kocamı şöleki 2 komşumla birlikte gelicemgelicem gerekirse mahalleyi arkama alıp gelicem allahım çok gelcem dedim bişi çıkcak die ödüm kopuyo bende çok heycanlandım ayyy valla evlenirken böle olmadım cahil cahil evlendim ohh rahattım şimdi dert oldu akşam uyuyamadım Hakseverrrrrrrrr çok yaşa sen.Çok güldürdün beni bu akşam sende gül inşallah.
Hele bir gelmeeeeeeeealın alın halatı olanda alsın ip atlayalım top oynayalımm
ay bayılacammm heycandan gelmezsem bilinki heycandan küttt ben
benim toto neler gördü neleryok canım arda çok koşturacakta ondan:)
ayy çok güldümmm delüüüüüü
Aaaa tühh ben abiye sipariş etmiştim ne olucak şimdibak abiye giyinmeyin yolarım hee pikniğe gelir gb giyinin çok süslenmeyin yüzünüze kara süründe gelin
Canım benim hazır al neolucak sanki canın sağolsun gelmen yeterulan onlardan birini ben yapıcaktım :)))
ben çalışan bağyanım ben ne yapıcam şimdi. aaaa kal geldi...
Canım ya kıyamam keşke gelebilsen yada yakınsan getirelim sanadahazırlayacağınız mamaları duyunca içim gitti var ya :)) benim yerime de yersiniz içersiniz emiii
Bencede güzel ama Cumhuriyet caddesinden geçerken çok yerler var böyle oralara baktınızmıkızlar konuyla alakası yok ama sizce bebek mevlüt şekeri olarak nasıl sizce fikrinizi almak istedim bence farklı ve cok şirin :)) eşimi ikna etmeye calısıcam bakalım ne dicek ama sizin de fikrinizi merak ettim
HELO KİTİLİ TABAKLI KUPA BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 64001176
Olur farketmez benim için kısır da yapabilirim.
Ay ne güzel böyle buluşulacak olunması.Yeni bir çevre yeni arkadaşlar.Belki ilerde gün bile yaparız
Ellerine sağlık şimdiden.Olur tabiki neden olmasın
Maşallah gündüzden beri neler olmuş nelerPikniğe karar verilmiş iyi güzel olur tabiki inşallah dilediğimiz gibi bir gün geçiririz.Günlük değilde ömürlük dostluklar kurarız umarım
ismail bey satış temsilcisi ama şantiye şefinin adını bilmiyom inan tanıyonmu
canım cay işleriyle ilgili herşeyi ben getiricem bardak felan,plastik tabak ,catalda ben alıcam merak etmeyin yani:))
aslında bizde semaver varda onu yakmak iş oralarda kömürlüde kocik yakabiliyo onuoda mı gelse acaba
bu arada dün akşam resmen gelebilcem anlaşıldı çünkü şey dedi ...gidiyorum dimi dedim....oda bak gitcen oraya dallandırıp budaklandırmak yok dediyok biz görüştük eşlerimizde buluşsun dmek yok dedi hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben onu zorla komşularımında eşleriyle tanıştırdımda
ay bunu götürene kadar zor götürünce bi muhabbet bi muhabbet sanarsınki zorla gelmemiş
amannn aşkum benim bu saatte işe gitti yerim onu yerimmmmmmmmmmmmm
Muhammet bey bizim şantiye şefiydide aynı kişimi dedim. Çok tanımıyorum onu. Ama İsmail beyi tanıyorum :) bizim şirketten güvenlikçimizin samimi arkadaşı İsmail beyle konuşuyoruz hala :)
bana iyi ve samimi biri gibi geldi ama yanılıyormuyum sen daha iyi tanırısın. ne dersin.
Kızlar kayınvalidem köydeydi. Önümüzdeki haftasonu gelicektiler. Sabah eşimi aramış, kayınpederim rahatsızlanmış bugün geliyorlarmış.
Eşime ne yani yarın gidemiyecekmiyim dedim, ben seni bir şekilde göndericem merak etme dedi. Ama içim hiç rahat değil. İnşallah bi aksilik çıkmaz
inşallah çıkmaz canımm,,ayıp olmazsa evde bırakıp gelirsin,
Kızlar kayınvalidem köydeydi. Önümüzdeki haftasonu gelicektiler. Sabah eşimi aramış, kayınpederim rahatsızlanmış bugün geliyorlarmış.
Eşime ne yani yarın gidemiyecekmiyim dedim, ben seni bir şekilde göndericem merak etme dedi. Ama içim hiç rahat değil. İnşallah bi aksilik çıkmaz
Günaydın kızlarrr
işyerimdeki son günümden herkese günaydın
günaydın kızlar yarın bende geliyorummm..gerçekten heyecanlıyım çünkü bursada hiç arkadaşım yok
ayağım rahatsız biraz ama bu fırstı kaçıramazdım :) ben buraların yabancısı olduğumdan pek bilmiyorum eşimle ramazanda gitmiştik oraymış ama hangi kapıda beklicenizi anlamadım kiyardımcı olursanız sevinirim birde bişey yapılacaksa bende getirebilirim soriyim dedim :)
günaydın kızlar yarın bende geliyorummm..gerçekten heyecanlıyım çünkü bursada hiç arkadaşım yok
ayağım rahatsız biraz ama bu fırstı kaçıramazdım :) ben buraların yabancısı olduğumdan pek bilmiyorum eşimle ramazanda gitmiştik oraymış ama hangi kapıda beklicenizi anlamadım kiyardımcı olursanız sevinirim birde bişey yapılacaksa bende getirebilirim soriyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?