- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bana 5 dakka park etibank kapısı hangisi bende anlamdım herelde alt kapı orası:))
off pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44: :26::26::26:
Alt kapı canım evet.
Uludağ ilköğretimin karşı tarafları :)
eşim getircek arabayla şöle anlatıyım ramazanda arabayı park edince konferans salonunun ordan yürüyerek geliyoduk..bide büyük kapı varya merinos parkı yazıyo orayı biliyorum uçtaki
bana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde
bana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde
canım cay işleriyle ilgili herşeyi ben getiricem bardak felan,plastik tabak ,catalda ben alıcam merak etmeyin yani:))
aslında bizde semaver varda onu yakmak iş oralarda kömürlüde kocik yakabiliyo onuoda mı gelse acaba
bu arada dün akşam resmen gelebilcem anlaşıldı çünkü şey dedi ...gidiyorum dimi dedim....oda bak gitcen oraya dallandırıp budaklandırmak yok dediyok biz görüştük eşlerimizde buluşsun dmek yok dedi hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben onu zorla komşularımında eşleriyle tanıştırdımda
ay bunu götürene kadar zor götürünce bi muhabbet bi muhabbet sanarsınki zorla gelmemiş
amannn aşkum benim bu saatte işe gitti yerim onu yerimmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
İlahi Haksever alem kızsın valla eşinide pek düşünürmüşCanım sana zor olursa herkez kendi eşyasını getirsin yani
Günaydın canım.inşallah bulurum bende o kapıyıGÜNAYDIN! Güzel Bursamın, Güzel buluşkan kadınları...
Yineliyorum.
Tarih : 29 Eylül Cumartesi Saat: 13:30 (13:40'a kadar tolerans, sonrasında hiç bir kuvvet beni parkın kapısında tutamaz, 13:41 de kapıda yokum biline)
Yer : Merinos Parkı, Etibank Caddesi kapısı.
Geç kalabilirim diyenler için isteyenlere cep telefonu numaramı verebilirim. İsteyen özel msj atarsa sevinirim buradan görmeyebilirim işim yoğun birazda.
Hoşçakalın Arkadaşlarım.
Bebek inşallh gelirsin canım ya beraber buluşup gidecektikKızlar kayınvalidem köydeydi. Önümüzdeki haftasonu gelicektiler. Sabah eşimi aramış, kayınpederim rahatsızlanmış bugün geliyorlarmış.
Eşime ne yani yarın gidemiyecekmiyim dedim, ben seni bir şekilde göndericem merak etme dedi. Ama içim hiç rahat değil. İnşallah bi aksilik çıkmazBirşey olmaz sanırsam.Gitmesi gerekiyordu önceden söz vermiş desin eşin Kırılmazlr herhalde sonuçta önceden kararlaştırılmış çünkü.Tam olarak kararını verki ona göre belli olsun istasyonda buluşmamız
Günaydın hayırlı işler koaly gelsinnGünaydın kızlarrr
işyerimdeki son günümden herkese günaydınDemek son günün bugün biraz için buruk olur .Hayırlısı olsun hakkında
Sevindim gelmene canım bana gelemem belki demiştin ama bak bu iyi oldu.Bende çok bilmiyorum kapıları bacaları bakalım neolucakgünaydın kızlar yarın bende geliyorummm..gerçekten heyecanlıyım çünkü bursada hiç arkadaşım yok
ayağım rahatsız biraz ama bu fırstı kaçıramazdım :) ben buraların yabancısı olduğumdan pek bilmiyorum eşimle ramazanda gitmiştik oraymış ama hangi kapıda beklicenizi anlamadım kiyardımcı olursanız sevinirim birde bişey yapılacaksa bende getirebilirim soriyim dedim :)
Bizim burdada bugün pazar var.Eşimle gideriz genelde bizde.Ev biraz rampalı oyüzden zor oluyoroff pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44: :26::26::26:
Canım ben hepimiz için dua ediyorum.Seni çok iyi anlıyorum.İnşallh duamız kabul olur.Dün koruparktaydık marketinde eşimle bir bebek gördük.Allah esirgesin bukadarmı güzel olur .Arkasından baktık durduk.İnşallh bizede nasip olur canımbana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde
Allah razı olsun canım düşünmen yeter.Aminnn Allah herkeze tattırsın o duyguyuCanım Rabbim Dularımızı kabul etsin. Sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Her aklıma geldiğinde inan kalbim sızlıyor o şekilde geçiriyorum içimden. Pınar ve sana ayrıca isteyen diğer herkese Allah nasip etsin inşallah. Amin.
kızlar bişey alıncaksa yapılcaksa bana da söleyebilirsiniz nede olsa bebe belik yok :) yapar getiririm ya da alırımmmm
Canım hazırda alabilirsin nasıl istiyorsan.kızlar bişey alıncaksa yapılcaksa bana da söleyebilirsiniz nede olsa bebe belik yok :) yapar getiririm ya da alırımmmm
Canım gelmeyi o kadar çok istiyorum ki, zaten Bursa'ya geldim geleli hiç arkadaş ortamım olmadı. Eşimde normalde kıskanç biri ama artık yalnızlıktan ne kadar şikayetçi olduğumu anlayınca o bile tereddütsüz izin verdi. Bana da gelmem için dua edin. Yarın sabah ararım ben seni. Çünkü bu gece burada olacaklarmış bizimkiler. %90 gelicem. Yani inşallah[/QUOTE
Evet ya inşallah bir aksilik olmaz.Tamam canım haber edersin.Görüşürüz kib
Evet ya inşallah bir aksilik olmaz.Tamam canım haber edersin.Görüşürüz kib
sayende kendimi koca karı hissettim:)off pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44: :26::26::26:
Canım herkes basit hazırlayabileceği birşeyler yapmaya çalışacak. Kek yapan börek yapmayı düşünen var ama henüz belli değil kimin ne yapacağı. Sende yapabilirsen bişey hazırlarsın. Buluşma piknik tarzında olacak çünkü.
Dün beni anmışsın düşünmüşsün çok teşekkür ederim canım ya hoşgeldinOlsun canım ben kaşındım boşver siz keyfinize bakın yiyip için bende kreple geçiştiririm hiç sorun değil.Afiyet şeker olsun canım.İnşallah ilerde daha rahat beslenmeye geçtiğimde o zaman bende aranıza katılır yerim şimdilik ben yapayım yada hazır alırım ama yemeyim olurmu?
ohh ellerine sağlıktamam bende patates salatası yaparım :) bu arada yere mi oturucaz acaba ona göre altımıza bişey alalaım üşütmeyelim :)
eee ben arabayı nereye koyacam
elegans düüğün salonuna gitmiştik,cd. üzerinden girmiştim,ama şimdi alt kapı diyonuz ben bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?