Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
off pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44::26::26::26:

Ayyy ben genelde kocamı gönderiyorum :)))

Geçenlerde kendim gittim şeftali alacaktım. Nektarinde vardı aynı tezgahta bakıyordum bende, adam dedi ki hangisinden veriyim abla, tühsüz müüüüüü?
He hee dedim nektarin :)
Allahııımmm ben de hiç sevmiyorum...

eşim getircek arabayla şöle anlatıyım ramazanda arabayı park edince konferans salonunun ordan yürüyerek geliyoduk..bide büyük kapı varya merinos parkı yazıyo orayı biliyorum uçtaki

yola parkettiniz sanırsam :) konferans salonunun orası.

Almira oteli karşısındaki kapı değil.

bana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde

bana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde

Canım Rabbim Dularımızı kabul etsin. Sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Her aklıma geldiğinde inan kalbim sızlıyor o şekilde geçiriyorum içimden. Pınar ve sana ayrıca isteyen diğer herkese Allah nasip etsin inşallah. Amin.

Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım 'hayırlısıyla' kavuş inşallah sen de. Amin.

kızlar bişey alıncaksa yapılcaksa bana da söleyebilirsiniz nede olsa bebe belik yok :) yapar getiririm ya da alırımmmm

Canım gelmeyi o kadar çok istiyorum ki, zaten Bursa'ya geldim geleli hiç arkadaş ortamım olmadı. Eşimde normalde kıskanç biri ama artık yalnızlıktan ne kadar şikayetçi olduğumu anlayınca o bile tereddütsüz izin verdi. Bana da gelmem için dua edin. Yarın sabah ararım ben seni. Çünkü bu gece burada olacaklarmış bizimkiler. %90 gelicem. Yani inşallah

kızlar bişey alıncaksa yapılcaksa bana da söleyebilirsiniz nede olsa bebe belik yok :) yapar getiririm ya da alırımmmm

Canım herkes basit hazırlayabileceği birşeyler yapmaya çalışacak. Kek yapan börek yapmayı düşünen var ama henüz belli değil kimin ne yapacağı. Sende yapabilirsen bişey hazırlarsın. Buluşma piknik tarzında olacak çünkü.

Canım hazırda alabilirsin nasıl istiyorsan.

tamam bende patates salatası yaparım :) bu arada yere mi oturucaz acaba ona göre altımıza bişey alalaım üşütmeyelim :)

off pazara gidicem yaww öğleden sonra püfff püfffffffffffhiç sevmiyoum pazara gitmeyi koca karı gb hissediyorum kendimi:44::26::26::26:
sayende kendimi koca karı hissettim:)

belli değil evet ben belki poğaçaya dönüş yaparım

Dün beni anmışsın düşünmüşsün çok teşekkür ederim canım ya hoşgeldin Olsun canım ben kaşındım boşver siz keyfinize bakın yiyip için bende kreple geçiştiririm hiç sorun değil.Afiyet şeker olsun canım.İnşallah ilerde daha rahat beslenmeye geçtiğimde o zaman bende aranıza katılır yerim şimdilik ben yapayım yada hazır alırım ama yemeyim olurmu?

eee ben arabayı nereye koyacam
elegans düüğün salonuna gitmiştik,cd. üzerinden girmiştim,ama şimdi alt kapı diyonuz ben bilmiyom

aynen ya vallah üzüldüm ama napalım bilemedim..
evet kendin kaşındın:)
bu arada kilon kaçki bu dukan diyetine başladın?
gerçi yarın görücez bakalım belkide boşuna diyet yapıyorsun deyip, bozdururuz sana diyetini

tamam bende patates salatası yaparım :) bu arada yere mi oturucaz acaba ona göre altımıza bişey alalaım üşütmeyelim :)
ohh ellerine sağlık Bende tam olarak bilmiyorum masa varsa daha iyi olur ama yinede madem arabayla geleceksiniz sen altına bişeyler getir ne olur ne olmaz
eee ben arabayı nereye koyacam
elegans düüğün salonuna gitmiştik,cd. üzerinden girmiştim,ama şimdi alt kapı diyonuz ben bilmiyom

Bu buluşma konusunda kapı konusunda yani bana biraz karışıklık olacakmış gibime geliyor bilmeyenler için inşllh kolayca buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…