aynen ya vallah üzüldüm ama napalım bilemedim..
evet kendin kaşındın:)
bu arada kilon kaçki bu dukan diyetine başladın?
gerçi yarın görücez bakalım belkide boşuna diyet yapıyorsun deyip, bozdururuz sana diyetini
eee ben arabayı nereye koyacam
elegans düüğün salonuna gitmiştik,cd. üzerinden girmiştim,ama şimdi alt kapı diyonuz ben bilmiyom
tamam bende patates salatası yaparım :) bu arada yere mi oturucaz acaba ona göre altımıza bişey alalaım üşütmeyelim :)
evet canım yere..ohh ellerine sağlıkBende tam olarak bilmiyorum masa varsa daha iyi olur ama yinede madem arabayla geleceksiniz sen altına bişeyler getir ne olur ne olmaz
Bu buluşma konusunda kapı konusunda yani bana biraz karışıklık olacakmış gibime geliyor bilmeyenler için inşllh kolayca buluruz
ohh ellerine sağlıkBende tam olarak bilmiyorum masa varsa daha iyi olur ama yinede madem arabayla geleceksiniz sen altına bişeyler getir ne olur ne olmaz
Bu buluşma konusunda kapı konusunda yani bana biraz karışıklık olacakmış gibime geliyor bilmeyenler için inşllh kolayca buluruz
Canım yol üzerine koyabiliyoruz :))
dert etme.
Ayrıca aynı cadde işte. Alt kapı o cadde üzerinde
Hımm tamam canım aydınlattığın için çok sağol.Doğru nasıl olsa ortada buluşacağızevet canım yere..
ya ozaman içinde buluşlaım,,,ama nerde?
giren girsinde nerden girerse girsin,
Ne karışıklık olcak kız. Kime sorsan gösterir iki kapı var zaten. Biri alt biri alt biri üst. :)))
otopark yokmu merinosun içinde
Var canım olmaz olurmuotopark yokmu merinosun içinde
Eşimin kuzeni aradı yarın müsaitsen sana gelicez diye. Bende yarın başka yere sözüm var pazar gelin dedim, önceden gelebiliriz dedikleri için haftaya atamadım. Tamam dediler.
Hiç acımadılar(( Pazarda dinlen demediler.
20 kişi kızlar! ne yapıcam ben, ne ikram edicem. Yarında evde yokum temizliği ikramlıkları akşamdan nasıl hazır edicem((
Eşimin kuzeni aradı yarın müsaitsen sana gelicez diye. Bende yarın başka yere sözüm var pazar gelin dedim, önceden gelebiliriz dedikleri için haftaya atamadım. Tamam dediler.
Hiç acımadılar(( Pazarda dinlen demediler.
20 kişi kızlar! ne yapıcam ben, ne ikram edicem. Yarında evde yokum temizliği ikramlıkları akşamdan nasıl hazır edicem((
Ayyy çıkamadım benneyse öptüm sizi görüşürüz
Var canım olmaz olurmu
Ne acımasızlarmış cidden 20 kişi maşllh.Gelelim yardıma hepbirlikte yapalımSen yarın piknik için bişeyler yapıcaksın ya biraz fazla yaparsın onlarada kalır yetmediği yerde hazır alırsın.Yemeğemi gelecekler yoksa Herkez öyle hassas değilki dinlende sonra geliriz diyecek kadar.olsun sıkma canını Allah kolayını verir bir şekilde
vaşşttttttt 20 miişin zor canım yarın dan sonra yapabildiğin kadar yap,,
amannnnnn boşver olmassa olmasın bir pazarın var zehir etme...
Arkadaşlar hangi kapıda bekleyeceğiz?Ben hiç bilmiyorum parkı:18::18::18:
Birde ben arkadaşımı davet ettim sorun olmaz sizin için umarım.Oda bursa gelini ve çevresi pek yok yeni arkadaşlıklar deyince gözleri ışıldadı
Oda kek yapacak bize.Ben yarın kısırla ıslak kek getiriyorum.Yalnız oturma yeri gerçekten sorun olacak galiba.Örtüde getirsek toprak soğuk, totoları üşütmeyelim sonraKültür parka gitseydik keşke orada masalar vardı ama bu saatten sonra herkese duyurmak zor olur.Birdahaki sefere inşallah
Merhaba Canım arkadaşında gelebilir tabi sorun yok. :)
ALT KAPI KIZLAR zaten parkın iki kapısı var.
Bulamazsanız Sorabilirsiniz birilerine. Merinos parkının alt kapısı neresi diye bilmezlerse uludağ ilköğretim okulu karşısı dersiniz.
Ben üzerine oturmak için polar getiricem. tabak, Çatal ve bardak Özge arkadaşımız getirecek.
Bunun dışında isteyen içecek te alabilir ilaveten.
kızlar evimiz yarın teslim ediliyormuş. yarın temizlik kombi perde işlerini felan halledip haftaya hafta sonuda taşınıyoruz kısmetse:))) ama bu durumda gelemicem ben yarın. birdahakine artı. lütfen kusuruma bakmayın. tam denk geldi bu haftaya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?