Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Yok canım pko olunca kilo yapıyor direnç gösteriyor vücudum vermede.Var canım var hiç söylemeyim.Biraz versem iyi olucak sağlık olsun ya kilo vermek her yönden iyi ama metabolizmamda yavaş o yöndende kötü işte.Aman bozdurmayın bana sakın sonra bütün yaptığım proteinler boşa gider

tamam bende patates salatası yaparım :) bu arada yere mi oturucaz acaba ona göre altımıza bişey alalaım üşütmeyelim :)

evet canım yere..
ya ozaman içinde buluşlaım,,,ama nerde?
giren girsinde nerden girerse girsin,

Son düzenleme:

Ne karışıklık olcak kız. Kime sorsan gösterir iki kapı var zaten. Biri alt biri alt biri üst. :)))

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz evde işlerim var sonrada dışarı çıkmam lazım.Görüşürüz kendinize iyi bakın

Eşimin kuzeni aradı yarın müsaitsen sana gelicez diye. Bende yarın başka yere sözüm var pazar gelin dedim, önceden gelebiliriz dedikleri için haftaya atamadım. Tamam dediler.

Hiç acımadılar (( Pazarda dinlen demediler.

20 kişi kızlar! ne yapıcam ben, ne ikram edicem. Yarında evde yokum temizliği ikramlıkları akşamdan nasıl hazır edicem ((

evet canım yere..
ya ozaman içinde buluşlaım,,,ama nerde?
giren girsinde nerden girerse girsin,
Hımm tamam canım aydınlattığın için çok sağol.Doğru nasıl olsa ortada buluşacağız
Ne karışıklık olcak kız. Kime sorsan gösterir iki kapı var zaten. Biri alt biri alt biri üst. :)))

Onun bir üstüde varmıydı canımTamam şaka şaka ilk buluşma olacak ya onun heyecanı buluruz tabi sora sora Bağdat bulunurmuş

otopark yokmu merinosun içinde
Var canım olmaz olurmu

Ne acımasızlarmış cidden 20 kişi maşllh.Gelelim yardıma hepbirlikte yapalım Sen yarın piknik için bişeyler yapıcaksın ya biraz fazla yaparsın onlarada kalır yetmediği yerde hazır alırsın.Yemeğemi gelecekler yoksaHerkez öyle hassas değilki dinlende sonra geliriz diyecek kadar.olsun sıkma canını Allah kolayını verir bir şekilde

vaşşttttttt 20 miişin zor canım yarın dan sonra yapabildiğin kadar yap,,
amannnnnn boşver olmassa olmasın bir pazarın var zehir etme...

Allah razı olsun canım. Yemeğe gelmeyecekler. Kızım çok ilgi istiyor ağlıyor ona hiç kıyamıyorum, onu uyutup yapmaya çalışıyorum oda 12 den önce uyumuyor, o saatten sonrada doğru düzgün iş yapılamıyor ((

Arkadaşlar hangi kapıda bekleyeceğiz?Ben hiç bilmiyorum parkı:18::18::18:
Birde ben arkadaşımı davet ettim sorun olmaz sizin için umarım.Oda bursa gelini ve çevresi pek yok yeni arkadaşlıklar deyince gözleri ışıldadı
Oda kek yapacak bize.Ben yarın kısırla ıslak kek getiriyorum.Yalnız oturma yeri gerçekten sorun olacak galiba.Örtüde getirsek toprak soğuk, totoları üşütmeyelim sonraKültür parka gitseydik keşke orada masalar vardı ama bu saatten sonra herkese duyurmak zor olur.Birdahaki sefere inşallah

Merhaba Canım arkadaşında gelebilir tabi sorun yok. :)
ALT KAPI KIZLAR zaten parkın iki kapısı var.
Bulamazsanız Sorabilirsiniz birilerine. Merinos parkının alt kapısı neresi diye bilmezlerse uludağ ilköğretim okulu karşısı dersiniz.

Ben üzerine oturmak için polar getiricem. tabak, Çatal ve bardak Özge arkadaşımız getirecek.
Bunun dışında isteyen içecek te alabilir ilaveten.

Son düzenleme:

Sağol tatlım.Arkadaşım hangi kapı diye sormasa ben 2 kapı olduğunu bile bilmiyordum
Benim evde orta boy termos var.Evden çıkarken sıcak su doldururum.Özgenin çayı yetmezse çay atarız içine,çay yeterse kahve içeriz.3'ü biraradaları unutmayın yani

kızlar evimiz yarın teslim ediliyormuş. yarın temizlik kombi perde işlerini felan halledip haftaya hafta sonuda taşınıyoruz kısmetse:))) ama bu durumda gelemicem ben yarın. birdahakine artı. lütfen kusuruma bakmayın. tam denk geldi bu haftaya (

Keşke bi iki saatini ayırabilseydin ya neyse hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…