Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yarın bayram erken kalkın çocuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tühh ya( sabah hallet temisliği öğlen bi ura yanımıza sonra perde bakmaya git omas mı

Buluruz yarın inşallah canımArkadaşında hoşgelmişKültürpark evet iyi olurdu masalar var orda neyse bu seferlik böyle olsunGörüşürüz kib

kızlar malesef ben gelemiyorum il dışından eşimin arkadaşalrı geliyor haftasonu için bebeklerini kaybetmişler eşi de benim onu daha iyi anlayacağımı düşünerek bize getirmek istemiş kafa dağıtır moral bulur diye böyle bir durumda işim vardı diyemedim kısmet değilmiş sizlerle tanışmak ama fotograflarınızı görmek isterim muhakkak

Gelseydin iyi olurdu ama kısmet değilmiş demekki.Arkadaşın içinde üzüldüm başları sağolsun.Tabiki yanında olman moral vermen güzel birşey.Sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere görüşürüz

Ben geliyorum kızlar. Akşamdan kurabiye yapmıştım. Neyin ayarını tutturamadıysam artık taş gibi olmuş : )
Bakalım yetiştirebilirsem başka bişey yapıcam yetişmezse de hazır alırım :)

Ben geliyorum kızlar. Akşamdan kurabiye yapmıştım. Neyin ayarını tutturamadıysam artık taş gibi olmuş : )
Bakalım yetiştirebilirsem başka bişey yapıcam yetişmezse de hazır alırım :)

Sevindim gelmene, olsun ya sorun değil hamilesin kendini çok yorma.Zaten kalabalığız baya birşeyler olur herhalde.Kurabiyeni getir sen başka bir şey yapmaHazır alırsın olmazsa

Günaydın fıstık.Islak keki akşamdan yaptım şimdide kısırı hazırlıyorum.Ama kekin başına gelmeyen kalmadı.Az daha yanıyormuş
Zaten özenildiğinde hep başına birşey gelir ya.Sen neler yaptın ?

Günaydın canım hep telaşe yapınca bişeyler olur illaki olsun sıkma canını.Hopeciğim ben kurabiye ve cevizli lokum getireceğim.

ooooh! Yaşadık desene bugün diyet yok
Kaç kişi gelecek toplamda belli mi?

Şekerim ben kendim içinde o muhteşem krebimi yaptım bir tanecik yulaf kepeğinden :18:Napim canım ya bozmayim diyorum yarın son gün proteinde.Siz yerimede yersiniz güzel mamalarıYani tahminim 12 14 arası olabilir

kızlar selam bugün moralim çok bozuk dünden beri oyüzden elim kolum hiç kalkmadı bişey yapamadım bende gelirken içecek bişeyler alırım inş sizlerle moralim düzelicek çok ihtiyacım var

kızlarrrrrrrrrrrrrrr namazı kılıp çıkıcam ben uzaktakiler çıksın mudanyadaki huhuuu anca gelirsin cık hadii

gelmeyenlerede çok şey kaçırdılar malesef

çok güzeldi

çok güzeldi harikaydıııı,hepiniz samimi sevecensiniz,, iyiki buluşmaya gelmişim,
sadece benim moral sıfırdı beni tanımadıkları için bunu kimse anlamadı tabi:))
belkide belli etmedim,
bu aralar okadar büyük sınavdan geçiyorumki kimseye anlatamoıyorum boğuluyorum,çok sıkılıyorum,
allahım feraha çıkartsın beni inşallahhh..
derdi veren rabbim dermanıda verirmiş..
arda çok huysuzdu,, uykusuzdu o yüzden birazda ondan rahat edemedim,arabada berradan ayrılıncada eve girene kadar ağlayarak geldikk,beyyaa beyyaaaaaa diye:))

evet çok güzel bir gündü..ben zaten rüyanı anlatınca biras anladım ama dünyada olan dünyada kalacak canını hiç sıkma sorununu bilmiyorum ama tüh içtenliğimle bir an önce kurtulmanı diliyorum çok öpüyorum..bizim de arda gibi bıcırıklarımız olsun inşallah :))

kuzum ya nie öyle diyosunki ben anladım bikere oturdun taburene toton hiç yer görmediki hiç konuşmadın hep dinledin genel olarak farkettim ben oğlusun hem cok yakışıklıydı dua etti bi kızım olsun alem oğlunu

nikine kurbanhala gülüyorum anlamına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…