kızlar evimiz yarın teslim ediliyormuş. yarın temizlik kombi perde işlerini felan halledip haftaya hafta sonuda taşınıyoruz kısmetse:))) ama bu durumda gelemicem ben yarın. birdahakine artı. lütfen kusuruma bakmayın. tam denk geldi bu haftaya(
Arkadaşlar hangi kapıda bekleyeceğiz?Ben hiç bilmiyorum parkı:18::18::18:
Birde ben arkadaşımı davet ettim sorun olmaz sizin için umarım.Oda bursa gelini ve çevresi pek yok yeni arkadaşlıklar deyince gözleri ışıldadı
Oda kek yapacak bize.Ben yarın kısırla ıslak kek getiriyorum.Yalnız oturma yeri gerçekten sorun olacak galiba.Örtüde getirsek toprak soğuk, totoları üşütmeyelim sonraKültür parka gitseydik keşke orada masalar vardı ama bu saatten sonra herkese duyurmak zor olur.Birdahaki sefere inşallah
kızlar malesef ben gelemiyorum il dışından eşimin arkadaşalrı geliyor haftasonu için bebeklerini kaybetmişler eşi de benim onu daha iyi anlayacağımı düşünerek bize getirmek istemiş kafa dağıtır moral bulur diye böyle bir durumda işim vardı diyemedim kısmet değilmiş sizlerle tanışmak ama fotograflarınızı görmek isterim muhakkak
Ben geliyorum kızlar. Akşamdan kurabiye yapmıştım. Neyin ayarını tutturamadıysam artık taş gibi olmuş : )
Bakalım yetiştirebilirsem başka bişey yapıcam yetişmezse de hazır alırım :)
Günaydın fıstık.Islak keki akşamdan yaptım şimdide kısırı hazırlıyorum.Ama kekin başına gelmeyen kalmadı.Az daha yanıyormuş
Zaten özenildiğinde hep başına birşey gelir ya.Sen neler yaptın ?
Günaydın canım hep telaşe yapınca bişeyler olur illaki olsun sıkma canını.Hopeciğim ben kurabiye ve cevizli lokum getireceğim.
ooooh! Yaşadık desene bugün diyet yok
Kaç kişi gelecek toplamda belli mi?
çok güzeldi harikaydıııı,hepiniz samimi sevecensiniz,, iyiki buluşmaya gelmişim,
sadece benim moral sıfırdı beni tanımadıkları için bunu kimse anlamadı tabi:))
belkide belli etmedim,
bu aralar okadar büyük sınavdan geçiyorumki kimseye anlatamoıyorum boğuluyorum,çok sıkılıyorum,
allahım feraha çıkartsın beni inşallahhh..
derdi veren rabbim dermanıda verirmiş..
arda çok huysuzdu,, uykusuzdu o yüzden birazda ondan rahat edemedim,arabada berradan ayrılıncada eve girene kadar ağlayarak geldikk,beyyaa beyyaaaaaa diye:))
çok güzeldi harikaydıııı,hepiniz samimi sevecensiniz,, iyiki buluşmaya gelmişim,
sadece benim moral sıfırdı beni tanımadıkları için bunu kimse anlamadı tabi:))
belkide belli etmedim,
bu aralar okadar büyük sınavdan geçiyorumki kimseye anlatamoıyorum boğuluyorum,çok sıkılıyorum,
allahım feraha çıkartsın beni inşallahhh..
derdi veren rabbim dermanıda verirmiş..
arda çok huysuzdu,, uykusuzdu o yüzden birazda ondan rahat edemedim,arabada berradan ayrılıncada eve girene kadar ağlayarak geldikk,beyyaa beyyaaaaaa diye:))
evet çok güzel bir gündü..ben zaten rüyanı anlatınca biras anladım ama dünyada olan dünyada kalacak canını hiç sıkma sorununu bilmiyorum ama tüh içtenliğimle bir an önce kurtulmanı diliyorum çok öpüyorum..bizim de arda gibi bıcırıklarımız olsun inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?