Şimdiden başlamışsınız değerlendirmelere kocalara yapan yok mu?
Yemek yani.Eksik yazmışım pardon.
değerlendirmeleri eşlere yapan yokmu diyo :) ben yaptımoda sevindi benim adıma çok iyi oldu dedi
Yemek yani.Eksik yazmışım pardon.
benimde yemek var bi corba yapıcam .)) midem kızır dolubaska bişi yiyemedimki gözüm doydu
sağol canım amin en kısa zamanda sorunumu çözerimm..evet çok güzel bir gündü..ben zaten rüyanı anlatınca biras anladım ama dünyada olan dünyada kalacak canını hiç sıkma sorununu bilmiyorum ama tüh içtenliğimle bir an önce kurtulmanı diliyorum çok öpüyorum..bizim de arda gibi bıcırıklarımız olsun inşallah :))
bakk bak farkedilmişimm hemen,,dedim bunlar beni tanımıyor normal zannedecek:)kuzum ya nie öyle diyosunki ben anladım bikere oturdun taburene toton hiç yer görmediki hiç konuşmadın hep dinledin genel olarak farkettim benoğlusun hem cok yakışıklıydı dua etti bi kızım olsun alem oğlunu
nikine kurbanhala gülüyorum anlamına
resim yüklemiştim kk. ya daha önce ama şimdi olmuyor bir yazın hayrına da yükliyeverem,birde facesi olanalr adresi atsın bana etiketleyeverem:)))
benim facem yok kocam onada kızıyoay benimkinide adow hitler sancaksınız o yasak bu yasak ev nazi kampı gb
yok be benimki bitane askum benimm
benimle dünür olmak güzel olur tabi ne dedim merlin morlo olcak benim kızım
msj yazarken aşada eklenti ekle diyoya ben ordan ekliyorum resim)
o eklentiyede resim yükleden ekleniyordu ama olmuyor
Canım bu yazını görmemişim sabah çıkmıştım çünkü topikten inşallah çok kötü birşey değildir konuşuruz bunu takma kafanakızlar selam bugün moralim çok bozuk dünden beri oyüzden elim kolum hiç kalkmadı bişey yapamadımbende gelirken içecek bişeyler alırım inş sizlerle moralim düzelicek çok ihtiyacım var
Ben yoldaydım sen bunu yazdığında huhukızlarrrrrrrrrrrrrrr namazı kılıp çıkıcam ben uzaktakiler çıksın mudanyadaki huhuuu anca gelirsin cık hadii
gelmeyenlerede çok şey kaçırdılar malesef
çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?