Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
en komiğide niklerle hitap etmekti zaten

Bbenimkide benden 10 dak. sonra geldi eve.Hemen "nasıl geçti" diye sordu,meraklı taze
Güzel geçti dedim sevindi.güzeldi ama değişik bir gün oldu.Hem birbirimizi tanıdık hem temiz hava iyi geldi.Birde ben çocuklara bayıldım.Çok tatlılardı.

benimde yemek var bi corba yapıcam .)) midem kızır dolubaska bişi yiyemedimki gözüm doydu

Ben kaçıyorum kızlar.Siz becerikli hatunlar yemekleri yapmışsınız,benimki aç aç gözümün içine bakıyor.Öpüyorum yanaklarınızdan:13:

sağol canım amin en kısa zamanda sorunumu çözerimm..
olsun canım ama az daha uslusu:))
bakk bak farkedilmişimm hemen,,dedim bunlar beni tanımıyor normal zannedecek:)
seninle dünür olmak ne güzel olurrrr
nikine kurbanhala gülüyorum anlamına

Şimdiden başlamışsınız değerlendirmelere kocalara yapan yok mu?

aç kalsın onlar:)

resim yüklemiştim kk. ya daha önce ama şimdi olmuyor bir yazın hayrına da yükliyeverem,birde facesi olanalr adresi atsın bana etiketleyeverem:)))

resim yüklemiştim kk. ya daha önce ama şimdi olmuyor bir yazın hayrına da yükliyeverem,birde facesi olanalr adresi atsın bana etiketleyeverem:)))

benim facem yok kocam onada kızıyo ay benimkinide adow hitler sancaksınız o yasak bu yasak ev nazi kampı gb

yok be benimki bitane askum benimm

benimle dünür olmak güzel olur tabi ne dedim merlin morlo olcak benim kızım

msj yazarken aşada eklenti ekle diyoya ben ordan ekliyorum resim )

o eklentiyede resim yükleden ekleniyordu ama olmuyor

o eklentiyede resim yükleden ekleniyordu ama olmuyor

eklenti yükele diceksin sonra diyo resim sec sec ortadaki yazıya tıkla kaydediyo işaretli olarak eklentiyi yükle de o zman yüklüyo canım:44:bilmem anlatabildimmi

kızlar selam bugün moralim çok bozuk dünden beri oyüzden elim kolum hiç kalkmadı bişey yapamadım bende gelirken içecek bişeyler alırım inş sizlerle moralim düzelicek çok ihtiyacım var
Canım bu yazını görmemişim sabah çıkmıştım çünkü topikten inşallah çok kötü birşey değildir konuşuruz bunu takma kafana
kızlarrrrrrrrrrrrrrr namazı kılıp çıkıcam ben uzaktakiler çıksın mudanyadaki huhuuu anca gelirsin cık hadii
Ben yoldaydım sen bunu yazdığında huhu
gelmeyenlerede çok şey kaçırdılar malesef

çok güzeldi

Evet çok güzel oldu daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…