Canım bu yazını görmemişim sabah çıkmıştım çünkü topikten inşallah çok kötü birşey değildir konuşuruz bunu takma kafana
Ben yoldaydım sen bunu yazdığında huhu
Evet çok güzel oldu daim olsun
Canım bu yazını görmemişim sabah çıkmıştım çünkü topikten inşallah çok kötü birşey değildir konuşuruz bunu takma kafana
Ben yoldaydım sen bunu yazdığında huhu
Evet çok güzel oldu daim olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/newattachment.php?do=assetmanager&values[t]=483902&contenttypeid=1&poststarttime=1348934606&posthash=3ad84a2e632b6e8975426f6e4b31b857&insertinline=1 oldumu acaba:44:
saçımı başımı yolacamm,bu sayfa erişiminiz yoktur diyor(
Eki Görüntüle 520526 Eki Görüntüle 520527 ne güzel ne güzel :)
Evt canım maşallah çok tatlı Allah sahibine bağışlasınevet en önce sen geldin bebikimle ay ne cici kız o öyle ya kucama alıp sevesim geldi niki gb bbek maşallah subannallah hfazla bakmadım nazar degmesin die pek güzel cıtı pıtı hemide yumurta yutmuş gb hamil manken gb maşallah hiç kilo almamış özendim cok pis diyet yapıcam dukan mı ne onu mu yapsam acaba
Bozmayın moralinizi tedavisini olur düzelir inşallahcanım işte eşimin tahlilsonucu bozdu moralimi bende küstüm oynamıyom
bu arada hangi topiğe yükleyim olursa tabi:)
bu arada hangi topiğe yükleyim olursa tabi:)
Eki Görüntüle 520526 Eki Görüntüle 520527 ne güzel ne güzel :)
Eki Görüntüle 520535
oldumu acabaaa
nie bugün hep güldüm ben yaaaslında içim kan ağlıyoda ben işte üzgün olunca sapıtıyorumsanırım bi anım anımı ttmuyo
kız bizim oldumus resimleri koymucaktıkk ya :18: neyse ben bunda gözükmüyoum zaten :) en güzel stgggg5 cıkmış ay bi g fazla oldu oda bbegin adı olcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?