Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım burauya kopayalasan o eklenti bozuntusunu olurmu,ben burdan gireyim,
olmadı yükleme iptal diyor olmuyorrrr ((

evet en önce sen geldin bebikimle ay ne cici kız o öyle ya kucama alıp sevesim geldi niki gb bbek maşallah subannallah hfazla bakmadım nazar degmesin die pek güzel cıtı pıtı hemide yumurta yutmuş gb hamil manken gb maşallah hiç kilo almamış özendim cok pis diyet yapıcam dukan mı ne onu mu yapsam acaba

canım işte eşimin tahlilsonucu bozdu moralimi bende küstüm oynamıyom

Öncelikle tanıştığıma memnun oldum güzel bir gün oldu inşllh devamı gelir.Ayrıca ellerinize sağlık diyetimide bozdum mamalarınız yüzünden
Kaderim canın sıkkın olabilir ama soğuk bir yapın yok olabilir hepimizin canı sıkılabilir yeterki önemli birşey olmasın Canım takma kafana sıkıntın neyse umarım çözülür en kısa sürede.
Bende eve geldiğimde eşim yeni gelmişti sordu nasıl geçti diye anlattım.Bu akşam eşimin arkadaşının hoca nikahı kıyılacakmış hoca bulmaya gitti eşim şimdi Banada hazır ol her an onlara gidebiliriz dedi.Bakalım bekliyorum evde.Tekrardan herşey için teşekkürler öpüyorum hepinizide görüşmek üzereAyrıca çocuklarda çok tatlıydı Allah bağışlasın

Evt canım maşallah çok tatlı Allah sahibine bağışlasın hepinizde öylesiniz Canım uzaktan kolay geliyorda bu dukan eğer miden hassas değilde başla ama bende bulantı oldu sürekli.Dukana başla benim gibi 6.gününde boz yine iyi durdum kız 6 gündür
canım işte eşimin tahlilsonucu bozdu moralimi bende küstüm oynamıyom
Bozmayın moralinizi tedavisini olur düzelir inşallah
bu arada hangi topiğe yükleyim olursa tabi:)

Buraya yüklesen daha iyi olur bence

bu arada hangi topiğe yükleyim olursa tabi:)

canımcım albüm eklemiceksen eğer bize topiğe mesaj yazdığın sayfa varya orda kalın harf felan varya orda ataç resmi var üstüne gelince eklentiler diyor daha sonra bir sayfa çıkıyo dosya seç var sağ üstte resimleri seçtikten uplound gibi bişey yazıyo ortada ona tıkla sonra sayfayı aşşağı indir azcık..içeriği ekle diyor sen ona tıkladıkça mesaj sayfana ekleniyor...umarım faydası olur

nie bugün hep güldüm ben yaa aslında içim kan ağlıyoda ben işte üzgün olunca sapıtıyorumsanırım bi anım anımı ttmuyo

kız bizim oldumus resimleri koymucaktıkk ya :18: neyse ben bunda gözükmüyoum zaten :) en güzel stgggg5 cıkmış ay bi g fazla oldu oda bbegin adı olcek galiba

amin canım inşallah...ağzından bal damlıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…