Eki Görüntüle 520542
ikiside sallamıyor benii:))
aaaaaaa bende buraya sandıydımm
bizim resimlerre geliyordum tam benimde heçç resmim yok burda koymayımmı şimdi?
arkadasları bilmem ama benim olduklarımı koyma canum benimkinin ne dice belli olmaz yada buluşma yerine koy orda sadece üyeler göryo bilemedimki şimdi nabsak:44:
Kızlar resimleri koymayın gerçekten.Hatta mümkünse kaldırın.Burası face gibi özel bir ortam değil ki.koskoca internet.Erkek-kadın, her isteyen 2 dakikada üye oluyor;resimler kopyalanıp abuk subuk sitelerde kullanılıyor.Bende istememiştim konmasını.Mesaj düzenlemeden silebiliyorsanız silin bence.:18::18::18:
bende seninkini koyayım o zaman madem o kadar güvenli
pikniğe gelirken görümcem aramıştı baya kümüş bana üzülmüş hastaydı fıtık çıktı belinde ve ben hiç aramadım ama kötüydüm bende beni kimse anlamıyoçok üzüldüm msj attım üzgünüm felan die..oda bana attı o akdar kötü oldunu bilsem hiç aramazdım die
ben bu aileyi haketmiyorum ne bi evlat verebildim nede iyiliklerine karşılık çok canım sıkıldı
zaten 2 gülsem 10 ağalrım ben geçmiyoki malesef
neyse ben çıkıyorum canım çok sıkıldı üzgünüm i.geceler
gelmeyenlerede çok şey kaçırdılar malesef
doğru söylüyorsun içim cız etti inan.
çok güzeldi
Eki Görüntüle 520526 Eki Görüntüle 520527 ne güzel ne güzel :)
kızlar harikasınız cok üzüldüm gelemdiğime. ben soracaktım burda kim kim diye. birtek semihayı tanıdım. ve berrayı tabii. konuşmaları okudum tabi doğal olarak kimse deşifre olmak istemiyor o yüzden kim kim diye soramayacağım tabii. o zaman temennimi söyleyim bundan sonrakileri evlerde yapabiliriz yada cafelerde gün şeklinde kış geliyor çünkü. benim daha 1 ay telaşım olacak ev için. sonra müsait olucam inş. cook üzgünüm yaaa. neyse kısmetten cıkmış diyelim. eee duygularınız nelerdi anlatsanıza lütfen. bu arada buraya eklenen yada yazılan hiçbirşey silinemz ama dert etmeyim şimdi kim bilecek kim kim diye düşünsenize yani. sadece anı kalacak üzülmeyin lütfen.
kızlar harikasınız cok üzüldüm gelemdiğime. ben soracaktım burda kim kim diye. birtek semihayı tanıdım. ve berrayı tabii. konuşmaları okudum tabi doğal olarak kimse deşifre olmak istemiyor o yüzden kim kim diye soramayacağım tabii. o zaman temennimi söyleyim bundan sonrakileri evlerde yapabiliriz yada cafelerde gün şeklinde kış geliyor çünkü. benim daha 1 ay telaşım olacak ev için. sonra müsait olucam inş. cook üzgünüm yaaa. neyse kısmetten cıkmış diyelim. eee duygularınız nelerdi anlatsanıza lütfen. bu arada buraya eklenen yada yazılan hiçbirşey silinemz ama dert etmeyim şimdi kim bilecek kim kim diye düşünsenize yani. sadece anı kalacak üzülmeyin lütfen.
cafe,avm mantıklı bencede,
ardayı almıcam zatennn:))
okadar resimler konuluyorki kk ya kalkıpta bizimkileri deşifre etmezler,diye düşünüyorum:)
Canım sen neden bu kadar yükleniyorsun kendine?Hayat bunları dert etmeyecek kadar kısa.Görümcende fıtık çıkmış,hastaymış...eeee?acısınıda senden çıkarttı belliki.Kendinden nefret edecek ne var bunda?Sen ne yapabilirsin ki fıtığa?Bende de var bel fıtığı.3dakika kalabiliyorum ayakta.Düşün 3 dakika sonra bacağımı hissetmiyorum,uyuşuyor.Bugün sizi beklerken ayakta zor durdum ama bir başkası bana yardım edemezdi zaten.Sende görümcene edemezsin.Ya ameliyat olacak yada ömür boyu egzersizle ağrılarını azaltacak.Sen ancak geçmiş olsun diyebilirsin.O sitem etti diye kendini suçlama bugün olmadı yarın gidersin yanına.
Gelelim çocuğa.Kızma yazdıklarıma ama çok karamsarsın bu konuda.Daha yaşın 21.Henüz sen çocuksun.Bugün top oynayalım diyen sen değil miydin?Bu kadar acele neden?Bizde pko var evet ama bu dünyanın sonu değil.Hiçbir sorunu olmayıpta 12.yılında çocuk sahibi olan insanlar var.Elbet su yolunu bulur.Sen tedavine bak gerisini Allah'a bırak.İsyan ediyorsun kaderine bu şekilde.Olursa olur olmazsada olmaz.Senden değerli değil hiçbirşey.Ne eşin,ne işin.Eninde sonunda herkes kaderini yaşıyor.Böyle davranarak işler yoluna giriyor diyorsan hepberaber karalar bağlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?