Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
aaaaaaa bende buraya sandıydımm
bizim resimlerre geliyordum tam benimde heçç resmim yok burda koymayımmı şimdi?

Son düzenleme:
aaaaaaa bende buraya sandıydımm
bizim resimlerre geliyordum tam benimde heçç resmim yok burda koymayımmı şimdi?

arkadasları bilmem ama benim olduklarımı koyma canum benimkinin ne dice belli olmaz yada buluşma yerine koy orda sadece üyeler göryo bilemedimki şimdi nabsak:44:

arkadasları bilmem ama benim olduklarımı koyma canum benimkinin ne dice belli olmaz yada buluşma yerine koy orda sadece üyeler göryo bilemedimki şimdi nabsak:44:

Kızlar resimleri koymayın gerçekten.Hatta mümkünse kaldırın.Burası face gibi özel bir ortam değil ki.koskoca internet.Erkek-kadın, her isteyen 2 dakikada üye oluyor;resimler kopyalanıp abuk subuk sitelerde kullanılıyor.Bende istememiştim konmasını.Mesaj düzenlemeden silebiliyorsanız silin bence.:18::18::18:

aslında face daha kolay ulaşılan biyer burası daha güvenli biri üye olcakta bu topiği bulcakta ooooooo

bana msnden atın fotoları resimleri olan özel atsın msn mi vereyim

öptüm canlarım

pikniğe gelirken görümcem aramıştı baya kümüş bana üzülmüş hastaydı fıtık çıktı belinde ve ben hiç aramadım ama kötüydüm bende beni kimse anlamıyoçok üzüldüm msj attım üzgünüm felan die..oda bana attı o akdar kötü oldunu bilsem hiç aramazdım die

ben bu aileyi haketmiyorum ne bi evlat verebildim nede iyiliklerine karşılık çok canım sıkıldı

zaten 2 gülsem 10 ağalrım ben geçmiyoki malesef

neyse ben çıkıyorum canım çok sıkıldı üzgünüm i.geceler

face güvenlik ayarların var isterse kimse seni görmüyor ki benimki öyle ama burada öyle değil.Üye olmak zor değil,üstelik eşlerin vereceği tepkiyide bilmiyoruz.Sadece senin ki değil benim eşimde tepki gösterir buna.Koyanlardan rica ediyorum kaldırmalarını mümkünse.:18::18::18:

Canım sen neden bu kadar yükleniyorsun kendine?Hayat bunları dert etmeyecek kadar kısa.Görümcende fıtık çıkmış,hastaymış...eeee?acısınıda senden çıkarttı belliki.Kendinden nefret edecek ne var bunda?Sen ne yapabilirsin ki fıtığa?Bende de var bel fıtığı.3dakika kalabiliyorum ayakta.Düşün 3 dakika sonra bacağımı hissetmiyorum,uyuşuyor.Bugün sizi beklerken ayakta zor durdum ama bir başkası bana yardım edemezdi zaten.Sende görümcene edemezsin.Ya ameliyat olacak yada ömür boyu egzersizle ağrılarını azaltacak.Sen ancak geçmiş olsun diyebilirsin.O sitem etti diye kendini suçlama bugün olmadı yarın gidersin yanına.
Gelelim çocuğa.Kızma yazdıklarıma ama çok karamsarsın bu konuda.Daha yaşın 21.Henüz sen çocuksun.Bugün top oynayalım diyen sen değil miydin?Bu kadar acele neden?Bizde pko var evet ama bu dünyanın sonu değil.Hiçbir sorunu olmayıpta 12.yılında çocuk sahibi olan insanlar var.Elbet su yolunu bulur.Sen tedavine bak gerisini Allah'a bırak.İsyan ediyorsun kaderine bu şekilde.Olursa olur olmazsada olmaz.Senden değerli değil hiçbirşey.Ne eşin,ne işin.Eninde sonunda herkes kaderini yaşıyor.Böyle davranarak işler yoluna giriyor diyorsan hepberaber karalar bağlayalım.

gelmeyenlerede çok şey kaçırdılar malesef

doğru söylüyorsun içim cız etti inan.

çok güzeldi

kızlar harikasınız cok üzüldüm gelemdiğime. ben soracaktım burda kim kim diye. birtek semihayı tanıdım. ve berrayı tabii. konuşmaları okudum tabi doğal olarak kimse deşifre olmak istemiyor o yüzden kim kim diye soramayacağım tabii. o zaman temennimi söyleyim bundan sonrakileri evlerde yapabiliriz yada cafelerde gün şeklinde kış geliyor çünkü. benim daha 1 ay telaşım olacak ev için. sonra müsait olucam inş. cook üzgünüm yaaa. neyse kısmetten cıkmış diyelim. eee duygularınız nelerdi anlatsanıza lütfen. bu arada buraya eklenen yada yazılan hiçbirşey silinemz ama dert etmeyim şimdi kim bilecek kim kim diye düşünsenize yani. sadece anı kalacak üzülmeyin lütfen.

cafe,avm mantıklı bencede,
ardayı almıcam zatennn:))
okadar resimler konuluyorki kk ya kalkıpta bizimkileri deşifre etmezler,diye düşünüyorum:)

ahh canım aklın bizde kaldı üzülme hiç güzel değildi senle oldumuzda daha güzel olcak

az güzeldi:18:

aslında cok güzeldi keşke olsaydın bidahakine artık

cafe,avm mantıklı bencede,
ardayı almıcam zatennn:))
okadar resimler konuluyorki kk ya kalkıpta bizimkileri deşifre etmezler,diye düşünüyorum:)

yani tek tek foto olsa neysede arkadaşalr piknikte resm, bencede bi sorun olmaz yükledikelrini eşime gösterdim güldü bişi dmedi neye kzıp neye gülcegi belli olmuyoki askumun

koca parka sığamadık avmlere cafelere sıgarmıyız bilmem

kesinlikle katılıyorum sana ..kendine haksızlık etme arkadaşım senin canın sağolsun..herşeyin zamanı var beklicez yapacak hiçbir şeyimiz yok..moralini yüksek tut..

bende olmak isterdim çok merak ettim nasıl geçti buluşmanız ilk karşılaşma kaynaşma muhabbet nasıl oldu
direk kadınlar kulubundenmisin diye mi sordunuz facede nerede eklediyseniz bende eklemek istiyorum özelden link gönderebilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…