Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com
arkadaşlar bunu burda paylaşmak garip kaçabilir ama konuyla ilgilenmeyen arkadaşlardan özür dilerim ama paylaşamadan geçemicem :) bunu okuyun ve eşinden dolayı sorun yaşayan arkadaşlarım uygulayın ben yarından itibaren başlıyorum..kuzenimle konuştuk eşi 48 kendi 33 yaşında tüp bebek önerilerine rağmen şu anda 2 tane çocukları oldu biri kız biri erkek tabi ben sorun yaşadıklarını bilmiyordum ben anlatınca oda döküldü :) bizde çok çektik ve bizim yaş problemi ardı dedi kesinlikle yılma dedi ..ve ben yılmadan uygulcam sizinde bilginize çok öpüyorum sizleri iyi geceler tatlı rüyalar

En kötü günümüz böyle olsun Teşekkürler Kaderim eklediğin için hatıra olarak kalıcak
Sen kendini bunalımdan çıkart artık canım benim hep gül ama bunalımdan değil mutluluktan olsun.Kimseye değil kendine edersin seni çok iyi anlıyorum ama biraz takma bakalım neolucak
aaaaaaa bende buraya sandıydımm
bizim resimlerre geliyordum tam benimde heçç resmim yok burda koymayımmı şimdi?
Sahiden canım ya sen niye yoksun.Bendeki resimleri ekleyimmi teredütte kaldım şimdi öyle yazılınca:44:
Niye haketmiyesin sen bu aileyi bakimÇocuk için seveceklerse seni sevmesinler haksever.Görümcene geçmiş olsun olabilir ama sen neyapabilirsinki?Kendini boşuna bunalımlara sokuyorsun daha önünde güzel seneler olur inşallah.Bak öyle konuşmanda günah ayrıca sende biliyosun neyin neolduğunu .Oyüzden sen önce kendi mutluluğuna bak.Allah herkeze ayrı dert vermiş sen sanıyormusunki herkezin hayatı dört dörtlük.Bizimde böyle sıkıntımız olacakmış sabredersen mükafatını alırsın canım.Kendini üzme artık o güzel günlerde gelecek inşallah
silinmiyorrrrr..
Eğer çok silmek istiyorsanız kazen var kk nın yöneticilerinden ona msj atalım siler.Ben birkere konu açmıştım msj attım yönetime konumu kaldırdılar.
Evet gelseydin iyi olurdu.İnşallah bir dahakineDiğer buluşmada kim olduğumuzu söyleriz canım yada özelden mesaj atan olmuştur arkadaşlardan belkideEvet bencede güzel fikir bizde öyle düşünüyorduk zaten ama belli olmayınca kaldı öyle.Bakalım herkez tamam derse yaparız neden olmasın.Yada katılmak isteyenler olursa başlarız güne
cafe,avm mantıklı bencede,
ardayı almıcam zatennn:))
okadar resimler konuluyorki kk ya kalkıpta bizimkileri deşifre etmezler,diye düşünüyorum:)
Niye canım sorun ediyosunki çocuk sonuçta.Bırakacağın yer varsa kendini daha rahat hissedersen öyle bırakırsın .Ama Arda tatlı maşallah erkek tabiki olacak okadar hareketlilik
Olsaydın iyi olurdu tabiki.İlk parka gelen ben ve bebektik sonra Semihacığım geldiKarşıdan bakıyor biz bakıyoruz en sonunda Semiha senmisin dedim Öyle işte diğer arkadaşlarda geldi güzel geçti inşallh dahada güzel olur bundan sonra senide bekleriz ama

Canım bu kürü çok duydum evet gerçekten faydası oluyormuş.Biz keçiboynuzu pekmezi almıştk.Ondan kullanıyor.Ama kürü daha iyiymiş öyle duydum ben.Teşekkürler paylaşımın için

Günaydın kk'nın en candan hatunları :))

Canım derdin herneyse Allah dermanını verir inşallah. Üzme kendini, hayatta hiç bi acı kalıcı değil...

Sağol canım son zamanlarda hiç bu kadar iltifat duymamıştım Allah sana da bi bebek nasip etsinde hamileliğinde 20 kilo al kilo sonradan nasıl olsa verilir. Bana zayıf diyen de şişko bişey olsa gam yemiycem :))

günaydınlar herkese
dün buluşmadan sonra anneme gitmiştim
orda kaldık
hazır net varken size bir selam vereyim dedim.

güzel bir gün yaşattınız kızım ve bana.
çoook teşekkür ederim hepinize.
hepiniz o kadar samimi içtendiniz ki
hiç yabancılık çekmeden kaynaştık gitti.
ama bu buluşma burda kalmasın derim ben
düzenli bir şekilde devam ettirebiliriz inşallah.
Ayferim sıkıntın olduğunu azda olsa dile getirdin
ben sıkıntın olduğunuda çok iyi anladım yüzünden ama
özeldir diye çok fazla kurcalamak istemedim.
yapabileceğim birşey varsa çekinme ara
derdine ortak olabilirim
bu arada demek Arda eve gidene kadar ağladı desene:):):)
Berra da onu soru hep aklına geldkçe
Arda ağlıyormudur hala dedi durdu:)

sabah kalkınca Berra "çok ayaklarım ağrıyor" dedi
dünün hatırası olsa gerek :)

bana dua edin cumanın hürmetine kadeşin kardeşe duası kabul olurmuşş....................dua edemiyorum artık gözlerim doluyo hemen yoruldum cok yoruldum dua edin nolur benim içinde

canım günaydın...

sanırım bebiş arzusu var içinde deli gibi...

hamilelerin duası kabul olur derler özellikle bebek tekme attıkca ve kasılmalar oldukca...

her tekmede, kasılmada ve doğum anında senin için dua edicem buna inanabilirsin...

rabbim en tez zamanda Hayırlısıyla bebek nasip eder inşaAllah size de...

kızlar bulusmanız gerçekten güzel geçmiş bu yazdıklarınızdan da fotolardanda cok güzel anlasılıyor :)

kıskanmadım değil hani ama nasipse bir sonrakilere katılırım ben de :)

gününüzün güzel geçmesine sevindim...

nasılsınız iyi misiniz görüsmeyeli ?

bu arada kızlar benim beyim sigarayı bıraktı yazık çok komik hallerde ne yapsam bilemedim fikri olan varmı :)

sigara krizi geldiği anda eline bişi tutustur bence... çikolata, meyve cerez gibi ya da uğras bulmaya calıs ona... aklı dağılsın yani :) ama eğer bagımlıyken bıraktıysa işin zor... bir kaç gün sonra sinir atakları geçirebilir :) göz ardı et onları zaten 1 haftayı atlattımı gerisi kolay

çay istiyo getiriyorum..hani çay getircektin diye bağırıyo :)) gözü görmüyo bakalım deniyim bu sefer adamı 150 yapmıyım:26: ne zor bağımlı günde 2 paket içiyodu

slm hatunalr

çok işim var temislik yapıcam eşim az işi var oraya gitti bende temislik yapayım o gelene kadar misafir odamın camlarını silicem perdeler yıkanıcak ütülence k ruffffffffffffff yarın okuma yeri bende yapmam lazım hem yarın merinosa cıkıcam piknik yaptımız yere kursa kayıt oldum netten ama bi haber gelmedi msjda gelmedi bi giip görüşücem yarın baslaması gerekiyo cünkü:44: bu arada ingilizce kursu öğrenebilirmiyim acaba

bu arada ben niye sizin numaralarınızı almadımki:26: keşke alsaydım

Yorma kız kendini :)
Öğrenirsin sende o azim var :))
Numaraları özelden veririz diğer kızlar da verir. Bunuda dert etme :)

Faceye ekledim ama kimse yokki sizlerden, hiç beğenmemiş kimsede
o yüzden face açınnnnnnnnn..
nazardandır maşallah diyelim tekrarrrrrr
iyi diyelim iyi olsunn,sen nasılsın bakimmm..

baharr ekleyebilirsin canım benim için sıkıntı yok,
hakseverle ikimiz eksik kaldık,gerçi o istemiyor ama sorarsın yinede..

yarın saat 10da şiire randevum var röfle için,düğüne hazırlık başladı:)
gerçi hakseveri daha önce tanısaydım randevu almazdım,hakseverin taktiği süper röfle için:))))))

birde düğün için abiye tarzı kapalı kıyafet bakıcam ama nasıl karar vericem bilmiyorum,,
açık çokta kapalı tarzda çok çirkinler var,umarım bulurum bişeyler..

daha cesurum artık.
keşke dememek için çabalıyorum...
içimde büyütmüyorum hiçbir şeyi.
çok umursamıyorum ve
çok anlam yüklemiyorum hiçbir şeye.
giderken benle başlayan
cümleleri dinlemiyorum bile....
sadece tek bir cümle söylüyorum.
HERŞEYİN HAYIRLISI...

İÇİMDEN GELDİ:)))

ayy ben çatlak ayşeyim..
facede paylaşmışım ama sadece ben görebiliyormışum:))
ekli olanlar bakabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…