Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

nasıl sizce bu tarz elbise?ve nerede bulabilirimki?
kınaya aldığım abiyemide eklerim buraya..
eee artık öğrendim bol bol resim yüklerim

Son düzenleme:

kuzum sanırım busmeke gideceksin kontrol için... basvuru sıralamasında ilk tercihin ing ise ona göre yönlendirmişlerdir kaydını... bir de bir yıl boyunca değil de iki dönem seklindeyse eğitimleri ilk dönemdeki kontejyan dolduysa eğer ikinci döneme de alınabilirsin :) eğitmenini tanıyor olsam öğrenirdim durumunu ama üzgünüm (

kuzum sanırım busmeke gideceksin kontrol için... basvuru sıralamasında ilk tercihin ing ise ona göre yönlendirmişlerdir kaydını... bir de bir yıl boyunca değil de iki dönem seklindeyse eğitimleri ilk dönemdeki kontejyan dolduysa eğer ikinci döneme de alınabilirsin :) eğitmenini tanıyor olsam öğrenirdim durumunu ama üzgünüm (

şu an çekirdek çitliyoruz

afiyet olsun tatlım sana bir tane daha eşlik eden var ben ve kızım yani ( hoş henuz doğmadı ama ) olsunn

bende sigara tüttürüyorum

haddimi aşıcam sanırım ama zıkkım iç emi şaka bir yana tatlım ama sigara kötü birşey ya ben hamile kaldığımı öğrendiğimden 10 gun önce bırakmıstım ve suan o kadar rahatım ki... kokusunu bile istemiyorummm o kadar berbat geliyor yani darısı basına

bahar26 tatlım dualarım hep sizlerle tüm bebek isteyenlerle dilerim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder bu guzel duyguları... benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü gelişimi de geriden geliyordu zaten geçtiğimiz yıl haziranda usgde öğrendik durumu cok kötü günlerdi ama cok sükür simdi güzel günler bizlerle. bu yuzden derdini veren rabbim dermanını da hazırda tutuyor... bizlere kalan ise dua etmek...

sanırım herkese gecenin rehaveti cökmüs durumda ama ben yalnız kaldım

Sağol canım Allah razı olsun.Sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.Kötü günün ardından gelen güzel günler vardır elbetTabiki duayla yer gök dua.Duasız hiçbirşeyin hayrı olmaz.Ben dua topiğinede yazıyorum her hafta biri için yasini şerif ayetel kürsi okunuyor.Geçen hafta benim için okundu sırayla öyle gidiyoruz.Allah kabul eder inşallah
sanırım herkese gecenin rehaveti cökmüs durumda ama ben yalnız kaldım
Canım sana yoldaşlık etmek isterdim ama bugün gezmedeydik yoroldum uykumda geldi yatıcam birazdan kib Allah'a emanet ol görüşürüz iyigeceler

herkese iyi geceler kaderim süper bi buluşma olmuşşş faceden gördüm resimleri
bir zamanlar bizde buluşurduk ne güzeldi (
kızlar çalışmaya başladı bide kaderim antikaya gidelim mi bigün bebek görmeye ayıp oldu mevlütede çağırdı bizi

ben yapardım sana röfle hemde 2 şişe 1tlden 2tlye hallederdim ayıpsın
bu arada ben abiye tarzı elbiseler...arda,armine,kardeşler,tarakçılar....buralardan bakıyorum ardada güzel elbiseler oluyo...tuba ve kardeşlerdede ben bütün mantolarımı kardeşlerden alıyorum kapalılar için yerler belli zaten canım)

bu arada biz neden eksik kaldık anlamadım ama benim facem yok eşimin kine mi eklesem sizi ben nasıl görcem resimleri yaa((

Eki Görüntüle 521087
nasıl sizce bu tarz elbise?ve nerede bulabilirimki?
kınaya aldığım abiyemide eklerim buraya..
eee artık öğrendim bol bol resim yüklerim

çok güzelmiş bu canım renklerine bayıldımmmm

şimdi gidicem bakalım beni nereye kaydetmişler

benimde pazarım temislikle geçti akşamda anatolyuma gittik yemek yapamamıştım hadi gel kumpir iyelim dedi aşkısım gittik gezdik bende bi yandan hediye araştırması yaptım ekimin 10u dogum günü eşimin bakalım çok büyük süpriz yapmayı düşünüyorum aslında ben çok romantiğim ama benide körertti ilk sene neler yapmıştım ona o bana yapmıyo die bırakmıştım onun gb olmucam ben ilişkimizi monotonlaştırmıcam renk katıcam sırf anlasın die çok değişik şeyler yapıcam bakalım anlarsa bi vidyo hazırladım izleyince kesin ağlıcak resimlerimizden slayt yaptım şarkısı efekleri fotoshopla resimler ekledim çerçeveli felan harika oldu hediyeyide ayarlım bakalım gizli paramda çok yok ama yapıcam artık bişiler herşey para değilki görsün bakalım küçük bey

Haksever kocişine söyle sadece bayanları ekleyebileceğin bi face açmana zin versin. :)

Günaydın kızlar :))
Sizleri tanımak, görmek çok güzeldi. Fakat oturup muhabbetinize katılamamak çok kötü
Katılım çok güzeldi, daha sonrada görüşmek isterim hepinizle.

Kızım hafta sonu hiç durmadı bu gece de uyumadan işe geldim, ay sonu işlemlerim olmasaydı izin alacaktım ama maalesef alamadım kızımı bugün babasına bıraktım bakalım inşallah daha iyi olur yavrum bugün

Geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. Senide tanımak çok güzeldi. İnşallah bidahaki sefere kızın iyi olur da sende rahat edersin.

Haksever kocişine söyle sadece bayanları ekleyebileceğin bi face açmana zin versin. :)

onada izin vercek elbet bigün bütün arkadaşlarımı ona ekliyorum sıkılmaya başladı yakında verir sanırım

günaydın canım kuzummm ya ogünde durgundu cok prenses nasılda ağladı yegeni oynayalım die kalkamadı cocuk yerinden rabbim şifa vesin ne zor işte anne olup tanışmak bide bizede zaman ayırdın canım arkadaşım benim öpüyorum seni senişde tanımak cok güzeldi

kurs bugün başlıcaktı internetten kayıt olmuştum kaydınız alındı demişti meger o ön kayıtmış gittim bugün başlıcak die aman bi gittim o ön kayıt esas kayıtta biz sizi arıcaz dediler öfff bi kursa bile kayıt olamıyorum hiç şansım yokki benim

Merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum aranıza böyle bir topik olduğunu görmemiştim :)
2-3 ay oldu taşındığımız 21 yaşındayım sizlerle tanışmak bende isterim aranıza kabul ederseniz tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…