ayy ben çatlak ayşeyim..
facede paylaşmışım ama sadece ben görebiliyormışum:))
ekli olanlar bakabilir:)
Eki Görüntüle 521087
nasıl sizce bu tarz elbise?ve nerede bulabilirimki?
Kınaya aldığım abiyemide eklerim buraya..
Eee artık öğrendim bol bol resim yüklerim
slm hatunalr
çok işim var temislik yapıcam eşim az işi var oraya gitti bende temislik yapayım o gelene kadar misafir odamın camlarını silicem perdeler yıkanıcak ütülence k ruffffffffffffffyarın okuma yeri bende yapmam lazım hem yarın merinosa cıkıcam piknik yaptımız yere kursa kayıt oldum netten ama bi haber gelmedi msjda gelmedi bi giip görüşücem yarın baslaması gerekiyo cünkü:44: bu arada ingilizce kursu öğrenebilirmiyim acaba
slm hatunalr
çok işim var temislik yapıcam eşim az işi var oraya gitti bende temislik yapayım o gelene kadar misafir odamın camlarını silicem perdeler yıkanıcak ütülence k ruffffffffffffffyarın okuma yeri bende yapmam lazım hem yarın merinosa cıkıcam piknik yaptımız yere kursa kayıt oldum netten ama bi haber gelmedi msjda gelmedi bi giip görüşücem yarın baslaması gerekiyo cünkü:44: bu arada ingilizce kursu öğrenebilirmiyim acaba
Günaydın kk'nın en candan hatunları :))
Canım derdin herneyse Allah dermanını verir inşallah. Üzme kendini, hayatta hiç bi acı kalıcı değil...
Sağol canım son zamanlarda hiç bu kadar iltifat duymamıştımAllah sana da bi bebek nasip etsinde hamileliğinde 20 kilo al kilo sonradan nasıl olsa verilir. Bana zayıf diyen de şişko bişey olsa gam yemiycem :))
Canım bende seni sevdim karşılıklı sevgilerpikniğe gelirken görümcem aramıştı baya kümüş bana üzülmüş hastaydı fıtık çıktı belinde ve ben hiç aramadım ama kötüydüm bende beni kimse anlamıyoçok üzüldüm msj attım üzgünüm felan die..oda bana attı o akdar kötü oldunu bilsem hiç aramazdım die
ben bu aileyi haketmiyorum ne bi evlat verebildim nede iyiliklerine karşılık çok canım sıkıldı
zaten 2 gülsem 10 ağalrım ben geçmiyoki malesef
neyse ben çıkıyorum canım çok sıkıldı üzgünüm i.geceler[/QUOTE
Hakseveerrr!! üzme kuzum kendini. Daha yaşın kaç? Bakma sen bana. Senin yaşındakiler daha yaşım küçük diye deneemiyolar bile çocuk yapmayı. Bana kalsa bende beklerdim bi kaç sene ama kısmet. Seninde vardır elbet kısmetinde. Allah vericeği zamanı biliyordur. İsyan etme. Allahtan gelen şeye razı ol ki mükafatını alasın...
Kaderim seni yorması dışında kimseye bi zararı olmadı Arda'nın. Çok sevili maşallah. Bi dahaki gelişinde illa da getirmiycem diye şartlandırma kendini.
Kızlar hepinizi çok sevdim. Allah dostluğumuzu daim etsin inşallah. İyiki olmuş bu buluşma. Hep olsun artık böyle hep buluşalım :)Evet hepimiz cana yakındık umarım böylede devam eder
Merhaba canım sende öyleydin bu arada Berrayıda unutmayım prensesigünaydınlar herkese
dün buluşmadan sonra anneme gitmiştim
orda kaldık
hazır net varken size bir selam vereyim dedim.
güzel bir gün yaşattınız kızım ve bana.
çoook teşekkür ederim hepinize.
hepiniz o kadar samimi içtendiniz ki
hiç yabancılık çekmeden kaynaştık gitti.
ama bu buluşma burda kalmasın derim ben
düzenli bir şekilde devam ettirebiliriz inşallah.
Ayferim sıkıntın olduğunu azda olsa dile getirdin
ben sıkıntın olduğunuda çok iyi anladım yüzünden ama
özeldir diye çok fazla kurcalamak istemedim.
yapabileceğim birşey varsa çekinme ara
derdine ortak olabilirim
bu arada demek Arda eve gidene kadar ağladı desene:):):)
Berra da onu soru hep aklına geldkçe
Arda ağlıyormudur hala dedi durdu:)
sabah kalkınca Berra "çok ayaklarım ağrıyor" dedi
dünün hatırası olsa gerek :)Evet sanki daha önceden tanışmış gibiydik inşllh dahada iyi bir şekilde görüşme ortamımız olur
Canım bendede bebek özlemi varda ben çok belli etmiyorum.Tedavi aşamasındayım bakalım Allah büyüktür isteyen herkeze nasip etsincanım günaydın...
sanırım bebiş arzusu var içinde deli gibi...
hamilelerin duası kabul olur derler özellikle bebek tekme attıkca ve kasılmalar oldukca...
her tekmede, kasılmada ve doğum anında senin için dua edicem buna inanabilirsin...
rabbim en tez zamanda Hayırlısıyla bebek nasip eder inşaAllah size de...
İyigeceler evet canım güzel geçti umarım hep böyle güzel geçerkızlar bulusmanız gerçekten güzel geçmiş bu yazdıklarınızdan da fotolardanda cok güzel anlasılıyor :)
kıskanmadım değil hani ama nasipse bir sonrakilere katılırım ben de :)
gününüzün güzel geçmesine sevindim...
nasılsınız iyi misiniz görüsmeyeli ?Kıskanma kıskanma sende katılırsın aramıza olur biter İnşllh doğumundan sonra bebişinle katılırsın bizde severiz bebeğini
Gözün aydın sevindim buna inşallah hiç içmezGünaydın kk'nın en candan hatunları :))
Canım derdin herneyse Allah dermanını verir inşallah. Üzme kendini, hayatta hiç bi acı kalıcı değil...
Sağol canım son zamanlarda hiç bu kadar iltifat duymamıştımAllah sana da bi bebek nasip etsinde hamileliğinde 20 kilo al kilo sonradan nasıl olsa verilir. Bana zayıf diyen de şişko bişey olsa gam yemiycem :))
bizde seni ve bebişini çok sevdikkk..inşallah düzenli şekilde buluşmalar yaparız kaynaşırız dah çokkkk
ben o berrayı yerim yerimmmmmm..maşallah çok tatlılardı ..ardayı bir daha getirmezse berra yanlız kalır amaçok güzel bir gündü einimki her buluşmadan sonra daha da iyi olucak çok iyi oldu...
bu arada kızlar benim beyim sigarayı bıraktı yazık çok komik hallerde ne yapsam bilemedim fikri olan varmı :)
A.s canım kolay gelsin bugün kayınvaldemlerle fuar vardı buttimin orda oraya gittik.Ordanda hayvanat bahçesine gittik çok güzel oralarda hiç gitmemiştim hayvanat bahçesine.Bir dahakine orayamı gitsek ne yapsakslm hatunalr
çok işim var temislik yapıcam eşim az işi var oraya gitti bende temislik yapayım o gelene kadar misafir odamın camlarını silicem perdeler yıkanıcak ütülence k ruffffffffffffffyarın okuma yeri bende yapmam lazım hem yarın merinosa cıkıcam piknik yaptımız yere kursa kayıt oldum netten ama bi haber gelmedi msjda gelmedi bi giip görüşücem yarın baslaması gerekiyo cünkü:44: bu arada ingilizce kursu öğrenebilirmiyim acaba Kursunda hayırlı olsun demek kursa kayıt oldun mudanyada düzgün bir bölüm olsaydı bende gitmeyi düşünmüştümde sonradan vazgeçtim.Ama iyi olur senin için
Tamam canım sorarım.Bu arada nasıl oldun?Umarım iyisindir dünden bu yana?baharr ekleyebilirsin canım benim için sıkıntı yok,
hakseverle ikimiz eksik kaldık,gerçi o istemiyor ama sorarsın yinede..
yarın saat 10da şiire randevum var röfle için,düğüne hazırlık başladı:)
gerçi hakseveri daha önce tanısaydım randevu almazdım,hakseverin taktiği süper röfle için:))))))
birde düğün için abiye tarzı kapalı kıyafet bakıcam ama nasıl karar vericem bilmiyorum,,
açık çokta kapalı tarzda çok çirkinler var,umarım bulurum bişeyler..
Eki Görüntüle 521087
kınaya aldığım abiyemide eklerim buraya..
eee artık öğrendim bol bol resim yüklerim
Güzelmiş elbise.Çarşıda zaten hep aynı tarz,değişik şeyler olsa ne güzel olur.Gezdinmi kapalı çarşı tarafını?
şu an çekirdek çitliyoruz
bende sigara tüttürüyorum
Sağol canım Allah razı olsun.Sende sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.bahar26 tatlım dualarım hep sizlerle tüm bebek isteyenlerle dilerim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder bu guzel duyguları... benim ilk bebeğim karnımda ölmüştü gelişimi de geriden geliyordu zaten geçtiğimiz yıl haziranda usgde öğrendik durumu cok kötü günlerdi ama cok sükür simdi güzel günler bizlerle. bu yuzden derdini veren rabbim dermanını da hazırda tutuyor... bizlere kalan ise dua etmek...
Canım sana yoldaşlık etmek isterdim ama bugün gezmedeydik yoroldum uykumda geldi yatıcam birazdan kib Allah'a emanet ol görüşürüz iyigecelersanırım herkese gecenin rehaveti cökmüs durumdaama ben yalnız kaldım
baharr ekleyebilirsin canım benim için sıkıntı yok,
hakseverle ikimiz eksik kaldık,gerçi o istemiyor ama sorarsın yinede..
yarın saat 10da şiire randevum var röfle için,düğüne hazırlık başladı:)
gerçi hakseveri daha önce tanısaydım randevu almazdım,hakseverin taktiği süper röfle için:))))))
birde düğün için abiye tarzı kapalı kıyafet bakıcam ama nasıl karar vericem bilmiyorum,,
açık çokta kapalı tarzda çok çirkinler var,umarım bulurum bişeyler..
Eki Görüntüle 521087
kınaya aldığım abiyemide eklerim buraya..
eee artık öğrendim bol bol resim yüklerim
kuzum sanırım busmeke gideceksin kontrol için... basvuru sıralamasında ilk tercihin ing ise ona göre yönlendirmişlerdir kaydını... bir de bir yıl boyunca değil de iki dönem seklindeyse eğitimleri ilk dönemdeki kontejyan dolduysa eğer ikinci döneme de alınabilirsin :) eğitmenini tanıyor olsam öğrenirdim durumunu ama üzgünüm(
Canım bende seni sevdim karşılıklı sevgilerEvet hepimiz cana yakındık umarım böylede devam eder
A.s canım kolay gelsin bugün kayınvaldemlerle fuar vardı buttimin orda oraya gittik.Ordanda hayvanat bahçesine gittik çok güzel oralarda hiç gitmemiştim hayvanat bahçesine.Bir dahakine orayamı gitsek ne yapsakKursunda hayırlı olsun demek kursa kayıt oldun mudanyada düzgün bir bölüm olsaydı bende gitmeyi düşünmüştümde s
Faceye ekledim ama kimse yokki sizlerden, hiç beğenmemiş kimsede
o yüzden face açınnnnnnnnn..
nazardandır maşallah diyelim tekrarrrrrr
iyi diyelim iyi olsunn,sen nasılsın bakimmm..
bo bol ıspanak yap ve yedir:) ve sürekli sakız çiğnesin,çekirdek vs..
kolay gelsin canım sen hamarastın üstesinden gelirsinnn......
faceye yönelmeyin hee vururum sizi benim facem yokki
Günaydın kızlar :))
Sizleri tanımak, görmek çok güzeldi. Fakat oturup muhabbetinize katılamamak çok kötü
Katılım çok güzeldi, daha sonrada görüşmek isterim hepinizle.
Kızım hafta sonu hiç durmadı bu gece de uyumadan işe geldim, ay sonu işlemlerim olmasaydı izin alacaktım ama maalesef alamadım kızımı bugün babasına bıraktım bakalım inşallah daha iyi olur yavrum bugün
Haksever kocişine söyle sadece bayanları ekleyebileceğin bi face açmana zin versin. :)
Günaydın kızlar :))
Sizleri tanımak, görmek çok güzeldi. Fakat oturup muhabbetinize katılamamak çok kötü
Kızım hafta sonu hiç durmadı bu gece de uyumadan işe geldim, ay sonu işlemlerim olmasaydı izin alacaktım ama maalesef alamadım kızımı bugün babasına bıraktım bakalım inşallah daha iyi olur yavrum bugün
onada izin vercek elbet bigün bütün arkadaşlarımı ona ekliyorum sıkılmaya başladı yakında verir sanırım
ben yapardım sana röfle hemde 2 şişe 1tlden 2tlye hallederdim ayıpsın
bu arada ben abiye tarzı elbiseler...arda,armine,kardeşler,tarakçılar....buralardan bakıyorum ardada güzel elbiseler oluyo...tuba ve kardeşlerdede ben bütün mantolarımı kardeşlerden alıyorum kapalılar için yerler belli zaten canım)
bu arada biz neden eksik kaldık anlamadım ama benim facem yokeşimin kine mi eklesem sizi ben nasıl görcem resimleri yaa ((
çok güzelmiş bu canım renklerine bayıldımmmm
şimdi gidicem bakalım beni nereye kaydetmişler
benimde pazarım temislikle geçti akşamda anatolyuma gittik yemek yapamamıştım hadi gel kumpir iyelim dedi aşkısım gittik gezdik bende bi yandan hediye araştırması yaptım ekimin 10u dogum günü eşimin bakalım çok büyük süpriz yapmayı düşünüyorum aslında ben çok romantiğim ama benide körertti ilk sene neler yapmıştım ona o bana yapmıyo die bırakmıştım onun gb olmucam ben ilişkimizi monotonlaştırmıcam renk katıcam sırf anlasın die çok değişik şeyler yapıcam bakalım anlarsabi vidyo hazırladım izleyince kesin ağlıcak resimlerimizden slayt yaptım şarkısı efekleri fotoshopla resimler ekledim çerçeveli felan harika oldu hediyeyide ayarlım bakalım gizli paramda çok yok ama yapıcam artık bişiler herşey para değilki görsün bakalım küçük bey
Faceye ekledim ama kimse yokki sizlerden, hiç beğenmemiş kimsede
o yüzden face açınnnnnnnnn..
nazardandır maşallah diyelim tekrarrrrrr
iyi diyelim iyi olsunn,sen nasılsın bakimmm..
faceye yönelmeyin hee vururum sizi benim facem yokki
Sizde gezmişsiniz iyi etmişsiniz.Bende biryere gitmeden önce bile evi toparlar öyle çıkarım eşimde sinir olur ama yapacak birşey yok Süpriz hazırlamanda güzel olur canım değişik şeyler düşünmek yapmak daha bir hoşa gider.Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz senin düşünüp yapman önemli Şimdiden eşinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.Umarım gönlünüzdeki şeyde en kısa sürede olsun Ayrca benimde facem yok ona göre uzak kalmayalım birbirimize burası iyi
Seninlede tanışmak güzeldi canım.Yine kızın rahatsız olduğu halde fedakarlık edip geldin teşekkkür ederimGünaydın kızlar :))
Kızım hafta sonu hiç durmadı bu gece de uyumadan işe geldim, ay sonu işlemlerim olmasaydı izin alacaktım ama maalesef alamadım kızımı bugün babasına bıraktım bakalım inşallah daha iyi olur yavrum bugün.Evet katılım herşey güzeldi.Umarım ara uzamadan yine görüşürüz
kurs bugün başlıcaktı internetten kayıt olmuştum kaydınız alındı demişti meger o ön kayıtmış gittim bugün başlıcak die aman bi gittim o ön kayıt esas kayıtta biz sizi arıcaz dediler öfffbi kursa bile kayıt olamıyorum hiç şansım yokki benim
Kayıt olma süreci doldumu gidemicekmisin yani şimdi?:44:Üzme kendini yine yazılırsın sorun değil bunlar kısmette yokmuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?