Ay canım senin için de üzüldüm şimdiBaya küçük evlenmişsin eşine annenden daha çok alışmışsındır, eşinle aran iyi olsun gerisi önemli değil zaten şu saatten sonra
Benim annem ne zamanlar aklıma geliyor bilhassa biliyor musun, k.validem üst katımızda, eşim ağır abidir öyle kendini şap şup öptürmez akrabalarına kendi de öpmez, annesi nişanlıyken derdi hep "kendini hiç sevdirmiyor" diye -tabi biz kendi aramızdayken öyle değil(iz)- ama şimdi evlendik alt katlarındayız, k.validem özlüyor herhalde oğlunu, arada bir geliyor "uyyy oğlum" gibi bi sesle sarılmaya öpmeye çalışıyor. Onun annesi alt kattayken özlüyor benim annem şehirler ötesinde hergün telefonla "kızım iyi misin, merak ettim, bak arada çaldır beni ben ararım, kızım rüyamda seni gördüm sıkıntılı bi rüyaydı iyi misin" hep böyle... Biz de birbirimizi özlüyoruz ama uzaktayız
O hastaneye yakın oturuyoruz biz de :) Otobüs durağını kullanıyoruz hatta. Önünde bi otopark var arabalar tam manzaraya doğru park etmiş en fiyakalı otopark diye güleriz eşimle oradan ne zaman geçsek...
kızlar merhabaaaaaaa
bursalı değilim ama bursada okuyorum kabul edersiniz umarım
19 yaşındayım
öğretmenlik okuyorum ama henüz 1. sınıf öğrencisiyim
şimdilik bu kadar
bende sendenim 11 yaşında ayrıldığım için evden hiç annemi özledim olayları olmaz bende
kendimi ketum bulurdum bu konuda bir gariplik var diye düşünürdüm
hatta sorarlar bana memleketini anneni özlemiyormusun diye yok özlemiyorum diyince garip geliyor insanlara aslında özlememek değilde alışmışım çocukluğumdan beri ailemden uzak yaşamaya
hatta son cümlenede katılıyorum yaşayamadıklarıma daha çok duygulanıyorum ve daha çok özlüyorum
:44::44:valla ben seni hatırlayamadım senin kaydını yapmışmıydım ben :44::44::44::44:
du öpüm bida unutmam hoşgeldin
güzelde kelime mi canım yaaaaaaaaa
yok yapmadın ama ben baştan sona okudum ara ara takip ediyordum sizi ama yazmıyordum
hoşbulduk canım bende bursalıyım diyebilirim artık 14 yılı geçti
14 yıllık evliyim
36 yaşındayım
ayak no 36
kilo şimdilik 56 inşallah hedefim 50
çocuk yok
bir düşük bir dış gebelik geçirdim
bende seni öpeyimEki Görüntüle 323240
oyy oyy hoşgeldinçıtır hatunlar sardı topimizi ben yaşlı hissettim yaw kendimi
ne dimek başımızın üstünde yeriniz varinnşallah zayıfsındır:44::44::44: yaz bakim boyundan ayakkabı nona kadar öle az bilgiyle nufusa kayıt yok nerelerde oturuyosun bakim sen yurtta mı kalıyosun
annenniz bana emanet etti sizi
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar yeni gelenler aramıza hoşgelmişHaksever canım Allah yüzünü evlat yönünden güldürsün kimsenin hayatı dört dörtlük değil kaderimizi yaşıyoruz.Allah beterinden korusun.Bende bogaz agrısıyla başladım 2 günden beri inşllh şiddetli gribe dönmeden kurtulurum inşallah
oyy canım benim derdimizde birdile kolay 14 sene benimde 5 senedir nerdeyse beebeşim olmuyo Sana dua edicem rabbim yüzünü güldürsün profilimden benim açtım konulara gir bebeşi olmayanalrla pkolular buraya die bi topiğim var ordan dertleşiyoruz beklerim
buluştuk canımmm ofise geldi arkadaşa dedim kapıyı aç
oda kapıda beni bekliyomuş az kalsın gülleri kıza vercektii
sonra yemek yedik gezdik dolaştık kahve içmeye gittik
sonra otobüs durağına bıraktı beni
dünde orhangaziye gittim gelebilir misin dedi burda gezelim falan diyebende sıkılmıştım bursadan tamam dedim gittim
sonra hazır ol seni annemle tanıştırcam dedi
hayır dedim falan olmaz niye emri vaki yapıyosun diye kızdım
dedi bari bizi bekliyo elini öp tamam dedim kapıdan merhaba derim falan diye gittim kadın açtı kapıyı
kızım hoşgeldin gel içeri diye binbir ısrarlaa
girdim ablası kardeşi falan hepsi vardı oda benim aldığım kazağı giymiş
çok utandım kadın hep rahat edeyim diye uğraştıı
sonra kalktık bana kolye hediye ettioğluna da çok sevdim ne kadar hanım hanımcık kız demişşş
öyleydi yanii:123:
oyy oyy kız bi ayrıl bu cocuktan yersin abla sopasıcoca bak vay vay harikaymış bunu kacırma ailesine götürmüş ya ne kadan gözell sana ne kadar deger veriyo baksana sakın kacırma yumusak ol güzel davaran hediyede almış daha ne olsun sevdiysende masallah masallah
ayyyy ne vuruyosunnn yaaaaaa
Hiç kaçırır mıyımmm
çooooooooook romantik dün gece hastayım diye geldi
Elinde kalpli bi balonn :103::119: çookk mutlu oldumm
Daha elimi bile tutmadan el üstünde tutuyo şükürr
Ne yalan söyliyim daha sevmiyorum ama aşık oluyorummm
bende hastayım dün geceden beri :2::2::2::2::2:
ateşim var, yutkunamıyorum
dahası adet sancımmmgrip nezle herbişi oldum valla :2::2::2:
kalpli balon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuSakın kaçırma sakınnnnnnnnnn
İyiakşamlar kızlar nasılsınızCanım geçmiş olsun salgın artmış dikkat etmek lazım ilaçtan ziyade bitkisel şeyler kullan grip için.Bu arada gözün aydın arkadaşın ailesiyle tanıştırmış Hadi hayırlısı canım güzel gelişmeler bunlar
yok yapmadın ama ben baştan sona okudum ara ara takip ediyordum sizi ama yazmıyordum
hoşbulduk canım bende bursalıyım diyebilirim artık 14 yılı geçti
14 yıllık evliyim
36 yaşındayım
ayak no 36
kilo şimdilik 56 inşallah hedefim 50
çocuk yok
bir düşük bir dış gebelik geçirdim
bende seni öpeyimEki Görüntüle 323240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?