Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

uy oğlumm hee hahaaaaaaaa benim kayınvaldemlerlede biliyonuz her zaman beraberizdir oda telefonda bile ömrümmmmmmmmmmmmmmmmm die barıp seviyo sağ olsun benide

ay ben telde konuşmayı sevvmiyorum yani bişi dicam varsa ararım kayınvaldemde hergüna ramamaı istiyo merake diyom sizi dio hep ben arayıncada utanıyorum arayamıyorum die hele cumaları cumasaati unutursam sonradan arayıp bende ararsın sandım diyip sitem ediyo ay bende kırkyıl aramasam aklıma gelmez telefon işim olursa aramayı seviyorum nedense:44:

kendi annemle ayda yılda bi kere konuşuyoruz hiç aramasam aklına gelmem herelde annemin kızıyım ben off ne annne ne baba işte öle adları var bide sağ olsun salçaları turşuları ne acı benim annem çocuklarım olmadan asla diyen annelerden değil kocam olmadan asla diyenelrden aslında bizim işler karışık babam yüzünden onun peşinden koşmaktan aannnem bizlerle ilgilenemiyo annemin yerinde taş olsa çatlardı ele güne rezil olmayalım die hep o çekiyo öle işte çocukluğum öle geçti o evde kalamıyorum bile yanlız kocam olmadan gitmek kalmak istemiyorum iyki evlenmişim iyki eşim beni 17 yaşımda bulmuş çok şükür rabbime bide evlat versem daha ne isterimki bu hayattan

kızlar merhabaaaaaaa
bursalı değilim ama bursada okuyorum kabul edersiniz umarım
19 yaşındayım
öğretmenlik okuyorum ama henüz 1. sınıf öğrencisiyim
şimdilik bu kadar

oyy oyy hoşgeldin çıtır hatunlar sardı topimizi ben yaşlı hissettim yaw kendimi

ne dimek başımızın üstünde yeriniz var innşallah zayıfsındır:44::44::44: yaz bakim boyundan ayakkabı nona kadar öle az bilgiyle nufusa kayıt yok nerelerde oturuyosun bakim sen yurtta mı kalıyosun

annenniz bana emanet etti sizi

:44::44:valla ben seni hatırlayamadım senin kaydını yapmışmıydım ben :44::44::44::44:

du öpüm bida unutmam hoşgeldin

:44::44:valla ben seni hatırlayamadım senin kaydını yapmışmıydım ben :44::44::44::44:

du öpüm bida unutmam hoşgeldin

yok yapmadın ama ben baştan sona okudum ara ara takip ediyordum sizi ama yazmıyordum
hoşbulduk canım bende bursalıyım diyebilirim artık 14 yılı geçti
14 yıllık evliyim
36 yaşındayım
ayak no 36
kilo şimdilik 56 inşallah hedefim 50
çocuk yok
bir düşük bir dış gebelik geçirdim
bende seni öpeyim

Eklentiler

• $1n6cd.gif
    12,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar yeni gelenler aramıza hoşgelmişHaksever canım Allah yüzünü evlat yönünden güldürsün kimsenin hayatı dört dörtlük değil kaderimizi yaşıyoruz.Allah beterinden korusun.Bende bogaz agrısıyla başladım 2 günden beri inşllh şiddetli gribe dönmeden kurtulurum inşallah

oyy canım benim derdimizde birdile kolay 14 senebenimde 5 senedir nerdeyse beebeşim olmuyo Sana dua edicem rabbim yüzünü güldürsün profilimden benim açtım konulara gir bebeşi olmayanalrla pkolular buraya die bi topiğim var ordan dertleşiyoruz beklerim

hoşbulduuukk
boy 1.64 kilo 55 ayakkabı no 37
apartta kalıyorum yemek temizlik falan zor oluyor ama ne yapalım

buluştuk canımmm ofise geldi arkadaşa dedim kapıyı aç
oda kapıda beni bekliyomuş az kalsın gülleri kıza vercektii
sonra yemek yedik gezdik dolaştık kahve içmeye gittik
sonra otobüs durağına bıraktı beni
dünde orhangaziye gittim gelebilir misin dedi burda gezelim falan diye bende sıkılmıştım bursadan tamam dedim gittim
sonra hazır ol seni annemle tanıştırcam dedi
hayır dedim falan olmaz niye emri vaki yapıyosun diye kızdım
dedi bari bizi bekliyo elini öp tamam dedim kapıdan merhaba derim falan diye gittim kadın açtı kapıyı
kızım hoşgeldin gel içeri diye binbir ısrarlaa
girdim ablası kardeşi falan hepsi vardı oda benim aldığım kazağı giymiş
çok utandım kadın hep rahat edeyim diye uğraştıı
sonra kalktık bana kolye hediye etti oğluna da çok sevdim ne kadar hanım hanımcık kız demişşş
öyleydi yanii :123:

Son düzenleme:

bende hastayım dün geceden beri :2::2::2::2::2:
ateşim var, yutkunamıyorum
dahası adet sancımmm grip nezle herbişi oldum valla :2::2::2:

üzülme canım inşallah birgün oda olacak hem sen daha gençsin benden daha çok şansın var gerçi RABBİM bilir 40 yaşında bile anne olanlar var ben umutla olacağı günü bekliyorum bunun için üzülüp ağlamıyorum sende üzülme duan içinde ALLAH razı olsun benimde dularım seninle...tabiki bakarım topiğene

oyy oyy kız bi ayrıl bu cocuktan yersin abla sopası coca bak vay vay harikaymış bunu kacırma ailesine götürmüş ya ne kadan gözell sana ne kadar deger veriyo baksana sakın kacırma yumusak ol güzel davaran hediyede almış daha ne olsun sevdiysende masallah masallah

ayyyy ne vuruyosunnn yaaaaaa
hiç kaçırır mıyımmm
çooooooooook romantik dün gece hastayım diye geldi
elinde kalpli bi balonn :103::119: çookk mutlu oldumm
daha elimi bile tutmadan el üstünde tutuyo şükürr
ne yalan söyliyim daha sevmiyorum ama aşık oluyorummm

kalpli balon muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Sakın kaçırma sakınnnnnnnnnn

bende hastayım dün geceden beri :2::2::2::2::2:
ateşim var, yutkunamıyorum
dahası adet sancımmm grip nezle herbişi oldum valla :2::2::2:

İyiakşamlar kızlar nasılsınızCanım geçmiş olsun salgın artmış dikkat etmek lazım ilaçtan ziyade bitkisel şeyler kullan grip için.Bu arada gözün aydın arkadaşın ailesiyle tanıştırmışHadi hayırlısı canım güzel gelişmeler bunlar

evet canım yaaa :2::2: çok saol
annemde evi aktara çevirdi işede gidemiyorumm :2::2:
ve evettt ailesiyle tanıştırdı çok mutlu ediyo beni saolsunnn

Canım sende hoşgeldin, allahım evlat isteyen herkeze Rabbim versin, her kadın annelik duygusunu tatsın inşallah,
Bu topukta ben en büyukleriydim sanırım, artık değilim,bende 31 e giricem Nisan'da inşallah,
Galenia canım geçmiş olsun bolbol c vitamini tüket dikkat et kendine..
Senin içinin cıvıl cıvıl olmasını, o buluşma günkü heyecanını kalbinin atışını İnan hissettim,
Ama birazda kızdım sana ailesiyle tanışmanı doğru bulmadım çok erken bir tanışma olmuş bence
Biraz daha ileride tanışman daha yerinde olabilirdi,
Sevgilinin sana yaklaşımı çok cici kalpli balona bayıldım duygusal biri sanırım yengeç erkeğimi? Yada balık
Umarım bana yorumum için kızmamışsindır,sadecebir abla olarak küçük bir eleştri

Ben senin yaşlarindayken evlenmiştim,

O kadarda yazmıştım nasıl oldu aralarda silindi anlamadım
Tl. Den girdiğim için sanırım

aaaaa kaderimde burdaymış bende geldim bende bursalıyım kaderimmmm seni çok özledim hayırsızsın çooook
yaşım 25
ayak numaram 37
kilomu söylemek istemiyorum ((((
5 yıllık evliyim
3 yaşını dolduran prensesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…