Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin aramıza nerden taşındınız?Evli bekar kendinden kısaca bahsedermisin?

busmek e bende ön kayıt olmuştum internetten, Kurs merkezini arayıp bilgi aldım önceden siz ön kayıt kaptırın sistem otomatik olarak sırayla tlfnuna msj gönderiyor. Mesaj aldıktan sonra gelip kayıt olabilirsiniz dediler. Hatta mesajıda 25 inde aldım ancak gidemedim iş ve başka planlardan dolayı, eğer mesaj gelmediyse kontejyan dolmuştur ve sizi 2. döneme kayıt eder :) üzülmeye gerek yok :)

Hoşgeldin aramıza nerden taşındınız?Evli bekar kendinden kısaca bahsedermisin?

21 yaşındayım, ailevi iş dolayısıyla taşındık :) Annem bankacı tahini çıktı babamda yeni iş kurdu mecbur kaldık hala alışamadım ylovayı çok özlüyorum neredeyse bütün hafta sonum gidip gelmekle geçiyor bekarım 6 yıllık bi ilişkim var umutluyum 2014 inş. gelin olucam :)
orta boylu etine dolgun :) kendi halinde bursaya yabancı sürekli b3 ü bkleyen bi kızım :)

Son düzenleme:

Sağlık olsun canım vardır bundada bir hayır.Alışırsın zamanla Bursaya.Güzeldir BursaHadi bakalım inşallah sende evliler kervanına katılırsın hayırlısı olsun hakkınızdaBende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim.Çocuğum yok tedavi görüyorum.Mudanyada oturuyorum.Siz Bursanın neresinden:?Sürekli niye b3 ü bekliyorsun bakalım senÇalışıyormusun öğrencimisin?Sen yine iyi denk geldin bana.Haksever var o olsaydı senin ayakkabı numarana kadar sorardı gelince oda onu sorar belki Her gelen ayakkabı numarasını söylüyor çünkü

:) ikiside cnm açıktan üni okuyorum bazı sebeplerden dolayı , çalışıyorum :) para biriktiriyorum. Kültürdeyim ben :) b3 te nilüfer istasyonuna giden tek otobüs saat başı geçiyomuş öle işte alışmaya ve öğrenmeye çalışıyorum :)
Bursada kimsem yok insanın arkadaşı olsa vakit geçiyo ama böyle eve tıkılıp kalıyorum :) Mudanya çok güzel diyolar ama daha gitmek kısmet olmadı.
Geçen boyfriendim gezdirdi bursayı bana az çok onun sayesinde öğrendim

Başarılar dileyim o zamanKültürpark merkezede yakın sayılır kolay gidersin çarşıyaÖğrenirsin yavaş yavaş sorun etmeZamanla arkadaşlarında olur

Başarılar dileyim o zamanKültürpark merkezede yakın sayılır kolay gidersin çarşıyaÖğrenirsin yavaş yavaş sorun etmeZamanla arkadaşlarında olur

Kültürpar değil canım :) Kültür mah. Ama kültürparkıda çok merak ediyorum gidemedim daha :)
Sen çalışıyomusun cnm ?

Kültürpar değil canım :) Kültür mah. Ama kültürparkıda çok merak ediyorum gidemedim daha :)
Sen çalışıyomusun cnm ?

Pardon yanlış anlamışımKültürk park botanik park güzel oralar.Tavsiye ederim.Tophaneye çıktınmıBen çalışıyordum şu an evdeyim.

Pardon yanlış anlamışımKültürk park botanik park güzel oralar.Tavsiye ederim.Tophaneye çıktınmıBen çalışıyordum şu an evdeyim.

Evet evet çıkardı aşk böceğim :) sağolsun heryerini gezdirdi. Çok beğendim hele çay bahçeleri tam uçurum kenarında bütün bursa ayaklar altındaydı muhteşemdi

Evet evet çıkardı aşk böceğim :) sağolsun heryerini gezdirdi. Çok beğendim hele çay bahçeleri tam uçurum kenarında bütün bursa ayaklar altındaydı muhteşemdi

İyi etmişsiniz daha çok beğenirsin zaman geçip alıştıkçaAşk böceğinle mutluluklar

hg aramıza aldık bile

evet sanırım bidahakine olcak beklicem nabım

yalova uzak sayılmaz yollarda gidip gelmeyi seviyosan ben severim de

hımmbaya yabancısın sen bursaya bidahaki buluşmada inşallah sende olursun biz kapıyı actık artık bol bol gezeriz kızlarla hem sende bursayı tnımış olursun bu arada ayak numaran kaç

Sen sormadan ben söyledim bile İnşallah bende olurum çok isterim olmayıda, 40dakika yalova bursa arası ama ev terminal arası 1 saat o yoruyo beni, Seni tanıyabilirmiyim

Sen sormadan ben söyledim bile İnşallah bende olurum çok isterim olmayıda, 40dakika yalova bursa arası ama ev terminal arası 1 saat o yoruyo beni, Seni tanıyabilirmiyim

ben 23 yasındayım 17imde evlendim 5 sene doldu 6 seneye girdik aşkımlaa

anaokulu öğretmeniyim..lise mezunuydum gecen sene dışardan üniversite sınavına girdim bu sene çalışmıyorum ev hanımı oldum geziyorum:) bende hem öğretmen hem öğrenciyim anlıcan... başkaaa bursa merinosta oturuyorum... sonracıma başkaa ayak numaram 36 35 bile ayakkabım var kimseye söleme

şimdilik bu kadar

Kızlar ben çıkıyorum işler yemekler beni bekler.Sizede Allah kolaylık versin, görüşürüz öpüyorum hepinizi

Çok güzel yaaa, darısı başıma 6 senedir bi kandıramadım çocuu ne yaptıysam
Artık kendi haline bıraktım
Merinosa gitmedm hiç bi metrodayken bayanın merinos dediğini duyuyorum okdar
Tamam aramızda merak etme

selam kızlar
ben geldim
neti iptal ettiğimizi sözylemiştim ya size
telekoma gidip ordanda dilekçe vermek gerekiyormuş
eşim bu sabah gitti
indirimli teklif sunmuşlar
eşimde kaçırmamış sağolsun.
yani artık netimmm geri geldi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…