Merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum aranıza böyle bir topik olduğunu görmemiştim :)
2-3 ay oldu taşındığımız 21 yaşındayım sizlerle tanışmak bende isterim aranıza kabul ederseniz tabi ki :)
kurs bugün başlıcaktı internetten kayıt olmuştum kaydınız alındı demişti meger o ön kayıtmış gittim bugün başlıcak die aman bi gittim o ön kayıt esas kayıtta biz sizi arıcaz dediler öfffbi kursa bile kayıt olamıyorum hiç şansım yokki benim
Hoşgeldin aramıza nerden taşındınız?Evli bekar kendinden kısaca bahsedermisin?
21 yaşındayım, ailevi iş dolayısıyla taşındık :) Annem bankacı tahini çıktı babamda yeni iş kurdu mecbur kaldık hala alışamadım ylovayı çok özlüyorum neredeyse bütün hafta sonum gidip gelmekle geçiyorbekarım 6 yıllık bi ilişkim var umutluyum 2014 inş. gelin olucam :)
orta boylu etine dolgun :) kendi halinde bursaya yabancı sürekli b3 ü bkleyen bi kızım :)
Sağlık olsun canım vardır bundada bir hayır.Alışırsın zamanla Bursaya.Güzeldir BursaHadi bakalım inşallah sende evliler kervanına katılırsın hayırlısı olsun hakkınızda Bende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim.Çocuğum yok tedavi görüyorum.Mudanyada oturuyorum.Siz Bursanın neresinden:?Sürekli niye b3 ü bekliyorsun bakalım sen Çalışıyormusun öğrencimisin?Sen yine iyi denk geldin bana.Haksever var o olsaydı senin ayakkabı numarana kadar sorardı gelince oda onu sorar belki Her gelen ayakkabı numarasını söylüyor çünkü
:) ikiside cnm açıktan üni okuyorum bazı sebeplerden dolayı , çalışıyorum :) para biriktiriyorum. Kültürdeyim ben :) b3 te nilüfer istasyonuna giden tek otobüs saat başı geçiyomuş öle işte alışmaya ve öğrenmeye çalışıyorum :)
Bursada kimsem yok insanın arkadaşı olsa vakit geçiyo ama böyle eve tıkılıp kalıyorum :) Mudanya çok güzel diyolar ama daha gitmek kısmet olmadı.
Geçen boyfriendim gezdirdi bursayı bana az çok onun sayesinde öğrendim
Başarılar dileyim o zamanKültürpark merkezede yakın sayılır kolay gidersin çarşıya Öğrenirsin yavaş yavaş sorun etme Zamanla arkadaşlarında olur
Kültürpar değil canım :) Kültür mah. Ama kültürparkıda çok merak ediyorum gidemedim daha :)
Sen çalışıyomusun cnm ?
Pardon yanlış anlamışımKültürk park botanik park güzel oralar.Tavsiye ederim.Tophaneye çıktınmı Ben çalışıyordum şu an evdeyim.
Evet evet çıkardı aşk böceğim :) sağolsun heryerini gezdirdi. Çok beğendim hele çay bahçeleri tam uçurum kenarında bütün bursa ayaklar altındaydı muhteşemdi
Merhaba kızlar bende bursa dan katılıyorum aranıza böyle bir topik olduğunu görmemiştim :)
2-3 ay oldu taşındığımız 21 yaşındayım sizlerle tanışmak bende isterim aranıza kabul ederseniz tabi ki :)
busmek e bende ön kayıt olmuştum internetten, Kurs merkezini arayıp bilgi aldım önceden siz ön kayıt kaptırın sistem otomatik olarak sırayla tlfnuna msj gönderiyor. Mesaj aldıktan sonra gelip kayıt olabilirsiniz dediler. Hatta mesajıda 25 inde aldım ancak gidemedim iş ve başka planlardan dolayı, eğer mesaj gelmediyse kontejyan dolmuştur ve sizi 2. döneme kayıt eder :) üzülmeye gerek yok :)
21 yaşındayım, ailevi iş dolayısıyla taşındık :) Annem bankacı tahini çıktı babamda yeni iş kurdu mecbur kaldık hala alışamadım ylovayı çok özlüyorum neredeyse bütün hafta sonum gidip gelmekle geçiyorbekarım 6 yıllık bi ilişkim var umutluyum 2014 inş. gelin olucam :)
orta boylu etine dolgun :) kendi halinde bursaya yabancı sürekli b3 ü bkleyen bi kızım :)
:) ikiside cnm açıktan üni okuyorum bazı sebeplerden dolayı , çalışıyorum :) para biriktiriyorum. Kültürdeyim ben :) b3 te nilüfer istasyonuna giden tek otobüs saat başı geçiyomuş öle işte alışmaya ve öğrenmeye çalışıyorum :)
Bursada kimsem yok insanın arkadaşı olsa vakit geçiyo ama böyle eve tıkılıp kalıyorum :) Mudanya çok güzel diyolar ama daha gitmek kısmet olmadı.
Geçen boyfriendim gezdirdi bursayı bana az çok onun sayesinde öğrendim
hg aramıza aldık bile
evet sanırım bidahakine olcak beklicem nabım
yalova uzak sayılmaz yollarda gidip gelmeyi seviyosan ben severim de
hımmbaya yabancısın sen bursaya bidahaki buluşmada inşallah sende olursun biz kapıyı actık artık bol bol gezeriz kızlarla hem sende bursayı tnımış olursun bu arada ayak numaran kaç
Sen sormadan ben söyledim bileİnşallah bende olurum çok isterim olmayıda, 40dakika yalova bursa arası ama ev terminal arası 1 saat o yoruyo beni, Seni tanıyabilirmiyim
ben 23 yasındayım 17imde evlendim 5 sene doldu 6 seneye girdik aşkımlaa
anaokulu öğretmeniyim..lise mezunuydum gecen sene dışardan üniversite sınavına girdim bu sene çalışmıyorum ev hanımı oldum geziyorum:) bende hem öğretmen hem öğrenciyim anlıcan...başkaaa bursa merinosta oturuyorum... sonracıma başkaa ayak numaram 36 35 bile ayakkabım var kimseye söleme
şimdilik bu kadar
Kızlar ben çıkıyorum işler yemekler beni bekler.Sizede Allah kolaylık versin, görüşürüz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?