Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Çok sevindim canım. E ama şimdi sen taşınırsan ne olacak?

yakışırda bu tarz elbise zayıfsın ..miss gibi olur...ama nerde bulucağını bilemedim :)) vaktin varsa diktirebilirsin bildiğim terzi var abiye diken
canım diktirmicemm artık,sünnet annesiyken diktirmiştim,,yeğenlerimin sünnet düğününde diktirmiştim,heykelde msaraylı modaevine gidiyorum ama 700den aşağı diklimiyor,
yazık günah o birdahada giyilmiyor, oyüzden sade bir abiyeyle işi kapatacam inşalllah:)
canım sağolasın,,ama antikada sünnet için bana gelmedi:) sıra onda sonra ben dermişim:))
takılıyorum denk gelirse olur tabi ama bu ara düğün telaşımız var şehir dışında gelecekler vs..ne bilim sen beni bekleme istersen hayatım,öptüm sedam seni..
bende isterim hatta günde yapabiliriz..tekarar geçmiş olsun kızına canım..
kız döverim seni artık aaaaaaaaa bak abla sopası yersin,,bu ne karamsarlık aaaaaaaaaaaa
ettik bileeee
Kızlar ben çıkıyorum işler yemekler beni bekler.Sizede Allah kolaylık versin, görüşürüz öpüyorum hepinizi

kolay gelsin baharım,söylemeden edemicem o pembe yanaklarına bayıldım..fıstık seni:))

Son düzenleme:
baharr canım kapalı çarşıyı kaç kez turladım bilsen ama hep aynı,ben daha farklı istyorum bu eklediğim resim gibi..
canım bugünde gittim oralara tarakçılara,ardaya sevime okçuları saymıyorum bile zaten yolumun üstü ama boş geldim,
ardada beğendim aslında hoş bir elbise ama emin olamadım..
cuma inşallah çıkıcam yine,

sapsarı geldim aranıza:))röfle yaptırdımm
ve 100de 50 indirimi aldım:) daha önce hizmet aldığım için oradan bana indirim uygulandı,
birde haftaya 10 kişilk grubu ben ayarladım şiirin reklamını yaptım bizimkilere,,saçlar oarada olacakk,
o yüzden indirimi koparttık:)
şimdi alt kat komşuma iniyorum geldiğimi duymuş kahve yaptım gel dedi artık gideyim öptüm siziii,,

bu arada sevcancımı ayrı öpüyorum,,bugün beni düşünüp arayıp merak ettiği için:)

İyi günlerde kullan yeni saçlarını eminim çok yakışmıştır. Zaten maşallahın var dikkat et nazar değmesin canım...
İndirimde iyi olmuş bende çok severim indirimleri ama hiç bir zaman yakalayamam :)))

HAKSEVERRRRRRRRRRRR SINAV sonuçların ne alemde...Ben 3 derten kalmışım sınıf tekrarı yapıcam 1 ders için çok üzüldüm yaa... kayıt yaptırmam kalırsam diyordum ama hırs yaptım. yaptırıcam valla....
Kredili sistemde ne olacak şimdi ek derslermi eklenecek bana yaa ( bilgin var mı?

güle güle kullan saçlarını :)
indirimde güzel olmuş
sürekli gittiğin yerde ayrıcalık yapılmasıda insanın hoşuna gidiyor...

üzüldüm sevcan...
kaçıncı sınıftın ve kaç yıllıktı ?
pes etme derim ben
aof ye 8 senesini vermiş biri olarak
içinde hırs varsa pes etme derim ben:):):)

oh ohh kaçırmadın arkandan konuşcaktık amyaaa

sarı gacı oldun he ben boyucaktım ama yaa

sonuçlar açıklandı mı ki msj gelmedi bana hiç du bakayım:18::18::18:

kızlarrrrrrrrr bütün derslerimi geçmişimmmmmmm bitek matematik hariçç süper süper yaaaaaaaaaaaaaaaaageçtimmmmmmmmm 2ye geçtimmmmmmmmmmmmmmmm

ayy canımsın ya,teşekkürler iltifatın için:))
güle güle kullan saçlarını :)
indirimde güzel olmuş
sürekli gittiğin yerde ayrıcalık yapılmasıda insanın hoşuna gidiyor...
teşekkürler canım..
indirim gibisi varmı yaa:)
kızlarrrrrrrrr bütün derslerimi geçmişimmmmmmm bitek matematik hariçç süper süper yaaaaaaaaaaaaaaaaageçtimmmmmmmmm 2ye geçtimmmmmmmmmmmmmmmm

sen ne cadısın sen kalırmısın hiçç
gözün aydınn olsunnnnnnnnnnnn..

ayy canımsın ya,teşekkürler iltifatın için:))

teşekkürler canım..
indirim gibisi varmı yaa:)

sen ne cadısın sen kalırmısın hiçç
gözün aydınn olsunnnnnnnnnnnn..

canım dersanesiz felan inanamıyorum şok oldum hala geçmedi elim ayam titriyo eşimde yok paylaşamadım daha ay bayılcam şimdii çok mutluyum şuannn çok şükür rabbime ya çok şükür son 1 hafta ciddi ciddi calıştı o bile yetmiş istese insan olucak ama cok tembeliz yaa ay cok şükür

hırs olmalı insanda canım başaramayacğı hiç birşey yoktur..
brova vallah dersanesiz birde,,

bende ehliyet almak istediğimde eşim kurslara göndermem seni dedi,
beni yemek için sıraya girmişti oysaki tüm erkekler
bir kitap getirmişti bana 10 gün yedim yuttum o kitabı ve 1 defada kazanmıştım ama hırs yaptım,
paranında payı var tabi 3 defa sonra yanıyormuş:)

ehliyet sınavı gb acıköğretimde canım cıkmış soruları calışıyosun nerdeyse ayı yada benzerleri cıkıyo yoksa dağ gb kitapalr veriyolar onalrı okuyup geçmek imkanız çok mutluyum heycanlıyım bu sabahki kurs iptalinden sonra bu cok iyi geldi bana çok sevindimmmmmmmmmmm

bu arada bende ehliyeti bikerede almıştımsanırım ben hırslıyımolmasa zaten bırakırdım sanırım bedava değilki

yupii yupiiiiiiii

kocam bi toplantıda arayamıyorumda haber vermek için msj attım aşkım geçtim geçtim diye oda msj atmışş((((((((( HELAL OLSUN VALLA AŞKIM BROVO))))yazmışşş

Kolay gelsin, ellerine sağlık şimdiden
Teşekkürler Görüşürüz
Sende sağol tatlım görüşürüz
Hoşgeldin SemihacığımGözünüz aydın iyi olmuş valla desene ayrı kalmıcaz
Sanada kolay gelsin canım.Ayyy utandırdın beniO senin güzelliğin canım teşekkür ederim
Yeni saçını güle güle kullan.Telefonun olsaydı nasıl oldun diye arıcaktım seni.Umarım iyisindir.Saçınıda yaptırdığına göre keyfin yerine gelmiştirÇarşı konusunda çok haklısın kıyafetler hep aynı alt kattaki magazalrda değişik şeyler var genelde.Yukardakiler hep aynıResimdeki kıyafet çok hoş.Ya internetten sipariş etmeyi hiç düşündünmü?Mesela tesettürlüler için yeni moda var,modanisa var ama orası biraz pahalı.Yeni modada bazen değişik kıyafetler oluyor.Ama üzerinede denemeden insan tereddütte kalır değilmi.Altıparmak tarafında bir iki mağaza vardı tesettür mağazası oralara baktınmı?İnşallah uygun bir kıyafet bulursun.Birde ne aklıma geldi bazı yerler kiralık abiye veriyorlar sordunmu hiç onuda?:44:
Sağlık olsun canım inşllh bir dahaki sefere geçersin.Eee kolay değil hem iş hem çocuk hem ders Allah yardımcın olsun
Tebriklerrrr gözün aydın inşallah devamıda gelir canım
Gerçekten öyle insan hırs yapınca oluyor.
kocam bi toplantıda arayamıyorumda haber vermek için msj attım aşkım geçtim geçtim diye oda msj atmışş((((((((( HELAL OLSUN VALLA AŞKIM BROVO))))yazmışşş

İyi hadi gözün aydınArtık eşin bunun şerefine tüm buluşmalara yollar seni

ne güzel bir haber bu...tebrik ederim.insanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok kesinlikle...

haklı tabi...
bencede helal olsun sana...

bahar canım modanisa, sefamerve,alvina bunlar facede ekli bende,
her hafta kıyafetler değişiyor ve paylaşıyorlar bu fotoyuda modanisadan paylaştım:)
ama elbise olunca sipariş veremiyorum,değiştirme yapılıyor fakat gönder sonra gelmesini bekle vs.vs..
altıparmağa bakmadım mağazaın ismi nedir?
kapalı çarşıda ise hiç yok
kiralık abiyeye gelince kına için kiralıcaktım açıkçası fakat hiç bulamadık,
kapalı çarşıda bir kaç mağazaya sordum,
kiralık abiye zor bulursunuz bulsanız bile 100den başlıyor fiatlar dedi,bende 100 daha veririm satın alırım dedim:)

ne mutlu bana tek derdim bu oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…