- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
üzüldüm sevcan...
kaçıncı sınıftın ve kaç yıllıktı ?
pes etme derim ben
aof ye 8 senesini vermiş biri olarak
içinde hırs varsa pes etme derim ben:):):)
Sende sağol tatlım görüşürüz
Hoşgeldin SemihacığımGözünüz aydın iyi olmuş valla desene ayrı kalmıcaz
Sanada kolay gelsin canım.Ayyy utandırdın beniO senin güzelliğin canım teşekkür ederim
Yeni saçını güle güle kullan.Telefonun olsaydı nasıl oldun diye arıcaktım seni.Umarım iyisindir.Saçınıda yaptırdığına göre keyfin yerine gelmiştirÇarşı konusunda çok haklısın kıyafetler hep aynı alt kattaki magazalrda değişik şeyler var genelde.Yukardakiler hep aynı Resimdeki kıyafet çok hoş.Ya internetten sipariş etmeyi hiç düşündünmü?Mesela tesettürlüler için yeni moda var,modanisa var ama orası biraz pahalı.Yeni modada bazen değişik kıyafetler oluyor.Ama üzerinede denemeden insan tereddütte kalır değilmi.Altıparmak tarafında bir iki mağaza vardı tesettür mağazası oralara baktınmı?İnşallah uygun bir kıyafet bulursun.Birde ne aklıma geldi bazı yerler kiralık abiye veriyorlar sordunmu hiç onuda?:44:
Sağlık olsun canım inşllh bir dahaki sefere geçersin.Eee kolay değil hem iş hem çocuk hem ders Allah yardımcın olsun
Tebriklerrrr gözün aydın inşallah devamıda gelir canım
Gerçekten öyle insan hırs yapınca oluyor.
İyi hadi gözün aydınArtık eşin bunun şerefine tüm buluşmalara yollar seni
GünaydınlarNasılsınız Kızlar ?
Tebrikler haksever
Bende girdim büt. ama birinci dönemden çaktım
2. döneminkinede giricem Allah'tan 2. dönemdekiler daha güncel konular
Haksever hangi bölüm şekerim ?
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...
oğlumu okula bırakıp geldim,camlarımı açtım perdeleri çektim,sigara çayımı aldım,
artık yağmurun yağmasını bekliyorum sabırla:)
Ya cnm hangi bölümsün ?
Nasıl anlıyoruz geçtiğimizi
Benimkide güz dönemi tekrar yazıo
3 dersten kaldım sadece
2. dönemdende giricem 2 dersten Off Allah'm yaaa, geçmiş soruları çalışmadım ben çıkmaz onlardan diye, 2. dönem öle yapm bari
Canım sen zaten kreidli sistemde okuyorsun anladığım kadarıyla.
Benim aof ama biz kredili sistemde bu önümüzdeki yıl geçeceğiz daha.
Benim bölüm işletme yönetimi.
gözün aydın olsun,ay ne güzel haberler bunlar,çok sevindim tebrikler canımm...Kızlar bende geçmişim... :))))) kalan derslerimle beraber 2. sınıfın derslerini de alabilecekmişşim... 1. sınıfı ilk yılda geçtim 2.sınıfıda 2 yılda bitiririm artık. olsunnn laylaylooooommmmm 2. sınıfım yaa.....
7 ile 8 arası uyanıyor zaten çok nadir uyandırdığım oluyor..en geç 8:15 te evden çıkmamız gerekiyor..Arda paşa ne yapıyor sen ondan haber ver :)))
Bu arada Ardayı da götürüyormusun her sabah canım. Uyanmış oluyor mu?
günaydınlar herkesciklere
gözün aydın olsun,ay ne güzel haberler bunlar,çok sevindim tebrikler canımm...
7 ile 8 arası uyanıyor zaten çok nadir uyandırdığım oluyor..en geç 8:15 te evden çıkmamız gerekiyor..
günaydınlar...
yaaa hava yine güneş açtı
bende bugün o demirtaşa taşınan arkadaşa gidecem kısmetse...
o yüzden evimi toparlayımm,akşamada okul çıkışı anneme yemeğe gidicem..
evde yemek derdim olmasın diye:)
günaydınlar herkesciklere
Anladım canım. Bende sabahları uyurken bırakıyorum genelde kızı, hafif olduklarına şimdilik kucaklayıp, kapıp gidiyoruz :)
ohhh iyi gezmeler :)))
Benimde canım istiyor gezmek :)) Belki bende önümüzdeki hafta izine ayrılırım... kıza çişini öğreteceğim de :) inşallah başarırız.
senelik izinmi canım..
hadi inşşallah çabucak öğrenir..
bizimki altı açıkken hep tuvalette ama altına bişey giydirince altına yapıyor
bol bol sabır çekiyorum...
Kızlar bende geçmişim... :))))) kalan derslerimle beraber 2. sınıfın derslerini de alabilecekmişşim... 1. sınıfı ilk yılda geçtim 2.sınıfıda 2 yılda bitiririm artık. olsunnn laylaylooooommmmm 2. sınıfım yaa.....
Anladım canım. Bende sabahları uyurken bırakıyorum genelde kızı, hafif olduklarına şimdilik kucaklayıp, kapıp gidiyoruz :)
ohhh iyi gezmeler :)))
Benimde canım istiyor gezmek :)) Belki bende önümüzdeki hafta izine ayrılırım... kıza çişini öğreteceğim de :) inşallah başarırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?