- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
aaa sabah sabah ne güzel bir haber bu.çok sevindim senin adına.bu arada nasılsın?kızın nasıl oldu?
izin alman isabet olur.sen yanındayken öğrenmesi daha kolay olur.sadece çiş eğitimi için izin almak istiyorsan önce bir dene kızın hazırsa izine ayrılırsın bence.
çünkü bizim dememizle değil onların hazır olmalarıyla aşılıyor bu süreç
bu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben
merhaba kızlar nasılsınız :)
ben cok heyecanlıyımmmm dün dr da kontrolüm vardı artık erken doğum riskin yok bebeğin gelişimi iyi heran gelebilir dedi :)) heyecandan ölcem resmennnn
3,000 gr olmus fındığım bası dönmüş normal doğum pozisyonu almıs :)
cok tatlı uyuyordu elini koymus yanağına falan uyh dedim yerim seni :)) herseyin hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız iyi misiniz ?
semihacım evinize cıkacak olmanıza cok sevindim. bir arkadasımız daha vardı adını unuttumo da tasınma telasındaydı... hepinize hayırlı olsun şimdiden
Maşallah :) doğuma sayılı günler kaldı :))
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
ben cok heyecanlıyımmmm dün dr da kontrolüm vardı artık erken doğum riskin yok bebeğin gelişimi iyi heran gelebilir dedi :)) heyecandan ölcem resmennnn
cok tatlı uyuyordu elini koymus yanağına falan uyh dedim yerim seni :)) herseyin hayırlısı bakalım
semihacım evinize cıkacak olmanıza cok sevindim. bir arkadasımız daha vardı adını unuttumo da tasınma telasındaydı... hepinize hayırlı olsun şimdiden
amin inşaAllah tatlım inan cok heyecanlıyım. kısmetse yarın aksam ( eşimle henuz konusmadığım için net bişi diyemiyorum ) annemlerle bebek şekerlerini hazırlıcaz haftasonu da gelip kapı süslerimiz hazırlanıcak :) kapıyı tüllerle süslicekler hg. bebek falan yazıları ayyyy onları görünce daha da heyecanlanırım sanırım
Çok teşekkür ederim Semiha :)
Kızım biraz daha iyi antibiyotik iyi geldi şükür ama Cumartesi ve pazar gecesi hiç uyumadık. Pazar günüde çok ağladı yavrum(
Maşallah Berrayı çok sevdim, ne kadar güzel kızın, bahtıda güzel olsun inşallah. Parkta muhabbet ettik Berrayla. Çok ta akıllı.
Komşu komşuyu söyledik :)))
ablamda alıştırabileceğini söylüyor ama, ben öğretmek istiyorum.
Aslına bakarsan kızım, sanırım yada dilimi ısırayım hazır :) çünkü arada söylüyor ve oturttuğum zaman oturağa yapıyor. Birde artık rahatsız oluyor herhalde sürekli bezini kendi çıkarıp atıyor, sence bunlar yeterlimi :) tecrübelisin sen.
Birde geçen gün tuvalete kakasını yaptırmış ablam, kızımda dönüp ablama bi sevinçle demişki; anne bak, annnıı nınan gibi :)) (aynı yılan gibi) her lafında ağzımızı açık bırakıyor cadı :)))
helal olsun :)) bazen hanımlığı kenara koymak şart...
yapabileceğimiz bir şey olursa araman yeter Semiha :)
ayy ne güzel heyecan ne güzel telaşeler bunlar.
sevginin beklemenin özlemin en güzel ve dayanılmaz olduğu anlardasın.
Rabbim sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
ev içinde teşekkür ederim.
evet Maymis arkadaşımız vardı.onda telaşeler devam ediyordur daha:)
Çok tatlı telaşlar gerçekten de heycanlı. Sana tavsiyem doğumdan sonra bebeğine odaklan kimsenin laflarını duyma, lohusalığın güzel geçsin :)
dediğim gibi wc konusunda senin alıştırman (tabi eğer fırsatın ve imkanın varsa) daha iyi olur.
anlattıklarına göre bence cimcime çoktan hazır gözüküyor.
Berra yı ben 26 aylıktı ilk denememde acıyo dedi bir damla bile yapmadı ne oturağa nede altına.
5-6 saat beklediğimi bilirim ama yapmamıştı.
sonra 31 aylıktı kahvaltıya oturacaktık.
artık bezi olmadığını tuvalet zamanı geldiğini söyledim.
bir damla bile kaçırmadan çiş eğitimini halletim
fakat kakada çok sorun yaşadım
hep altına yapıyordu.
çişi öğrendikten tam 45 gün sonra kakayı oturağımıza yaptık.
benim hem çok zor oldu hemde çok kolay
ve ben gece ile gündüzü aynı anda başladım
anlayacağın Berra'nın tıpkı malı gibi kaka ve çişide çok kıymetliydi:):):)
saolasın canım iyi dileklerin için tekrar :)
lohusa depresyonuna girer miyim bilmiyorum ama sanmıyorum :) su mantıkla gidiyorum hamileliğimin basından beri sakınan göze cöp batar derler ya o durumdayım yani cok sakınmamaya özen gösteriyorum ama cok ta salıvermiyorum :)
adet olacakmısım gibi bir his olmaya basladı bende fenakarnım davul gibi sizde de böyle olmus muydu kızlar ?
Demek malı gibi kakada kıymetli hee...
Ayy 45 gün mü?( ama bu kaka konusu çocuklar için nedense tedirgin edici herkes onu zor bırakıyor :) benim kızda çok korkarak yapmıştı :) ağlıyacaktı neredeyse kaç kez kıçında bok indi klozetten tekrar oturttum., kızmadan hiç gülerek aferim kızıma bak bitti hadi bay bay yapıcaz vs dedim...
Bende gece gündüz bırakmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum gece bazen kalkamayabilirim çocuk işerse hasta olurama bakalım bir kerede bırakıcam kısmetse...
lohusa depresyonuna girer miyim bilmiyorum ama sanmıyorum :) su mantıkla gidiyorum hamileliğimin basından beri sakınan göze cöp batar derler ya o durumdayım yani cok sakınmamaya özen gösteriyorum ama cok ta salıvermiyorum :)
adet olacakmısım gibi bir his olmaya basladı bende fenakarnım davul gibi sizde de böyle olmus muydu kızlar ?
Ooo benim dememe gerek kalmamış kaderim sende zaten hepsi varmışbahar canım modanisa, sefamerve,alvina bunlar facede ekli bende,
her hafta kıyafetler değişiyor ve paylaşıyorlar bu fotoyuda modanisadan paylaştım:)
ama elbise olunca sipariş veremiyorum,değiştirme yapılıyor fakat gönder sonra gelmesini bekle vs.vs..
altıparmağa bakmadım mağazaın ismi nedir?
kapalı çarşıda ise hiç yok
kiralık abiyeye gelince kına için kiralıcaktım açıkçası fakat hiç bulamadık,
kapalı çarşıda bir kaç mağazaya sordum,
kiralık abiye zor bulursunuz bulsanız bile 100den başlıyor fiatlar dedi,bende 100 daha veririm satın alırım dedim:)
ne mutlu bana tek derdim bu oldu:)
Perdeleri çektin camı açtın iyi ettinde sigarayı iyi etmemişsin bir tekgünaydınlarrrrrrrrrrrrr...
oğlumu okula bırakıp geldim,camlarımı açtım perdeleri çektim,sigara çayımı aldım,
artık yağmurun yağmasını bekliyorum sabırla:)
Merhaba canım teşkler sen nasılsınGünaydınlarNasılsınız Kızlar ?
Tebrikler haksever
Bende girdim büt. ama birinci dönemden çaktım
2. döneminkinede giricem Allah'tan 2. dönemdekiler daha güncel konular
Haksever hangi bölüm şekerim ?
Gözün aydın sevindim darısıda bitirmene olsunKızlar bende geçmişim... :))))) kalan derslerimle beraber 2. sınıfın derslerini de alabilecekmişşim... 1. sınıfı ilk yılda geçtim 2.sınıfıda 2 yılda bitiririm artık. olsunnn laylaylooooommmmm 2. sınıfım yaa.....
Merhaba hoşgeldingünaydınlar herkesciklere
Evet canım ben dudak ve çene altı için gidiyorum ama iğneli değilde lazer yaptırıyorum iğneli epilasyonda yapıyorlar ama istersen ismini verebilirim gittiğim yerinKızlar bir sorum olucak..
İğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.
Başak güzelliğe ağda yaptırıyorum gayette hijyenler. İğneli yapıyormuş dakikası 1,5 tl ye,
Acaba aranızda yaptıran oldumu ? Tavsiye edebileceği bir yer var mı ?
Gözünüz aydın canım sevindim senin adına.Bazı durumlarda gerekiyor demekki böyle olmakbu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben
Merhaba canım ne güzel güzel telaşeler başlamış sende.Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinemerhaba kızlar nasılsınız :)
kızlar size birşey soracağım.
halılarınızı eğer yıkatıyorsanız
hangi firmaya veriyorsunuz?
paylaşırmısınız?
Baharım hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın?
evet halılarımı yıkatmayı düşünüyorum.
ne kadara yıkatmıştın metresini?
ne güzel bir haber bu...tebrik ederim.insanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok kesinlikle...
haklı tabi...
bencede helal olsun sana...
bahar canım modanisa, sefamerve,alvina bunlar facede ekli bende,
her hafta kıyafetler değişiyor ve paylaşıyorlar bu fotoyuda modanisadan paylaştım:)
ama elbise olunca sipariş veremiyorum,değiştirme yapılıyor fakat gönder sonra gelmesini bekle vs.vs..
altıparmağa bakmadım mağazaın ismi nedir?
kapalı çarşıda ise hiç yok
kiralık abiyeye gelince kına için kiralıcaktım açıkçası fakat hiç bulamadık,
kapalı çarşıda bir kaç mağazaya sordum,
kiralık abiye zor bulursunuz bulsanız bile 100den başlıyor fiatlar dedi,bende 100 daha veririm satın alırım dedim:)
ne mutlu bana tek derdim bu oldu:)
çok sevindim :) tebrik ederim. darısı başıma artık...
Canım daha 1. yılımhiç çalışamamıştım ama 3 dersle kalınca insan daha da üzülüyor hele hukuktan 47 ile kalmışım... Neyse kısmet artık.
GünaydınlarNasılsınız Kızlar ?
Tebrikler haksever
Bende girdim büt. ama birinci dönemden çaktım
2. döneminkinede giricem Allah'tan 2. dönemdekiler daha güncel konular
Haksever hangi bölüm şekerim ?
Kızlar bende geçmişim... :))))) kalan derslerimle beraber 2. sınıfın derslerini de alabilecekmişşim... 1. sınıfı ilk yılda geçtim 2.sınıfıda 2 yılda bitiririm artık. olsunnn laylaylooooommmmm 2. sınıfım yaa.....
Ya cnm hangi bölümsün ?
Nasıl anlıyoruz geçtiğimizi
Benimkide güz dönemi tekrar yazıo
3 dersten kaldım sadece
2. dönemdende giricem 2 dersten Off Allah'm yaaa, geçmiş soruları çalışmadım ben çıkmaz onlardan diye, 2. dönem öle yapm bari
günaydınlar herkesciklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?