Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkür ederim Semiha :)

Kızım biraz daha iyi antibiyotik iyi geldi şükür ama Cumartesi ve pazar gecesi hiç uyumadık. Pazar günüde çok ağladı yavrum (

Maşallah Berrayı çok sevdim, ne kadar güzel kızın, bahtıda güzel olsun inşallah. Parkta muhabbet ettik Berrayla. Çok ta akıllı.
Komşu komşuyu söyledik :)))

ablamda alıştırabileceğini söylüyor ama, ben öğretmek istiyorum.
Aslına bakarsan kızım, sanırım yada dilimi ısırayım hazır :) çünkü arada söylüyor ve oturttuğum zaman oturağa yapıyor. Birde artık rahatsız oluyor herhalde sürekli bezini kendi çıkarıp atıyor, sence bunlar yeterlimi :) tecrübelisin sen.

Birde geçen gün tuvalete kakasını yaptırmış ablam, kızımda dönüp ablama bi sevinçle demişki; anne bak, annnıı nınan gibi :)) (aynı yılan gibi) her lafında ağzımızı açık bırakıyor cadı :)))

bu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben

helal olsun :)) bazen hanımlığı kenara koymak şart...
yapabileceğimiz bir şey olursa araman yeter Semiha :)

Maşallah :) doğuma sayılı günler kaldı :))
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah :) doğuma sayılı günler kaldı :))
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

amin inşaAllah tatlım inan cok heyecanlıyım. kısmetse yarın aksam ( eşimle henuz konusmadığım için net bişi diyemiyorum ) annemlerle bebek şekerlerini hazırlıcaz haftasonu da gelip kapı süslerimiz hazırlanıcak :) kapıyı tüllerle süslicekler hg. bebek falan yazıları ayyyy onları görünce daha da heyecanlanırım sanırım

ayy ne güzel heyecan ne güzel telaşeler bunlar.
sevginin beklemenin özlemin en güzel ve dayanılmaz olduğu anlardasın.
Rabbim sağlıkla ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
ev içinde teşekkür ederim.
evet Maymis arkadaşımız vardı.onda telaşeler devam ediyordur daha:)

Çok tatlı telaşlar gerçekten de heycanlı. Sana tavsiyem doğumdan sonra bebeğine odaklan kimsenin laflarını duyma, lohusalığın güzel geçsin :)

dediğim gibi wc konusunda senin alıştırman (tabi eğer fırsatın ve imkanın varsa) daha iyi olur.
anlattıklarına göre bence cimcime çoktan hazır gözüküyor.
Berra yı ben 26 aylıktı ilk denememde acıyo dedi bir damla bile yapmadı ne oturağa nede altına.
5-6 saat beklediğimi bilirim ama yapmamıştı.
sonra 31 aylıktı kahvaltıya oturacaktık.
artık bezi olmadığını tuvalet zamanı geldiğini söyledim.
bir damla bile kaçırmadan çiş eğitimini halletim
fakat kakada çok sorun yaşadım
hep altına yapıyordu.
çişi öğrendikten tam 45 gün sonra kakayı oturağımıza yaptık.
benim hem çok zor oldu hemde çok kolay
ve ben gece ile gündüzü aynı anda başladım
anlayacağın Berra'nın tıpkı malı gibi kaka ve çişide çok kıymetliydi:):):)

saolasın canım iyi dileklerin için tekrar :)

Çok tatlı telaşlar gerçekten de heycanlı. Sana tavsiyem doğumdan sonra bebeğine odaklan kimsenin laflarını duyma, lohusalığın güzel geçsin :)

lohusa depresyonuna girer miyim bilmiyorum ama sanmıyorum :) su mantıkla gidiyorum hamileliğimin basından beri sakınan göze cöp batar derler ya o durumdayım yani cok sakınmamaya özen gösteriyorum ama cok ta salıvermiyorum :)

adet olacakmısım gibi bir his olmaya basladı bende fena karnım davul gibi sizde de böyle olmus muydu kızlar ?

Demek malı gibi kakada kıymetli hee...

Ayy 45 gün mü? ( ama bu kaka konusu çocuklar için nedense tedirgin edici herkes onu zor bırakıyor :) benim kızda çok korkarak yapmıştı :) ağlıyacaktı neredeyse kaç kez kıçında bok indi klozetten tekrar oturttum., kızmadan hiç gülerek aferim kızıma bak bitti hadi bay bay yapıcaz vs dedim...
Bende gece gündüz bırakmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum gece bazen kalkamayabilirim çocuk işerse hasta olur ama bakalım bir kerede bırakıcam kısmetse...

Sakınmakla alakalı demedim canım. Lohusayken maalesef psikolojimizi annemiz bile anlayamıyor ve etraftan her söylenilen batıyor :) gerçi ben şimdi düşünüyorum da neden o kadar sessiz kalmışım şimdi deseler döverdim diyorum PP hele kaynanamı offf elime bir alırdım

Evet öyle oluyor ama o şişkinlik doğumdan hemen sonrada inmiyor genelde.
Aman olsun da şişkinlik olsun ne var onda kucağına sağlıkla alda :)

gece için tedirgin oluyorsan eğer o uyuduktan sonra bağla ve muhakkak sabah o uyanmadan çıkar bezi...

şimdi sen hamilesin ve yaşadıklarını sadece sen biliyorsun.kimse senin üzerine yorum yapmıyor ki
ama doğumdan sonra her kafadan ayrı ayrı o kadar çok ses çıkıyor ki
ister istemez bunalıyorsun
ayrıca loğusa psikolojisi öyle bir şey ki
farketmeden o psikolojinin içerisinde buluyorsun kendini :)

kızlar size birşey soracağım.
halılarınızı eğer yıkatıyorsanız
hangi firmaya veriyorsunuz?
paylaşırmısınız?

Ooo benim dememe gerek kalmamış kaderim sende zaten hepsi varmışCanım mağazanın ismini hatırlayamadım ya.Ama heykelden altıparmağa doğru gidersen görebilirsin oralarda birtürlü çıkaramadım ismini ama marka ismiydi hatırladığım kadarıyla:44:
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...
oğlumu okula bırakıp geldim,camlarımı açtım perdeleri çektim,sigara çayımı aldım,
artık yağmurun yağmasını bekliyorum sabırla:)
Perdeleri çektin camı açtın iyi ettinde sigarayı iyi etmemişsin bir tekYağmur yağdımı oraya burda sabah kapalıydı sonradan açtı hava.
Merhaba canım teşkler sen nasılsın
Gözün aydın sevindim darısıda bitirmene olsun
günaydınlar herkesciklere
Merhaba hoşgeldin
Evet canım ben dudak ve çene altı için gidiyorum ama iğneli değilde lazer yaptırıyorum iğneli epilasyonda yapıyorlar ama istersen ismini verebilirim gittiğim yerin
bu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben
Gözünüz aydın canım sevindim senin adına.Bazı durumlarda gerekiyor demekki böyle olmak
Merhaba canım ne güzel güzel telaşeler başlamış sende.Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
kızlar size birşey soracağım.
halılarınızı eğer yıkatıyorsanız
hangi firmaya veriyorsunuz?
paylaşırmısınız?

Semihacığım nasılsın?Halınımı yıkatacaksın bende verdim halıları bir arkadaşım tavsiye etti güzel yıkıyorlarmış.Halılarımı henüz sermedim ben ama temiz yıkandığı belli.Yeşil Bursa halı yıkama benim verdiğim yer.Bazı yerlere sorduk sırf marka olduğu için fiatlarda uçmuşlar.Burası diğerlerine göre uygun

Baharım hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın?
evet halılarımı yıkatmayı düşünüyorum.
ne kadara yıkatmıştın metresini?

Baharım hoşgeldin
iyiyim canım sen nasılsın?
evet halılarımı yıkatmayı düşünüyorum.
ne kadara yıkatmıştın metresini?

Hoşbulduk Semihacığım sende hoşgeldin İyiyim canım ev işi vs uğraş dur Berra nasıl iyidir umarım öp yerimeMetresini 3.5 tan yıkatmıştık canım ama yeni vermedim yaz gelmeden önce vermiştim.Bir sor istersen telefonları var bende.

allah kucana almayı naip etsin canım kolaylık versin dogumunda melekler korusun sizi

ne güzel bir haber bu...tebrik ederim.insanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok kesinlikle...

haklı tabi...
bencede helal olsun sana...

saol canım ama küstüm ben ona akşam hiç bekledim tepkiyi vererek girmedi eve ben gelir boynuma atılır die düşündüm girdi içere bana dayı oğlu aramış 15 dakka konuşmuş evi satmışlar başka kraya çıkmışlar onu anlatıyo bende yüz cevridim umrumda değil dedim yaa ben sana dondurma getircektim vah tühh yaptı dalga geçiyo benle bi sinirlendim ilk defa ondan ayrı uyudum hiç konuşmadım sesim kısılmış ağlamaktan bikere murlu oldum paylaşcam en sevdim insan paylaşmadı benimle bu heycanımı cok küstüm cokkk annem,annesi,babası (özel kendi aradı aferim gelinim yapar benim dedi)ablam cığlık attı telefonda,görğmcem hepsi heycanımı paylaştılar çünkü kesin kalırım okumucam diyodumneyse kısmet işte

ohh aferim

çok sevindim :) tebrik ederim. darısı başıma artık...

sen nasıl geçtin 3 dersle canım ben 2 derskalınca diye biliyodumda ohhs ende geçtin ne güzel

Canım daha 1. yılım hiç çalışamamıştım ama 3 dersle kalınca insan daha da üzülüyor hele hukuktan 47 ile kalmışım... Neyse kısmet artık.

benim hukuk 40tı kesin kalırım dedim bütünlemeden 63 almışım geçtimbitek matematik kaldı

işletme okuyorum ben cnaım

:44:

günaydınlar herkesciklere

slmm

AY KIZLAR ÖLDÜM BİTTİM ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMkahvaltılık sos yaptık bugün

ilk defa bu sene elma reçeli yaptım,melemenlik domates biber yaptım,,ve bugünde kahvaltılık sos yaptım ..bizim özel tarif çok seviyoruz bunu

kahvaltılık sos:

7kilo domates
2kilo yag biberi kırmızı
1bucuk kilo havuç
1 kilo acı top biber
2baş sarımsak
2cay bardagı sirke
2cay bardagı yag
tuzz ,şeker

isteyene nasıl yapılcanıda tarif ederim harrika bi sos oluyo misafir yanına makarnalarla pocalarlada süper oluyo yemekte kahvaltıda biz çoks eviyoruz ilk defa yaptım inşalalh güzel olurelime sağlım ama cok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…