Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Canım hatasını anlar oda gönlünü alır merak etme.Erkekler her zaman bizler gibi daha hassas olmayabiliyor.Yoksa eşinde sevinmiştirde okadar dışa vurmamıştır belki
KIZLAR MERHABAAAA ..kaç gündür giremedim gelen gicen oldu..şükür kavuştum :)

Merhaba hoşgeldin nasılsın bakalım yoktun merak ettim aklımdanda geçtin bugün

şükür kavuşturana kimler geldi öylebakim

haksevercim ellerine sağlık banada tarifi verirmsin bide foto eklermisin

saol cnaım fotoraf makinamızın şarjını kaybettimki ben ama nasıl desem salca gb kavanozlara sıcak koyup kapatıyosun harika bişi biz çok seviyoruz malzemelerini yazdım yukarda..domatesler küp küp dogranıp 45 dk kaynatılıyo ,sonra sırayla yesil biber kirmizi biber(20dk),sonra havuc(20dak),sarımsanı atıyosun,sirkesini yagını tuzunu şekerinide atıp 20-30dk daha kaynatıyosun sonra kavonozlara koyuyosun

bişeyi anladı yok bununda üstünü örttük hiç özel günde ,enem verdiğim hiçbişeyde aynı frekansta değiliz malesef

nerdesin sen bakim topiği ilk açtıgımda vardın dimi sanki ben öyle hatırlıyorum:44:

kocacığımın annanesi geldiii çok şeker bugünde dr. felan eve gel yemek ye çay içerken geldim :)buluşmadan sonra nasıl gidiyo ne zaman buluşuyoruz

Her şey dört dörtlük olmuyor işte.İlla birinin huyunda eksiklik olurGüzellikle kırıldığını anlat bir daha böyle tepkisiz kalmazsın umarım de.Demekki eşininde yapısı böyle canım.Boşver hepimizin illaki bir kötü huyu vardırÖnemli olan çok kötü olmaması, evliliğin sarsılmaması.Can çıkar huy çıkmazBazen öyle kabullenmek gerekiyor yada değiştirebilirsen helal olsun
kocacığımın annanesi geldiii çok şeker bugünde dr. felan eve gel yemek ye çay içerken geldim :)buluşmadan sonra nasıl gidiyo ne zaman buluşuyoruz

Hoşgelmiş sefalar getirmiş anneannesimi dedin maşallah Allah hayırlı ömür versinAfiyet olsunBuluşalım bana göre sorun yok

cumhuriyetle yaşıt maşallahhh vallahi arayı çok uzatmayalımmmm ama her buluşmada pasta börek yapmayalım yazık hiç yenmedi :))

netten bulabilirim sanırım.
bir yer var aklımda oda şuan kampanyadaymış
eğer kampanyadan yararlanamazsam ararım canım
sağol

bayılırım kahvaltılık soslara
zahmetli oluyor bunları yapması ama
keyifle yemeside bir başka

hoşgeldin canım.bugün aklımna geldin.
ne yaptı eşin sigarayı bırakma konusunda.
ilerleme var mı?

iyi gidiyor ya maşallahbende hiç ummuyordum bu kadarını arada krizi geliyor 1 ..2 veriyorum napiyim inş.. tamamende bırakıcakkk..tabi sonunda bebek var dr. bırakmasını söylediya korkudan :))

Tamam canım sen o dediğin yere bak önce eğer olmazsa ben buranın telefonunu veririm sana
yok yok ben cafe yada avm taraftarıyım zaten :):):)

Bende aynen Mesela korupark olabilir özdilek, buttim vs.nebilim çok yer var gidecek.Yeterki buluşmaya karar verelim

cumhuriyetle yaşıt maşallahhh vallahi arayı çok uzatmayalımmmm ama her buluşmada pasta börek yapmayalım yazık hiç yenmedi :))

MaşallahEvet bencede uzatmayalım tabiki canım her buluşmada piknik olacak değilDoğru kaldı okadar pasta börek:18:

artık hava yağmaya başladı açık yerlere gidemeyizki cafe yada avm daha uygun olur canımcımlarım

kaderimmmmm iyi günlerde kullan saçlarını sarı saça tutkumu biliyosunnnn çoook çoook çok severim sarı saçı
bu arada kimin düğünü var haberim yoook sizdede düğünler telaşeler hiç bitmedi

Canım kredili sisteme geçildiği için geçme kalma yokmuş bunu öğrendim. Bir üst sınıfın derslerini de alacağım sonrası Allah kerim artık.

Bu arada bence fazla tepki vermişsin ayrı yatmışsın, birde sesin kısılana kadar ağlamışsın... Ben verdiğin tepkilerin ruh halinle alakalı olduğunu düşünüyorum, Erkekler bu kadar ince düşünmez, kendini de üzmeye hiç değmez... Ne güzel bak kayınvaliden de seni onure etmiş ablan aramış bence bunları düşün.

Ben de üniv.teye eşime inat başladım kendisi hep çift dikiş gitti bana da kolaymı, kolaymı der dururdu ki o bekardı ve dershaneye giderdi... :)
Bende kitap yüzü açmadan İlk yılda 3 ders bırakarak ona güzel bir ders verdim, sadece tebrik etti, ben biliyorum ya başardığımı onu mors ettiğimi benim karnım inik mi inik gerisi benim için faso fiso :)) biraz böbürlensem ee bak kolaymış falan sanki odtüyü kazandın falan der :))) bende güler geçerim.
hayat bu kadar küçük şeyler için üzülecek kadar kötü değil, ama bazen insan başka şeylerin üzüntüsünü küçük sebeplerden çıkarabiliyor seni çok iyi anlıyorum bunu her zaman yapıyoruz.

Ama her zaman inanırım, hayat hep kötü gitmez, büyük üzüntülerin ardından mutluluk çabuk gelir.

Son düzenleme:
bu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben
hayırlı olsun canım çok sevindim,bayrama kadar taşınıyormusunuz yoksa?
maşallah kilosu çok iyi hayırlı doğumlar olsun canım..
aman nazar değmesin bence annede değil çocukta bitiyor iş,benim büyük oğlum 24 aylıkken başladı söylemeye,hemde 3 gün uğraşmıştım..
arda ise canı isteyince ama 3 gündür geceelri altına yapmıyor ama gündüzleri kaçırıyor koşana kadar..

kızlar size birşey soracağım.
halılarınızı eğer yıkatıyorsanız
hangi firmaya veriyorsunuz?
paylaşırmısınız?
adet olacakmış gibi ise doğum yaklaşmış,doğum kanalına girince bebeğin kafası altta baskı yapıyor ve adet sancısı gibi hafif sancı yapıyor..
bebekk geliyorrrrrrrrr:)) 1 haftaya kadar hayırlısıyla alırsın kucağına :))
seni hamarat senii,neler varmış sende..
buluşruuz canım isteyelim yeter:)
evt yapmayalım ya günah vallah birsürü yiyecek kaldı..
yok yok ben cafe yada avm taraftarıyım zaten :):):)
bende bende.
Kış geliyorrrrrr kışşşşşşşşş Olsun kış gelsin evlerde gün yaparız aramızda yada avmde buluşuruz farketmez
gün yapalım ben çok isterim:)

bilmemmi sarşın hatıun seni:)
görümcemin kzıının düğünü canım..
allah eksik etmesin düğünleri:)

canım ben demirtaş halı yıkamaya veriyorum,metresi 3 lira
çokta memnuınum okadar tafsiye ettimki çevremdekilere,hepside gayet memnun kaldı,üstelik adam nasıl halılarınız açıp baktınızmı diye sonradan arıyor,küçük bir leke kalırsa arıyorsun alıyorlar,ama böyle bir sorun olmuyor zaten..

cok saol cnaım güzel konuşmuşsun evet sanırım oto çöpe aglıcak durumdayım herşeyi çok takıyorum bu sıralar zaten 10unda onun dogum günü var beni bi telaşe aldı ona inadıma süpriz yapıcam dudagını uçuklatcam onun cok kızgınım ona 5 sneedir benim için bişi yapmamasına şimdi duysa neler sayar bişi yapmıyosun diyince sayıyo hemen ben romantikim sanırım nabım geçmiyo içimdeki duygular maraton bi evlilik istemiyorum içim kıpır kıpırsevgilim gb olsun hep beni düşünsün benle ilgilensin süprizler yapsıninan maddi şeyler değil o başkaydı cok başka bana şarkıalr sçlerdi şiirler kandırdı beni seviyorum işte nabım çalışmıyorum ya bide şimdisürekli onla ugraşıyorum sanırımcalışırken yata zor buluyodum kafa doluydu şimdi hep hinlik peşindeyim

inşallah hepimiz için güzel şeyle olsun artık canım cok saol

3tl micok ucuzmuş bende ona vereyim seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…