Canım hatasını anlar oda gönlünü alır merak etme.Erkekler her zaman bizler gibi daha hassas olmayabiliyor.Yoksa eşinde sevinmiştirde okadar dışa vurmamıştır belkiallah kucana almayı naip etsin canım kolaylık versin dogumunda melekler korusun sizi
saol canım ama küstüm ben ona akşam hiç bekledim tepkiyi vererek girmedi eve ben gelir boynuma atılır die düşündüm girdi içere bana dayı oğlu aramış 15 dakka konuşmuş evi satmışlar başka kraya çıkmışlar onu anlatıyo bende yüz cevridim umrumda değil dedimyaa ben sana dondurma getircektim vah tühh yaptı dalga geçiyo benle bi sinirlendim ilk defa ondan ayrı uyudum hiç konuşmadım sesim kısılmış ağlamaktan bikere murlu oldum paylaşcam en sevdim insan paylaşmadı benimle bu heycanımı cok küstüm cokkk annem,annesi,babası (özel kendi aradı aferim gelinim yapar benim dedi)ablam cığlık attı telefonda,görğmcem hepsi heycanımı paylaştılar çünkü kesin kalırım okumucam diyodum neyse kısmet işte
ohh aferim
sen nasıl geçtin 3 dersle canım ben 2 derskalınca diye biliyodumda ohhs ende geçtin ne güzel
benim hukuk 40tı kesin kalırım dedim bütünlemeden 63 almışım geçtimbitek matematik kaldı
işletme okuyorum ben cnaım
:44:
slmm
KIZLAR MERHABAAAA ..kaç gündür giremedim gelen gicen oldu..şükür kavuştum :)
haksevercim ellerine sağlık banada tarifi verirmsin bide foto eklermisin
Canım hatasını anlar oda gönlünü alır merak etme.Erkekler her zaman bizler gibi daha hassas olmayabiliyor.Yoksa eşinde sevinmiştirde okadar dışa vurmamıştır belki
Merhaba hoşgeldin nasılsın bakalım yoktun merak ettim aklımdanda geçtin bugün
Her şey dört dörtlük olmuyor işte.İlla birinin huyunda eksiklik olurşükür kavuşturana kimler geldi öylebakim
saol cnaım fotoraf makinamızın şarjını kaybettimki benama nasıl desem salca gb kavanozlara sıcak koyup kapatıyosun harika bişi biz çok seviyoruz malzemelerini yazdım yukarda..domatesler küp küp dogranıp 45 dk kaynatılıyo ,sonra sırayla yesil biber kirmizi biber(20dk),sonra havuc(20dak),sarımsanı atıyosun,sirkesini yagını tuzunu şekerinide atıp 20-30dk daha kaynatıyosun sonra kavonozlara koyuyosun
bişeyi anladı yok bununda üstünü örttük hiç özel günde ,enem verdiğim hiçbişeyde aynı frekansta değiliz malesef
nerdesin sen bakimtopiği ilk açtıgımda vardın dimi sanki ben öyle hatırlıyorum:44:
kocacığımın annanesi geldiiiçok şeker bugünde dr. felan eve gel yemek ye çay içerken geldim :)buluşmadan sonra nasıl gidiyo ne zaman buluşuyoruz
Her şey dört dörtlük olmuyor işte.İlla birinin huyunda eksiklik olurGüzellikle kırıldığını anlat bir daha böyle tepkisiz kalmazsın umarım de.Demekki eşininde yapısı böyle canım.Boşver hepimizin illaki bir kötü huyu vardır Önemli olan çok kötü olmaması, evliliğin sarsılmaması.Can çıkar huy çıkmaz Bazen öyle kabullenmek gerekiyor yada değiştirebilirsen helal olsun
Hoşgelmiş sefalar getirmişanneannesimi dedin maşallah Allah hayırlı ömür versin Afiyet olsun Buluşalım bana göre sorun yok
Hoşbulduk Semihacığım sende hoşgeldinİyiyim canım ev işi vs uğraş dur Berra nasıl iyidir umarım öp yerime Metresini 3.5 tan yıkatmıştık canım ama yeni vermedim yaz gelmeden önce vermiştim.Bir sor istersen telefonları var bende.
AY KIZLAR ÖLDÜM BİTTİM ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMkahvaltılık sos yaptık bugün
ilk defa bu sene elma reçeli yaptım,melemenlik domates biber yaptım,,ve bugünde kahvaltılık sos yaptım ..bizim özel tarif çok seviyoruz bunu
kahvaltılık sos:
7kilo domates
2kilo yag biberi kırmızı
1bucuk kilo havuç
1 kilo acı top biber
2baş sarımsak
2cay bardagı sirke
2cay bardagı yag
tuzz ,şeker
isteyene nasıl yapılcanıda tarif ederim harrika bi sos oluyo misafir yanına makarnalarla pocalarlada süper oluyo yemekte kahvaltıda biz çoks eviyoruz ilk defa yaptım inşalalh güzel olurelime sağlım ama cok yoruldum
cumhuriyetle yaşıt maşallahhhvallahi arayı çok uzatmayalımmmm ama her buluşmada pasta börek yapmayalım yazık hiç yenmedi :))
netten bulabilirim sanırım.
bir yer var aklımda oda şuan kampanyadaymış
eğer kampanyadan yararlanamazsam ararım canım
sağol
bayılırım kahvaltılık soslara
zahmetli oluyor bunları yapması ama
keyifle yemeside bir başka
hoşgeldin canım.bugün aklımna geldin.
ne yaptı eşin sigarayı bırakma konusunda.
ilerleme var mı?
yok yok ben cafe yada avm taraftarıyım zaten :):):)
Tamam canım sen o dediğin yere bak önce eğer olmazsa ben buranın telefonunu veririm sananetten bulabilirim sanırım.
bir yer var aklımda oda şuan kampanyadaymış
eğer kampanyadan yararlanamazsam ararım canım
sağol
bayılırım kahvaltılık soslara
zahmetli oluyor bunları yapması ama
keyifle yemeside bir başka
hoşgeldin canım.bugün aklımna geldin.
ne yaptı eşin sigarayı bırakma konusunda.
ilerleme var mı?
yok yok ben cafe yada avm taraftarıyım zaten :):):)
cumhuriyetle yaşıt maşallahhhvallahi arayı çok uzatmayalımmmm ama her buluşmada pasta börek yapmayalım yazık hiç yenmedi :))
artık hava yağmaya başladı açık yerlere gidemeyizki cafe yada avm daha uygun olur canımcımlarım
baharr canım kapalı çarşıyı kaç kez turladım bilsen ama hep aynı,ben daha farklı istyorum bu eklediğim resim gibi..
canım bugünde gittim oralara tarakçılara,ardaya sevime okçuları saymıyorum bile zaten yolumun üstü ama boş geldim,
ardada beğendim aslında hoş bir elbise ama emin olamadım..
cuma inşallah çıkıcam yine,
sapsarı geldim aranıza:))röfle yaptırdımm
ve 100de 50 indirimi aldım:) daha önce hizmet aldığım için oradan bana indirim uygulandı,
birde haftaya 10 kişilk grubu ben ayarladım şiirin reklamını yaptım bizimkilere,,saçlar oarada olacakk,
o yüzden indirimi koparttık:)
şimdi alt kat komşuma iniyorum geldiğimi duymuş kahve yaptım gel dedi artık gideyim öptüm siziii,,
bu arada sevcancımı ayrı öpüyorum,,bugün beni düşünüp arayıp merak ettiği için:)
allah kucana almayı naip etsin canım kolaylık versin dogumunda melekler korusun sizi
saol canım ama küstüm ben ona akşam hiç bekledim tepkiyi vererek girmedi eve ben gelir boynuma atılır die düşündüm girdi içere bana dayı oğlu aramış 15 dakka konuşmuş evi satmışlar başka kraya çıkmışlar onu anlatıyo bende yüz cevridim umrumda değil dedimyaa ben sana dondurma getircektim vah tühh yaptı dalga geçiyo benle bi sinirlendim ilk defa ondan ayrı uyudum hiç konuşmadım sesim kısılmış ağlamaktan bikere murlu oldum paylaşcam en sevdim insan paylaşmadı benimle bu heycanımı cok küstüm cokkk annem,annesi,babası (özel kendi aradı aferim gelinim yapar benim dedi)ablam cığlık attı telefonda,görğmcem hepsi heycanımı paylaştılar çünkü kesin kalırım okumucam diyodum neyse kısmet işte
ohh aferim
sen nasıl geçtin 3 dersle canım ben 2 derskalınca diye biliyodumda ohhs ende geçtin ne güzel
benim hukuk 40tı kesin kalırım dedim bütünlemeden 63 almışım geçtimbitek matematik kaldı
işletme okuyorum ben cnaım
:44:
slmm
hayırlı olsun canım çok sevindim,bayrama kadar taşınıyormusunuz yoksa?bu arada bugün inşaat firması aradı beni.
20 ekimde kısmetse teslim ediyorlar evimizi
gecikmelerinin karşılığındada kiramızı ödemeyi kabul ettiler.
cazgırlığın gözünü seveyim ben
maşallah kilosu çok iyimerhaba kızlar nasılsınız :)
ben cok heyecanlıyımmmm dün dr da kontrolüm vardı artık erken doğum riskin yok bebeğin gelişimi iyi heran gelebilir dedi :)) heyecandan ölcem resmennnn
3,000 gr olmus fındığım bası dönmüş normal doğum pozisyonu almıs :)
cok tatlı uyuyordu elini koymus yanağına falan uyh dedim yerim seni :)) herseyin hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız iyi misiniz ?
semihacım evinize cıkacak olmanıza cok sevindim. bir arkadasımız daha vardı adını unuttumo da tasınma telasındaydı... hepinize hayırlı olsun şimdiden
aman nazar değmesinÇok teşekkür ederim Semiha :)
Kızım biraz daha iyi antibiyotik iyi geldi şükür ama Cumartesi ve pazar gecesi hiç uyumadık. Pazar günüde çok ağladı yavrum(
Maşallah Berrayı çok sevdim, ne kadar güzel kızın, bahtıda güzel olsun inşallah. Parkta muhabbet ettik Berrayla. Çok ta akıllı.
Komşu komşuyu söyledik :)))
ablamda alıştırabileceğini söylüyor ama, ben öğretmek istiyorum.
Aslına bakarsan kızım, sanırım yada dilimi ısırayım hazır :) çünkü arada söylüyor ve oturttuğum zaman oturağa yapıyor. Birde artık rahatsız oluyor herhalde sürekli bezini kendi çıkarıp atıyor, sence bunlar yeterlimi :) tecrübelisin sen.
Birde geçen gün tuvalete kakasını yaptırmış ablam, kızımda dönüp ablama bi sevinçle demişki; anne bak, annnıı nınan gibi :)) (aynı yılan gibi) her lafında ağzımızı açık bırakıyor cadı :)))
saolasın canım iyi dileklerin için tekrar :)
lohusa depresyonuna girer miyim bilmiyorum ama sanmıyorum :) su mantıkla gidiyorum hamileliğimin basından beri sakınan göze cöp batar derler ya o durumdayım yani cok sakınmamaya özen gösteriyorum ama cok ta salıvermiyorum :)
adet olacakmısım gibi bir his olmaya basladı bende fenakarnım davul gibi sizde de böyle olmus muydu kızlar ?
adet olacakmış gibi ise doğum yaklaşmış,doğum kanalına girince bebeğin kafası altta baskı yapıyor ve adet sancısı gibi hafif sancı yapıyor..kızlar size birşey soracağım.
halılarınızı eğer yıkatıyorsanız
hangi firmaya veriyorsunuz?
paylaşırmısınız?
seni hamarat senii,neler varmış sende..AY KIZLAR ÖLDÜM BİTTİM ÇOK YORULDUMMMMMMMMMMMMkahvaltılık sos yaptık bugün
ilk defa bu sene elma reçeli yaptım,melemenlik domates biber yaptım,,ve bugünde kahvaltılık sos yaptım ..bizim özel tarif çok seviyoruz bunu
kahvaltılık sos:
7kilo domates
2kilo yag biberi kırmızı
1bucuk kilo havuç
1 kilo acı top biber
2baş sarımsak
2cay bardagı sirke
2cay bardagı yag
tuzz ,şeker
isteyene nasıl yapılcanıda tarif ederim harrika bi sos oluyo misafir yanına makarnalarla pocalarlada süper oluyo yemekte kahvaltıda biz çoks eviyoruz ilk defa yaptım inşalalh güzel olurelime sağlım ama cok yoruldum
buluşruuz canım isteyelim yeter:)kocacığımın annanesi geldiiiçok şeker bugünde dr. felan eve gel yemek ye çay içerken geldim :)buluşmadan sonra nasıl gidiyo ne zaman buluşuyoruz
evt yapmayalım ya günah vallah birsürü yiyecek kaldı..cumhuriyetle yaşıt maşallahhhvallahi arayı çok uzatmayalımmmm ama her buluşmada pasta börek yapmayalım yazık hiç yenmedi :))
bende bende.yok yok ben cafe yada avm taraftarıyım zaten :):):)
gün yapalım ben çok isterim:)Kış geliyorrrrrr kışşşşşşşşşOlsun kış gelsin evlerde gün yaparız aramızda yada avmde buluşuruz farketmez
kaderimmmmm iyi günlerde kullan saçlarını sarı saça tutkumu biliyosunnnn çoook çoook çok severim sarı saçı
bu arada kimin düğünü var haberim yoook sizdede düğünler telaşeler hiç bitmedi
Canım kredili sisteme geçildiği için geçme kalma yokmuş bunu öğrendim. Bir üst sınıfın derslerini de alacağım sonrası Allah kerim artık.
Bu arada bence fazla tepki vermişsin ayrı yatmışsın, birde sesin kısılana kadar ağlamışsın... Ben verdiğin tepkilerin ruh halinle alakalı olduğunu düşünüyorum, Erkekler bu kadar ince düşünmez, kendini de üzmeye hiç değmez... Ne güzel bak kayınvaliden de seni onure etmiş ablan aramış bence bunları düşün.
Ben de üniv.teye eşime inat başladım kendisi hep çift dikiş gitti bana da kolaymı, kolaymı der dururdu ki o bekardı ve dershaneye giderdi... :)
Bende kitap yüzü açmadan İlk yılda 3 ders bırakarak ona güzel bir ders verdim, sadece tebrik etti, ben biliyorum ya başardığımı onu mors ettiğimi benim karnım inik mi inik gerisi benim için faso fiso :)) biraz böbürlensem ee bak kolaymış falan sanki odtüyü kazandın falan der :))) bende güler geçerim.
hayat bu kadar küçük şeyler için üzülecek kadar kötü değil, ama bazen insan başka şeylerin üzüntüsünü küçük sebeplerden çıkarabiliyor seni çok iyi anlıyorum bunu her zaman yapıyoruz.
Ama her zaman inanırım, hayat hep kötü gitmez, büyük üzüntülerin ardından mutluluk çabuk gelir.
canım ben demirtaş halı yıkamaya veriyorum,metresi 3 lira
çokta memnuınum okadar tafsiye ettimki çevremdekilere,hepside gayet memnun kaldı,üstelik adam nasıl halılarınız açıp baktınızmı diye sonradan arıyor,küçük bir leke kalırsa arıyorsun alıyorlar,ama böyle bir sorun olmuyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?