Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
naber kıslar

eşimin 10unda doğum günü var bende bi telaşe bi telaşe sormayın

bi vidyo hazırladım şarkılı felan efekli süper oldu harikaaaaaaaaaaaaaaaaniran ünsal..iyki varsın ..şarkısı mutlakka dinleyin cuk die oturdu bu özelgüne aşkım bayılcak..

cok gizli param yok45 tlm var ..ona bi hediye almak istiyorum ama ne alsam ya ...hep kıyafet alıyorum aslında kumaş pantolan,ceket,gömlek,ayakkabı olabilir lazım ama onsuzda uyduramamki..başka ne alsam acaba..

saat demeyin saat konusunda cok titiz uyduruk bi saati var ondan vazgeçmiyo
daha dün cüzdan aldı:44:
ne alcam ben ya

bana değişik fikirler verin cok güzel ve özel olsun istiyorumm

bide sizce arkadaşlarımızı çarsammı yoksa başbaşamı kutlasak....

Tabiki başbaşa Tünaydın bu arada
sevgilikitabi.com a bak tavsiye ederim 3-5 gün içinde elinde oluyor gayette uygun cnm

Üzme kocanı da kendini de :)
kocana seninde özel günlerde farklılık beklediğini, onun özel günlerine verdiğin değerle öğretebilirsin. Uzun olur belki ama belli mi olur belki adam yola gelir.. hem olmasa da bu kadar kusuruda oluversin canım benim...

giysi seçemiyorum demişsin iç çamaşırı alabilirsin bence, hep bayanlara mı gelir iç çamaşırı hediyesi sanki... üzeri yazılı olanlar falan var, çok detaylı yazamıyorum ama, değişik,komik ve ekonomik bir hediye olabilir. hem üzerindeki yazıdan dolayı kocan da gururlanır

Parfümde alabilirsin kullanıyorsa ve ihtiyacı varsa.

birde kesinlikle saç baş yapık, dekolte kıyafetli başbaşa diyorum.

Çok teşekkür ederim Kaderim :) hazır gibi duruyor ama belli mi olur belki kök söktürür, bakalım ve görelim artık...
ben çocuktan daha çok korkuyorum o ayrı ama olmadı napayım seneye kalsın...
maşallah Ardaya da, önce gece yapmamayı sonra gündüz yapmamayı mı öğrenecek nedir :) bu çocuklara akıl sır ermiyor inan :)))
oyuna dalınca unutabilirlermiş, nihayetinde çocuk işte. Allah ikimizede sabır versin. Benim incileri de çok yakında dinlemeye başlarsınız...

Bende 2yil oldu Bursa'ya taşımalı aslen sakaryaliyim is dolayısıyla geldik yerleştik Bursa'ya evde aldık burdan kalıcıyiz yani iyi samimi dostluklara ihtiyacım var bu topige baktım bir kaç kere ama ben ev hanımı 2cocuklu falan dedim daha genc kesim buraya yazanlar bosver ama sonra olsun abla kardes oluruz dedim29yasindayim iki oğlum var ev hanımıyim Nilüfer bes evlerdeyim hepinize merhaba

seninki daha küçük canım en çok sabır banaaaaa:)))))))))

hoş geldin canım,,aaaa öyle dersen ben kendimi kötü hissederim çünkü ben 31 yaşındayım:)
2 erkek annesiyimm
hoş geldin aramıza.....

Hoşgelniz aramıza :)))
Topiğimizin geneli evli ki çocukları olanlarda var :) hem yaşınızda ne var. genceciksiniz yaşıtız ayrıca. :)
Çocuklarınızı Allah bağışlasın...

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

bugun yine carsıdaydım :) 9 aydır gezmediğim kadar cıkıyorum carsıya bu gidişle bol hareketten erken doğuruvericem neyse

bebek süslerimizi aldık :) lavanta kokularımızı :) bebek arabamızı pusetimizi kapı süsümüzü cok kokos bir kızım olacak maşaAllah :))

Marvel Bebek Arabası | Baby2go

kızlar bebişime bu bebek arabasını sipariş ettik bugun :) kırmızı grisini

Ana Kucağı | Baby2go

bir de bunu sipariş ettik aynı renk yine kırmızı gri :) kısmetse 2 gune gelicekmiş cok beğendim inşaAllah sorunsuz elimize ulasır:)

iyi günlerde kullanın çok güzeller :)

kızlar merhaba. geçmişi okuyamıcam çookk yazıyosunuz çünkü hıza yetişmek mümkün değil maşallah. ben evdeyim ama değilim tüm gün koşturmaca evle ilgili pazar günü taşınıyourz. düzenim otursunda daha düzenli gireceğim inş. bi yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir. semiha naptı acaba merak ediyorum.

Kolay gelsin canım yapabileceğimiz Birsey olursa araman yeter :)
Semihada ayın 20 sinde taşınıyor çok şükür :)

süslenme kısmını merak etmeyin komşum ne demişti ben evde şeyim hahaaaaaaaaaaaaa

o iççaasırlarını alırsam utanmadınmı derhem cok gıcık giymiyo öle şeyleri siyah severim ben kendim satarken aldımaldım maca giderken giyiyo

parfümüde cok bisürü var ben alıyorum zaten hepp:44:

Tabiki başbaşa Tünaydın bu arada
sevgilikitabi.com a bak tavsiye ederim 3-5 gün içinde elinde oluyor gayette uygun cnm

baktım canım cok güzel ben olsam böle bi hediyeye küt die bayılırım ama biizmki anlarmı acaba

hg armısaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…