Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:
Kızlar bizim pcde sorun var kaç gündür uzak kaldım sizlerden. Hepinizi çokk özledim :)
Bütün geçmişi okudum. Yeni gelenler hoşgelmşler :)
Nasılsınız görüşmeyeli?

Kızlar bizim pcde sorun var kaç gündür uzak kaldım sizlerden. Hepinizi çokk özledim :)
Nasılsınız görüşmeyeli?

iyiyiz şekerim sağol sen ve bebeğin nasılsınız bakalım??

hayatıma fön çeksem düzelirmi acaba?

hatıralarımı fondötenle kapatsam,

geleceğime parlatıcı sürsem,

güzel yanlarımı rimelle dolgunlaştırsam,

sevdiklerimin diline törpü yapsam,

acıtmasa sözleri canımı....

birde sevmediklerime makyaj yapsam,

AMA HANGİ YÜZLERİNE??

bayıldım bu anlamlı söze faceden çalıp size getirdim:)

iyiyiz şekerim sağol sen ve bebeğin nasılsınız bakalım??

Biz biraz rahatsızız canım. Kaç gündür hastanedeye gidip geliyoruz. İdrarımda iltihap çıktı, doktor ilaç verdi kullan gel dedi, kullandım gittim, azalacağına artmış. Tekrar farklı bir ilaç verdiler. Baya sancılı geçiriyorum son günleri :)

ne kadar ucuz...aklımda olsun...

kesinlikle başbaşa kutlamalısın ve kesinlikle çok romantik olmalısın...

hoşgeldiniz.topiğe bir takılsanız alışkanlık yaparız:)

iyi akşamlar herkeslere:)
akşam annemler bendeydi
onlar gittikten sonra yatmak için Berrayı giydiriyordum
eli yüzüme çarpmasıyla gözlüğüm kırıldı
yedek gözlüğümde yoktu evde.
ona bir canım sıkıldı
durduk yere masraf çıktı diye
sonra gecenin bir yarısı bir öksürük bir ağlama
berra yıktı ortalığı
boğazları şişmiş hiç uyumadık doğru düzgün
sabahtan biraz daha iyi gibi olunca
beraber çıktık göz doktoruna kontrole
sonrada gözlükçü derken
akşamı yaptık dışarlarda
biraz öksürüğü var sadece çok şükür...
şimdi uyuyakaldı gece hiç uyumayınca
bende yatarım az sonra

ayy nazar değdi bize yav ..geçmiş olsun..onu çok öpüyorum kuzum ya kıyamamen kısa zamanda iyleşinde yine buluşalım ..bebekte hastaymış bakasana yazık ya inş hemen iyleşir yerdeoturdu dieüşüdümü yoksa

sağol canım
bebeğimede inşallah düşündüğün gibi değildir.
sebep olmamışızdır inşallah

Nasılsınız görüşmeyeli?

bizde seni özledim mucu mucuuuu

harika aynen

kendine iyi bak tatlım kuş gbsin ya güzel ye güçlü olanne olucaksın sengöbüşlü

selam bursaaaaaa

sadece slm verip gitmesene

geçmiş olsun prensesimee allah şifa versin gözlünede üzülme yenilemiş olursun canım cıkcağı varsa para durmuyo malesef gidiyo takma

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınz bakalım canım cok sıkkın doktor yarından için test yap demişti ama korkuyorum yapmaya hiç ağrı sızı yokkk bol akıntıdan baska bişey yok offf offf

Canım başbaşa kutlamanız daha güzel tabiki.Çok şık bir çerçeve alıp ikinizin resmini koyabilirsin yada böyle biraz daha romantik olsun dersen kalpli yazılı yastıklar var büyük olandan.Onu yatağınıza koyarsın.Kaderimin dediği gibi yatak odanıza geçtiğinizde kocaman bir kalbi görmek herhalde mutlu eder eşini.Yada isim yazıyorlar bardaklara, çerçeveye görmüştüm çarşıda.En iyi güzel tercihi sen yaparsın canım.
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin Allah bağışlasın.Bende 29 yaşındayım bu topikte küçükler kadar orta yaştakilerde var.Dert etme ayrıca henüz daha gençsin
Bizde çarşıdaydık bugün belkide yanımdan geçmişsindir Akşam geldik anca eve yorolduk dolaşmaktan.Güle güle kullansın çok güzeller
Hadi hayırlısı olsun taşınınca rahat edersiniz.

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınz bakalım canım cok sıkkın doktor yarından için test yap demişti ama korkuyorum yapmaya hiç ağrı sızı yokkk bol akıntıdan baska bişey yok offf offf

A.s canım aslında bugün benimde biraz canım sıkkınGeçmiş olsun canım sanada inşllh birşey çıkmaz

hüremi izliyorum pür dikkat

yarın görümceme gidicez hem gönlünü alıyım üzüldüm küstü diyea benim cnaım ablam

kalıcam bikaç gün orda ordanda kayınvaldeme gideyim diyorum gönül alma turuna cıkıyorum yani

ordanda girerim ben nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…