- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
süslenme kısmını merak etmeyin komşum ne demişti ben evde şeyim hahaaaaaaaaaaaaa
o iççaasırlarını alırsam utanmadınmı derhem cok gıcık giymiyo öle şeyleri siyah severim ben kendim satarken aldımaldım maca giderken giyiyo
parfümüde cok bisürü var ben alıyorum zaten hepp:44:
baktım canım cok güzel ben olsam böle bi hediyeye küt die bayılırım ama biizmki anlarmı acaba
hg armısaa
haha şey işlerini ben hallederim merak etmeyin gerisinide yanihediyede takıldım sadece pastayı kendim yapıcam 45 tlm var ondan para alıpta değil kendim bişiler yapmak istiyorum
gelin beraber kutlayalım tam süpriz olur şok şok şok
eşimin vardır sorayımmmı bulamadıysan akşama:44:
Ne biliyim canım vallahi ben almıştım bir kez eşime baksır üzerinde süper bir yazı vardı burda diyemem şimdi :)) bayıla bayıla giyiordu o yüzden şeyyettim yane...
Şey işlerini sen tabi daha iyi bilirsin güzelim
Valla bir sorarsan sevinirim yaa...
Kızlar bizim pcde sorun var kaç gündür uzak kaldım sizlerden. Hepinizi çokk özledim :)
Bütün geçmişi okudum. Yeni gelenler hoşgelmşler :)
Nasılsınız görüşmeyeli?
iyiyiz şekerim sağol sen ve bebeğin nasılsınız bakalım??
wuuuuuuuu..hanımlar maşallahnaber kıslar
eşimin 10unda doğum günü var bende bi telaşe bi telaşe sormayın
bi vidyo hazırladım şarkılı felan efekli süper oldu harikaaaaaaaaaaaaaaaaniran ünsal..iyki varsın ..şarkısı mutlakka dinleyin cuk die oturdu bu özelgüne aşkım bayılcak..
cok gizli param yok45 tlm var ..ona bi hediye almak istiyorum ama ne alsam ya ...hep kıyafet alıyorum aslında kumaş pantolan,ceket,gömlek,ayakkabı olabilir lazım ama onsuzda uyduramamki..başka ne alsam acaba..
saat demeyin saat konusunda cok titiz uyduruk bi saati var ondan vazgeçmiyo
daha dün cüzdan aldı:44:
ne alcam ben ya
bana değişik fikirler verin cok güzel ve özel olsun istiyorumm
eşim için almak istediğim fakat sonradan vazgeçip pişman olduğum bir hediye vardı ama seneye kesinlikle onu alıcam:))
yılın oscarlık hediyesi,yılın en iyi kocası gibi:)) alabilirsin,çiçek sepeti netten araştır bunu 19 tl hemen kapında oluyor,
saçını başını yap en alasından makyaj yap,,sevcanın dediği gibi dekolte giyinseni görünce şok olmasını sağla,
birde kalp şeklinde kırmızı bir pasta al sipariş verebilrisin şimdiden zamanın var,,
ve eşini yatak odasına gitmek için davet et,odayı mumlarla donat pastanın üzerine 2 adet mum koy seni seviyorum gibi bir yazı yazdır..
ve hazırladığın şarkınızda dans edinnnve sakın lambayı yakmayınn birbirinizi yakın
ay benimki doğum gnlerine ve yılbaşına karrşı oyüzden bizde kutlanmaz o yüzden bir fikir veremicem :/ ama sen şööle bir düşün en iyi hediyeyi sen seçersin eşini en iyi sen tanırsın...gene aklıma değişik birşey gelirse yazarımmm
Biz biraz rahatsızız canım. Kaç gündür hastanedeye gidip geliyoruz. İdrarımda iltihap çıktı, doktor ilaç verdi kullan gel dedi, kullandım gittim, azalacağına artmış. Tekrar farklı bir ilaç verdiler. Baya sancılı geçiriyorum son günleri :)
oyyy canım üşüttünmü naptın ya tüh..inşallah bir an önce iyleşirsin canım
bu arada epeydir geciçekn reglim geldi ..ohh be dünya varmışşş dedim..
canım ben demirtaş halı yıkamaya veriyorum,metresi 3 lira
çokta memnuınum okadar tafsiye ettimki çevremdekilere,hepside gayet memnun kaldı,üstelik adam nasıl halılarınız açıp baktınızmı diye sonradan arıyor,küçük bir leke kalırsa arıyorsun alıyorlar,ama böyle bir sorun olmuyor zaten..
naber kıslar
bi vidyo hazırladım şarkılı felan efekli süper oldu harikaaaaaaaaaaaaaaaaniran ünsal..iyki varsın ..şarkısı mutlakka dinleyin cuk die oturdu bu özelgüne aşkım bayılcak..
cok gizli param yok45 tlm var ..ona bi hediye almak istiyorum ama ne alsam ya ...hep kıyafet alıyorum aslında kumaş pantolan,ceket,gömlek,ayakkabı olabilir lazım ama onsuzda uyduramamki..başka ne alsam acaba..
ne alcam ben ya
bide sizce arkadaşlarımızı çarsammı yoksa başbaşamı kutlasak....
Bende 2yil oldu Bursa'ya taşımalı aslen sakaryaliyim is dolayısıyla geldik yerleştik Bursa'ya evde aldık burdan kalıcıyiz yani iyi samimi dostluklara ihtiyacım var bu topige baktım bir kaç kere ama ben ev hanımı 2cocuklu falan dedim daha genc kesim buraya yazanlar bosver ama sonra olsun abla kardes oluruz dedim29yasindayim iki oğlum var ev hanımıyim Nilüfer bes evlerdeyim hepinize merhaba
naber kıslar
ne alcam ben ya
eşim için almak istediğim fakat sonradan vazgeçip pişman olduğum bir hediye vardı ama seneye kesinlikle onu alıcam:))
yılın oscarlık hediyesi,yılın en iyi kocası gibi:)) alabilirsin,çiçek sepeti netten araştır bunu 19 tl hemen kapında oluyor,
saçını başını yap en alasından makyaj yap,,sevcanın dediği gibi dekolte giyinseni görünce şok olmasını sağla,
birde kalp şeklinde kırmızı bir pasta al sipariş verebilrisin şimdiden zamanın var,,
ve eşini yatak odasına gitmek için davet et,odayı mumlarla donat pastanın üzerine 2 adet mum koy seni seviyorum gibi bir yazı yazdır..
ve hazırladığın şarkınızda dans edinnnve sakın lambayı yakmayınn birbirinizi yakın
waaaooooovvvv bacım sende neler varmış öyle...
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
bugun yine carsıdaydım :) 9 aydır gezmediğim kadar cıkıyorum carsıya bu gidişle bol hareketten erken doğuruvericemneyse
bebek süslerimizi aldık :) lavanta kokularımızı :) bebek arabamızı pusetimizi kapı süsümüzü cok kokos bir kızım olacak maşaAllah :))
Marvel Bebek Arabası | Baby2go
kızlar bebişime bu bebek arabasını sipariş ettik bugun :) kırmızı grisini
Ana Kucağı | Baby2go
bir de bunu sipariş ettik aynı renk yine kırmızı gri :) kısmetse 2 gune gelicekmiş cok beğendim inşaAllah sorunsuz elimize ulasır:)
iyi günlerde kullanırsınız inşallah...
kızlar merhaba. geçmişi okuyamıcam çookk yazıyosunuz çünkü hıza yetişmek mümkün değil maşallah. ben evdeyim ama değilim tüm gün koşturmaca evle ilgili pazar günü taşınıyourz. düzenim otursunda daha düzenli gireceğim inş. bi yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir. semiha naptı acaba merak ediyorum.
kolay gelsin Maymis.sen bitirde biz başlayalım artık telaşelere:)
bize ayın 20 si teslim dediler ama
bayramı sanırım burda geçiririm.
5 gün içi telaşeye sokamam kendimi...
Kızlar bizim pcde sorun var kaç gündür uzak kaldım sizlerden. Hepinizi çokk özledim :)
Nasılsınız görüşmeyeli?
hoşgeldin canım.
iyi sayılırız...
Biz biraz rahatsızız canım. Kaç gündür hastanedeye gidip geliyoruz. İdrarımda iltihap çıktı, doktor ilaç verdi kullan gel dedi, kullandım gittim, azalacağına artmış. Tekrar farklı bir ilaç verdiler. Baya sancılı geçiriyorum son günleri :)
geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...
rahatsızlığınıda çok kafana takıp stres yapma...
wuuuuuuuu..hanımlar maşallah
ay benimki doğum gnlerine ve yılbaşına karrşı oyüzden bizde kutlanmaz o yüzden bir fikir veremicem :/ ama sen şööle bir düşün en iyi hediyeyi sen seçersin eşini en iyi sen tanırsın...gene aklıma değişik birşey gelirse yazarımmm
oyyy canım üşüttünmü naptın ya tüh..inşallah bir an önce iyleşirsin canım
bu arada epeydir geciçekn reglim geldi ..ohh be dünya varmışşş dedim..
gözünaydın dyelim o zaman:):):)
iyi akşamlar herkeslere:)
akşam annemler bendeydi
onlar gittikten sonra yatmak için Berrayı giydiriyordum
eli yüzüme çarpmasıyla gözlüğüm kırıldı
yedek gözlüğümde yoktu evde.
ona bir canım sıkıldı
durduk yere masraf çıktı diye
sonra gecenin bir yarısı bir öksürük bir ağlama
berra yıktı ortalığı
boğazları şişmiş hiç uyumadık doğru düzgün
sabahtan biraz daha iyi gibi olunca
beraber çıktık göz doktoruna kontrole
sonrada gözlükçü derken
akşamı yaptık dışarlarda
biraz öksürüğü var sadece çok şükür...
şimdi uyuyakaldı gece hiç uyumayınca
bende yatarım az sonra
ayy nazar değdi bize yav ..geçmiş olsun..onu çok öpüyorum kuzum ya kıyamamen kısa zamanda iyleşinde yine buluşalım ..bebekte hastaymış bakasana yazık ya inş hemen iyleşir yerdeoturdu dieüşüdümü yoksa
Nasılsınız görüşmeyeli?
hayatıma fön çeksem düzelirmi acaba?
hatıralarımı fondötenle kapatsam,
geleceğime parlatıcı sürsem,
güzel yanlarımı rimelle dolgunlaştırsam,
sevdiklerimin diline törpü yapsam,
acıtmasa sözleri canımı....
birde sevmediklerime makyaj yapsam,
AMA HANGİ YÜZLERİNE??
bayıldım bu anlamlı söze faceden çalıp size getirdim:)
selam bursaaaaaa
akşam annemler bendeydi
ona bir canım sıkıldı
berra yıktı ortalığı
sonrada gözlükçü derken
akşamı yaptık dışarlarda
bende yatarım az sonra
naber kıslar
ne alcam ben ya
bide sizce arkadaşlarımızı çarsammı yoksa başbaşamı kutlasak....
Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin Allah bağışlasın.Bende 29 yaşındayım bu topikte küçükler kadar orta yaştakilerde var.Dert etme ayrıca henüz daha gençsinBende 2yil oldu Bursa'ya taşımalı aslen sakaryaliyim is dolayısıyla geldik yereştik Bursa'ya evde aldık burdan kalıcıyiz yani iyi samimi dostluklara ihtiyacım var bu topige baktım bir kaç kere ama ben ev hanımı 2cocuklu falan dedim daha genc kesim buraya yazanlar bosver ama sonra olsun abla kardes oluruz dedim29yasindayim iki oğlum var ev hanımıyim Nilüfer bes evlerdeyim hepinize merhaba
Bizde çarşıdaydık bugün belkide yanımdan geçmişsindirmerhaba arkadaslar nasılsınız ?
bugun yine carsıdaydım :) 9 aydır gezmediğim kadar cıkıyorum carsıya bu gidişle bol hareketten erken doğuruvericemneyse
bebek süslerimizi aldık :) lavanta kokularımızı :) bebek arabamızı pusetimizi kapı süsümüzü cok kokos bir kızım olacak maşaAllah :))
Marvel Bebek Arabası | Baby2go
kızlar bebişime bu bebek arabasını sipariş ettik bugun :) kırmızı grisini
Ana Kucağı | Baby2go
bir de bunu sipariş ettik aynı renk yine kırmızı gri :) kısmetse 2 gune gelicekmiş cok beğendim inşaAllah sorunsuz elimize ulasır:)
Hadi hayırlısı olsun taşınınca rahat edersiniz.kızlar merhaba. geçmişi okuyamıcam çookk yazıyosunuz çünkü hıza yetişmek mümkün değil maşallah. ben evdeyim ama değilim tüm gün koşturmaca evle ilgili pazar günü taşınıyourz. düzenim otursunda daha düzenli gireceğim inş. bi yaramazlık yoktur umarım herkes iyidir. semiha naptı acaba merak ediyorum.
süslenme kısmını merak etmeyin komşum ne demişti ben evde şeyim hahaaaaaaaaaaaaa
o iççaasırlarını alırsam utanmadınmı derhem cok gıcık giymiyo öle şeyleri siyah severim ben kendim satarken aldımaldım maca giderken giyiyo
parfümüde cok bisürü var ben alıyorum zaten hepp:44:
baktım canım cok güzel ben olsam böle bi hediyeye küt die bayılırım ama biizmki anlarmı acaba
hg armısaa
haha şey işlerini ben hallederim merak etmeyin gerisinide yanihediyede takıldım sadece pastayı kendim yapıcam 45 tlm var ondan para alıpta değil kendim bişiler yapmak istiyorum
gelin beraber kutlayalım tam süpriz olur şok şok şok
eşimin vardır sorayımmmı bulamadıysan akşama:44:Eşini kalptenmi götürmek istiyorsun haksever zaten buluşmaya zor yolladı bizi görünce iyice hey heylenir.En iyisi biz gelmeyelim siz kutlayın aranızda
Canım hoşgeldin bende seni çok özledimKızlar bizim pcde sorun var kaç gündür uzak kaldım sizlerden. Hepinizi çokk özledim :)
Nasılsınız görüşmeyeli?
A.S hoşgeldinselam bursaaaaaa
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun dikkat et kendine havalarda değişiyor.Hassas olursun sen şimdi.Kendine çok iyi bak bebeğinedeBiz biraz rahatsızız canım. Kaç gündür hastanedeye gidip geliyoruz. İdrarımda iltihap çıktı, doktor ilaç verdi kullan gel dedi, kullandım gittim, azalacağına artmış. Tekrar farklı bir ilaç verdiler. Baya sancılı geçiriyorum son günleri :)
akşam annemler bendeydi
ona bir canım sıkıldı
berra yıktı ortalığı
sonrada gözlükçü derken
akşamı yaptık dışarlarda
bende yatarım az sonra
Geçmiş olsun canım sağlık olsun kırılacağı varmış demekki.Berrayada çok geçmiş olsunUmarım iyidir şimdi.
selam kızlar iyi aksamlar nasılsınz bakalım canım cok sıkkın doktor yarından için test yap demişti ama korkuyorum yapmaya hiç ağrı sızı yokkk bol akıntıdan baska bişey yok offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?