Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bende test yapmaya korkuyorum

bende test yapmaya korkuyorum

Tatlım ben test için değil ,bugün eşim 2. kez sperm tahlili yaptırdı ve sonuç ilkinden çok daha kötü çıktı.Jinemedde yaptırdı ikisinide.Doktor aradı eşimi biz çarşıdayken.Sonucu bayağı düşükmüş.Yada günahlarını almayım ama para çekmek için tüp bebek yapmak için değerlerlemi oynuyolar bilmiyorum.1.5 ay gibi kısa bir süre zarfında ikincisi birinciye göre nasıl bukadar düşük çıkar anlıyamdık.Son kez başka yerdemi yaptırsa diyorum.Canım sıkıldı ikimizinde canı sıkkın.Çünkü yediğine içtiğine dikkat etti keçiboynuzu pekmezi almıştık onu kullandı nasıl ilkine göre düşer hiç anlamadım.Jinemed doktoru eğer hemen çocuk isteğiniz varsa tüp bebek yaptırın bu değerle aşılam olmaz zaten .Ama yok hemen istemiyorsanız üroloğa gidin demiş eşime.Eşim zaten üroloğa gitti muayene olmuştu varikosel demişti doktor.Çogu kişide ameliyat olursa değerler dzüelir diyor.Bugün özdilekteyken bir bayanla tanıştım onunda eşinde varikosel çıkmış ameliyat olmuş ve kendisi 1 yıl içinde gebe kalmış.Beni üzen bendede pko olması.Allah nasip etmişse olur elden birşey gelmiyor.Herşey nasip ama bugün ilk defa bukadar canım sıkıldı haksever Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat bizede nasip etsin inşllh herkezede.Çok büyük sınavlar bunlarSende testini yaptır için rahat etsin bence

Nasip olursa bayramdan sonra ameliyat olucak zaten ama inşllh değerler iyi olur.Benim dediğim olabilirmi yani bu özeller insanlardan para koparmak için değerlerle oynamış olabilirlermi?Ben de saf değilim hemen gidipte biz tüp bebek için geldik diyecek halim yok.Araştırıcaz tam olarak.Zaten ürolog doktoru var ona gösterecek bu ikinci sonucuda büyük ihtimal ameliyatSağlığına kavuşsunda olsun böyle kendininde canı sıkılıyor belli etmesedeAllah yüzümüze bakar inşallah Haksever.Ben büyük konuşmaymda hemen tüp bebek bana mantıksız geliyor.Ben daha klomeni hiç içmemiş biriyim.Belki ilaç kullanırken hamile kalırım diyorum içimden.Allah'ın işi bellimi olurTemennim eşim ameliyat olunca değişir herşey umarımAllah aratmasın kimseye herşeyin hayırlısını versin

A.s canım aslında bugün benimde biraz canım sıkkınGeçmiş olsun canım sanada inşllh birşey çıkmaz
hayırdır canım?

haksever tur hizmete açılmıştır...:)

canım dert etme sakın.
hepimiz inançlı insanlarız.derdi veren rabbim dermanıda verirmiş.
inşallah çok uğraşmadan ulaşırsınız isteğinize...
ameliyat olupta çocuk sahibi olan çok arkadaşımız var çevremde
sizede inşallah nasip olur...
ama dediğin gibi tek bir doktora kalma
başka bir doktorda seçin kendinize...

A.s canım aslında bugün benimde biraz canım sıkkınGeçmiş olsun canım sanada inşllh birşey çıkmaz
hayırdır canım?

haksever tur hizmete açılmıştır...:)

canım dert etme sakın.
hepimiz inançlı insanlarız.derdi veren rabbim dermanıda verirmiş.
inşallah çok uğraşmadan ulaşırsınız isteğinize...
ameliyat olupta çocuk sahibi olan çok arkadaşımız var çevremde
sizede inşallah nasip olur...
ama dediğin gibi tek bir doktora kalma
başka bir doktorda seçin kendinize...

QUOTE=bahar27;26734145]Tatlım ben test için değil ,bugün eşim 2. kez sperm tahlili yaptırdı ve sonuç ilkinden çok daha kötü çıktı.Jinemedde yaptırdı ikisinide.Doktor aradı eşimi biz çarşıdayken.Sonucu bayağı düşükmüş.Yada günahlarını almayım ama para çekmek için tüp bebek yapmak için değerlerlemi oynuyolar bilmiyorum.1.5 ay gibi kısa bir süre zarfında ikincisi birinciye göre nasıl bukadar düşük çıkar anlıyamdık.Son kez başka yerdemi yaptırsa diyorum.Canım sıkıldı ikimizinde canı sıkkın.Çünkü yediğine içtiğine dikkat etti keçiboynuzu pekmezi almıştık onu kullandı nasıl ilkine göre düşer hiç anlamadım.Jinemed doktoru eğer hemen çocuk isteğiniz varsa tüp bebek yaptırın bu değerle aşılam olmaz zaten .Ama yok hemen istemiyorsanız üroloğa gidin demiş eşime.Eşim zaten üroloğa gitti muayene olmuştu varikosel demişti doktor.Çogu kişide ameliyat olursa değerler dzüelir diyor.Bugün özdilekteyken bir bayanla tanıştım onunda eşinde varikosel çıkmış ameliyat olmuş ve kendisi 1 yıl içinde gebe kalmış.Beni üzen bendede pko olması.Allah nasip etmişse olur elden birşey gelmiyor.Herşey nasip ama bugün ilk defa bukadar canım sıkıldı haksever Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat bizede nasip etsin inşllh herkezede.Çok büyük sınavlar bunlarSende testini yaptır için rahat etsin bence[/QUOTE]

Nasip olursa bayramdan sonra ameliyat olucak zaten ama inşllh değerler iyi olur.Benim dediğim olabilirmi yani bu özeller insanlardan para koparmak için değerlerle oynamış olabilirlermi?Ben de saf değilim hemen gidipte biz tüp bebek için geldik diyecek halim yok.Araştırıcaz tam olarak.Zaten ürolog doktoru var ona gösterecek bu ikinci sonucuda büyük ihtimal ameliyatSağlığına kavuşsunda olsun böyle kendininde canı sıkılıyor belli etmesedeAllah yüzümüze bakar inşallah Haksever.Ben büyük konuşmaymda hemen tüp bebek bana mantıksız geliyor.Ben daha klomeni hiç içmemiş biriyim.Belki ilaç kullanırken hamile kalırım diyorum içimden.Allah'ın işi bellimi olurTemennim eşim ameliyat olunca değişir herşey umarımAllah aratmasın kimseye herşeyin hayırlısını versin

Sağol canım Allah razı olsun.Ben normalde kendim için fakülteye gidiyorum.Fakültedeki doktor sperm tahlilini heryer detaylı yapmıyor.Ben size Jinemedi,Güven tıpı öneriyorum dedi.Bizde sadece spermiyogram tahlili için jinemede gidip yaptıralım dedik.İkinciyide bugün orda yaptırdı.Ürolog doktoru iki tane sperm tahlili olursa daha iyi olur dedi.Bizde şimdi cuma günü hem özeldeki üroloğa hem devlet hastesindeki doktora bu sonuçları göstereceğiz bakalım onlar nediyecekler?Canım derdim ameliyat değil.İnşallah ameliyattan sonra değerleri farkla yükselsin ondan korkuyorum ben.Ama dediğin gibi inançlı insanlarız.Allah'tan yardım beklerim ilk önce.Allah nasip ettimi doktorda çaresini bulur elbetBu arada Berra nasıl oldu iyidir umarım prenses

berra daha hiç kıpırdamadı bile.
dün gecedende uykusuz malum bugünde yoruldu gezince
gece neler getirir bilemem:)

benim en yakın arkadaşımın 5 yıldır bebekleri olmuyordu.bir gebelik geçirdi.düştü bi dahada olmadı.
çok doktor gezdi ama en son yalçın kimya dan çok fayda gördü
bir git dene derim ben...

Kıyamam halsiz düşmüştür.İnşallah bu geceyi rahat geçirirsiniz Eşimin rahatsızlığı bir çözüme ulaşsında üroloğa gidelim şu sonuçlar için.Gerekirse dediğin doktoru değerlendiririm teşekkür ederim canım sağol

O kadar yazdım sana buraya, bir cevap bile yazmadın daha aşkolsun napıyosun orada iyimisin

baharcım üzülme dert etme benim eşiminde öyleydi
ilkinde 26 milyon sonrasında 13 milyon daha sonra 41 milyon cıktı değişiyor sürekli değerler jinemedi bilemem ama bursada en ii merkezlerden biri bursa tüp bebek merkezi baya ii biryer biz hep orda yaptırıyoruz cok ii 75 lira fiyatıda

Sağol canım Allah razı olsunFakültedeki doktor orayı önerince detaylı çekiyorlar diye oraya gittik canım bizde.Yani tüp bebeğe değilde sadece labaratuar olanlara çektirmek lazım sanırım.Burası 80 liraZaten çok sık çektirmeye gerek yok.Ürolog doktoru iki tane sonuç göreyim yeterli demişti.Allah senin eşinede şifa versin geçmiş olsun.

bursa tüp bebek merkezindeki labaratuar cok ii eşimin arkadası orda imkansızı basardı ilk denemesinde hamile kaldı sen asılama falan denedin mi bizim suan eşimde problem yok ama sorun bende pko var

Hosbuldum arkadaslar dilerim samimi sıkı dostluklar ediniriz burda bu Arada Bursa'yı bende çok sevdim buram buram tarih kokuyor tek sıkıntım arkadassiz olmak

bursa tüp bebek merkezindeki labaratuar cok ii eşimin arkadası orda imkansızı basardı ilk denemesinde hamile kaldı sen asılama falan denedin mi bizim suan eşimde problem yok ama sorun bende pko var

Ben ne aşılama ne klomen hiçbirini kullanmdım.Tam klomen tedavisine geçecektim eşimde böle olunca beklemede kaldım.Bendede pko var normalde.Ama şuan için öncelikle eşimin rahatsızlığının halledilmesi gerekiyor benim hamile kalabilmem içinSen neiçin test yaptırdık demiştin az önce 70 tl ye dediğin ne testiydi?

Hosbuldum arkadaslar dilerim samimi sıkı dostluklar ediniriz burda bu Arada Bursa'yı bende çok sevdim buram buram tarih kokuyor tek sıkıntım arkadassiz olmak

Umarım gerçekten dost olabileceğin arkadaşlar edinirsin.Bizede katılabilirsin.Bursa maneviyat şehri çarşısına gidince huzur buluyorum O tarih kokan yerleri gördükçe

spermiyorgram tesitinden bahsettim . 3yıldır hamile kalamayınca doktor eşinizede bakalım dedi ilkini bursa tüp bebek merkezinde yaptırdık sınırda cıktı sonra medicalpark ürolojiye gittik ordada istediler 13 milyon cıktı ve 2ay öçnce doktora basladım kendim için doktora söyledk böyle durumlar var diye ama cok şükür hersey normal cıktı doktor ileri derecede pkolu değilsin dedi sadece zamana ihtiyacın var dedi insallah bakalım bekliyoruz sen sadece pko içinmi tedavi oluyorsun nasıl bi tedavi şekli canım bahsedermisin

kızlar selaaam :) geldim ben yine :))))

annemlerdeyiz bu aksam bebek süslerimizi hallediyoruz cok seker oluyorlarr :))

siz napıyosunuz iyi misiniz

Anladım canım.İnşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun.Bende pko var evet.3 yıllık evliyim.Korunmadık çocuk için.Ben fakülteye gidiyorum kontroller için önce kadın doğuma gittim sonra orası endokrine yönlendirdi.Benim prolaktin biraz yüksek çıkmıştı çünkü.ONdan sonra hep endokrine gittim.Orası hormonlarla ilgilenen bir bölüm.İlk başlarda 2 yıl çocuk düşünmedik.Tedaviyi öyle önemsemedik.Eşimde varikosel olduğunu önceden bilmiş olsaydık ameliyatını 2 sene önce olurdu boşa geçen zaman kaybı işte herşeyde bir hayır vardır.Bu zamana kadar hormonlarımın kontrolü için endokrine gittim.Çocuk kararını verincede.Fakültenin tüp bebek bölümü merkezi var oarası bakıyormuş tedavi işlerine oaraya yönlendirdiler.Oraya gittik bizde.İşte tam ben klomene geçecektim eşimin sonucu öyle çıkınca ben beklemede kaldım.Rabbim hayırlısını versin.Bakalım kısmet nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…