Biz biraz rahatsızız canım. Kaç gündür hastanedeye gidip geliyoruz. İdrarımda iltihap çıktı, doktor ilaç verdi kullan gel dedi, kullandım gittim, azalacağına artmış. Tekrar farklı bir ilaç verdiler. Baya sancılı geçiriyorum son günleri :)
iyi akşamlar herkeslere:)
akşam annemler bendeydi
onlar gittikten sonra yatmak için Berrayı giydiriyordum
eli yüzüme çarpmasıyla gözlüğüm kırıldı
yedek gözlüğümde yoktu evde.
ona bir canım sıkıldı
durduk yere masraf çıktı diye
sonra gecenin bir yarısı bir öksürük bir ağlama
berra yıktı ortalığı
boğazları şişmiş hiç uyumadık doğru düzgün
sabahtan biraz daha iyi gibi olunca
beraber çıktık göz doktoruna kontrole
sonrada gözlükçü derken
akşamı yaptık dışarlarda
biraz öksürüğü var sadece çok şükür...
şimdi uyuyakaldı gece hiç uyumayınca
bende yatarım az sonra
Tatlım ben test için değil ,bugün eşim 2. kez sperm tahlili yaptırdı ve sonuç ilkinden çok daha kötü çıktı.Jinemedde yaptırdı ikisinide.Doktor aradı eşimi biz çarşıdayken.Sonucu bayağı düşükmüş.Yada günahlarını almayım ama para çekmek için tüp bebek yapmak için değerlerlemi oynuyolar bilmiyorum.1.5 ay gibi kısa bir süre zarfında ikincisi birinciye göre nasıl bukadar düşük çıkar anlıyamdık.Son kez başka yerdemi yaptırsa diyorum.Canım sıkıldı ikimizinde canı sıkkın.Çünkü yediğine içtiğine dikkat etti keçiboynuzu pekmezi almıştık onu kullandı nasıl ilkine göre düşer hiç anlamadım.Jinemed doktoru eğer hemen çocuk isteğiniz varsa tüp bebek yaptırın bu değerle aşılam olmaz zaten .Ama yok hemen istemiyorsanız üroloğa gidin demiş eşime.Eşim zaten üroloğa gitti muayene olmuştu varikosel demişti doktor.Çogu kişide ameliyat olursa değerler dzüelir diyor.Bugün özdilekteyken bir bayanla tanıştım onunda eşinde varikosel çıkmış ameliyat olmuş ve kendisi 1 yıl içinde gebe kalmış.Beni üzen bendede pko olması.Allah nasip etmişse olur elden birşey gelmiyor.Herşey nasip ama bugün ilk defa bukadar canım sıkıldı hakseverAllah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat bizede nasip etsin inşllh herkezede.Çok büyük sınavlar bunlar Sende testini yaptır için rahat etsin bence
çok geçmiş olsun Canım. Hamile olduğun için etkili bir ilaç verememiştir doktor inşallah bir an evvel atlatırsın.
ne kadar kendini bilmez aşağılık insanlar varya....
sırf ortalığı germek için topiğe gelip ileri geri konuşup kendini bişey zannediyorlarya,
bunların banlanması gerek asıll.............
Tatlım ben test için değil ,bugün eşim 2. kez sperm tahlili yaptırdı ve sonuç ilkinden çok daha kötü çıktı.Jinemedde yaptırdı ikisinide.Doktor aradı eşimi biz çarşıdayken.Sonucu bayağı düşükmüş.Yada günahlarını almayım ama para çekmek için tüp bebek yapmak için değerlerlemi oynuyolar bilmiyorum.1.5 ay gibi kısa bir süre zarfında ikincisi birinciye göre nasıl bukadar düşük çıkar anlıyamdık.Son kez başka yerdemi yaptırsa diyorum.Canım sıkıldı ikimizinde canı sıkkın.Çünkü yediğine içtiğine dikkat etti keçiboynuzu pekmezi almıştık onu kullandı nasıl ilkine göre düşer hiç anlamadım.Jinemed doktoru eğer hemen çocuk isteğiniz varsa tüp bebek yaptırın bu değerle aşılam olmaz zaten .Ama yok hemen istemiyorsanız üroloğa gidin demiş eşime.Eşim zaten üroloğa gitti muayene olmuştu varikosel demişti doktor.Çogu kişide ameliyat olursa değerler dzüelir diyor.Bugün özdilekteyken bir bayanla tanıştım onunda eşinde varikosel çıkmış ameliyat olmuş ve kendisi 1 yıl içinde gebe kalmış.Beni üzen bendede pko olması.Allah nasip etmişse olur elden birşey gelmiyor.Herşey nasip ama bugün ilk defa bukadar canım sıkıldı hakseverAllah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat bizede nasip etsin inşllh herkezede.Çok büyük sınavlar bunlar Sende testini yaptır için rahat etsin bence
Nasip olursa bayramdan sonra ameliyat olucak zaten ama inşllh değerler iyi olur.Benim dediğim olabilirmi yani bu özeller insanlardan para koparmak için değerlerle oynamış olabilirlermi?Ben de saf değilim hemen gidipte biz tüp bebek için geldik diyecek halim yok.Araştırıcaz tam olarak.Zaten ürolog doktoru var ona gösterecek bu ikinci sonucuda büyük ihtimal ameliyatSağlığına kavuşsunda olsun böyle kendininde canı sıkılıyor belli etmesede Allah yüzümüze bakar inşallah Haksever.Ben büyük konuşmaymda hemen tüp bebek bana mantıksız geliyor.Ben daha klomeni hiç içmemiş biriyim.Belki ilaç kullanırken hamile kalırım diyorum içimden.Allah'ın işi bellimi olurTemennim eşim ameliyat olunca değişir herşey umarım Allah aratmasın kimseye herşeyin hayırlısını versin
O kadar yazdım sana buraya, bir cevap bile yazmadın daha aşkolsunnapıyosun orada iyimisin
Günaydın kızlar. Sağolun iyi dilekleriniz için. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Bende çok dikkatsizdim. Annemler çorap giymemekten olmuştur dediler.Bende ona bağlıyorum. Bahar gitmiş bu arada, haberi olan varmı?
ne kadar kendini bilmez aşağılık insanlar varya....
sırf ortalığı germek için topiğe gelip ileri geri konuşup kendini bişey zannediyorlarya,
bunların banlanması gerek asıll.............
bahar banlanmışya Kaderimiz ondan bahsediyor kızlar
arıcam birazdan bende bakalım Baharı.
baharın tel kapalı nolduki ya bilen varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?