Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Sağolun iyi dilekleriniz için. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Bende çok dikkatsizdim. Annemler çorap giymemekten olmuştur dediler.Bende ona bağlıyorum. Bahar gitmiş bu arada, haberi olan varmı?

çok geçmiş olsun Canım. Hamile olduğun için etkili bir ilaç verememiştir doktor inşallah bir an evvel atlatırsın.

İnsan sıkıntılı dönemlerinde en ufak masrafa bile üzülüyor haklısın. Çıkacağı varmış.
Size de çok Geçmiş olsun Semihacım. Bu boğaz enfeksiyonuda mevsimsel midir nedir kimi duysam hasta.

Hadi yaa üzüldüm canım... imkan varsa bence tüp bebek yaptırın Bahar, daha fazla vakit kaybetmeyin böyle bir şans varken kaçırmayın. İkinizde de sorun var diye söylüyorum bunu. Ben çok anlamam bu işlerden ama ben böyle düşünüyorum ( ama tekrar söylüyorum imkan varsa.

sanmıyorum değerlerle oynayabileceklerini. Çünkü orada hem çok yakın arkadaşımın eşi yaptırdı, hemde o gün gördün ya hani, ablamın eşi yaptırdı ikisine de iyi demişlerdi (( Sanmıyorum ki sana para için kötü desinler, Eşin sigara içiyor mu? hakkaten bu kadar düşebilir mi 1,5 ayda acaba ya...

günaydın sevcancımm
iyi arda napsın pepeye bakıyordu en son:)
semiha geçmiş olsun kızınaa...
kızlar bahar neden banlanmışanlamadımm
allah allah merak ettim şimdi ya
burda yazılanlarla ilgisi yok tek tek okduum,
ama neden ki???

Son düzenleme:
ne kadar kendini bilmez aşağılık insanlar varya....

sırf ortalığı germek için topiğe gelip ileri geri konuşup kendini bişey zannediyorlarya,

bunların banlanması gerek asıll.............

üüzlme canım sen hep bana dedin gb vardır bi hayır keçi boynuzuna devam edin bide arı poleni duymuştum ben erkekler için ve beslenmesinede dikkat edin dukan diyetini felan boşver tatlım birisi buraya yazmıştı 2milyondan 70milyona yolculuk die adamı yedire yedire spermlerini arttırmıştı bi araştır canı sende

tüp bebek diyolarsa onu yaptır canım boşuna zaman ve para kaybı oluyo digerleri benim cesaretim olsa yaptırıcam ama korkuyorum ya olmazsa die ama tek cözüm bu deseler yapıcaz nabalım

O kadar yazdım sana buraya, bir cevap bile yazmadın daha aşkolsun napıyosun orada iyimisin

canım eşim geldi o yüzden yazamadım gel bure dedi kapa dedi:18:

Günaydın kızlar. Sağolun iyi dilekleriniz için. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Bende çok dikkatsizdim. Annemler çorap giymemekten olmuştur dediler.Bende ona bağlıyorum. Bahar gitmiş bu arada, haberi olan varmı?

bende anlamadım ki nolmuş bahara:44:

bu arada ayanı çorapsız görmücem bida

ne kadar kendini bilmez aşağılık insanlar varya....

sırf ortalığı germek için topiğe gelip ileri geri konuşup kendini bişey zannediyorlarya,

bunların banlanması gerek asıll.............

noldu canım:26:

baharın tel kapalı nolduki ya bilen varmı:44:

Kadın çıkar başka kadının rahminden;
Hayata ilk çığlığını atar;
Sessizliği işitir..
Babasının gözlerindeki hayal kırıklığı;
İlk yaşadığı şaşkınlık olur.
’Sessizlik oldu mu kız doğarmış’ sözünü öğrenir.
...Susar!
Kadın çocuk olur;
Gülmesi, oynaması,
Daldan dala koşması hor görülür;
Engellenir..
’Kız kısmı ağır başlı olmalı’ sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın okula gider;
Okuma yazma öğreneceği kadar,
Kadın olmasına yetecek kadar.
Nedenini anlayamaz;
’Okuyup da ne olacaksın, okumuş ev kadını mı ?’sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın ergen olur;
Ayıplanır, saklanır.
Kadınlığın saklanması gerektiğini öğrenir.
Susar!
Kadın genç olur;
Gezmesi, tozması, konuşulur.
Laf gelmesin diye, camdan dışarı bakmaz.
’Kötü kadın’ ne demekmiş öğrenir.
Susar!
Kadın evlenecek yaşa gelir;
Eş seçmez;
Seçilir.
’Kız kısmını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya sözünü’ öğrenir.
Susar!
Kadın evlenir,
Eş olmaz ’karı’ olur.
Evde hizmetçi,
Mutfakta ahçı,
Kocasının yanında cilveli olur.
’Yuvayı dişi kuş yapar’ sözünü öğrenir..
Susar!
Kadın aşağılanır, sözü dinlenmez,
Dayak yer;
‘Kocanın vurduğu yerde, gül biter’ sözünü öğrenir
Susar!
Kadın anne olur,
’Koca’nın çocuğunun annesi olur.
Erkek doğurmadan da
Ne kadınlığını, ne anneliğini ispatlar.
Erkek doğurur,
İlk kez alkışlanır... ki;
Yine de koca övülür.
’Erkek adamın erkek çocuğu olur’sözünü öğrenir;
Susar!

Kadın yaşlanır ’ana’ olur;
Saygıyı o yaşında görür.
Konuşmak ister;
Vakit geç’tir..
Göçer gider...

YASEMİN PULAT

kızlar selammmm ben ankaradayım..anacığımı özledim geldim sizi özlicem p.tesi dönücem aksilik çıkmazsa..nete girmeyebilirim..bu arada bahar pasiftir diyo bir sorunmu oldu acaba merak ettim arıcaktım şimdide geç oldu diye çekindim yarın ararım artık herkese selamlar....

günaydınnlarrrrr

dün görümcem geldi terminalden aldım onu saat 1 de çeyiz evine gittik 8de çıktık öldükk..

sizler neler yapıyorsunuz bakalımm...
keyifler nasılll,
benim keyifler süperrr kocacığımı çokkkkkkkkkkkk seviyorum
aşkım o benim bitanemmmmmmm

içimden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…