- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
günaydınnlarrrrr
dün görümcem geldi terminalden aldım onu saat 1 de çeyiz evine gittik 8de çıktık öldükk..
sizler neler yapıyorsunuz bakalımm...
keyifler nasılll,
benim keyifler süperrr kocacığımı çokkkkkkkkkkkk seviyorum
aşkım o benim bitanemmmmmmm
içimden geldi
hoş gelmişsin Baharcım nasılsın bakalım :)
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için sizleri seviyorumMalesef haksız yere banlandım.Bir kaç kendini bilmezin yüzünden.Artık dukan mukan yapmıyorum.Kendi diyetisyenimin verdiği eski listeye devam edeceğim.Bu kadınlar kulubü biizm gibi iyi niyetli olduğu kadar kötü niyetlilerde var.Kendinize iyi bakın yeniden aranızda olmak beni çok mutlu etti.Görüşürüz bugün yine hastaneye gidiyoruz inşallh olumlu şeyler duyarız bakalım hayırlısı.Öpüyorum hepinizi.Cumanızda mübarek olsun
Aman takma boşver :)))
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin.
seninde cuman mübarek olsun.
aminnnnnnnnnn canım sağollasın.. yok canım dün davet ettim ayıp olmasın diye,annemle burgaza gidicez pazartesi salı sana gelirim dediMaşallhhhhhhhhhhhhhhhh...Allah bozmasın canım.
Sendemi görümcen şimdi...
hoş geldin canım seninde mübarek olsunnn...Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için sizleri seviyorumMalesef haksız yere banlandım.Bir kaç kendini bilmezin yüzünden.Artık dukan mukan yapmıyorum.Kendi diyetisyenimin verdiği eski listeye devam edeceğim.Bu kadınlar kulubü biizm gibi iyi niyetli olduğu kadar kötü niyetlilerde var.Kendinize iyi bakın yeniden aranızda olmak beni çok mutlu etti.Görüşürüz bugün yine hastaneye gidiyoruz inşallh olumlu şeyler duyarız bakalım hayırlısı.Öpüyorum hepinizi.Cumanızda mübarek olsun
Bu arada şunuda eklemeden edemiyeceğim.Ben dün giremedim ama ziyaretçi olarak baktım bir defaKimsecikler yoktu sanki sizde boykot etmişsiniz gibi olmuş bu durumu Dayanışma diye buna derim işte tesadüfen kimse girmemişte olsa böyle anlaşılıyor sanki Yaşasın bursalılar topiği Görüşmek üzere
günaydınnlarrrrr
dün görümcem geldi terminalden aldım onu saat 1 de çeyiz evine gittik 8de çıktık öldükk..
keyifler nasılll,
içimden geldi
5 kullanıcı okuyor 1 üye 4 ziyaretçi:)))
kim bunlar bakimm
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için sizleri seviyorumMalesef haksız yere banlandım.Bir kaç kendini bilmezin yüzünden.Artık dukan mukan yapmıyorum.Kendi diyetisyenimin verdiği eski listeye devam edeceğim.Bu kadınlar kulubü biizm gibi iyi niyetli olduğu kadar kötü niyetlilerde var.Kendinize iyi bakın yeniden aranızda olmak beni çok mutlu etti.Görüşürüz bugün yine hastaneye gidiyoruz inşallh olumlu şeyler duyarız bakalım hayırlısı.Öpüyorum hepinizi.Cumanızda mübarek olsun
Bu arada şunuda eklemeden edemiyeceğim.Ben dün giremedim ama ziyaretçi olarak baktım bir defaKimsecikler yoktu sanki sizde boykot etmişsiniz gibi olmuş bu durumu Dayanışma diye buna derim işte tesadüfen kimse girmemişte olsa böyle anlaşılıyor sanki Yaşasın bursalılar topiği Görüşmek üzere
günaydınnlarrrrr
keyifler nasılll,
içimden geldi
Merhaba kızlar,
Pek aranıza girmek istmeiyorum çok güzel diyaloğunuz var, sadece okuyup çıkıyorum.
Çeyiz evi diye biryerden bahsetmişsiniz neresi ki orası,
Birde uygun havlu tülbent satan yerler arıyorum
Bilgi verirseniz çok çok sevinirim
selam arkadaşlar
ben dün yine çarşılardaydım.
Berra ya grip aşısı vurdurttuk
oyalansın diye çarşılarda akşamı yaptım.
ayakkabı falan baktım kendime.
yeşim mağzalarını çarşaf dışında hiç tercih etmemiştim
dün altıparmaktaki şubesine uğradım.
çok hoş pantalon ve gömlek aldım ordan kendime.
çok içime sindi...
bugünde akşam 8 de Berra nın doktor randevusu var
ortopediye götüreceğim
biraz içe basıklığı ve bacaklarda çarpıklık var
bakalım ne diyecek.
ordanda anneme kalmaya gideceğim.
yarın yine çarşı ve akşamına kına var
pazar günü dönerim evime kısmetse
İyi günlerde kullan cicilerini canım :)
Geçmiş olsun bu arada. Ben çok farketmedim Berranın bacaklarındaki çarpıklığı. Bence bir şey yoktur ama içiniz rahat etsin götürün.
bebek nasılsın arkadaşım?
Ben pek iyi değilim canım. Hem iltihaptan dolayı çok rahatsızım. Hemde evde canımı sıkan bi iki şey var. Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum da moralim baya bozuk.
Sen nasılsın?
yukarda bahsettiğim gibiyiz işte.
ne olsun devam
ilaçların etkisi olmuyor mu acaba?
moralinide hiç birşey için bozma.
kafanı rahat tut bu dönemlerde
dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?