aaaaa kaderimde burdaymış bende geldim bende bursalıyım kaderimmmm seni çok özledim hayırsızsın çooook
yaşım 25
ayak numaram 37
kilomu söylemek istemiyorum((((
5 yıllık evliyim
3 yaşını dolduran prensesim var
selamlar ben bursalı degılım ama bı selam vereyım dedım. benım babam bursa ınegolden. ınegole sevgıler bırcok akrabam orda ayrıca:)
aaaaa kaderimde burdaymış bende geldim bende bursalıyım kaderimmmm seni çok özledim hayırsızsın çooook
yaşım 25
ayak numaram 37
5 yıllık evliyim
Canım sende hoşgeldin, allahım evlat isteyen herkeze Rabbim versin, her kadın annelik duygusunu tatsın inşallah,
Bu topukta ben en büyukleriydim sanırım, artık değilim,bende 31 e giricem Nisan'da inşallah,
Galenia canım geçmiş olsun bolbol c vitamini tüket dikkat et kendine..
Senin içinin cıvıl cıvıl olmasını, o buluşma günkü heyecanını kalbinin atışını İnan hissettim,
Ama birazda kızdım sana ailesiyle tanışmanı doğru bulmadım çok erken bir tanışma olmuş bence
Biraz daha ileride tanışman daha yerinde olabilirdi,
Sevgilinin sana yaklaşımı çok cici kalpli balona bayıldım duygusal biri sanırım yengeç erkeğimi? Yada balık
Umarım bana yorumum için kızmamışsindır,sadecebir abla olarak küçük bir eleştri
Ben senin yaşlarindayken evlenmiştim,
selamlar ben bursalı degılım ama bı selam vereyım dedım. benım babam bursa ınegolden. ınegole sevgıler bırcok akrabam orda ayrıca:)
yaşım 25
ayak numaram 37
5 yıllık evliyim
kızlar siz kaçta giriyosunuz bakiiimmmmmmmmmmmmm
ben niye denk gelemiyorum sizeeeeeeeeeee
bide günaydın hatunlarr
evlenince anlarsın saatimiz yok bizim iş bitmiyoki hiçç
canım beniimmmmmmmmmhiç kızar mıyımm
eminim ki beni düşündüğün için dedin bende hep karşıydımhatta onada dedim bizde kız aileyle istemeye gelindiğinde tanışılır diye
gelmem dedim ama bekliyo ayıp olmasın diyince:78::78:
vee evet ablacım çok romantik oğlak erkeğiacayip sabırlı bide
bakalım daha süprizler yapıcak
İyiakşamlar Bursalı güzel arkadaşlarımNasılsınız bakalım baya kaynatmışsınız Bende gribimi atlatmaya çalışıyorum inşllh geçer kısa sürede.Bursa merkez nasıl soğukmu havalar baya soğudu ya:18:Eee nede olsa kış ayındayız normaldir.Yaz ayını çok sevdiğim söylenemez çok sıcagıda sevmiyorum yani Sizler hangi mevsimi seviyorsunuz bakalım?Allah'ın yarattığı her mevsim güzel ama değilmi hepsinin kendine has güzelliği var
valla yazı seviyorum sıcagı var kısı seviyorum herkez kapalı en azından eşimi kıskanmıyorum onunda doğalgaz faturası var soğugu var bahar aylarıda kasvetli gelir hep bana anlıcan ben bi kulum işte her güzelliğin kusurunu bulurum ama çok şükür 4 mevsimimiz var diğer ülkelerde hep yaz hep kış oluyo biz hepsini tadıyoruz ne güzel acuk ondan acuk bundan
valla yazı seviyorum sıcagı var kısı seviyorum herkez kapalı en azından eşimi kıskanmıyorum onunda doğalgaz faturası var soğugu var bahar aylarıda kasvetli gelir hep bana anlıcan ben bi kulum işte her güzelliğin kusurunu bulurum ama çok şükür 4 mevsimimiz var diğer ülkelerde hep yaz hep kış oluyo biz hepsini tadıyoruz ne güzel acuk ondan acuk bundan
Bende eşimin annesi ile beni istemeden önce tanışmıştım
Yani bu konuda eleştirmedim hayatım, sadece biraz erken olduğuna kanaat getirdim,
Tabiki seni düşündüğüm için söyledim,
Eee ablalar niçindir dimi ama
bencede erken onada kızdım durdum:95:
ama dinlemedi
tabiki ablacım yanlışlarımı düzeltmek uyarmak içinsiniz
ki ben tr ye daha uyum sağlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?