ayyyy hava üstüme üstüme geliyor sanki
yağsada oda rahatlasa bende :)
Hoşbulduk canımaminnnnnnnnnn canım sağollasın.. yok canım dün davet ettim ayıp olmasın diye,annemle burgaza gidicez pazartesi salı sana gelirim dedi
ya aslında gelsin kalsın bende ama oğluyla oğlum hiç ama hiçççç anlaşamıyor,isabet oldu,
hoş geldin canım seninde mübarek olsunnn...
anca beraber kanca beraber
Dövecektimde son anda kıl payı kurtuldu
dikkat cekmeye aşladık kıslarr
hg canımkimi dövdünde banlandın bakim aradım ama kapalıydı telefonun ben görümcemdeyim şimdi
hadi hayrlı haberlerle gel inş...
Merhaba canım öyledir biz birbirimizi iyi anlıyoruz burada sende katılabilirsin çekinmene gerek yokMerhaba kızlar,
Pek aranıza girmek istmeiyorum çok güzel diyaloğunuz var, sadece okuyup çıkıyorum.
Çeyiz evi diye biryerden bahsetmişsiniz neresi ki orası,
Birde uygun havlu tülbent satan yerler arıyorum
Bilgi verirseniz çok çok sevinirim
Hoşbulduk canım benim aminn inşallh hayırlısı olur.Bizde seni seviyoruz canım tekrar hoşgeldin :) Allah hayırlı haberle dönmeni nasip etsin...
Hoşbulduk canım evet kısa bir süreliğine uzak kaldım sizden buradan daha iyi işte özlem girdi arayaallah daha iyi etsin kaderim.
muhabbetiniz bol olsun :)
canım hoşgeldin.banlandığını farkettim ama gelip yazıp soramadım bile...
ama şimdi aramızdasın boşver seni üzenleri
hadi bakalım
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
hoşgeldin
çeyiz evi diye bahsettiği
sanırım düğünleri olacak o evden bahsediyor arkadaşımız...
Güle güle kullan canım kıyafetlerini bende bayram için çanta tunik eşarp aldım.Ayakkabım vardı yeni onun rengine uygun çantam yoktu mecburen aldımselam arkadaşlar
ben dün yine çarşılardaydım.
Berra ya grip aşısı vurdurttuk
oyalansın diye çarşılarda akşamı yaptım.
ayakkabı falan baktım kendime.
yeşim mağzalarını çarşaf dışında hiç tercih etmemiştim
dün altıparmaktaki şubesine uğradım.
çok hoş pantalon ve gömlek aldım ordan kendime.
çok içime sindi...
bugünde akşam 8 de Berra nın doktor randevusu var
ortopediye götüreceğim
biraz içe basıklığı ve bacaklarda çarpıklık var
bakalım ne diyecek.
ordanda anneme kalmaya gideceğim.
yarın yine çarşı ve akşamına kına var
pazar günü dönerim evime kısmetse
Ben pek iyi değilim canım. Hem iltihaptan dolayı çok rahatsızım. Hemde evde canımı sıkan bi iki şey var. Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum da moralim baya bozuk.
Sen nasılsın?
Canım ya kıyamam dikkat et kendine biraz.Çok yorma kendini.Moralin niye bozuk?İnşallah iyisindir şimdi moralin yerindedir umarım?Takma kafanada hassas dönemdesin ondanda olabilir belki.Çok geçmiş olsun kendine dikkat etAnnelerin aşırı dikkatli olmasından kaynaklanıyordur umarım önemsencek bişey yoktur canım.
İlaçların etkis olması lazım aslında başka bi doktora daha gösterdim etki gösterir dedi ama karnım günlerdir taş gibi. Gittikçede aşağıya iniyor. Bebek çıktı çıkacak gibi. Yürürken bile zorlanıyorum artık.
ayyyy hava üstüme üstüme geliyor sanki
yağsada oda rahatlasa bende :)
kızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk
kızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk
Fomarada Medical hastanesinin karşısında bir ara sokakta kuaför var. Hem uygun yapıyor hemde ben çok memnunum oradan. Kaşı da ağdayı a iyi yapıyor.
slm kıslar ben gemlikteyim yeni gelenler hgmişler aramısaa
bende çok karşıydım bu kuoförde agda işne ama sanrım bende yaptırcam bi komşumuz her bölgeyi 5tlye aldırıyomuşbi arkadaşımda 10tl bikini bölgesini ucuz iyi geldi ortasma güzelmiş güzellik salonuymuş yani... senin fomaradaki uygun dedin ne kadar canım fiyatınıda sölemisin
Fomarada Medical hastanesinin karşısında bir ara sokakta kuaför var. Hem uygun yapıyor hemde ben çok memnunum oradan. Kaşı da ağdayı a iyi yapıyor.[/QUOT
çalışan bayanın ve yerin ismini hatırlıyo musun canım?bi de fiyatları nasıl??
:Hoşgeldin canımBende yeni geldim 2 kez başak güzellik salonuna gittim beşevlerde, memnunum kadın çok iyi alıyor ağrısız acısız, birde çok inceliyor bi tane bile bırakmadı sağolsun. Ben memnunum açıkçası yakınsan bi dene derim
:Hoşgeldin canımBende yeni geldim 2 kez başak güzellik salonuna gittim beşevlerde, memnunum kadın çok iyi alıyor ağrısız acısız, birde çok inceliyor bi tane bile bırakmadı sağolsun. Ben memnunum açıkçası yakınsan bi dene derim
peki orda kime aldırdım,ismini ve fiyatını bilsem daha rahat randevu alır giderim canım
geçmş olsun berraya,, inan bende hiçç farketmedim,selam arkadaşlar
ben dün yine çarşılardaydım.
Berra ya grip aşısı vurdurttuk
oyalansın diye çarşılarda akşamı yaptım.
ayakkabı falan baktım kendime.
yeşim mağzalarını çarşaf dışında hiç tercih etmemiştim
dün altıparmaktaki şubesine uğradım.
çok hoş pantalon ve gömlek aldım ordan kendime.
çok içime sindi...
bugünde akşam 8 de Berra nın doktor randevusu var
ortopediye götüreceğim
biraz içe basıklığı ve bacaklarda çarpıklık var
bakalım ne diyecek.
ordanda anneme kalmaya gideceğim.
yarın yine çarşı ve akşamına kına var
pazar günü dönerim evime kısmetse
moralini bozma canm,hamileikte insan çok aşırı dercede duygusal ve ağlak oluyor,Ben pek iyi değilim canım. Hem iltihaptan dolayı çok rahatsızım. Hemde evde canımı sıkan bi iki şey var. Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum da moralim baya bozuk.
Sen nasılsın?
rakam çokmuş gerçekten birde turmassa insan dhada çok yıpranırKızlar dün devlet hastanesine oradanda tüp bebek merkezine gittik.Hani yazmıştım yine orada sperm tahlili olduğu için sonuç kötü çıkınca oranın doktoru bizi görüşmeye çağırdı.Önce üroloğa gittik devlet hastanesine.Varikosel grup grupmuş.Eşiminki hafif derecedeymiş.Ameliyat olmasına gerek yokmuş.İlaç ve vitaminler verdi.Ben acabamı die tereddütte kaldım eşimde doktorun dediği mantıklı herşey için ameliyat olunmaz birde diğer doktora sorarız gidince dedi.Oraya gittik.Özel tüp bebek merkezi olunca bize bazı sorular sordu sağlığımızla ilgili.Sonra tüp bebek yaptırmamızın daha iyi olacağını söyledi.Eşim böyle söyleyeceğini tahmin etmişti çünkü 5000 5500 gibi bir rakam tüp bebek maliyeti doktorda haliyle para kazanmak için öyle söyleyebilir diye tahmin ettik.Devlet hastanesindeki doktor ürolog ise.Önce ilaçları kullanın belki bu esnada olur bellimi olur dedi.Yani gidip hemen tüp bebek yaptırın demedi.Eşim ilaçları kullanıcak.Bende adet olmayı bekliyorum.Adet olunca yumurta takibi yaptırılıyormuş.Onun için fakülteye gideceğim.Keçi boynuzu aldım dün onun kürünü yapıcam eşim için.Bizde gelişmeler böyle.Ameliyat yok şuan için yani.Umarım buda boşa geçen zaman olmaz.Hayırlısı bakalım neler olucak.Bu arada Hakseverin hepinize selamı var.Gemlikteymiş görümcesinde.Görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun
dün çarşıdan düğün için kıyafetimi aldım,tuğbadan buldum daha öncede bakmıştım ama bu elbise yeni gelmiş,ve çok içime sindii,
resimini yüklicem fikrinizi almak için ama henüz evime gelmedi boyu alınacak,, yarın alıcam inşallahh..
ve çarşıda sevcanla karşılaştık oda ablasıyla çarşı alışverişine gezmelere çıkmış,,
tesadüf işte iyiki tanışıp buluşmuşuz yoksa yanından geçip hergün konuştuğum arkadaşım olduğunu bilemeyecektim:)
birde postiş aldım kına için, saçımı örtünün arkasından gösterdim bayana,,ama neresinden baktıysa hiç alakası yok yarın onuda değiştiricem,,
birde kızlar benim vajinal bölgemde aşırı bir kaşıntı var bugün 10. gün ve neler neler denediysem geçmedi,daha öncede olmuştu ama en fazla 3 gün sürmüştü,
çok ama çok rahatsızım başına gelen varmı ve neler uyguluyorsunuz bu durum olunca?(
yarın doğum dr. gidicem ama randevu falan almadım henüz,o dr.daki sandalyeye oturmaktan iğreniyorum,
offfffff ne yapıcam benartık dayanamıyorumm yarın halletmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?