Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk canımEvet nazar değmesin topiğimize

dikkat cekmeye aşladık kıslarr

hg canımkimi dövdünde banlandın bakim aradım ama kapalıydı telefonunben görümcemdeyim şimdi
hadi hayrlı haberlerle gel inş...

Dövecektimde son anda kıl payı kurtulduBugün konuştuk şekerim Gemlikte gez dolaş tadını çıkar
Merhaba canım öyledir biz birbirimizi iyi anlıyoruz burada sende katılabilirsin çekinmene gerek yok
Bizde seni seviyoruz canım tekrar hoşgeldin :) Allah hayırlı haberle dönmeni nasip etsin...
Hoşbulduk canım benim aminn inşallh hayırlısı olur.
Hoşbulduk canım evet kısa bir süreliğine uzak kaldım sizden buradan daha iyi işte özlem girdi arayaBoşverdim canım ya takmaya değmez.Benim derdim bana yetiyor zaten
Güle güle kullan canım kıyafetlerini bende bayram için çanta tunik eşarp aldım.Ayakkabım vardı yeni onun rengine uygun çantam yoktu mecburen aldımBizde bugünlerde hep dışardaydık karşılaşmadık hiç seninleBu arada Berraya çok geçmiş olsun bende farketmedim o durumunu umarım iyi haberler verirsin bize.
Ben pek iyi değilim canım. Hem iltihaptan dolayı çok rahatsızım. Hemde evde canımı sıkan bi iki şey var. Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum da moralim baya bozuk.
Sen nasılsın?

Canım ya kıyamam dikkat et kendine biraz.Çok yorma kendini.Moralin niye bozuk?İnşallah iyisindir şimdi moralin yerindedir umarım?Takma kafanada hassas dönemdesin ondanda olabilir belki.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et
ayyyy hava üstüme üstüme geliyor sanki
yağsada oda rahatlasa bende :)

Yağdı gibi biraz sonra açıldı

Kızlar dün devlet hastanesine oradanda tüp bebek merkezine gittik.Hani yazmıştım yine orada sperm tahlili olduğu için sonuç kötü çıkınca oranın doktoru bizi görüşmeye çağırdı.Önce üroloğa gittik devlet hastanesine.Varikosel grup grupmuş.Eşiminki hafif derecedeymiş.Ameliyat olmasına gerek yokmuş.İlaç ve vitaminler verdi.Ben acabamı die tereddütte kaldım eşimde doktorun dediği mantıklı herşey için ameliyat olunmaz birde diğer doktora sorarız gidince dedi.Oraya gittik.Özel tüp bebek merkezi olunca bize bazı sorular sordu sağlığımızla ilgili.Sonra tüp bebek yaptırmamızın daha iyi olacağını söyledi.Eşim böyle söyleyeceğini tahmin etmişti çünkü 5000 5500 gibi bir rakam tüp bebek maliyeti doktorda haliyle para kazanmak için öyle söyleyebilir diye tahmin ettik.Devlet hastanesindeki doktor ürolog ise.Önce ilaçları kullanın belki bu esnada olur bellimi olur dedi.Yani gidip hemen tüp bebek yaptırın demedi.Eşim ilaçları kullanıcak.Bende adet olmayı bekliyorum.Adet olunca yumurta takibi yaptırılıyormuş.Onun için fakülteye gideceğim.Keçi boynuzu aldım dün onun kürünü yapıcam eşim için.Bizde gelişmeler böyle.Ameliyat yok şuan için yani.Umarım buda boşa geçen zaman olmaz.Hayırlısı bakalım neler olucak.Bu arada Hakseverin hepinize selamı var.Gemlikteymiş görümcesinde.Görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun

kızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk

kızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk

:Hoşgeldin canım Bende yeni geldim 2 kez başak güzellik salonuna gittim beşevlerde, memnunum kadın çok iyi alıyor ağrısız acısız, birde çok inceliyor bi tane bile bırakmadı sağolsun. Ben memnunum açıkçası yakınsan bi dene derim

Fomarada Medical hastanesinin karşısında bir ara sokakta kuaför var. Hem uygun yapıyor hemde ben çok memnunum oradan. Kaşı da ağdayı a iyi yapıyor.

Fomarada Medical hastanesinin karşısında bir ara sokakta kuaför var. Hem uygun yapıyor hemde ben çok memnunum oradan. Kaşı da ağdayı a iyi yapıyor.

slm kıslar ben gemlikteyim yeni gelenler hgmişler aramısaa

bende çok karşıydım bu kuoförde agda işne ama sanrım bende yaptırcam bi komşumuz her bölgeyi 5tlye aldırıyomuş bi arkadaşımda 10tl bikini bölgesiniucuz iyi geldi ortasma güzelmiş güzellik salonuymuş yani... senin fomaradaki uygun dedin ne kadar canım fiyatınıda sölemisin

Komple 25 canım. Bide demirtaşpaşada vardı o da komple 20.
Daha uygunu var mı :)

peki orda kime aldırdım,ismini ve fiyatını bilsem daha rahat randevu alır giderim canım

peki orda kime aldırdım,ismini ve fiyatını bilsem daha rahat randevu alır giderim canım

besevler de 2 tane var başak güzellik salonu sasırdım nette öyle gözüküyo biraz daha acık yazabilir misin canım,kime aldırdın bi de orda,şık bi yer mi orası güzellik merkezi falan gibi,gerçi uygun demişsin ama?

Beşevler caddesi 10.durağın orda cnm, güzellik merkezi orası kuaför değil, bana gayet hijyen geldi hatta gittiğim kuaförlerde en hijyeni bayanın adını hatırlamıyorum kızıl saçlı zaten bir tane ağdacı var, o alıyo, komple 40 tl ye alıyor cnm bana uygun geldi hijyen ve ilgilenme açısından tabi senin kararın
Başak Güzellik merkezi tlfnunu verebilirim istersen

Komple 25 tl ;( komple bacak, koltuk altı genital )
Yerin ismini hatırlamıyorum da tarif edebilirim. Hijyn açısından da herhangi bi sıkıntı görmedim ben bi kaç kez gitmiştim.

geçmş olsun berraya,, inan bende hiçç farketmedim,
Ben pek iyi değilim canım. Hem iltihaptan dolayı çok rahatsızım. Hemde evde canımı sıkan bi iki şey var. Hamilelik psikolojisi mi bilmiyorum da moralim baya bozuk.
Sen nasılsın?
moralini bozma canm,hamileikte insan çok aşırı dercede duygusal ve ağlak oluyor,

rakam çokmuş gerçekten birde turmassa insan dhada çok yıpranır
biliyorum sen asla tüp bebek taraftarı değilsin zaten ama rakamlar çok ya:(hakkıında hayırlısı olsunn canımm...

ben kuaför olunca hemen şiire yönledndiryorum herkezi,ama ağda yaptırmadımm..
çok hijyenik bir mekan fiat konusunda bilemiyorumm,

dün çarşıdan düğün için kıyafetimi aldım,tuğbadan buldum daha öncede bakmıştım ama bu elbise yeni gelmiş,ve çok içime sindii,
resimini yüklicem fikrinizi almak için ama henüz evime gelmedi boyu alınacak,, yarın alıcam inşallahh..
ve çarşıda sevcanla karşılaştık oda ablasıyla çarşı alışverişine gezmelere çıkmış,,
tesadüf işte iyiki tanışıp buluşmuşuz yoksa yanından geçip hergün konuştuğum arkadaşım olduğunu bilemeyecektim:)
birde postiş aldım kına için, saçımı örtünün arkasından gösterdim bayana,,ama neresinden baktıysa hiç alakası yok yarın onuda değiştiricem,,

birde kızlar benim vajinal bölgemde aşırı bir kaşıntı var bugün 10. gün ve neler neler denediysem geçmedi,daha öncede olmuştu ama en fazla 3 gün sürmüştü,
çok ama çok rahatsızım başına gelen varmı ve neler uyguluyorsunuz bu durum olunca?(
yarın doğum dr. gidicem ama randevu falan almadım henüz,o dr.daki sandalyeye oturmaktan iğreniyorum,
offfffff ne yapıcam ben artık dayanamıyorumm yarın halletmem lazım

güle güle kullan elbiseni.
Sevcanla denk gelmende çok güzel bir tesadüf olmuş
bende c.tesi çarşıdaydım.
beni neden görmediniz dermişim :):):)
bahsettiğin rahatsızlıkta doğumdan kısa bir süre sonra başıma gelmişti
doktor fitil vermişti canım
bi daha çok şükür tekrarlamadı...

günaydın kızlar
eşimi işe uğurladıktan sonra yatmadım
bugün yine çarşıya çıkacağım.
artık şu işlerimi bitireyim
1 ay 1,5 ay çarşıya adım atmayacağım
o kadar bıktım ki.

cuma günü Berra'yı doktora götüreceğimi söylemiştim ya
çok hafif düz tabanlık varmış
ama taban vermeye gerek görmedi doktor
birazda parmakları içe kapalıydı
onun içinde evde sürekli egzersiz yapın dedi
çok şükür
o akşam annemde kaldım
ertesi günü çarşıya çıktık
4 kuşak (anneannem,annem,ben ve kızım)
akşamda arkadaşımın kuzeninin kınası vardı
oraya gittimo akşamda annemde kaldım
nihayet pazar günü kahvaltıdan sonra eve geldim
sonrada botanike gittik
çok yorucu bir hafta geçirdim
dinlenmek istiyorum artık
geldiğimde fırsatım olursa uğrarım yine foruma
size bol sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…