Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben akşam batikonu alıp hallettim:) sanırım biraz daha iyim,her duyduğumu yaptım sabundan kolanyaya kadar
banada fitil verecektir ama kalça muaynesi yapmayacağını bilsem gidecemde

sevindim berra için,,
bende bugün çarşıya çıkacam bir ara belki karşılaşırız:))

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün oğlumu eşim bıraktı okula arda hala uyumakta:)

Son düzenleme:

İyi günlerde kullan canım elbiseni.
Evet iyiki tanışmışız :))) nasılda şakalandık ama sana....
Canım vajinit olmuşsundur bende sık sık oluyorum malesef fitil ve antibiyotik kullanmadan geçmişyor benim. Doktorun gerekli ilaçları verecektir. Ben vajinal duş için sebamed in jelini kullanıyordum, ardından Troysid (adını bu mu? tam bilmiyorum) krem sürüyordum ilerlemeden bazen geçiyordu böyle olduğunda.
Geçmiş olsun...

:) ayy keşke seninle de görüşseydik.

İyi sevindim canım ciddi bir şey yokmuş :) gözünüz aydın.

Ameliyattan yırtmış. Rahatlamışsınızdır. Demek öyle bir ihtimal var. Deneyin bence de bakalım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Kızlar merhaba tekrar.
Eşimde cuma günü rahatsızlanmış iş yerinde ağır kaldırmış, belinden duramıyor şimdide. Dün acile gittik belinde düzleşme varmış fizik tedavi görmeden iyi olamazmış (. Allah daha beterlerinden korusun artık ama, bayabi etkileyecek bizi. Zor yürüyor adamım.

çok isterim canım memnun olurum,deneyerek oluyo bu işler denemeden bilemem

Komple 25 tl ;( komple bacak, koltuk altı genital )
Yerin ismini hatırlamıyorum da tarif edebilirim. Hijyn açısından da herhangi bi sıkıntı görmedim ben bi kaç kez gitmiştim.

evet açık tarif edersen o kadar iyi olur ki yeri,bi de orda hangi bayana yaptırdın bi kişi mi çalışıyo?biraz ayrıntı harika olur canım

kızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk
Hoşgeldin aramıza ben gittiğim yerden memnunum ama mudanyadayım ben kuaförde mudanyada sanırım sen merkezdesin
Evet canım ya şu an için normal ilaç tedavisi göreceğiz.bu arada keçiboynuzu kürüne başladı eşim inşllh faydası olur.Ben pko içinde eşimin değerleri düzelirse belki aşılamayla yada ilaçlada olur inşallah.Hemen tüp bebek bana mantıklı gelmedi.Çnkü dediğim gibi ben klomen bile içmedim.Allah yüzümüze baksınSağol canım hayırlısı evet
Canım güle güle kullan elbiseniBulmana sevindim.Demek Sevcanla karşılaştın negüzelBizde bugünlerde hep dışardaydık denk gelmedikBu arada geçmiş olsun onun için bir krem veriyorlardı mavi beyazlı kutunun rengi.Annemde ondan kullanırdı bazen.İnşallah geçer bir ana önce.Doktora gittinmi naptın?:44:
Merhaba canım çarşıya çok sık çıkılınca bıkılıyor nadiren gitsen bu seferde çarşı diye özlüyoruzHaklısın taşınma derdide olunca sürekli dışarda olmak yormuştur seniGeçmiş olsun Berraya da umarım iyi olurDinlen canım dinlendikten sonra gel ama
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün oğlumu eşim bıraktı okula arda hala uyumakta:)
Merhaba tünaydınİyi birazda evde keyif sür Ardayla birlikteBu arada nasıl oldun?
:) ayy keşke seninle de görüşseydik.
Madem bu kadar herkez birbirini görmek istiyor ozman yine buluşalım kısa zaman sonra
Ameliyattan yırtmış. Rahatlamışsınızdır. Demek öyle bir ihtimal var. Deneyin bence de bakalım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
Evet canım yırttıda.İnşallah ilaç tedavisi işe yarar.Keçi boynuzu kürüde yapıyorum eşim için.Faydasını okudum internetten.umarım tüp bebeğe gerek kalmaz
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Ne zor ya herşeyin başı sağlık gerçekten.Umarım kısa sürede düzelir

teşekkür ederiiiim,hoşbulduk
evet merkezdeyim benn o yüzden manikür pedikür kaş ağda vs gibi önerilerinizi ona göre değerlendirebilirim kızlarr
şu ana kadar tavsiye veren arkadaşlara da çok teşekkürler

iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir

iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir

:) umarım hamilesindir canım, yeni mi geçti adetin. eğer öyle ise silik çıkmış olabilir bir kaç gün çok dikkat et kendine, sonra tekrardan test yaparsın... İnşallahhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir ama...

Evet canım çok zor gerçekten bütün planlar alt üst oluveriyor. Ama Allah daha beterlerinden korusun napalım...

Günaydın kızlar. Dün hiç giremedim. Çok özledim sizleri :)

Allah yardımcınız olsun canım. Umarım kısa zamanda iyileşir.

evet açık tarif edersen o kadar iyi olur ki yeri,bi de orda hangi bayana yaptırdın bi kişi mi çalışıyo?biraz ayrıntı harika olur canım
Dün çarşıdaydım geçerken senin için ismine baktım :) Medicel'in karşısında Simit sarayı var. Onun hemen yan tarafında Linda bayan kuaförü.

Benimde yarı silik bi çizgi çıkmıştı. Sanırım hamilesin :)

Son düzenleme:
Sevcan eşine geçmiş olsun.ağrı kesiciler fayda etmez mi?merhem falan sürüp masaj yaparsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…