ben akşam batikonu alıp hallettim:) sanırım biraz daha iyim,her duyduğumu yaptım sabundan kolanyaya kadargüle güle kullan elbiseni.
Sevcanla denk gelmende çok güzel bir tesadüf olmuş
bende c.tesi çarşıdaydım.
beni neden görmediniz dermişim :):):)
bahsettiğin rahatsızlıkta doğumdan kısa bir süre sonra başıma gelmişti
doktor fitil vermişti canım
bi daha çok şükür tekrarlamadı...
günaydın kızlar
eşimi işe uğurladıktan sonra yatmadım
bugün yine çarşıya çıkacağım.
artık şu işlerimi bitireyim
1 ay 1,5 ay çarşıya adım atmayacağım
o kadar bıktım ki.
cuma günü Berra'yı doktora götüreceğimi söylemiştim ya
çok hafif düz tabanlık varmış
ama taban vermeye gerek görmedi doktor
birazda parmakları içe kapalıydı
onun içinde evde sürekli egzersiz yapın dedi
çok şükür
o akşam annemde kaldım
ertesi günü çarşıya çıktık
4 kuşak (anneannem,annem,ben ve kızım)
akşamda arkadaşımın kuzeninin kınası vardı
oraya gittimo akşamda annemde kaldım
nihayet pazar günü kahvaltıdan sonra eve geldim
sonrada botanike gittik
çok yorucu bir hafta geçirdim
dinlenmek istiyorum artık
geldiğimde fırsatım olursa uğrarım yine foruma
size bol sohbetler
dün çarşıdan düğün için kıyafetimi aldım,tuğbadan buldum daha öncede bakmıştım ama bu elbise yeni gelmiş,ve çok içime sindii,
resimini yüklicem fikrinizi almak için ama henüz evime gelmedi boyu alınacak,, yarın alıcam inşallahh..
ve çarşıda sevcanla karşılaştık oda ablasıyla çarşı alışverişine gezmelere çıkmış,,
tesadüf işte iyiki tanışıp buluşmuşuz yoksa yanından geçip hergün konuştuğum arkadaşım olduğunu bilemeyecektim:)
birde postiş aldım kına için, saçımı örtünün arkasından gösterdim bayana,,ama neresinden baktıysa hiç alakası yok yarın onuda değiştiricem,,
birde kızlar benim vajinal bölgemde aşırı bir kaşıntı var bugün 10. gün ve neler neler denediysem geçmedi,daha öncede olmuştu ama en fazla 3 gün sürmüştü,
çok ama çok rahatsızım başına gelen varmı ve neler uyguluyorsunuz bu durum olunca?(
yarın doğum dr. gidicem ama randevu falan almadım henüz,o dr.daki sandalyeye oturmaktan iğreniyorum,
offfffff ne yapıcam benartık dayanamıyorumm yarın halletmem lazım
güle güle kullan elbiseni.
Sevcanla denk gelmende çok güzel bir tesadüf olmuş
bende c.tesi çarşıdaydım.
beni neden görmediniz dermişim :):):)
bahsettiğin rahatsızlıkta doğumdan kısa bir süre sonra başıma gelmişti
doktor fitil vermişti canım
bi daha çok şükür tekrarlamadı...
günaydın kızlar
o kadar bıktım ki.
çok şükür
o akşam annemde kaldım
sonrada botanike gittik
size bol sohbetler
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün oğlumu eşim bıraktı okula arda hala uyumakta:)
Kızlar dün devlet hastanesine oradanda tüp bebek merkezine gittik.Hani yazmıştım yine orada sperm tahlili olduğu için sonuç kötü çıkınca oranın doktoru bizi görüşmeye çağırdı.Önce üroloğa gittik devlet hastanesine.Varikosel grup grupmuş.Eşiminki hafif derecedeymiş.Ameliyat olmasına gerek yokmuş.İlaç ve vitaminler verdi.Ben acabamı die tereddütte kaldım eşimde doktorun dediği mantıklı herşey için ameliyat olunmaz birde diğer doktora sorarız gidince dedi.Oraya gittik.Özel tüp bebek merkezi olunca bize bazı sorular sordu sağlığımızla ilgili.Sonra tüp bebek yaptırmamızın daha iyi olacağını söyledi.Eşim böyle söyleyeceğini tahmin etmişti çünkü 5000 5500 gibi bir rakam tüp bebek maliyeti doktorda haliyle para kazanmak için öyle söyleyebilir diye tahmin ettik.Devlet hastanesindeki doktor ürolog ise.Önce ilaçları kullanın belki bu esnada olur bellimi olur dedi.Yani gidip hemen tüp bebek yaptırın demedi.Eşim ilaçları kullanıcak.Bende adet olmayı bekliyorum.Adet olunca yumurta takibi yaptırılıyormuş.Onun için fakülteye gideceğim.Keçi boynuzu aldım dün onun kürünü yapıcam eşim için.Bizde gelişmeler böyle.Ameliyat yok şuan için yani.Umarım buda boşa geçen zaman olmaz.Hayırlısı bakalım neler olucak.Bu arada Hakseverin hepinize selamı var.Gemlikteymiş görümcesinde.Görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun
Beşevler caddesi 10.durağın orda cnm, güzellik merkezi orası kuaför değil, bana gayet hijyen geldi hatta gittiğim kuaförlerde en hijyeni bayanın adını hatırlamıyorum kızıl saçlı zaten bir tane ağdacı var, o alıyo, komple 40 tl ye alıyor cnm bana uygun geldi hijyen ve ilgilenme açısından tabi senin kararın
Başak Güzellik merkezi tlfnunu verebilirim istersen
Komple 25 tl ;( komple bacak, koltuk altı genital )
Yerin ismini hatırlamıyorum da tarif edebilirim. Hijyn açısından da herhangi bi sıkıntı görmedim ben bi kaç kez gitmiştim.
Biciko özel msj attım cnm
Hoşgeldin aramıza ben gittiğim yerden memnunum ama mudanyadayım ben kuaförde mudanyada sanırım sen merkezdesinkızlarr ben yeni geldim bursa'ya,yeni ev yeni hayat malum bana tavsiye edeceginiz iyi kaş alan ve komple ağda yapan yerler ve kişiler önerir misiniz acaba?tek umudum kk
Evet canım ya şu an için normal ilaç tedavisi göreceğiz.bu arada keçiboynuzu kürüne başladı eşim inşllh faydası olur.Ben pko içinde eşimin değerleri düzelirse belki aşılamayla yada ilaçlada olur inşallah.Hemen tüp bebek bana mantıklı gelmedi.Çnkü dediğim gibi ben klomen bile içmedim.Allah yüzümüze baksıngeçmş olsun berraya,, inan bende hiçç farketmedim,
moralini bozma canm,hamileikte insan çok aşırı dercede duygusal ve ağlak oluyor,
rakam çokmuş gerçekten birde turmassa insan dhada çok yıpranır
biliyorum sen asla tüp bebek taraftarı değilsin zaten ama rakamlar çok ya:(hakkıında hayırlısı olsunn canımm...
ben kuaför olunca hemen şiire yönledndiryorum herkezi,ama ağda yaptırmadımm..
çok hijyenik bir mekan fiat konusunda bilemiyorumm,
Canım güle güle kullan elbisenidün çarşıdan düğün için kıyafetimi aldım,tuğbadan buldum daha öncede bakmıştım ama bu elbise yeni gelmiş,ve çok içime sindii,
resimini yüklicem fikrinizi almak için ama henüz evime gelmedi boyu alınacak,, yarın alıcam inşallahh..
ve çarşıda sevcanla karşılaştık oda ablasıyla çarşı alışverişine gezmelere çıkmış,,
tesadüf işte iyiki tanışıp buluşmuşuz yoksa yanından geçip hergün konuştuğum arkadaşım olduğunu bilemeyecektim:)
birde postiş aldım kına için, saçımı örtünün arkasından gösterdim bayana,,ama neresinden baktıysa hiç alakası yok yarın onuda değiştiricem,,
birde kızlar benim vajinal bölgemde aşırı bir kaşıntı var bugün 10. gün ve neler neler denediysem geçmedi,daha öncede olmuştu ama en fazla 3 gün sürmüştü,
çok ama çok rahatsızım başına gelen varmı ve neler uyguluyorsunuz bu durum olunca?(
yarın doğum dr. gidicem ama randevu falan almadım henüz,o dr.daki sandalyeye oturmaktan iğreniyorum,
offfffff ne yapıcam benartık dayanamıyorumm yarın halletmem lazım
Merhaba canım çarşıya çok sık çıkılınca bıkılıyor nadiren gitsen bu seferde çarşı diye özlüyoruzgünaydın kızlar
o kadar bıktım ki.
çok şükür
o akşam annemde kaldım
sonrada botanike gittik
size bol sohbetler
Merhaba tünaydıngünaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün oğlumu eşim bıraktı okula arda hala uyumakta:)
Madem bu kadar herkez birbirini görmek istiyor ozman yine buluşalım kısa zaman sonra:) ayy keşke seninle de görüşseydik.
Evet canım yırttıda.İnşallah ilaç tedavisi işe yarar.Keçi boynuzu kürüde yapıyorum eşim için.Faydasını okudum internetten.umarım tüp bebeğe gerek kalmazAmeliyattan yırtmış. Rahatlamışsınızdır. Demek öyle bir ihtimal var. Deneyin bence de bakalım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Ne zor ya herşeyin başı sağlık gerçekten.Umarım kısa sürede düzelirKızlar merhaba tekrar.
Eşimde cuma günü rahatsızlanmış iş yerinde ağır kaldırmış, belinden duramıyor şimdide. Dün acile gittik belinde düzleşme varmış fizik tedavi görmeden iyi olamazmış(. Allah daha beterlerinden korusun artık ama, bayabi etkileyecek bizi. Zor yürüyor adamım.
iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
Hoşgeldin aramıza ben gittiğim yerden memnunum ama mudanyadayım ben kuaförde mudanyada sanırım sen merkezdesin
Evet canım ya şu an için normal ilaç tedavisi göreceğiz.bu arada keçiboynuzu kürüne başladı eşim inşllh faydası olur.Ben pko içinde eşimin değerleri düzelirse belki aşılamayla yada ilaçlada olur inşallah.Hemen tüp bebek bana mantıklı gelmedi.Çnkü dediğim gibi ben klomen bile içmedim.Allah yüzümüze baksınSağol canım hayırlısı evet
Canım güle güle kullan elbiseniBulmana sevindim.Demek Sevcanla karşılaştın negüzel Bizde bugünlerde hep dışardaydık denk gelmedik Bu arada geçmiş olsun onun için bir krem veriyorlardı mavi beyazlı kutunun rengi.Annemde ondan kullanırdı bazen.İnşallah geçer bir ana önce.Doktora gittinmi naptın?:44:
Merhaba canım çarşıya çok sık çıkılınca bıkılıyor nadiren gitsen bu seferde çarşı diye özlüyoruzHaklısın taşınma derdide olunca sürekli dışarda olmak yormuştur seni Geçmiş olsun Berraya da umarım iyi olur Dinlen canım dinlendikten sonra gel ama
Merhaba tünaydınİyi birazda evde keyif sür Ardayla birlikte Bu arada nasıl oldun?
Madem bu kadar herkez birbirini görmek istiyor ozman yine buluşalım kısa zaman sonra
Evet canım yırttıda.İnşallah ilaç tedavisi işe yarar.Keçi boynuzu kürüde yapıyorum eşim için.Faydasını okudum internetten.umarım tüp bebeğe gerek kalmaz
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Ne zor ya herşeyin başı sağlık gerçekten.Umarım kısa sürede düzelir
Allah yardımcınız olsun canım. Umarım kısa zamanda iyileşir.Kızlar merhaba tekrar.
Eşimde cuma günü rahatsızlanmış iş yerinde ağır kaldırmış, belinden duramıyor şimdide. Dün acile gittik belinde düzleşme varmış fizik tedavi görmeden iyi olamazmış(. Allah daha beterlerinden korusun artık ama, bayabi etkileyecek bizi. Zor yürüyor adamım.
Dün çarşıdaydım geçerken senin için ismine baktım :) Medicel'in karşısında Simit sarayı var. Onun hemen yan tarafında Linda bayan kuaförü.evet açık tarif edersen o kadar iyi olur ki yeri,bi de orda hangi bayana yaptırdın bi kişi mi çalışıyo?biraz ayrıntı harika olur canım
Benimde yarı silik bi çizgi çıkmıştı. Sanırım hamilesin :)iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?