Merhaba canım çizgi silik olsa bile bu hamile olduğuna işarettir.Hayırlısı olsun senin adına sevindim.iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
Sevcan eşine geçmiş olsun.ağrı kesiciler fayda etmez mi?merhem falan sürüp masaj yaparsan...
Semiha, bebek ve Bahar sizlerede çok teşkkür ederim.
Semihacım şimdi konuştuk eşimle, Pazar acile gitmiştik zaten bu sabahta fizik doktoruna muayne oldu. 5 gün rapor vermiş yatacaksın ilaçları da düzenli kullanırsan geçer demiş. İnşallah iyi olsun bir an evvel.
Baharrrr nerelerdesin denk gelemedik bir türlü
nasılsın?
benim eşimde aynen belinde ağrı olmuştu ağır kaldırma sonucu..Kızlar merhaba tekrar.
Eşimde cuma günü rahatsızlanmış iş yerinde ağır kaldırmış, belinden duramıyor şimdide. Dün acile gittik belinde düzleşme varmış fizik tedavi görmeden iyi olamazmış(. Allah daha beterlerinden korusun artık ama, bayabi etkileyecek bizi. Zor yürüyor adamım.
benimde silik çıkmıştı,,hamilesinn kesinlkle, negatif olsa hiç çizgi belirmiyorrr..iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
Sende hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok?
benim eşimde aynen belinde ağrı olmuştu ağır kaldırma sonucu..
hangi dr.a gitse ameliyat dediler sonra fizik tedaviye başladı krem vs atlattı ama çok dikkat ediyor eğilemiyor bile
bel ağrısı çekmedim ama eşim çok dayanıklı biri olduğu halde adam yamuldu resmen,, kıyamam ya çok ağrısı olmuştu,
umarım çabucak atlatır ama bel ağrısı zor geçiyor
benimde silik çıkmıştı,,hamilesinn kesinlkle, negatif olsa hiç çizgi belirmiyorrr..
ne olsun canım sabah sabah temizlğe başladımm,camlarımı sildim yerleri sildim bir yatak odası kaldı,,
yarın telaşım başlıyor burgazdakiler geliyor bana perşembede ankaradaki görümcemler geliyor..
eşi ve 3 çocuğuyla,,artık eltimle paylaşım yapıcaz inşallah izmirden teyzede geldi yarında onun gelini geliyor..oooo b... yedim kızlar allah bana yardım etsin,
umarım hepsi bende kalmaz
baharcım sağol cnm biraz daha iyimmm benimkide yeşil beyaz kremim,
ama dr. gitmedim eczaneye gittim ordaki bayan eczacıya derdimi anlattım,,verdiği krem biraz daha iyi geldi..
Semihaaa ben buralardayımda sen nerelerdesinCanım denk gelemedik evet Bildiğin gibi iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ev hazırlığı nasıl gidiyor yardım lazımsa geleyim?Berra nasıl oldu iyimi prenses hanım
hangi dr.a gitse ameliyat dediler sonra fizik tedaviye başladı krem vs atlattı ama çok dikkat ediyor eğilemiyor bile
bel ağrısı çekmedim ama eşim çok dayanıklı biri olduğu halde adam yamuldu resmen,, kıyamam ya çok ağrısı olmuştu,
benimde silik çıkmıştı,,hamilesinn kesinlkle, negatif olsa hiç çizgi belirmiyorrr..
ne olsun canım sabah sabah temizlğe başladımm,camlarımı sildim yerleri sildim bir yatak odası kaldı,,
yarın telaşım başlıyor burgazdakiler geliyor bana perşembede ankaradaki görümcemler geliyor..
eşi ve 3 çocuğuyla,,artık eltimle paylaşım yapıcaz inşallah izmirden teyzede geldi yarında onun gelini geliyor..oooo b... yedim kızlar allah bana yardım etsin,
paylaşırız diye düşünüyorum inşallah..iyiyiz bizde.çarşılarda gezmelerden bıktım.bugünü kendime ayırdım.
akşama kaynanama yemeğe gideceğiz
biraz ortalığı toplayayım bu vesileyle dedim.
tabi bilgisayar başından kalkabilirsem
Berrada iyi.
çok şükür önemli bişey değil dedi doktor
taşınma yardımı için çok sağol
inan daha ben bişeye başlamadım
bayram haftasına bırakıyorum herşeyi...
allah yardımcın olsun
ama bu kadar insanın sende kalması hiç mantıklı değil
eltinle umarım paslaşırsın.
sana çok yük olunur diğer türlü...
canım sadece eltimle ikimiz varız, büyük görümcemi saymıyorum kocasının akrabaları geleceği için onda kalamyacak bizimkilerOhh maşallah canım bitirmişsin temizliğibende şimdi başlıcam Allah kolaylık versin yardımcın olsun.Düşünürler herhalde okadarınıda hepsi nasıl sende kalacak o kadar kişi Kalmazlar sanmam.Kendini strese sokma boşuna.Kolay gelsin canım görüşürüz kib
Saol canım demek sizinde başınıza geldidediğin iki büklüm adam ya...
Allah kolaylık versin. Şehir dışında ne kadar çok akrabanız varmış canım. Baya da erken geliyorlar düğüne, rahatlar sanırım.
Ben ablamın oğullarının sünnetine kına günü gitmiştim düğünün ertesi günüde ben dahil herkes çıkıp evine gelmişti. ki 6 saattlik yoldu ve hepimiz kardeşleriydik ve benim karnım burnumdaydı,
O kadar insana yedir içir oda masraf, elinde varsa sorun olmaz ama. Allah yardım etsin. Çocukların arada hırpalanır en kötüsü de değil mi? Bu arada Burgazdakiler ne alaka onlardamı sende kalacak burgaz kıçımızın dibi ayol.
paylaşırız diye düşünüyorum inşallah..
canım sadece eltimle ikimiz varız, büyük görümcemi saymıyorum kocasının akrabaları geleceği için onda kalamyacak bizimkiler
kayınvalidemde ise görümcemin kv leri kalacakmış..
burgaz kıçımızın dibi ama yarın nikahı var merinosta bu akşamdan geleceklermiş
perşembede kına cumarteside düğün,pazara kadar burda hepsi,,
sadece görümcemin kayın validesine anahtarı verecek benim kayın v. onlar orada kalacaklar yani burgazda...
herkez sizler gibi anlayışlı değil cnm,
kaynımın düğünü olacağı zmaan hem eskişehirdeki hem ankaradaki görümcemler 20 gün önceden gelip bende kalmışlardı
kabus dolu bir düğündü,,
şimdi yine okadar değiller çok şükür, kocaları izin vermiyor
paylaşırız diye düşünüyorum inşallah..
canım sadece eltimle ikimiz varız, büyük görümcemi saymıyorum kocasının akrabaları geleceği için onda kalamyacak bizimkiler
kayınvalidemde ise görümcemin kv leri kalacakmış..
burgaz kıçımızın dibi ama yarın nikahı var merinosta bu akşamdan geleceklermiş
perşembede kına cumarteside düğün,pazara kadar burda hepsi,,
sadece görümcemin kayın validesine anahtarı verecek benim kayın v. onlar orada kalacaklar yani burgazda...
herkez sizler gibi anlayışlı değil cnm,
kaynımın düğünü olacağı zmaan hem eskişehirdeki hem ankaradaki görümcemler 20 gün önceden gelip bende kalmışlardı
kabus dolu bir düğündü,,
şimdi yine okadar değiller çok şükür, kocaları izin vermiyor
2test yaptım ikiside silik çıktı kan testi verdm sağlık ocağına yarın alıcam sonucu insallah hamileyimdir cok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?