- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
2test yaptım ikiside silik çıktı kan testi verdm sağlık ocağına yarın alıcam sonucu insallah hamileyimdir cok istiyorum
dün çarşıdan düğün için kıyafetimi aldım,tuğbadan buldum daha öncede bakmıştım ama bu elbise yeni gelmiş,ve çok içime sindii,
resimini yüklicem fikrinizi almak için ama henüz evime gelmedi boyu alınacak,, yarın alıcam inşallahh..
ve çarşıda sevcanla karşılaştık oda ablasıyla çarşı alışverişine gezmelere çıkmış,,
tesadüf işte iyiki tanışıp buluşmuşuz yoksa yanından geçip hergün konuştuğum arkadaşım olduğunu bilemeyecektim:)
birde postiş aldım kına için, saçımı örtünün arkasından gösterdim bayana,,ama neresinden baktıysa hiç alakası yok yarın onuda değiştiricem,,
birde kızlar benim vajinal bölgemde aşırı bir kaşıntı var bugün 10. gün ve neler neler denediysem geçmedi,daha öncede olmuştu ama en fazla 3 gün sürmüştü,
çok ama çok rahatsızım başına gelen varmı ve neler uyguluyorsunuz bu durum olunca?(
yarın doğum dr. gidicem ama randevu falan almadım henüz,o dr.daki sandalyeye oturmaktan iğreniyorum,
offfffff ne yapıcam benartık dayanamıyorumm yarın halletmem lazım
günaydın kızlar
eşimi işe uğurladıktan sonra yatmadım
bugün yine çarşıya çıkacağım.
artık şu işlerimi bitireyim
1 ay 1,5 ay çarşıya adım atmayacağım
o kadar bıktım ki.
cuma günü Berra'yı doktora götüreceğimi söylemiştim ya
çok hafif düz tabanlık varmış
ama taban vermeye gerek görmedi doktor
birazda parmakları içe kapalıydı
onun içinde evde sürekli egzersiz yapın dedi
çok şükür
o akşam annemde kaldım
ertesi günü çarşıya çıktık
4 kuşak (anneannem,annem,ben ve kızım)
akşamda arkadaşımın kuzeninin kınası vardı
oraya gittimo akşamda annemde kaldım
nihayet pazar günü kahvaltıdan sonra eve geldim
sonrada botanike gittik
çok yorucu bir hafta geçirdim
dinlenmek istiyorum artık
geldiğimde fırsatım olursa uğrarım yine foruma
size bol sohbetler
Kızlar merhaba tekrar.
Eşimde cuma günü rahatsızlanmış iş yerinde ağır kaldırmış, belinden duramıyor şimdide. Dün acile gittik belinde düzleşme varmış fizik tedavi görmeden iyi olamazmış(. Allah daha beterlerinden korusun artık ama, bayabi etkileyecek bizi. Zor yürüyor adamım.
iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir
Posta kutun doluymuş silermisin fazlasını:)?Gönderemedim çünkü
Komple 25 canım. Bide demirtaşpaşada vardı o da komple 20.
Daha uygunu var mı :)
kızlar selammmm ben geldim....anacığıma doydum kocamı özledim iyi geldi bana ..gelir gelmez misafir geldi gitti pek yoruldum anca geçebildim başına umarım ben yokken buluşma olmamıştır..bu arada dr. gittim..hormon tahlilm ve ultraonda allaha çok şükür temiz çıktı hiç bir sorunun yok dedi maşallah :) gecikmede psikolojik olabilir dedi dr. ayağımda rahatsızlık vardıya kafama çok taktım heralde ondan oldu..inş..bundan sonra düzgün gider..valla aklım hep sizdeydi özledimmm...
temiz çıkmasına coks evindim canım özlemişsin iyi olmuş kocanı barışmadınız mı yoksa siz daha
barışmayı ne anlamda dedin anlamadım canım amaküs değildik ki
piknikte demiştin ya canım küsüs diye şakasına onun için dedim
Haklısın canım sürekli çarşıda olmak yorar insanı.Olsun bunlarda gelip geçer can sağlığı olsuniyiyiz bizde.çarşılarda gezmelerden bıktım.bugünü kendime ayırdım.
akşama kaynanama yemeğe gideceğiz
biraz ortalığı toplayayım bu vesileyle dedim.
tabi bilgisayar başından kalkabilirsem
Berrada iyi.
çok şükür önemli bişey değil dedi doktor
taşınma yardımı için çok sağol
inan daha ben bişeye başlamadım
bayram haftasına bırakıyorum herşeyi...
allah yardımcın olsun
ama bu kadar insanın sende kalması hiç mantıklı değil
eltinle umarım paslaşırsın.
sana çok yük olunur diğer türlü...
Maşallah sizinkilerde yatılı kalmayı seviyor galibapaylaşırız diye düşünüyorum inşallah..
canım sadece eltimle ikimiz varız, büyük görümcemi saymıyorum kocasının akrabaları geleceği için onda kalamyacak bizimkiler
kayınvalidemde ise görümcemin kv leri kalacakmış..
burgaz kıçımızın dibi ama yarın nikahı var merinosta bu akşamdan geleceklermiş
perşembede kına cumarteside düğün,pazara kadar burda hepsi,,
sadece görümcemin kayın validesine anahtarı verecek benim kayın v. onlar orada kalacaklar yani burgazda...
herkez sizler gibi anlayışlı değil cnm,
kaynımın düğünü olacağı zmaan hem eskişehirdeki hem ankaradaki görümcemler 20 gün önceden gelip bende kalmışlardı
kabus dolu bir düğündü,,
şimdi yine okadar değiller çok şükür, kocaları izin vermiyor
Gözün aydın canım.Allah gönlünce versin bencede hamilesin2test yaptım ikiside silik çıktı kan testi verdm sağlık ocağına yarın alıcam sonucu insallah hamileyimdir cok istiyorum
Sağol canım aminnn inşallah tüm isteyenlereumarım canım Rabbim gönlüne göre versin.
Darısı Bahar ve Haksever arkadaşımın başına inşallah...
Hoşgeldin kayıp hanımkızlar selammmm ben geldim....anacığıma doydum kocamı özledim iyi geldi bana ..gelir gelmez misafir geldi gitti pek yoruldum anca geçebildim başına umarım ben yokken buluşma olmamıştır..bu arada dr. gittim..hormon tahlilm ve ultraonda allaha çok şükür temiz çıktı hiç bir sorunun yok dedi maşallah :) gecikmede psikolojik olabilir dedi dr. ayağımda rahatsızlık vardıya kafama çok taktım heralde ondan oldu..inş..bundan sonra düzgün gider..valla aklım hep sizdeydi özledimmm...
gezenti geldi hanımmmm
ayy görümceme gittim gemliğe gönül aldım
ayy ordan kayınvaldeme gittim gönül aldım
ayy ordan hasanagaya gittim eşimn halasına babannnesine ziyarete
geldim snunda evime dün gece bugünde pazara gittim komşuma sos yaptık oraya gittim anca eve gel yemek yap ye felan anca oturdum pc ye
kızlar eşimin dogum günü 10u degil 19uymuşgörümcem söleyince aydım
yani bidahaki cuma dogum günü ama cumartesi kayınvaldem kayın pederim gelcekler bursaya bize kalcakalrda bi gece cumartesi pazar bendeler yani annemde salı günü kemal paşadan doktor için gelicek tahlil felan verirse kalcak..onun için yarın akşam dogum günü süprizini hazırlıcam yarın akşam toplantıya gitcek çünkü bitek ozman süpriz olur:26:iş yokta bu sıra evde bikaç gündür bi haftada beraber gezdik iş yoktu :26: neyse yani en münasıp gün yarın ben daha hediye bile almadım param 55 tl sanırım ayakkabı alıcam bakalım yarın kent meydanına gidicemne kafama uyarsa artık
bu arada film hazırladım müzikli resimlerimizden demiştim..bide bi arkadaşım sevgiliye kitap.com diye bi site sölemişti hediye için ordan kitabıda hazırladım ama sipariş vermicem 49tl vermeye ne gerek var pcden önizlemeye basıp eşime göslericemçok akıllıyım yahu ortam ambiyans süper olucak
bu arada fotoraf makinamın şarjını hala bulamadım nasıl resim çekişp yüklücem ya ofss
ay cok heycanlandımbayadır süpriz hazırlamıyorum canikoma
öpücem onu yarın akşamsüprayzzzzzzzzzzzz dicem bakalım nabıcak
hıııı küstüm oynamıyorum demiştim :) napalım dr. bişeyin yok dedi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık hihihi
İyi canım bir sorun çıkmadığına sevindimİnşallah eşinin tedaviside olumlu giderde bebeğine kavuşursun
amin canımmmminşallah rabbim sana bana haksevere isteyen herkese versin inşallahhhhh..hep dua ediyorum ..buluşma düşüülmüyormu bu aralar
Aminnn canım çok sağol karşılıklı dualarımızBuluşmadan hiç konuşulmadı ama benim aklıma bir fikir geliyorda bilmem nederler?Bayramın son günü yada bayramdan sonra bayramlaşma adına korupark yada başka bir kapalı mekanda buluşsak olurmu acaba?Güzel olurdu değilmi?
tabikide güzel olurdu ama ben bayramda gelemeyebilirim tabi şimdiden bilemem ama güzel olur buluşalım tabi benim koca soruyo noldu nie buluşmuyosunuz die..bu arada ben yokken sigara içmiş görümcem dedi bende ceza olarak günlük 5 taneyi bile kestim şimdi kıvranıyo:26: uyuyor uyanıyor bişeyler surat beş karış napalım
Canım bayramda olması şart değil.Belki çoğumuz gelemeyiz olabilir.Yani bayramdan sonrada olabilir.Mesela ben arkadaşlarla bayramdan sonra bayramlaşmak adına koruparkta buluşmuştum kahve dünyasında orası hoşuma gidiyor benimEşin içti demek sigara Demekki hep yanında takip etmen lazım oda nasıl olucakki.İnşallah hiç içmez.Olsun geçer yüzünün hali zamanla sakın içmesini engelle.Doktor bizede sormuştu sigara içiyorsa kesinlikle içmesin dedi.İyi ne güzel eşin anlayışlı Benimkide öyle geçende sordu hatta eşimde buluşmanız bittimi diye bende yok olurmu daha yeni başlıyoruz dedim
vallahi ben diyeceğimi dedim inşallah bırakıcak kolay değil 20 senedir içiyor..ama dr. bırakmazsan çocuğun olmaz dedi onun korkusuna sabrediyo ama adım gibi eminim doğurduğum gün başlar yenidençocuk için bırakacak sonra başıcak biliyorum napiyim ben mücadelemi ediyimde rabbim aratmasın bi tane bebişimolsun sağlıkla inşallah sanada inşallah bakalım ...bayramdan sonra daha iyi olur avm olsunda siz belirleyin benim için farketmez
Yani haklı olarak eşinede hemen bırakmak zor gelebilir.20 sene üstelikHem kendine hem kesesine yazık etmiş.İnşallah bundan sonra alışırda hiç içmez temennim o Aminnn aratmasın kimseye İnşallah canım Yani bayramda dediğin gibi hepimiz bayramlaşma iş güç derdinde olacağız Tamam inşallah kızlarda kabul ederde bayramdan sonra görüşürüz
evet çok zor geliyor allah kuzuma da yardım etsin sabır versin..kızlarla da denk gelemedim hiç kk da :) bayramdan sonragörüşürüz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?