Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
2test yaptım ikiside silik çıktı kan testi verdm sağlık ocağına yarın alıcam sonucu insallah hamileyimdir cok istiyorum

bu arada dikkatimi çekti :) adetim 3 gün geçti test yapmadım yapmıcamda demişsin. ama yarım saat sonra silik çizgi çıktı demişsin. Test için Fikrini değiştiren ne oldu çok merak ettim. Umarım yanlış anlamazsın

yok niye yanlıs anlıyayım dün gece otururken evde test vardı negatif sonucu alsanda yap dedi eşim bende yaptım gece 10 yada 10bucukdu idrarı döker dökmez hemen ikinci cizgi silikde olsa belirdi üzülmek istemediğim için yapmıyorum 4yıldır hep negatifi görmek beni cok üzüyordu

bide bi foruma yazmıstım adetine 9 gün varmıs ama süpheleniyordu o bile yapmıstı biraz heveslendim ondan özendim sanırım

kızlar selammmm ben geldim....anacığıma doydum kocamı özledim iyi geldi bana ..gelir gelmez misafir geldi gitti pek yoruldum anca geçebildim başına umarım ben yokken buluşma olmamıştır..bu arada dr. gittim..hormon tahlilm ve ultraonda allaha çok şükür temiz çıktı hiç bir sorunun yok dedi maşallah :) gecikmede psikolojik olabilir dedi dr. ayağımda rahatsızlık vardıya kafama çok taktım heralde ondan oldu..inş..bundan sonra düzgün gider..valla aklım hep sizdeydi özledimmm...

elbiseni çok merak ettim resmini merakla beklicem şekerim bu arada misafirlerin geliyomuş hayırlı işler sana yemek ortalık toplama evde gezinen bisürü insan allah kolaylık versin bende kalabalığı sevmiyorum ne yalan sölüm annemin bi lafı vardır işine gelenlerle cok iyisin diye yani kafa dengim 20 kişi kalsa koymazda böle yeme içme kalma yatma konusunda huzursuz olcam insanalr gelince bende yoruşlurum komşularım hergün gelse yorulmam beraber yapar yer içer güler otururruz ama başlkaları miafirliğe gelse sabahtan temizlik öğlene kadar yicek yorulurum mesela yani insan rahat edice insanar gelince yorulmuyo yinede allah kolaylık versin nabcan ellere karışınca böle şeyleride idare ediceksin geliniz biz

genital kaşıntın içinde her tuvalete gittinde sıcak suyla ve sabunla yıka hiç üşenme canım gerekirse paptya suyuyla yıka en iyi mkrop öldürücü bana da ebe önermişti onu..bide kremler fitiller var dahada geçmesse antibiyotik çoksa geçmiyo malesef ama iç çamasırlarını ütüle mutlaka domestosa bas...ebe akıntılar iç çamasırında kalıyo yıkansada ordaki mikroplar ölmüyo mutlaka beyazları sıcak suya bi gece önceden bas ve mutlaka ütüle demişti umarım düzelir kaşınması cok can sıkıcı bişeyybenim kaşınmazdıda beyaz beyaz seyler gelirdi sanırım mantar gb o bile cok can sıkıcı uzun zamandır olmuyo beyaz camasırların temizliğne dikkat et canım

canım berranın bi sorun olmamasına sevindim cok güzel alımlı hoş bi kız oda nazar boncugu olmuş annesi umarım ufak raahatsızlıgıda egzersizle düzelir rabbim şifa versin öpüyorum onu

cok geçmiş olsun canım erkekler hasta olmasın derim herzaman ama bu agrıda cok zordur acil şifalar diliyorum eşine

iyi aksamlar kızlar kimse yok ama heyecanlandım cokk az önce test yaptım ikinci çizgi silik cıktı sizce hamilemiyimdir

inşallah hamilesindir

kesin yazmamışsındır rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Posta kutun doluymuş silermisin fazlasını:)?Gönderemedim çünkü

kesin ben doldurmuşumdur

Komple 25 canım. Bide demirtaşpaşada vardı o da komple 20.
Daha uygunu var mı :)

ben arkadaşımla gitcektim genital bölge 10tl miş hatta biyerde her bölge 5tl diye duydum

ama eşim bana vicdan konuşması yaptı dinen caiz olmadını bildim için senelerdir gidemiyodum arkadaşın gazına geldim gitcektimeşim için raaht mı nasıl bide bana sölemeden gitceksin dedimalum işte benim eşimi az cok tanıdınızanlıcan gidemedim

girdim banyoya taktım kulaklıklarımı 2 saat kendimle ugraştım

bide dio ne güzel yapıyon kendin işte

temiz çıkmasına coks evindim canım özlemişsin iyi olmuş kocanı barışmadınız mı yoksa siz daha

gezenti geldi hanımmmm

ayy görümceme gittim gemliğe gönül aldım
ayy ordan kayınvaldeme gittim gönül aldım
ayy ordan hasanagaya gittim eşimn halasına babannnesine ziyarete

geldim snunda evime dün gece bugünde pazara gittim komşuma sos yaptık oraya gittim anca eve gel yemek yap ye felan anca oturdum pc ye

kızlar eşimin dogum günü 10u degil 19uymuşgörümcem söleyince aydım

yani bidahaki cuma dogum günü ama cumartesi kayınvaldem kayın pederim gelcekler bursaya bize kalcakalrda bi gece cumartesi pazar bendeler yani annemde salı günü kemal paşadan doktor için gelicek tahlil felan verirse kalcak..onun için yarın akşam dogum günü süprizini hazırlıcam yarın akşam toplantıya gitcek çünkü bitek ozman süpriz olur:26:iş yokta bu sıra evde bikaç gündür bi haftada beraber gezdik iş yoktu :26: neyse yani en münasıp gün yarın ben daha hediye bile almadım param 55 tl sanırım ayakkabı alıcam bakalım yarın kent meydanına gidicem ne kafama uyarsa artık

bu arada film hazırladım müzikli resimlerimizden demiştim..bide bi arkadaşım sevgiliye kitap.com diye bi site sölemişti hediye için ordan kitabıda hazırladım ama sipariş vermicem 49tl vermeye ne gerek var pcden önizlemeye basıp eşime göslericem çok akıllıyım yahu ortam ambiyans süper olucak

bu arada fotoraf makinamın şarjını hala bulamadım nasıl resim çekişp yüklücem ya ofss

ay cok heycanlandımbayadır süpriz hazırlamıyorum canikoma

öpücem onu yarın akşamsüprayzzzzzzzzzzzzdicem bakalım nabıcak

Haklısın canım sürekli çarşıda olmak yorar insanı.Olsun bunlarda gelip geçer can sağlığı olsunBerrayada Allah iyilik versin.Rica ederim canım Haklısın bayram üstü karışıklık olur.Bayramdan sonra daha iyi olur.
Maşallah sizinkilerde yatılı kalmayı seviyor galibaNeyse takma kafana her işi sen üstlenme.Madem geliyorlar herşeye sen koşturacak değilsin.Yardımcı olurlar inşallah
2test yaptım ikiside silik çıktı kan testi verdm sağlık ocağına yarın alıcam sonucu insallah hamileyimdir cok istiyorum
Gözün aydın canım.Allah gönlünce versin bencede hamilesinDarısıda bizlere
umarım canım Rabbim gönlüne göre versin.
Darısı Bahar ve Haksever arkadaşımın başına inşallah...
Sağol canım aminnn inşallah tüm isteyenlere
Hoşgeldin kayıp hanımİyi ettin değişiklik olmuştur.Yok yok olmadı buluşmaSonucunun iyi çıkmasına sevindim gözün aydınSende özlettin kendini.Bu arada eşimin ameliyat işi kaldı.Hafif derecedeymiş canım.Onun yerine doktor ilaç verdi.Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Kendim içinde yumurta takibi yaptırıcam söktrücü aldım ama hala adetim gelmedi.Fakültede bu ay sonuna doğru randevum var gideceğim

Hoşgeldin gezmeciiiiMudanyada kaç gün kaldın bakim gelseydin keşkeNeyse sağlık olsun.Hadi bakalım kolay gelsin sana.Nice mutlu yıllar dilerim.

hıııı küstüm oynamıyorum demiştim :) napalım dr. bişeyin yok dedi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık hihihi

İyi canım bir sorun çıkmadığına sevindimİnşallah eşinin tedaviside olumlu giderde bebeğine kavuşursun

İyi canım bir sorun çıkmadığına sevindimİnşallah eşinin tedaviside olumlu giderde bebeğine kavuşursun

amin canımmmminşallah rabbim sana bana haksevere isteyen herkese versin inşallahhhhh..hep dua ediyorum ..buluşma düşüülmüyormu bu aralar

amin canımmmminşallah rabbim sana bana haksevere isteyen herkese versin inşallahhhhh..hep dua ediyorum ..buluşma düşüülmüyormu bu aralar

Aminnn canım çok sağol karşılıklı dualarımızBuluşmadan hiç konuşulmadı ama benim aklıma bir fikir geliyorda bilmem nederler?Bayramın son günü yada bayramdan sonra bayramlaşma adına korupark yada başka bir kapalı mekanda buluşsak olurmu acaba?Güzel olurdu değilmi?

tabikide güzel olurdu ama ben bayramda gelemeyebilirim tabi şimdiden bilemem ama güzel olur buluşalım tabi benim koca soruyo noldu nie buluşmuyosunuz die..bu arada ben yokken sigara içmiş görümcem dedi bende ceza olarak günlük 5 taneyi bile kestim şimdi kıvranıyo:26: uyuyor uyanıyor bişeyler surat beş karış napalım

Canım bayramda olması şart değil.Belki çoğumuz gelemeyiz olabilir.Yani bayramdan sonrada olabilir.Mesela ben arkadaşlarla bayramdan sonra bayramlaşmak adına koruparkta buluşmuştum kahve dünyasında orası hoşuma gidiyor benimEşin içti demek sigaraDemekki hep yanında takip etmen lazım oda nasıl olucakki.İnşallah hiç içmez.Olsun geçer yüzünün hali zamanla sakın içmesini engelle.Doktor bizede sormuştu sigara içiyorsa kesinlikle içmesin dedi.İyi ne güzel eşin anlayışlıBenimkide öyle geçende sordu hatta eşimde buluşmanız bittimi diye bende yok olurmu daha yeni başlıyoruz dedim

vallahi ben diyeceğimi dedim inşallah bırakıcak kolay değil 20 senedir içiyor..ama dr. bırakmazsan çocuğun olmaz dedi onun korkusuna sabrediyo ama adım gibi eminim doğurduğum gün başlar yeniden çocuk için bırakacak sonra başıcak biliyorum napiyim ben mücadelemi ediyimde rabbim aratmasın bi tane bebişimolsun sağlıkla inşallah sanada inşallah bakalım ...bayramdan sonra daha iyi olur avm olsunda siz belirleyin benim için farketmez

Yani haklı olarak eşinede hemen bırakmak zor gelebilir.20 sene üstelikHem kendine hem kesesine yazık etmiş.İnşallah bundan sonra alışırda hiç içmez temennim oAminnn aratmasın kimseyeİnşallah canım Yani bayramda dediğin gibi hepimiz bayramlaşma iş güç derdinde olacağızTamam inşallah kızlarda kabul ederde bayramdan sonra görüşürüz

evet çok zor geliyor allah kuzuma da yardım etsin sabır versin.. kızlarla da denk gelemedim hiç kk da :) bayramdan sonragörüşürüz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…