slm kızlar test sonucumu aldım 67 cıktı doktor az dedi üzüldüm 2gün sonra tekrarla 100ün üstüne cıkmazsa sorunlu bi gebelik düşükle sonuclanır dedi cok üzüldüm
slm kızlar test sonucumu aldım 67 cıktı doktor az dedi üzüldüm 2gün sonra tekrarla 100ün üstüne cıkmazsa sorunlu bi gebelik düşükle sonuclanır dedi cok üzüldüm
Aminnn canım çok sağol karşılıklı dualarımızBuluşmadan hiç konuşulmadı ama benim aklıma bir fikir geliyorda bilmem nederler?Bayramın son günü yada bayramdan sonra bayramlaşma adına korupark yada başka bir kapalı mekanda buluşsak olurmu acaba?Güzel olurdu değilmi?
bayramdan sonra korupark derrriiiimmmmm beeeennn
üzülme canım
iyi düşün iyi olsun
ben hamileliğimde evde ilk test yapmıştım senin gibi silik çıktı
kan testi verdim doktor düşük dedi oranına
sonra 3 günde bir 15 gün boyunca kan testi vermiştim
dış gebelikten şüphelenmişti doktorlar
çok şükür birşey olmadı...
aklıma bisürü kötü sey geliyor bu ay hiç umudum yoktu insallah allahın izniyle değerim yükselir dıs gebelik den bende korkuyorum ağrım cokkk
Benimde aklımdan geçen korupark kahve dünyası var orda.Hoşuma gidiyor orası yada neresi olursa.Ama kapalı mekan olarak güzel yer.Bana uyarbayramdan sonra korupark derrriiiimmmmm beeeennn
üzülme canım
iyi düşün iyi olsun
ben hamileliğimde evde ilk test yapmıştım senin gibi silik çıktı
kan testi verdim doktor düşük dedi oranına
sonra 3 günde bir 15 gün boyunca kan testi vermiştim
dış gebelikten şüphelenmişti doktorlar
çok şükür birşey olmadı...
Umudunu yitirme dualarını eksik etme.Hayırlısı neyse o olsunaklıma bisürü kötü sey geliyor bu ay hiç umudum yoktu insallah allahın izniyle değerim yükselir dıs gebelik den bende korkuyorum ağrım cokkk
GÜNAYDIIIINNN!!!!!!
Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......
Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.
Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.
Kızlar ben bayramın ikinci günü gibi İstanbula gidicem. Bibuçuk hafta oradayım. Yani eğer o sıralar buluşma olursa katılamıycamAminnn canım çok sağol karşılıklı dualarımızBuluşmadan hiç konuşulmadı ama benim aklıma bir fikir geliyorda bilmem nederler?Bayramın son günü yada bayramdan sonra bayramlaşma adına korupark yada başka bir kapalı mekanda buluşsak olurmu acaba?Güzel olurdu değilmi?
Canım ben ilişkiden iki gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. On gün sonra tekrar yaptım yarı silik yarı belirgin bi çizgi çıktı. Kan testi yaptırmadım bile. Bi kaç hafta sonra ultrasonla baktırdım kese belirmişti. İçini ferah tut. Olur inşallah.slm kızlar test sonucumu aldım 67 cıktı doktor az dedi üzüldüm 2gün sonra tekrarla 100ün üstüne cıkmazsa sorunlu bi gebelik düşükle sonuclanır dedi cok üzüldüm
GÜNAYDIIIINNN!!!!!!
Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......
Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.
Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.
Günaydın kızlaar :)
Kızlar ben bayramın ikinci günü gibi İstanbula gidicem. Bibuçuk hafta oradayım. Yani eğer o sıralar buluşma olursa katılamıycam
Burada olsam da eşim bayram tatilinde izinli diye gelemezdim zaten. Hayırlısı olsun. İnşallah herkese uygun bi zamanda buluşuruz :)
Canım ben ilişkiden iki gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. On gün sonra tekrar yaptım yarı silik yarı belirgin bi çizgi çıktı. Kan testi yaptırmadım bile. Bi kaç hafta sonra ultrasonla baktırdım kese belirmişti. İçini ferah tut. Olur inşallah.
Ben Fenerli olarak Bursalı taraftarların içine gelme fikrini çok sağlıklı bulmadım:)
Kızlar bugün arkadaşıma gideceğim evdeki işlerimi halletmem lazım. Bebek hoşgeldin nasılsın canım?Haksever ne yaptı acaba süpriz olarak Allah'a emanet olun Öptüm hepinizi
Oh ne güzel :) Benim yerime de gez canım. İyiyim çok şükür bende Aöf bürosuna uğrıycam bugün. Dün Bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt yaptırdım. Bide belki sende gelirsin diye boş yer varmı diye sordum :) Kurs Emek'te. Bilgin olsun canım :)
Oh ne güzel :) Benim yerime de gez canım. İyiyim çok şükür bende Aöf bürosuna uğrıycam bugün. Dün Bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt yaptırdım. Bide belki sende gelirsin diye boş yer varmı diye sordum :) Kurs Emek'te. Bilgin olsun canım :)
Aaa ciddimisin ayy bende bunaldım son günlerde eşimde bir kursa git bir yere yazıl diye dert yanıyordu bana.Yazılırım eğer şartlar uygunsa yer varsa bir sor bakalım haftanın kaç günü şartları ney?Kayıt zamanı dolumu?İyi olurdu benim içinde meslek öğrenirdim seninlede olunca daha keyifli olurdu
Benimde aklımdan geçen korupark kahve dünyası var orda.Hoşuma gidiyor orası yada neresi olursa.Ama kapalı mekan olarak güzel yer.Bana uyarHem Bebekte koruparka yakın hamileliği ilerliyor haliyle.Oraya gelmesi daha kolay olur
Umudunu yitirme dualarını eksik etme.Hayırlısı neyse o olsun
Ben hem Fenerliyim hem Bursa ne olucak şimdiTribünün ortasında dururum artık Şaka bir yanada öyle maça çok merağım yok hiçte gitmedim maça.Sizin için değişik bir gün olur iyi seyirler iyi eğlenceler şimdiden canım
Günaydın kızlaar :)
Kızlar ben bayramın ikinci günü gibi İstanbula gidicem. Bibuçuk hafta oradayım. Yani eğer o sıralar buluşma olursa katılamıycam
Burada olsam da eşim bayram tatilinde izinli diye gelemezdim zaten. Hayırlısı olsun. İnşallah herkese uygun bi zamanda buluşuruz :)
Canım ben ilişkiden iki gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. On gün sonra tekrar yaptım yarı silik yarı belirgin bi çizgi çıktı. Kan testi yaptırmadım bile. Bi kaç hafta sonra ultrasonla baktırdım kese belirmişti. İçini ferah tut. Olur inşallah.
Ben Fenerli olarak Bursalı taraftarların içine gelme fikrini çok sağlıklı bulmadım:)
Aöf bürosu ne için anlıyamadım.Orayamı kayıt yaptırıyorsun?Ay çok sevindim kayıdın hayırlı olsunDeğişiklik olur senin içinde.
Haftanın 5 günü. Sabah saat 9'dan öğlen 12,30a kadar. Kurs üç ay sürecek. Ben sordum hocaya gelmek istiyorsa Pazartesi sabah kimlik fotokopsiyle gelebilir dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?