Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
slm kızlar test sonucumu aldım 67 cıktı doktor az dedi üzüldüm 2gün sonra tekrarla 100ün üstüne cıkmazsa sorunlu bi gebelik düşükle sonuclanır dedi cok üzüldüm

slm kızlar test sonucumu aldım 67 cıktı doktor az dedi üzüldüm 2gün sonra tekrarla 100ün üstüne cıkmazsa sorunlu bi gebelik düşükle sonuclanır dedi cok üzüldüm

A.s canım.Üzüldüm yaHayırlısı olsun inşallah.Umarım değerin yükselir dua et bol bol.Hayırlısı neyse o olsun üzme kendini

Bir değerdir tutturulmuş gidiyor. NE DÜŞÜNÜRSEN O OLUR! bence iyi düşün arkadaşım.
Daha yeni bir hamilelik belli ki. Ben idrar testi yapmıştım. 10 gün sonrada doktora gitmiş, keseyi görmüştüm. Aklıma kan testi yaptırmak bile gelmemişti. Hiç bir şeycik olmaz Allahın izniyle moralini bozma kötülüğe davetiye çıkarma.

bayramdan sonra korupark derrriiiimmmmm beeeennn

üzülme canım
iyi düşün iyi olsun
ben hamileliğimde evde ilk test yapmıştım senin gibi silik çıktı
kan testi verdim doktor düşük dedi oranına
sonra 3 günde bir 15 gün boyunca kan testi vermiştim
dış gebelikten şüphelenmişti doktorlar
çok şükür birşey olmadı...

aklıma bisürü kötü sey geliyor bu ay hiç umudum yoktu insallah allahın izniyle değerim yükselir dıs gebelik den bende korkuyorum ağrım cokkk

aklıma bisürü kötü sey geliyor bu ay hiç umudum yoktu insallah allahın izniyle değerim yükselir dıs gebelik den bende korkuyorum ağrım cokkk

anlıyorum elinde değildir tabide yinede aklına geldikçe bişeylerle uğraş kafana takmamaya çalış..gerçekten iyhi düşününce iyi çıkıyor..dualarımız seninle inşallah normal gider herşey..

GÜNAYDIIIINNN!!!!!!

Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......

Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.

Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.

Benimde aklımdan geçen korupark kahve dünyası var orda.Hoşuma gidiyor orası yada neresi olursa.Ama kapalı mekan olarak güzel yer.Bana uyarHem Bebekte koruparka yakın hamileliği ilerliyor haliyle.Oraya gelmesi daha kolay olur
Umudunu yitirme dualarını eksik etme.Hayırlısı neyse o olsun

Ben hem Fenerliyim hem Bursa ne olucak şimdiTribünün ortasında dururum artıkŞaka bir yanada öyle maça çok merağım yok hiçte gitmedim maça.Sizin için değişik bir gün olur iyi seyirler iyi eğlenceler şimdiden canım

Günaydın kızlaar :)

Kızlar ben bayramın ikinci günü gibi İstanbula gidicem. Bibuçuk hafta oradayım. Yani eğer o sıralar buluşma olursa katılamıycam
Burada olsam da eşim bayram tatilinde izinli diye gelemezdim zaten. Hayırlısı olsun. İnşallah herkese uygun bi zamanda buluşuruz :)

Canım ben ilişkiden iki gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı. On gün sonra tekrar yaptım yarı silik yarı belirgin bi çizgi çıktı. Kan testi yaptırmadım bile. Bi kaç hafta sonra ultrasonla baktırdım kese belirmişti. İçini ferah tut. Olur inşallah.

Ben Fenerli olarak Bursalı taraftarların içine gelme fikrini çok sağlıklı bulmadım :)

Kızlar bugün arkadaşıma gideceğim evdeki işlerimi halletmem lazım. Bebek hoşgeldin nasılsın canım?Haksever ne yaptı acaba süpriz olarakAllah'a emanet olun Öptüm hepinizi

Tamam canım sen gelince ayarlarız o zaman sen olmadan olmaz

Kızlar bugün arkadaşıma gideceğim evdeki işlerimi halletmem lazım. Bebek hoşgeldin nasılsın canım?Haksever ne yaptı acaba süpriz olarakAllah'a emanet olun Öptüm hepinizi

Oh ne güzel :) Benim yerime de gez canım. İyiyim çok şükür bende Aöf bürosuna uğrıycam bugün. Dün Bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt yaptırdım. Bide belki sende gelirsin diye boş yer varmı diye sordum :) Kurs Emek'te. Bilgin olsun canım :)

Aaa ciddimisin ayy bende bunaldım son günlerde eşimde bir kursa git bir yere yazıl diye dert yanıyordu bana.Yazılırım eğer şartlar uygunsa yer varsa bir sor bakalım haftanın kaç günü şartları ney?Kayıt zamanı dolumu?İyi olurdu benim içinde meslek öğrenirdim seninlede olunca daha keyifli olurdu

Aöf bürosu ne için anlıyamadım.Orayamı kayıt yaptırıyorsun?Ay çok sevindim kayıdın hayırlı olsunDeğişiklik olur senin içinde.

Haftanın 5 günü. Sabah saat 9'dan öğlen 12,30a kadar. Kurs üç ay sürecek. Ben sordum hocaya gelmek istiyorsa Pazartesi sabah kimlik fotokopsiyle gelebilir dedi :)

Demek fenerlisin :) bende Galatasaraylı :)
Bizde ilk defa gideceğiz hava güzel olur inşallah. Kızımıda götürcem. Tv de görürsünüz artık omuzlarımda kafasında Bursa spor şapkası olan bi minnoş :))))

Bende bayramda buluşmaya katılamazdım snaırım bizim bayramlar çok yoğun geçiyor.
Hadi anneciğini babanı görücen özlem gider bol bol :) inşallah güzel bir bayram olur. Eşin gelmiyor mu? tek mi gidiyorsun.

Seni zaten maça ben götürmem :) olaki götürdüm almazlar içeri zaten polisler PP

Son düzenleme:
Haftanın 5 günü. Sabah saat 9'dan öğlen 12,30a kadar. Kurs üç ay sürecek. Ben sordum hocaya gelmek istiyorsa Pazartesi sabah kimlik fotokopsiyle gelebilir dedi :)

Çok iyi yapmışsın canım yaa... Öğleden sonrada kurs uzadı yada kurstan arkadaşa gidicem vs deyip gezersin :) ayyy ne güzel akıl veriyorum . Ama napim senin o kontak kv.denden biraz uzak kalman iyi olacak. Hem temizlik vs de yapmazsın, öyle çok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…