Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Haftanın 5 günü. Sabah saat 9'dan öğlen 12,30a kadar. Kurs üç ay sürecek. Ben sordum hocaya gelmek istiyorsa Pazartesi sabah kimlik fotokopsiyle gelebilir dedi :)
Canım bu dediğin busmek kursumu ne kursu anlayamadımdaYarım gün olması iyiymiş tam gün olsa sıkıcı olurdu belki.Kimileri maaşta veriyormuş busmekmiydi neydi unuttum.Ama şartı gelirin sigortan olmuyacak.Benim sigortam var o zman ben gelemem öyle bir yerseEşimle konuşup seni ararım

Evet fenerliyimİnşllh iyi geçer tvden el sallayın bize bizde burdan el sallarız

Benim minicik karnımı fark etmezler bile polisler
İnşallah canım . Eşimde gelicek de o iki gün kalıp dönücek. Ben biraz hasret gidericem :)
Bende bu yaşıma geldim hiçbi bayramda arkadaşlarımla gezemedim. Aynen sizinki gibi bizimkilerde yoğun geçerdi :)
Burada işler nasıl yürüyo daha pek bilmiyorum gerçi :)

1canım Osmek kursu. Öyle bir şart yok. Çünkü orada da çalışanlar var. Sigortası olanlar var. Bu maaşsız yalnız. O farklı bir kurstu dediğin. Haber verirsin canım.

Kızlar bende önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıyorum inşallah hava güzel olur. Sonraki hafta zaten bayram o iki günüde birleştirdik e bide 29 ekim var :) 30 Ekimde işteyim o zaman görüşürüz inşallah. doğum iznimden bu yana böyle tatil görmedim Kızımla beraber olucam

Son düzenleme:

İlahi Sevcan :) bu açıdan hiç düşünmemiştim :) güldürdün beni :)

Umarım bilmezsin buradaki bayramların nasıl geçtiğini :))) Her bayram annende olursun.

Çok özletme kendini Sevcan sensiz olmaz buralar :)
Kızınla doya doya vakit geçirirsin o güzelmiş :)

1canım Osmek kursu. Öyle bir şart yok. Çünkü orada da çalışanlar var. Sigortası olanlar var. Bu maaşsız yalnız. O farklı bir kurstu dediğin. Haber verirsin canım.
Tamam canım eşimi az önce aradımda bak o bölüm biraz karışık zaten tedavideyiz hepten bunalıp kafanı yorma diyor ya ben nediyeceğimi şaşırdım artıkAkşam geldiği zaman konuşurum eşimle şimdi yoğunmuş okadar konuşamadım
Canım benim git iyi olur senin için bende geçen seneden beri gidemedim annemlere uzak olunca her an gidemiyorum.Bazen duygusallığım tutuyorYa ben söktürücü içtiğim halde adetim gelmedi hala canım sıkılıyor ya

Ne güzel hayırlı olsun şimdiden kızınla baş başa geçirirsin.Çok özletme kendinide bayramdan sonra buluşuruz inşallah,Bebekte gelsin öyle

BEBEK özel olacak ama madem ilişkiden şüphelendin neden ertesi günü hapı almadın. Bi ihtimal olmaz mı dedin. Hani 2 gün sonra test yaptım dedin ya o yüzden aklıma geldi cnm.

herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız

Teşekkür ederim Arkadaşım...

Ben hiç söktürücü kullanmadım. o yüzden hiç bilgim yok malesef. vücudun bağışıklık kazanmış olmasın sık mı içiyorsun.

herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız
Merhaba canım hoşgeldin aramıza bizim topik candan ve sıcaktır herkeze topiğimiz açıkBuluşma yapmayı düşünüyoruz o zaman gelmek istersen seninlede tanışmış oluruz topikten uzak kalma ama
Teşekkür ederim Arkadaşım...

Ben hiç söktürücü kullanmadım. o yüzden hiç bilgim yok malesef. vücudun bağışıklık kazanmış olmasın sık mı içiyorsun.

Canım bende pko var oyüzden adet gecikmesi oluyor haliyle.Oyüzdende söktürücü kullanıyordum bazen.Sanırım birazda stresten kaynaklandı gelmemesi yoksa hamile olduğumu sanmıyorum.Keşke olsam

Sağol canım beni düşündüğün için.
hadi canııımm bende yedim...
Kız ben olsam o evde bir dakika durmamak için elimden gelen bahaneyi uydurur gezer dururdum :)
Vallahi bak düşünmemiştim :) Hatta onlar burda yokken yaptırmıştım kaydımı. Ama dediğin şey mantıklı yani. Banada bahane olmuş olur :)

BEBEK özel olacak ama madem ilişkiden şüphelendin neden ertesi günü hapı almadın. Bi ihtimal olmaz mı dedin. Hani 2 gün sonra test yaptım dedin ya o yüzden aklıma geldi cnm.

Yok canım içtim ben. Onu da denedim. Hatta ben şüphelenmemiştim bile ama eşim şüphelendi ben kendimden emin deiğilim dedi. Gidip birlikte ertesi gün hapı aldık.
İçtim onu yine içim rahat etmedi bi gün daha geçti gidip test aldım. Testte negatif çıktı. Ben baya rahattım aslında ama sonradan vücudumda bazı değişiklilker olunca içim rahat etmedi eşimde sürekli ben emin deiğilim diye aklımı karıştırıyodu, gidip tekrar test aldım, yani ne yaptıysam yaptım olacağın önüne geçemedim...

HOŞGELDİİİİİNNN...
aldık bile :)

(Laf aramızda Bu bahardın da tanımadığı yok hani)
Öpüyorum Canım arkadaşım bahar

Tatlım laf aramızda bu konuda girişkenimdir azıcık öhö öhöö Şaka bir yanada Ahh bu çocuk sevdası yokmu bizde işte ortak rahatsızlığımız benzer konular bizi buluşturuyor canım.Allah herkeze nasip etsin bir an önce

İnşallah oda olacak canım.. Sen neden klomen içmeye başlamıyorsun. Belki kullanırsan daha çabuk hamile kalırsın.

Doğacağı varmış canım. Böyle olunca ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun. Bizde eşimle bi ara evlenebilmek için acaba bebek mi yapsak diye düşünmüştük. Vallahi bak Az daha yapacaktık benim kv. insafa geldi adi.

Son düzenleme:
Ne demek canım rica ederim
Aramıza hoşgeldin canım :)

Aynen valla Bahar çok sosyal sanırım tanımadığı yok :)

Canım normalde çok gezen biri hiç değilim, evcimenim daha çok.Ama hal böyle olunca oradan öyle görünüyorum sanırım.Gelenler hoşgelmiş topiğimiz açık değilmi?Aslında hakseverin tanımadığı olmaması lazımdı maşallah gezmediği yer yok hatunun.Kulağı çınlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…