Doğacağı varmış canım. Böyle olunca ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun. Bizde eşimle bi ara evlenebilmek için acaba bebek mi yapsak diye düşünmüştük. Vallahi bakAz daha yapacaktık benim kv. insafa geldi adi.
Ne demek canım rica ederim
Canım normalde çok gezen biri hiç değilim, evcimenim daha çok.Ama hal böyle olunca oradan öyle görünüyorum sanırım.Gelenler hoşgelmiş topiğimiz açık değilmi?Aslında hakseverin tanımadığı olmaması lazımdı maşallah gezmediği yer yok hatunun. Kulağı çınlasın
İnşallah oda olacak canım.. Sen neden klomen içmeye başlamıyorsun. Belki kullanırsan daha çabuk hamile kalırsın.
HOŞGELDİİİİİNNN...
aldık bile :)
(Laf aramızda Bu bahardın da tanımadığı yok hani)
Öpüyorum Canım arkadaşım bahar
Aramıza hoşgeldin canım :)
hoşbulduk canım
Aynen valla Bahar çok sosyal sanırım tanımadığı yok :)
Seninkide amma insafsızmış :)
Valla benim bekarken kayınvalideyle sorunum yoktu. O yine alırdı da bizimkiler vermezdi. Bende aşırı korkardım ailemden. Planlasak yapamazdık ama oldu işte :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza bizim topik candan ve sıcaktır herkeze topiğimiz açıkBuluşma yapmayı düşünüyoruz o zaman gelmek istersen seninlede tanışmış oluruz topikten uzak kalma ama
merhaba canımmm hoşbulduk valla çok güzelmiş burasıinsan aynı ortak noktaları bulunan yerden çok güzel oluyor..
Olsun canım olsun uğraşmaktan iyidir bak bize uğraş durSeninkide amma insafsızmış :)
Valla benim bekarken kayınvalideyle sorunum yoktu. O yine alırdı da bizimkiler vermezdi. Bende aşırı korkardım ailemden. Planlasak yapamazdık ama oldu işte :)
Doğacağı varmış canım. Böyle olunca ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun. Bizde eşimle bi ara evlenebilmek için acaba bebek mi yapsak diye düşünmüştük. Vallahi bakAz daha yapacaktık benim kv. insafa geldi adi.
Aminn canım inşallah.Hiç sorma fakülteden randevu aldık ayın sonuna verdiler.Dün beni pko topiğinden bir arkadaş aradı sağolsun ondada aynı sorun var doktorundan bahsetti bana çok övdü iyi bir doktormuş bayanmış.Karamanın ordaymış.Muayenesi 135 tl dedi.Bir git bakalım zaman kaybetme dedi.Bende artık klomene başlamak istiyorum ama önce bir doktorun belirlemesi bakması lazım.Acaba özelemi gitsem diyorum eşim biraz pahalı buldu ama böylede fakülteyi bekle bekle bilmiyorum ne olucak.Eşim çok istiyorsan gideriz dedi.Bende kararsızım.Aslında dediğim gibi klomene başlamam lazım.Çünkü eşimde klomen kullanıyor ürolog doktoru bana adet günlerin belli değilse yumurta takibi yaptır dedi.
Evet canım arkadaşların hepsi cana yakın iyidir zamanla daha iyi analrsın ama sende sıcakkanlısın karşılıklı yaniMerhaba canım hoşgeldin aramıza bizim topik candan ve sıcaktır herkeze topiğimiz açıkBuluşma yapmayı düşünüyoruz o zaman gelmek istersen seninlede tanışmış oluruz topikten uzak kalma ama
merhaba canımmm hoşbulduk valla çok güzelmiş burasıinsan aynı ortak noktaları bulunan yerden çok güzel oluyor.. Her zaman bekleriz
Kızlar hep okuyorum konuyu ama hepiciğiniz evlisiniz bebişileriniz var bebiş yapma yolunda ilerlyosunuz
Bi sap benim valla ya ne evliyim ne nişanlı bi ilişkim var ama sonu Allah kerim
Okuyup okuyup çıkıyorum
Bu arada maviay spor merkezine yazıldım zayıflama garantisi veriomuş
Giden deneyen veya çevresinden olumlu bişeyler duyan var mı
Hoşgeldin aramıza hakkınızda hayırlısı olsun.İyi etmişsin spor yaparak umarım istediğin kiloya gelirsin ben evde yapıyorum sporumu koşu bandındasalon için bir fikrim yok canım malesef
Kızlar hep okuyorum konuyu ama hepiciğiniz evlisiniz bebişileriniz var bebiş yapma yolunda ilerlyosunuz
Bi sap benim valla ya ne evliyim ne nişanlı bi ilişkim var ama sonu Allah kerim
Okuyup okuyup çıkıyorum
Bu arada maviay spor merkezine yazıldım zayıflama garantisi veriomuş
Giden deneyen veya çevresinden olumlu bişeyler duyan var mı
bahar canım ya bu güven tıp merkezi fiyat konusunda bilgin varmı nekadar acaba? bide ayrıntılı olması çok iyimiş bakalım bi son kez dondurulmuşlarımız ile 4. denememizi yapıcak eğer olmasa fakülteye gidicez..muhtemelen fakültedede sprem analizi istiycekler onun için güvene gidicez; ama inşlhh gerek kalmazda dondurulmuşlarımz ile pozitif olur...
CANIM SİZİN EVDE UZAK GİT GEL YOL PARASIDA ÇOK OLUYORDURDoktor kim bilmiyorum ama arkadaşın hamile kalmışmı? kaldıysa dene istersen ama özel muaynanesi olanlar zor oluyor. Çünkü önce özele git para yı bas, ertesi gün devlet hastanesine git orada tetkik bilmem ne, birde ertesi gün onları al daha yıpratıcı, fakülte bile daha iyidir inan.
BAHAR HASTANESİ GÖNÜL HANIMI DENEDİN Mİ? KADININ ŞANSIMIDIR NEDİR KİM GİTTİYSE KISA ZaMANDA HAMİLE KALDI BEN, ABLAM, YAKIN BİR ARKADAŞIM. MUAYNE ÜCRETLERİ 35 TL HEM. ilk randevu zor alıyorsun. Sonrasında gerek görünce ara randevu verdiriyor çok bekliyorsun muayne olabilmek için ama inan değiyor ben çok memnun kalmıştım.
bahar canım ya bu güven tıp merkezi fiyat konusunda bilgin varmı nekadar acaba? bide ayrıntılı olması çok iyimiş bakalım bi son kez dondurulmuşlarımız ile 4. denememizi yapıcak eğer olmasa fakülteye gidicez..muhtemelen fakültedede sprem analizi istiycekler onun için güvene gidicez; ama inşlhh gerek kalmazda dondurulmuşlarımz ile pozitif olur...
Evet canım malesef öyle mudanyanın devlet hastanesi afedersiniz ama beş kuruşluk etmez.Oyüzden daha bilinçli yere gitmem lazım.Şimdiye kadar fakülteye gidiyordum işte.Şimdi yumurta takibi olunca.Sık sık çağıracaklarmış.Ona bakılsa fakültede uzak banaBahar hastanesini biliyorum arkadaşlarımdan çoğu orada doğum yaptı.Nagihan hanım varmış kadın doğumcu.O dediğim arkadaş hamile değil sadece doktorun ilgisinden işini iyi yaptığını söylüyor.Dün kontrolü vardı aşılama yaptıracak yakında.Yani tedavide oda.Bilmiyorum kararsızım ben nereye gideceğimi şaşırdım her şey para olmuş.
tüp bebek canım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?