Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Stgg hoşgeldinKızlar ben sözde arkadaşıma gidecektim çenem değilde elim açıldı sanırım ama buna dur demem lazım yoksa geç kalıcamSohbetinize doyum olmuyor görüşürüz yine kendinize iyi bakın öptüm

Evet iyi olduğunu duydum bende ücret olarakta daha uygun bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun.Şu ay sonu fakülteye bir gideyim baktım yine geç verirlerse artık başka yere giderim herhalde.Aminn canım çok sağol kib öptüm hayırlı işler

inşlhh canım Allahım nasip etsin hepimize. çünkü çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi heleki negatif sonucu alınca inanılmaz çöküntü yaşıyorsun ama yienede Rabbim sabrını veriyor..Ben yıldırım tarafında oturuyorum yaşta 30.. sen şuan neyapıyorsun yumurta takibimi canım bide sana tavsiyem kesinlikle soğan suyu iç.tedaviye başlamadan derim..

Son düzenleme:
kızlar hızınıza yetişmek pek zor maşallah bende fenerbahçeliyim bu aradabirazdan kışlıkları çıkarıcam birsürü ütüm var poffffffffffffff arada gelir bakarım size yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerrrrrrr öpüyorum kızlarrrr

Gezentilikte Haksever 1.
Kaderim 2. :))
EE Semihayıda 3. yapalım mı? malum hep çarşıda
Sıralama iyiymiş katılıyorum

Sizinkininde olucağı varmış olmuş b ak :)

Görüşürüz canım iyi gezmeler :)

Bende yıldırımda oturuyorum millet mahallesinde. Allahım nasip etsin sizlerede. ÇAresi varsa imkanda varsa üzerine gidilmeli işte başka çaresi yok.

Bu arada bende soğan suyu içtim 1 hafta adetim biter bitmez, ve o ay hamile kaldım :)

Son düzenleme:

baharcım fakültede zaman kaybetme bence sen medical parka ahmet beye git ben muayenehanesine gidiyorum 100 lira hastanedede 40 lira önceden ssk ile anlasması yoktu 60 liraydı ama bence ilgili ve bilgili doktor hatta burda sayfası vardı istek yapıp kapatmıs hakkında konusulmasını istemiyormus bi dene hiç bişey kaybetmezsin

ben futbolu hiç sevmiyorum
ve hayatımda hiç maç izlemeye gitmedim...

ben bile gelirdim öğle olsaydı kurs.
sabahtan gelemem Berra evde çünkü...

umarım çoook uzun ve çoook güzel bir tatil seni bekliyordur...

herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız

hoşgeldin aramıza...

Gezentilikte Haksever 1.
Kaderim 2. :))
EE Semihayıda 3. yapalım mı? malum hep çarşıda

sevdiim ben bu sıralamayı
ama ben normaldede gezerim ama bu sıralar
telaşeler üstüste geldi diye bu kadar arttı gezme sayım :):):)

Baharcım yalçın kimya yı keşke bir denesen hamilelik konusunda
doktor hiç normal gebe olan bayanların kontrolüne bakmıyrmuş hiç
bana sorunlu gebelikler ve hamile kalmakta zorlananlar gelsin diyormuş.
şehir dışından bile geleni çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…