Evet canım arkadaşların hepsi cana yakın iyidir zamanla daha iyi analrsın ama sende sıcakkanlısın karşılıklı yaniHer zaman bekleriz
Hoşgeldin aramıza hakkınızda hayırlısı olsun.İyi etmişsin spor yaparak umarım istediğin kiloya gelirsin ben evde yapıyorum sporumu koşu bandındasalon için bir fikrim yok canım malesef
olsun canım yaz sende. senin muhabbetine de ayak uydururuz :)
Spor salonlarıyla ilgili hiç bilgim yok :)
fazla kilon mu var :)
Hoşbuldum kızlar
İnşallah bende sizin gibi evlenirim sevdiğim insanla çok imreniyorum valla ya, Allah çok mutlu etsin sizi
Malesef ki 2 senede stres sıkıntıdan 20 kilo aldım bunun 5 kilosunu verdim ama vermem durdu o yüzden başlamak istedim, evde eliptik bisiklet dambıl stepper step tahtası herşey var denedim ama evde yapamadım anırım bişeyleri yanlış yaptım, koşu bandı almayı düşündüm artık koyucak yerim yoktu araştırdım buldum maviayı kampanyası varmış 3 aya 3 ay bedava veriyorlarmış 6 aylık 350 liraya geldikoşu bandı alıcağıma oraya yazıldım garantide verdiler iyice umutlandım sie sormak istedim o yüzden.
Nagihan hn da iyiymiş öyle diyorlar. Ben arkadaşıma çok söyledim gönül hn a git diye gitmek istemedi yoğun falan diye. Sonra denedi 7-8 ay düzenli gitti hamile kaldı. Şans işte. Yoks akullandığı ilaçlar vs aynı. Artık kadın kafalarımı rahatlatıyor napıyorsa. Senin için zor gerçekten uzak olman zor yani. ama bahar hastanesine sabahtan gidince ilk randevuyla, tahliller vs ertesi güne zor kalıyor aynı gün halledebiliyosun işini yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun arkladaşım Rabbim sizlerede nasip etsin.
stgg hoşgeldinkızlar ben sözde arkadaşıma gidecektim çenem değilde elim açıldı sanırım ama buna dur demem lazım yoksa geç kalıcam sohbetinize doyum olmuyor görüşürüz yine kendinize iyi bakın öptüm
Canım güven tıpın ücretini bilmiyorum ama oraya yaptırın derim.İnternette güven tıp yaz telefonları vardır sor bakalım ne diyecekler.Birde sonucu hemen veriyorlarmı?Jinemedde 2 saat sonra veriyorlar sonucu.İnşallah gerek kalmaz canım.Allah yüzünüze baksınBu arada Bursanın neresinde oturyordun yaş kaçtı biraz geç oldu ama kusuruma bakma :44:
,Hoşbuldum kızlar
İnşallah bende sizin gibi evlenirim sevdiğim insanla çok imreniyorum valla ya, Allah çok mutlu etsin sizi
Malesef ki 2 senede stres sıkıntıdan 20 kilo aldım bunun 5 kilosunu verdim ama vermem durdu o yüzden başlamak istedim, evde eliptik bisiklet dambıl stepper step tahtası herşey var denedim ama evde yapamadım anırım bişeyleri yanlış yaptım, koşu bandı almayı düşündüm artık koyucak yerim yoktu araştırdım buldum maviayı kampanyası varmış 3 aya 3 ay bedava veriyorlarmış 6 aylık 350 liraya geldikoşu bandı alıcağıma oraya yazıldım garantide verdiler iyice umutlandım sie sormak istedim o yüzden.
Bence canım önce bir diyetisyene git. tahlil yaptır. Eğer troit veya başka bir şey (Allah korusunda) yani kilo vermeni engelleyecek bir rahatsızlığın varsa, zor olur kilo vermen. Baktın bir sorun yok o zaman spora başlarsın. Boşuna 350 tl verme yazık günah.
Bu arada hiç imrenme. Evlenince madalya takmıyorlar hayatını yaşa. Görüp göreceğin aynı şey en nihayetinde...
Rabbim kolaylık, ve sabır versin. İnşallah size de nasip etsin canım tez zamanda.
Sıralama iyiymiş katılıyorumGezentilikte Haksever 1.
Kaderim 2. :))
EE Semihayıda 3. yapalım mı? malum hep çarşıda
Sizinkininde olucağı varmış olmuş b ak :)Kısmette bunu da yaşayacakmışsınız. Ama eşin yürekli biri demek ki yan çizmemiş hiç. Aslında bunu düşünürsen ona yaptıramayacağın hiç bir şey olamaz...
Bizim iki taraftada sorun vardı. ben ikna edebildim ama eşim biraz zor ikna etti. Tam vazgeçip ayrılacağımız anda kvdem. dediğim gibi insafa geldi. Ama ayrılacağımızdan haberi yoktu olsaydı gelmezdi ayrılalım diye.
Çünkü annemlerle tanışmaya gelince bile söylemiş ayrılacakları yok bari everelim :))) elaleme rezil olmayalım daha...
hııhhh kıçımın kenarı... Kendini bir şey sanarsan, bak evlendirdikten sonra böyle solda sıfır bırakırlar adamı...
Stgg hoşgeldinKızlar ben sözde arkadaşıma gidecektim çenem değilde elim açıldı sanırım ama buna dur demem lazım yoksa geç kalıcam Sohbetinize doyum olmuyor görüşürüz yine kendinize iyi bakın öptüm
inşlhh canım Allahım nasip etsin hepimize. çünkü çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi heleki negatif sonucu alınca inanılmaz çöküntü yaşıyorsun ama yienede Rabbim sabrını veriyor..Ben yıldırım tarafında oturuyorum yaşta 30.. sen şuan neyapıyorsun yumurta takibimi canım bide sana tavsiyem kesinlikle soğan suyu iç.tedaviye başlamadan derim..
,
Bence canım önce bir diyetisyene git. tahlil yaptır. Eğer troit veya başka bir şey (Allah korusunda) yani kilo vermeni engelleyecek bir rahatsızlığın varsa, zor olur kilo vermen. Baktın bir sorun yok o zaman spora başlarsın. Boşuna 350 tl verme yazık günah.
Bu arada hiç imrenme. Evlenince madalya takmıyorlar hayatını yaşa. Görüp göreceğin aynı şey en nihayetinde...
Gidiyrum canım ya istanbula 3 ayda bir gidiyorum sağolsun o doktor farketti zaten, birde burda gülcan karpuz varmış fsm de ondan da randevu aldım ocakta gidicem, 3 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum. Sadece yavaş çalışıyolar buda metabolizmamı yavaşlatıyo okadar. Geçen sene yürüyüş yapıodum taşınmadan önce buraya, 5 kilo verdm buraya taşındık spor bitti kilo vermem durdu çok şükür geride almadım okadar yememe rağmen, o yüzden başlama ihtiyacı duydum.
6 seneyi geçti beraberiz canım uzadıkça uzuyo sakız gibiArtık bi teklif bi söz olması gerekiyo diiye düşünüyorum gezmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı Allah yardımcımız olsun Allah herkese ne istiyosa hayırlısıysa versin.
Gidiyrum canım ya istanbula 3 ayda bir gidiyorum sağolsun o doktor farketti zaten, birde burda gülcan karpuz varmış fsm de ondan da randevu aldım ocakta gidicem, 3 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum. Sadece yavaş çalışıyolar buda metabolizmamı yavaşlatıyo okadar. Geçen sene yürüyüş yapıodum taşınmadan önce buraya, 5 kilo verdm buraya taşındık spor bitti kilo vermem durdu çok şükür geride almadım okadar yememe rağmen, o yüzden başlama ihtiyacı duydum.
6 seneyi geçti beraberiz canım uzadıkça uzuyo sakız gibiArtık bi teklif bi söz olması gerekiyo diiye düşünüyorum gezmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı Allah yardımcımız olsun Allah herkese ne istiyosa hayırlısıysa versin.
Gidiyorsan diyetisyene spora başla madem. Çünkü yürüyüş yaptığın dönemde de kilo vermişsin, demek ki sporla zayıflayabileceksin.
6 sene gerçekten uzun ve yıpratıcı.
Bizde eşimle 6 yıl çıktık ve evlendik. Dediğin gibi gezmediğimiz yer, bizi görmeyen akraba, tanıdık kalmamıştı. Hatta tesadüf bir kere babam, bir kere abim, bir kere de eniştem görmüştü
İnsan hiç evlenemeyecekmiş gibi geliyor ama evlenince de geçmişi özlüyor :) yaşın kaç bilmiyorum ama müsaitse yaşınız hiç acele etmeyin. İşiniz, paranız, eviniz vs olsun öyle evlenin hatta,
Gidiyorsan diyetisyene spora başla madem. Çünkü yürüyüş yaptığın dönemde de kilo vermişsin, demek ki sporla zayıflayabileceksin.
6 sene gerçekten uzun ve yıpratıcı.
Bizde eşimle 6 yıl çıktık ve evlendik. Dediğin gibi gezmediğimiz yer, bizi görmeyen akraba, tanıdık kalmamıştı. Hatta tesadüf bir kere babam, bir kere abim, bir kere de eniştem görmüştü
İnsan hiç evlenemeyecekmiş gibi geliyor ama evlenince de geçmişi özlüyor :) yaşın kaç bilmiyorum ama müsaitse yaşınız hiç acele etmeyin. İşiniz, paranız, eviniz vs olsun öyle evlenin hatta,
Ben 21 yaşındayım canım erkek arkadaşım 26 okulunun son senesi bide kısa dönem askerlik var 2014 şubat istemeye gelicekler inşallah 2014 yazında düğünümüz olucak tabi bu bizim aramızda kararlaştırdığımız tarih, babamla ramazan bayramında tanıştı. Hayırlısı herşey beklemedeyiz çeyizlerim bitti sayılırparamızıda briktiriyoruz. Bi eksik teklif Onuda bu yaz askere gitmeden alıcam inaşallah
Afiyet olsunnn
Ben 21 yaşındayım canım erkek arkadaşım 26 okulunun son senesi bide kısa dönem askerlik var 2014 şubat istemeye gelicekler inşallah 2014 yazında düğünümüz olucak tabi bu bizim aramızda kararlaştırdığımız tarih, babamla ramazan bayramında tanıştı. Hayırlısı herşey beklemedeyiz çeyizlerim bitti sayılırparamızıda briktiriyoruz. Bi eksik teklif Onuda bu yaz askere gitmeden alıcam inaşallah
Afiyet olsunnn
daha ne olsun Allah bundan sonrası içinde mutluluk versin.
Bursadamı kalacaksın evlenince de :)
GÜNAYDIIIINNN!!!!!!
Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......
Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.
Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.
Oh ne güzel :) Benim yerime de gez canım. İyiyim çok şükür bende Aöf bürosuna uğrıycam bugün. Dün Bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt yaptırdım. Bide belki sende gelirsin diye boş yer varmı diye sordum :) Kurs Emek'te. Bilgin olsun canım :)
Kızlar bende önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıyorum inşallah hava güzel olur. Sonraki hafta zaten bayram o iki günüde birleştirdik e bide 29 ekim var :) 30 Ekimde işteyim o zaman görüşürüz inşallah. doğum iznimden bu yana böyle tatil görmedim Kızımla beraber olucam
herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız
Gezentilikte Haksever 1.
Kaderim 2. :))
EE Semihayıda 3. yapalım mı? malum hep çarşıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?