GÜNAYDIIIINNN!!!!!!
Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......
Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.
Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.
herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız
Kızlar bende önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıyorum inşallah hava güzel olur. Sonraki hafta zaten bayram o iki günüde birleştirdik e bide 29 ekim var :) 30 Ekimde işteyim o zaman görüşürüz inşallah. doğum iznimden bu yana böyle tatil görmedim Kızımla beraber olucam
slm kızlar herkesmi bursalı?
evet canım grubumuz Bursada oturanlar :):):)
Evet canım bişimidicen
ben cimbomluyum fenere yuh çekerim amabiz ayrı tiribünlerin insanıyız nalann nelememmmmmmmmmmm
hg aramısaaaaaaaaaaaakimlik bilgilerini ve kişisel bilgilerini ciğer raporunu heee bide kocadan izin kagıdını getirdin mi
iyi tatiller şekerim şekerliğinle
slm kızlar herkesmi bursalı?
hakseverden ses soluk yok
süpriz kutlama uzun sürdü galiba
Ben 21 yaşındayım canım erkek arkadaşım 26 okulunun son senesi bide kısa dönem askerlik var 2014 şubat istemeye gelicekler inşallah 2014 yazında düğünümüz olucak tabi bu bizim aramızda kararlaştırdığımız tarih, babamla ramazan bayramında tanıştı. Hayırlısı herşey beklemedeyiz çeyizlerim bitti sayılırparamızıda briktiriyoruz. Bi eksik teklif Onuda bu yaz askere gitmeden alıcam inaşallah
Afiyet olsunnn
Evet canım bişimidicen
ee bende bursada yaşadıma göre dmeekki bende bu gruptanım
nikimi değişmek istedim değilşmediler üye olurken nerden aklıma geldise bu nikk
Evet canım bişimidicen
kızlar kendımı tanıtayım 28 yasındayımm 6 aylık bır oğlum varr şimdilik çalışmıyorumm bursanın içindenim
Bence geyet güzel :)
Sen de Bursalımısın?
Aramıza katılacakmısın?
kızlar kendımı tanıtayım 28 yasındayımm 6 aylık bır oğlum varr şimdilik çalışmıyorumm bursanın içindenim
damdan düşer gibi oldu ama katıldım galiba ben sizde katıyormusunuzz
Allah bağışlasın oğlunu. Avatarında çok hoş ayrıca. Heykel taraflarındamı oturuyorsunuz.
yok cnmya çok isterdim öyle merkezi biyerde oturmak ben yıldırımdayımm
yok cnmya çok isterdim öyle merkezi biyerde oturmak ben yıldırımdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?