Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

eh buda süprizimden bi kare bu arada hediye olarakta ayakkabı aldım detayları veremicem şekerim güzel bi süpriz ve geceydi

resimlerimizle yaptıgım slayt filme bayıldı

oluşturdum sevgiliye kitap sitesindeki hikayemede bayıldı yedik içtik kurba gb şiştik sonrada mışıl mışıl uyuduk

zaten bebekelride leylekler getiriyo

bu arada günaydın

günaydın yeeevvvrrummmmm
sürpriz süper gözüküyor
tabi sadece gözüken kısmıyla:)
uykunuz derindi galiba :):):)

vay vay vay vaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy.... Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bir yastıkta bir ömür kocayın Canım...
Çok güzel gözüküyor masan. Yerdekiler ne şeker mi? :)
Benim kocikte bekarkene bana kalpten küçük mumlarla yapmıştı aynın böle....

ozaman bende burdan kayınvalideme ve görümceme el sallıyorumm

aferim topiğimiz bursalılar topiği oldugu kadar kayınvaldeleri ve görümceleri yaşatma koruma ve sevme derneği ayrıcakötü gelinlere son

yerdekiler kuru gül yapragı canım

benimki böle şeyler asla yapmıcak sanırım bana

yalnız değilsin canım
benim herüfte yapmaz böle şeyler

romantik erkeklerin öyle karısını mtlu etmek için türlü süprizler yapan erkeklerin karılarında boncuk var galiba bizim neyimiz eksikk cok kzıyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcok kırılıyorum

önemsenmek düşünülmek ayaklarım yerden kesilsin istiyorum

dün akşam şok oldu asıl dogum günü 19unda çünkü

dediki ben seni hakedicek nabtım..ben bunları hakediyo muyum dedi:26:

ben seni seviyorum sen hakediyosun da BEN HAKETMİYORUM SANIRIM dedim anladı deme öyle dedi ben yapamıyorum dedi hakedersem yaparsın dedim

bence bu kişiye göredeğişen bi durum yanı yapısında varsa yapar yoksa altın kaplma olsan gene yapmazz örneklerı görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…