bursamın taş hatunları nasıllarrr
Canım sende hoşgeldin, allahım evlat isteyen herkeze Rabbim versin, her kadın annelik duygusunu tatsın inşallah,
Bu topukta ben en büyukleriydim sanırım, artık değilim,bende 31 e giricem Nisan'da inşallah,
Galenia canım geçmiş olsun bolbol c vitamini tüket dikkat et kendine..
Senin içinin cıvıl cıvıl olmasını, o buluşma günkü heyecanını kalbinin atışını İnan hissettim,
Ama birazda kızdım sana ailesiyle tanışmanı doğru bulmadım çok erken bir tanışma olmuş bence
Biraz daha ileride tanışman daha yerinde olabilirdi,
Sevgilinin sana yaklaşımı çok cici kalpli balona bayıldım duygusal biri sanırım yengeç erkeğimi? Yada balık
Umarım bana yorumum için kızmamışsindır,sadecebir abla olarak küçük bir eleştri
Ben senin yaşlarindayken evlenmiştim,
AVRUPALI HATUN SENİ GÜZEL ŞEYY MAŞALLAHTOPİĞİMİZİN MANKENİ
ENİŞTE NABIYO İYİMİ İYİ GİDİYO DİMİ KAVGA DÖVÜŞ OLAMSIN BAK
merhaba hanımlar
nasılsınız
selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için
tşk ederim ablacım herkesin kendine bi güzelliği vardır hepimize maşallahh
enişte deme şuna kızdırdı beni
ajanstan teklif geldi fuar için 10 gün için baya yüklü maaş vericekler izin vermiyo
benim karım diyeceğim insanı o tarz yerlerde görmek hoşuma gitmez ben istemiyorum gidicem illa diyosan
ajans orda dedi :18::18::18::18:
delirtiyo bu çocuk beni eşşek nolcakkk
slm kızlariyi pazarlar
misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım
size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi
yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba arkadaşlar bursada gittiğiniz bir laboratuvar var mı önerebilceğniz güvenilir bir yer yardımlarnızı bekliyorumm!!
canım işallah sende bi bebiş sahibi olursun
rabbim gönlündeki güzellikleri versin
hoşbulduuuuum hoşbuldumBeşevlerde oturuyorum. Bende özel sektördeydim haksever cim. Bursanın ünlü kolejlerinde çalıştım. oğlum doğmadan 1 ay önce atandım devlete. Oğlum nasibiyle geldi. Darısı başına. Ne mezunusun sen? Sen nerde oturuyosun bu arada, aslen bursalımısın? baLHuzur sağol canım hoşbuldum. sen de tanıt kendini de tanışalım
canım kzılayda yaptırmerhaba arkadaşlar bursada gittiğiniz bir laboratuvar var mı önerebilceğniz güvenilir bir yer yardımlarnızı bekliyorumm!!
lise mezunuyum açıktan üniversiteye başladım bu sene:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?