Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

hoşbuldum canım sağol inşallah birgün tadarız anneliği ALLAH ın izniyle
desene en büyük sendin ablalık konumunumu aldım

Merhaba Beni hatırlıyor musunuz hatunlar Bir haftadır yatılı misafir vardı kayınvalidemde, ona yardım ediyordumm, tüm düzenimiz değişmişti. Şimdi normale döndü diyeceğim ama finallere bir hafta kaldı bu kezde, şimdi de ders çalışıyorum. Ne zaman böyle yoğun dönemlere girsem hep sonrasında neler yapacağımı düşünürüm aklıma bi sürü fikir gelir, normalde boş zamanımda gelmediği kadarrrr Yani bi yandan ders çalışıyorum bi yandan plan-program yapıyorum. Sizler nasılsınız bakalımmmm?

AVRUPALI HATUN SENİ GÜZEL ŞEYY MAŞALLAH TOPİĞİMİZİN MANKENİ

ENİŞTE NABIYO İYİMİ İYİ GİDİYO DİMİ KAVGA DÖVÜŞ OLAMSIN BAK

tşk ederim ablacım herkesin kendine bi güzelliği vardır hepimize maşallahh
enişte deme şuna kızdırdı beni
ajanstan teklif geldi fuar için 10 gün için baya yüklü maaş vericekler izin vermiyo
benim karım diyeceğim insanı o tarz yerlerde görmek hoşuma gitmez ben istemiyorum gidicem illa diyosan
ajans orda dedi :18::18::18::18:
delirtiyo bu çocuk beni eşşek nolcakkk

selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için

selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için

hoşgeldinnnnnnnnmaşşallah bebeşine oğlan he paşamızı öp ısır bizim için nerelerde oturuyosun örtmenim bende anaokulu öğretmeniyim ama bu sene kendime izin verdim özelde olunca kendi kendine izin verebiliyosun

ay ben bu damadı çok begendim salmaz tabe kız cok seviyo işte bi domuz sevdigini kıskanmazmış ama seninde işin mankenlik gb bişi her erkek bunu kabule demez ya yardan vaz geçicen yada işten bende işten vazgeç sana çok deger veriyo sen akıllı zeki okumuş güzel bikızsın güzel bi iş bulup çalışabilirsin belki cahil dersin bana ama öle mankenlik felan kocalar sevmiyo öle işleri işte bende cok tutucu bi ailede büyüdüm çocuk gelişimi okurken annem palyaco olup broşür dagıtmama bile izin vermemişti yani anlıcan çok iyi düşünmelisin ama unutma bu çocuk sana çok deger veriyo ve resmen karısı gb görüyo bu çok güzel bişi şimdi tercih yapma zamanı seni seven sayan ve bağlanan bi eşle bi yuvamı yoksa işin mi??bunun şeçimini yapmalısın ablacım

slm kızlariyi pazarlar

misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım

size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi

yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar bursada gittiğiniz bir laboratuvar var mı önerebilceğniz güvenilir bir yer yardımlarnızı bekliyorumm!!

hoşbulduuuuum hoşbuldum Beşevlerde oturuyorum. Bende özel sektördeydim haksever cim. Bursanın ünlü kolejlerinde çalıştım. oğlum doğmadan 1 ay önce atandım devlete. Oğlum nasibiyle geldi. Darısı başına. Ne mezunusun sen? Sen nerde oturuyosun bu arada, aslen bursalımısın? baLHuzur sağol canım hoşbuldum. sen de tanıt kendini de tanışalım

canım işallah sende bi bebiş sahibi olursun
rabbim gönlündeki güzellikleri versin

lise mezunuyum açıktan üniversiteye başladım bu sene:44:

merhaba arkadaşlar bursada gittiğiniz bir laboratuvar var mı önerebilceğniz güvenilir bir yer yardımlarnızı bekliyorumm!!
canım kzılayda yaptır
yada medical park hastanesinde
deblet hastanesinde doğruluk payı nedir bilemicem
oradan yapılan testler güvenilir gelmiyo bana
lise mezunuyum açıktan üniversiteye başladım bu sene:44:

canım sen neresindensin bursanın
yaşın kaç
ya kusura bakma belki daha öncedende yazmışsındır ama okadar çok topiğe takılıyorum ki bazen hatlar karışmıyo değil

Son düzenleme:
ben geldim kızlar, aslen bursalıyım ama eşimin görevi nedeniyle farklı bir ilde yaşıyoruz.
şu anda doğum için ailemin yanına geldim, memleketimde huzur buldum çok şükür :)

Siz buluşmamı düzenlediniz yaa kaçırdım mı acaba ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…