- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
hoşgeldin aramıza...
hoşbuldum canım...
Baharcım yalçın kimya yı keşke bir denesen hamilelik konusunda
doktor hiç normal gebe olan bayanların kontrolüne bakmıyrmuş hiç
bana sorunlu gebelikler ve hamile kalmakta zorlananlar gelsin diyormuş.
şehir dışından bile geleni çokmuş
canım, bu yalçın kimya ismini çok duydum sen onamı gidiyorsun? nedere görev yapıyor biraz bilgi verirmisin....
zaten kötü gelin yoktur
kötü kaynana vardır...
geçit özdilek arkasında canım
ben hiç kötü gelin görmedim aşkolsun
yerdekiler kuru gül yapragı canım
benimki böle şeyler asla yapmıcak sanırım bana
bence bu kişiye göredeğişen bi durum yanı yapısında varsa yapar yoksa altın kaplma olsan gene yapmazz örneklerı görüyoruz
bizimkide bekarken çok yapardı evlenince bıraktı :44:
örnek lazımsa okulda okutulmak üzere eşimi bağışlayayım ben kazanamadım bilim kazansın
aynen bide ben yapamam öle şeyler diyo bekarken yapıyodunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndiye barıyorum bende
romantik erkeklerin öyle karısını mtlu etmek için türlü süprizler yapan erkeklerin karılarında boncuk var galiba bizim neyimiz eksikk cok kzıyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcok kırılıyorum
önemsenmek düşünülmek ayaklarım yerden kesilsin istiyorum
dün akşam şok oldu asıl dogum günü 19unda çünkü
dediki ben seni hakedicek nabtım..ben bunları hakediyo muyum dedi:26:
ben seni seviyorum sen hakediyosun da BEN HAKETMİYORUM SANIRIM dedimanladı deme öyle dedi ben yapamıyorum dedi hakedersem yaparsın dedim
hoşgeldin aramıza...
hoşbuldum canım...
Baharcım yalçın kimya yı keşke bir denesen hamilelik konusunda
doktor hiç normal gebe olan bayanların kontrolüne bakmıyrmuş hiç
bana sorunlu gebelikler ve hamile kalmakta zorlananlar gelsin diyormuş.
şehir dışından bile geleni çokmuş
canım, bu yalçın kimya ismini çok duydum sen onamı gidiyorsun? nedere görev yapıyor biraz bilgi verirmisin....
arkadaşımın 5 yıldır çocuğu olmuyordu
en son çare yalçın kimyaya gittiler
çok kısa süre sonra bebişlerine kavuştular
sanırım fsm de kliniği
hımm tamam canım güle güle otur inşallahh
sağol canım
bi oturabilsem oohhh diycem artık
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
haksever, semiha, blowhole25, bisidicem, sevcan...+, bebek+
hg aramısaaaaaaaaaaaakimlik bilgilerini ve kişisel bilgilerini ciğer raporunu heee bide kocadan izin kagıdını getirdin mi
hoşbulduk canım, 30 yaşındayım yıldırım ilçesindeyim 4 yıllık evliyim çalışıyorum bebişimiz yokyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
kızlar benımde oğlum 8 yılda oldu bende murat erdemire gitmiştimm ondan önce pek çok doktora gıttım bunda buldum şifayıı
hoşbulduk canım, 30 yaşındayım yıldırım ilçesindeyim 4 yıllık evliyim çalışıyorum bebişimiz yokyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
kızlar benımde oğlum 8 yılda oldu bende murat erdemire gitmiştimm ondan önce pek çok doktora gıttım bunda buldum şifayıı
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
haksever, semiha, blowhole25, bisidicem, sevcan...+, bebek+
Aynen aynen Sevcana katılıyorum kesinlikle aceleye hiç gerek yok :)Gidiyorsan diyetisyene spora başla madem. Çünkü yürüyüş yaptığın dönemde de kilo vermişsin, demek ki sporla zayıflayabileceksin.
6 sene gerçekten uzun ve yıpratıcı.
Bizde eşimle 6 yıl çıktık ve evlendik. Dediğin gibi gezmediğimiz yer, bizi görmeyen akraba, tanıdık kalmamıştı. Hatta tesadüf bir kere babam, bir kere abim, bir kere de eniştem görmüştü
İnsan hiç evlenemeyecekmiş gibi geliyor ama evlenince de geçmişi özlüyor :) yaşın kaç bilmiyorum ama müsaitse yaşınız hiç acele etmeyin. İşiniz, paranız, eviniz vs olsun öyle evlenin hatta,
İnsan sevgililik yılarını özlüor :)
Afiyet olsun canım :)ben yemekteyim kızlar.
hoşçakalın...
ben futbolu hiç sevmiyorum
ve hayatımda hiç maç izlemeye gitmedim...
ben bile gelirdim öğle olsaydı kurs.
sabahtan gelemem Berra evde çünkü...
umarım çoook uzun ve çoook güzel bir tatil seni bekliyordur...
hoşgeldin aramıza...
sevdiim ben bu sıralamayı
ama ben normaldede gezerim ama bu sıralar
telaşeler üstüste geldi diye bu kadar arttı gezme sayım :):):)
Aaa keşke gelebilsen, hem yeni evine de yakın olcak. Sen yine de ayarlamaya çalış :)
hakseverden ses soluk yok
süpriz kutlama uzun sürdü galiba
Uyumuşlar işte
Bursanın içi güzeldirkızlar kendımı tanıtayım 28 yasındayımm 6 aylık bır oğlum varr şimdilik çalışmıyorumm bursanın içindenimAllah bağışlasın oğluşunu :)
Ben zaten sırf bu yüzden katıldım topiğeaferim topiğimiz bursalılar topiği oldugu kadar kayınvaldeleri ve görümceleri yaşatma koruma ve sevme derneği ayrıcakötü gelinlere son
Bi odunda bende varyalnız değilsin canım
benim herüfte yapmaz böle şeylerHiç yapmaz öyle yaramazlıklar
Bence kesinlikle haklsıınzaten kötü gelin yoktur
kötü kaynana vardır...
Seninki işini biliyo köprüyü geçene kadar kandırmış senibizimkide bekarken çok yapardı evlenince bıraktı :44:
demekki benimki altınlıktan çıktı bronzluğa döndü....
Bizimkiler pc kurdu valla bi yakalanırsam mıçtımAllahıma bin şükür görümcem yok...
Kaynanamda bilgisayarın b sinden anlamaz. bırak neti
kızlar oğluma brokoli çorbası yaptım koksuna bile tahammul edemıyom nası yicek bu çocuk bilmem yazık oğluşumaa
:44:ilk defa duydum özel muananesi mi var hangi hastanedeydiki problem neydi neden olmadı:44:
teşekkürler***
baharla tanısıp geldigine göre bebegin olmadını anlamıştım zatenburası sitres atabilcemiz dertlerimizi paylaşıp azaltabilecegimiz bi yer takma olur inşalllah
söleyene bak
ama çok faydalı
öyle deme annesi.
ben kendimize bile yapıyorum...
şifa olsun oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?