Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bence bu kişiye göredeğişen bi durum yanı yapısında varsa yapar yoksa altın kaplma olsan gene yapmazz örneklerı görüyoruz

örnek lazımsa okulda okutulmak üzere eşimi bağışlayayım ben kazanamadım bilim kazansın

bizimkide bekarken çok yapardı evlenince bıraktı :44:

aynen bide ben yapamam öle şeyler diyo bekarken yapıyodunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye barıyorum bende

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
haksever, semiha, blowhole25, bisidicem, sevcan...+, bebek+

güzel olur benimkide odun değil odun deposu saolsun napalım idare edıyoruz

ben takmıyorum artık
çünkü eşimden beklentim çoğalınca benim üzüntüm çoğalıyor
sadece d.günü ve evlilik yıldönümlerimizi hatırlar
bir pasta alır gelir eve
bu yaptıklarına şükür dedim bende
hee birde k.kartını verir bana
istediğini al benden sana hediye olsun der:):):)

kızlar benımde oğlum 8 yılda oldu bende murat erdemire gitmiştimm ondan önce pek çok doktora gıttım bunda buldum şifayıı

kızlar benımde oğlum 8 yılda oldu bende murat erdemire gitmiştimm ondan önce pek çok doktora gıttım bunda buldum şifayıı

:44:ilk defa duydum özel muananesi mi var hangi hastanedeydiki problem neydi neden olmadı:44:

hoşbulduk canım, 30 yaşındayım yıldırım ilçesindeyim 4 yıllık evliyim çalışıyorum bebişimiz yok yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

teşekkürler

baharla tanısıp geldigine göre bebegin olmadını anlamıştım zatenburası sitres atabilcemiz dertlerimizi paylaşıp azaltabilecegimiz bi yer takma olur inşalllah

söleyene bak

:44:ilk defa duydum özel muananesi mi var hangi hastanedeydiki problem neydi neden olmadı:44:

hoşbulduk canım, 30 yaşındayım yıldırım ilçesindeyim 4 yıllık evliyim çalışıyorum bebişimiz yok yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

teşekkürler

baharla tanısıp geldigine göre bebegin olmadını anlamıştım zatenburası sitres atabilcemiz dertlerimizi paylaşıp azaltabilecegimiz bi yer takma olur inşalllah

söleyene bak

kızlar oğluma brokoli çorbası yaptım koksuna bile tahammul edemıyom nası yicek bu çocuk bilmem yazık oğluşumaa

teşekkürler***

söleyene bak

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
haksever, semiha, blowhole25, bisidicem, sevcan...+, bebek+

benim görümcem okusa bile
gizlim saklım yoktur
kardeş gibiyizdir
kimi zaman annesini şikayet ederim
kimi zaman abisini
oda çok bunalsa onunda
annesini bana şikayet ettiği
çok olmuştur

bahar hastanesinde jinemed kliniği varr tüp bebek aşılama ilaçla tedavi her şeyi yapıyorr yanı herkes gelıyorr ben pkoluyum iğneyle tedavımı yaptı en son muayne üceti 120ydı

ama çok faydalı
öyle deme annesi.
ben kendimize bile yapıyorum...
şifa olsun oğluşuna

ewt ben pek meyve sebze yeem ona alıştırmaya çalışıyorumm o buyunce bızde yerız napalımm patates havuçta koydumm rondadan geççemm vercem uyansın bakalım oda hiç sevmıyorr ama çare yok

Bursanın içi güzeldir Allah bağışlasın oğluşunu :)

amin cnm allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla buyutmeyı nasip etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…