Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
benim görümcem okusa bile
gizlim saklım yoktur
kardeş gibiyizdir
kimi zaman annesini şikayet ederim
kimi zaman abisini
oda çok bunalsa onunda
annesini bana şikayet ettiği
çok olmuştur

aynen bende kayın ANNEME oğlunu şikayet ediyorum hep görümcem ABLAM dır çok şanslıyım rabbimin tek imtihanı evlat bu hayatta benim için yoksa herşeye çok ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bahar hastanesinde jinemed kliniği varr tüp bebek aşılama ilaçla tedavi her şeyi yapıyorr yanı herkes gelıyorr ben pkoluyum iğneyle tedavımı yaptı en son muayne üceti 120ydı

HIMM ANLADIM CANIM JİNEMEDİ BİLİYORUM EŞİMİN SPERM TESTİNİ ORDA YAPTIRDIK O ZMANALR NAGİHAN HANIMA GİDİYODUMOFFSS

BENDE CIKAYIM KISLAR İŞİME BAKAYIM komşuya geçeyim namaz kılıp az kafam dagılsın eşim sinir etti acuk

Merhabalar :)

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.

maşşalaahhhh ilayda ismi hım süpermiş çok selam söleyin sizde ama dayısı burası kadınalr klubü bakma bakim

bidahaki buluşmaya gelir artık 40ı cabuk cıkın

aaa ne güzel bir haber bu.
rabbim analı babalı büyütsün...

Göksuuuu naber canım?

ay napiim çok işim vardı kışlıkları çıkardım vakumlamıştım hepsi kırışmışşşşşşşşşşş ütü yapıcam ..adam sigarayı bıraktı ben başlıcam bu gidişleeekarnı doymuyo sürekli yemek istiyor..geldim mola verdim yazdıklarınızı okuyordum..iyiyim yani havalarsa soğudu üşüyorum ..sen nasılsın berracım nasılllll

iyiyiz canım bizde
avm turu attık ailecek
yemeği yedik geldik eve
dışarısı gerçekten soğuk.
ben üstüme birşey almamıştım
eşimin montunu giydim gelirken...

ben çıkıyorum
t.kahvesi yapacağım
şöööleee eşimle karşılıklı...
sana iyi akşamlar canım...

daha fazla dayanamadım kızlar doktora gittim kan testi sonucumuda alıpta kesemizi gördük cok heyacanlıyım allahım kucağıma almayı nasip etsin darısı olmayanların isteyenlerin basına

Kızlar arkadaşlarıma gittim güzel bir gün geçirdik.Diğer gelen arkadaşımın 2 aylık kız bebeği var Allah esirgesinKucağıma aldım sevdim hep bana kucağına çok yakıştı sanada nasip olsun diye dua ettilerİnşallah bana ve isteyen herkeze olsunArkadaşlar Nagihan hanımın hastaları onda doğum yaptılar.Dediğiniz doktorlar kaliteli gerçekten sağolun fakat ücreti bizim biraz bütçeyi aşacağı için.Nagihan hanımında 45 tlymiş muayenesi 35 ti 45 olmuş.Ondan akşam randevu aldım kasıma kadar doluymuşMecburen kasımın sonuna doğru aldım hayırlısı olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…