Bursanın içi güzeldirAllah bağışlasın oğluşunu :)
amin cnm allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla buyutmeyı nasip etsın
benim görümcem okusa bile
gizlim saklım yoktur
kardeş gibiyizdir
kimi zaman annesini şikayet ederim
kimi zaman abisini
oda çok bunalsa onunda
annesini bana şikayet ettiği
çok olmuştur
bahar hastanesinde jinemed kliniği varr tüp bebek aşılama ilaçla tedavi her şeyi yapıyorr yanı herkes gelıyorr ben pkoluyum iğneyle tedavımı yaptı en son muayne üceti 120ydı
BENDE CIKAYIM KISLAR İŞİME BAKAYIM komşuya geçeyim namaz kılıp az kafam dagılsın eşim sinir etti acuk
oğlum uyandı hepinize ıyı gunler görüşmek dileğiyle
Merhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Göksuuuu naber canım?
ay napiim çok işim vardı kışlıkları çıkardım vakumlamıştım hepsi kırışmışşşşşşşşşşşütü yapıcam ..adam sigarayı bıraktı ben başlıcam bu gidişleee karnı doymuyo sürekli yemek istiyor.. geldim mola verdim yazdıklarınızı okuyordum..iyiyim yani havalarsa soğudu üşüyorum ..sen nasılsın berracım nasılllll
Stgg hoşgeldinKızlar ben sözde arkadaşıma gidecektim çenem değilde elim açıldı sanırım ama buna dur demem lazım yoksa geç kalıcam Sohbetinize doyum olmuyor görüşürüz yine kendinize iyi bakın öptüm
Amin canım çok sağol darısıda sana olsun inşallahHoşbuldum kızlar
İnşallah bende sizin gibi evlenirim sevdiğim insanla çok imreniyorum valla ya, Allah çok mutlu etsin sizi
Malesef ki 2 senede stres sıkıntıdan 20 kilo aldım bunun 5 kilosunu verdim ama vermem durdu o yüzden başlamak istedim, evde eliptik bisiklet dambıl stepper step tahtası herşey var denedim ama evde yapamadım anırım bişeyleri yanlış yaptım, koşu bandı almayı düşündüm artık koyucak yerim yoktu araştırdım buldum maviayı kampanyası varmış 3 aya 3 ay bedava veriyorlarmış 6 aylık 350 liraya geldikoşu bandı alıcağıma oraya yazıldım garantide verdiler iyice umutlandım sie sormak istedim o yüzden. Stres herşeyi etkiler.Tsh hormonuna baktırdınmı yavaş çalışıyorsa oda kilo vermene engel.Adet düzenin nasıl?İnşallh umut ettiğin gibi bir yerdir ve istediğin kiloya gelirsin umarım
Aminn canıminşlhh canım Allahım nasip etsin hepimize. çünkü çok zorlu bir süreç hem maddi hem manevi heleki negatif sonucu alınca inanılmaz çöküntü yaşıyorsun ama yienede Rabbim sabrını veriyor..Ben yıldırım tarafında oturuyorum yaşta 30.. sen şuan neyapıyorsun yumurta takibimi canım bide sana tavsiyem kesinlikle soğan suyu iç.tedaviye başlamadan derim..Haklısın yaşayan daha iyi anlıyor.Bende mudanyada oturuyorum.Bende pko olduğu için adetlerim düzensiz oyüzden klomen içip yumurta takibi yaptırmam lazım.Bende 29 yaşındayım kasımda 3 yıllık evli olacağım
Elden gel bende fener ama bursayıda tutuyorum.Fakat maça karşı bir düşkünlüğüm yok izlemem yanikızlar hızınıza yetişmek pek zor maşallahbende fenerbahçeliyim bu arada birazdan kışlıkları çıkarıcam birsürü ütüm var poffffffffffffff arada gelir bakarım size yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlerrrrrrr öpüyorum kızlarrrr İyi kurtulmuşsun kışlıkları çıkarmışsın ben daha çıkarmadım ama yakındır artık havalar serinliyor çünkü
Allah inşallah bu denemende bebeğine kavuşturur canım umudunu yitirmeamin arkadaşım inşlhh Rabbim nasip ederde bu son denemmiz olur; çünkü çok yoruldum
Amin canım çok sağolBende yıldırımda oturuyorum millet mahallesinde. Allahım nasip etsin sizlerede. ÇAresi varsa imkanda varsa üzerine gidilmeli işte başka çaresi yok.
Bu arada bende soğan suyu içtim 1 hafta adetim biter bitmez, ve o ay hamile kaldım :)Yani elimizden geleni yapacağız gerisi Allah'a kalmış Bende soğan suyunu bir ara yapmıştım ama yarım bıraktım tadından dolayı.Belki yine yapmaya çalışırım:18:
Yaşlarınız çok küçükBen 21 yaşındayım canım erkek arkadaşım 26 okulunun son senesi bide kısa dönem askerlik var 2014 şubat istemeye gelicekler inşallah 2014 yazında düğünümüz olucak tabi bu bizim aramızda kararlaştırdığımız tarih, babamla ramazan bayramında tanıştı. Hayırlısı herşey beklemedeyiz çeyizlerim bitti sayılırparamızıda briktiriyoruz. Bi eksik teklif Onuda bu yaz askere gitmeden alıcam inaşallah
Afiyet olsunnnHadi bakalım inşallah doğru bir karar vererek ömür boyu mutlu olursunuz hayırlısı olsun inşallah
Canım benim kafam karıştı sağolsun arkadaşlar yardımcı oldunuz ama okadar doktor varki ben Nagihan hanıma karar verdim az önce aradım randevu aldım kasımın sonuna kadar doluymuş malesef kasımın sonuna dogru almak zorunda kaldım.Demekki iyi bir doktorki bu kadar yoğunbaharcım fakültede zaman kaybetme bence sen medical parka ahmet beye git ben muayenehanesine gidiyorum 100 lira hastanedede 40 lira önceden ssk ile anlasması yoktu 60 liraydı ama bence ilgili ve bilgili doktor hatta burda sayfası vardı istek yapıp kapatmıs hakkında konusulmasını istemiyormus bi dene hiç bişey kaybetmezsinBirde diğer doktorlar iyidir tabiki lafım yok ama ücretleri bize biraz uygun gelmedi.Bütçemizi düşünerekte Nagihan hanımı seçtim arkadaşlarda tavsiye etmişti bakalım inşallah hayırlısı olsun.Bu arada muayene ücreti 45 tl olmuş
Tatlım çok teşekkür ederim tavsiyen içinBaharcım yalçın kimya yı keşke bir denesen hamilelik konusunda
doktor hiç normal gebe olan bayanların kontrolüne bakmıyrmuş hiç
bana sorunlu gebelikler ve hamile kalmakta zorlananlar gelsin diyormuş.
şehir dışından bile geleni çokmuş
Yalçın Beye baktım prof. doktor ücretide bizim bütçeyi biraz aşıyor Mecburen vazgeçmek zorunda kaldım.Nagihan hanıma gideceğim kasımın sonuna doğru
Çoğumuz evetslm kızlar herkesmi bursalı?Sen?Bu arada aramıza hoşgeldin bisidicem ben bahar memnun oldum
Allah kolaylık versin sana canımbugün yine elim kolum kalkmıyor
hiiiiççç iş yapasım yok
akşam üzeri kent meydanına gideceğim.
eşimde iş çıkışı gelecek orda buluşacağız....
alışveriş sırası eşimde :)Bu yoğunlukta geçer merak etme
Sahiden değişik bir nic her an bisidicem der gibinikimi değişmek istedim değilşmediler üye olurken nerden aklıma geldise bu nikk
Allah bağışlasın bebeğinikızlar kendımı tanıtayım 28 yasındayımm 6 aylık bır oğlum varr şimdilik çalışmıyorumm bursanın içindenimBende mudanyadayım 29 yaşında 3 yıllık evli çocuğum yok.
Allah mutlu mesut etsin nice yıllar dilerimEki Görüntüle 530975
eh buda süprizimden bi kare bu arada hediye olarakta ayakkabı aldım detayları veremicem şekerim güzel bi süpriz ve geceydi
resimlerimizle yaptıgım slayt filme bayıldı
oluşturdum sevgiliye kitap sitesindeki hikayemede bayıldı yedik içtik kurba gb şiştik sonrada mışıl mışıl uyuduk
zaten bebekelride leylekler getiriyo
bu arada günaydın inşallah o hayalinde kısa sürede gerçekleşir Güzel süpriz yapmışsın romantik olmuş Aferin sana
Semiha sende Hakseverin Dilinden konuşmaya başladın herüflü merüflüyalnız değilsin canım
benim herüfte yapmaz böle şeyler
Evet bana yakın oluyorsungeçit özdilek arkasında canım
Herkezin yapısı karakteri değişik, kimi sevgisini çok belli etmez öyle gösterişi sevmeyebilir.Napıcan olduğu gibi kabul etmek lazım eğer değişmiyorsaromantik erkeklerin öyle karısını mtlu etmek için türlü süprizler yapan erkeklerin karılarında boncuk var galiba bizim neyimiz eksikk cok kzıyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcok kırılıyorum
önemsenmek düşünülmek ayaklarım yerden kesilsin istiyorum
dün akşam şok oldu asıl dogum günü 19unda çünkü
dediki ben seni hakedicek nabtım..ben bunları hakediyo muyum dedi:26:
ben seni seviyorum sen hakediyosun da BEN HAKETMİYORUM SANIRIM dedimanladı deme öyle dedi ben yapamıyorum dedi hakedersem yaparsın dedim
Biz o doktora geçende ön görüşmeye gittik ben pko hastasıyım eşimdede varikosel çıktı ama ameliyatlık durumda değil.O doktor hemen tüp bebekten bahsetti.Bize mantıklı gelmedi hiç ilaç bile kullanmdık doğru düzgün direk tüp bebek demesi aklımızı karıştırdı.Şuan ilaç tedavisi oluyor eşim bende yumurta takibi yaptırıcam bakalım hayırlısı olsun.kızlar benımde oğlum 8 yılda oldu bende murat erdemire gitmiştimm ondan önce pek çok doktora gıttım bunda buldum şifayıı
Ne iyi görümcen varmış.Dobra demekki annesini sana söyleyecek kadar aferin onabenim görümcem okusa bile
gizlim saklım yoktur
kardeş gibiyizdir
kimi zaman annesini şikayet ederim
kimi zaman abisini
oda çok bunalsa onunda
annesini bana şikayet ettiği
çok olmuştur
Allah hayırlı etsin Allah bağışlasınMerhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.bekliyoruz ablanızı aramıza
Canım çok sevindim demekki biraz sabır edip beklemek lazımmış.İnşallah değerin dahada yükselir Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsindaha fazla dayanamadım kızlar doktora gittim kan testi sonucumuda alıpta kesemizi gördük cok heyacanlıyım allahım kucağıma almayı nasip etsin darısı olmayanların isteyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?