kimse yokkk
Kızlar arkadaşlarıma gittim güzel bir gün geçirdik.Diğer gelen arkadaşımın 2 aylık kız bebeği var Allah esirgesinKucağıma aldım sevdim hep bana kucağına çok yakıştı sanada nasip olsun diye dua ettiler İnşallah bana ve isteyen herkeze olsun Arkadaşlar Nagihan hanımın hastaları onda doğum yaptılar.Dediğiniz doktorlar kaliteli gerçekten sağolun fakat ücreti bizim biraz bütçeyi aşacağı için.Nagihan hanımında 45 tlymiş muayenesi 35 ti 45 olmuş.Ondan akşam randevu aldım kasıma kadar doluymuş Mecburen kasımın sonuna doğru aldım hayırlısı olur umarım
Merhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Merhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Kızlar arkadaşlarıma gittim güzel bir gün geçirdik.Diğer gelen arkadaşımın 2 aylık kız bebeği var Allah esirgesinKucağıma aldım sevdim hep bana kucağına çok yakıştı sanada nasip olsun diye dua ettiler İnşallah bana ve isteyen herkeze olsun Arkadaşlar Nagihan hanımın hastaları onda doğum yaptılar.Dediğiniz doktorlar kaliteli gerçekten sağolun fakat ücreti bizim biraz bütçeyi aşacağı için.Nagihan hanımında 45 tlymiş muayenesi 35 ti 45 olmuş.Ondan akşam randevu aldım kasıma kadar doluymuş Mecburen kasımın sonuna doğru aldım hayırlısı olur umarım
inşallahhhhhhh canım...nagihan hanım hangi hastanede canım
iyi etmişler kolaylık sağlamışlar.Ama keşke kendi sigortasını kendi yatıranlarada kolaylık sağlansaydıgünaydın kızlar.
Dün akşam eve dönerken rodyoda dinledim.
Devlet artık yoksul ve bebeği olmayan ailelerin Tüp bebek masraflarını + yol ücretlerini karşılayacakmış. YANİ HERŞEY 3 ÇOCUK İÇİN...
Eşinin yada kendisinin SGK sı olmaması lazımmış yada yeşil kartlı olanlarınkini karşılıyormuş((
Sgk sını bin bir zahmetle ödeyenin suçu ne? yada eşinin sgksı olupta asgari ücretle çalışanlarınkini neden karşılamıyor. Bu insanlar zengin mi? yani.
Üzüldüm kızlar. herkes nasılsa devlet bakıyor diye sgk yaptırmayıp ek işverenden para istiyor ve kara şimdiliK geçen onlar oluyor. Sinir oldum...
çok iyi etmişsin arkadaşım. Birde ona gözük. İyi doktor olmasalar inan böyle yoğun olmazlar. Gönül hanımda diğeri de gerçekten iyi.
inşallahhhhhhh canım...nagihan hanım hangi hastanede canım
günaydın kızlar.
Dün akşam eve dönerken rodyoda dinledim.
Devlet artık yoksul ve bebeği olmayan ailelerin Tüp bebek masraflarını + yol ücretlerini karşılayacakmış. YANİ HERŞEY 3 ÇOCUK İÇİN...
Eşinin yada kendisinin SGK sı olmaması lazımmış yada yeşil kartlı olanlarınkini karşılıyormuş((
Sgk sını bin bir zahmetle ödeyenin suçu ne? yada eşinin sgksı olupta asgari ücretle çalışanlarınkini neden karşılamıyor. Bu insanlar zengin mi? yani.
Üzüldüm kızlar. herkes nasılsa devlet bakıyor diye sgk yaptırmayıp ek işverenden para istiyor ve kara şimdiliK geçen onlar oluyor. Sinir oldum...
Günaydın canım Nagihan Hanım Bahar hastanesinde.Çok iyi diyorlar bakalım artık göreceğiz nasıl olduğunuÜcreti 35 miş 45 olmuş.Yinede diğer yerlere göre iyi
canım hayırlısı olsun inşlhh bu dr. sana vesilen olur bebişin gelir. çok beklemzsin..
Semiha,Haksever hoşgeldinizNasılsınız arkadaşlar Bu arada Cumanız mübarek olsun hepinizin
nagihan benim doktorumdu canım rahim ilmimi o çekti eşimin testlerii ilk o istemişti bikaç yumurta takibi yaptırmıştım onda iyi bi doktor ama çok yogun hatta aşırıııııııııııııııııı yoğunhızlı hızlı konuşuyo acele herşey... raaht olamıyodum onda ben...:44:gidene kadar ne dicemi ayarlıyodum aceleden unutuyorum die...eve gelene kadarda ne dediğini düşünüyodum:44: inş. sana şifa olur
çok şükür iyi diyelim iyi olalım... kasıkalrıma arada ağrı giriyo sanırım adet olucam yada üşüttüm hava nasılda soğudu akşam çok üşüdüm:18:
hatta eşimin üstünden battaniyeyi almışım iki kat sarınmışımsabah namazına kalktım adam iki büklüm hemen üstüne örttüm battaniyeyi kalk dedim namaza:18:dedi ya bu battaniye çok mu ince dondum ben bütün gece dedi sölemedim tabi:18: sonra bi battaniye bide yorgan örttüm üstümede 2 kat giydima y kış geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canımEvet yoğun olduğu belli Ama fakültede beklemekten iyidir herhalde Haklısın çok acale hızlıysa rahat edemem bendeBakalım belki huyu değişmiştir Ya iyi tedavi etsinde önemli olan o.Yoğun olduğuna göre demekki tutulan bir doktor Bende anlamadığım yeri tekrar sorarım napim Allah inşallah sanada nasip etsin kısa sürede. Bu arada ben söktürücü içmiştim ya hala adetim gelmedi.Sen naptın test yaptınmı bu arada?
Hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?