Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

inşallahhhhhhh canım...nagihan hanım hangi hastanede canım

Merhabalar :)

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.

Allah analı babalı büyütsün inşlhh..darısı bizlerin başına:))))

çok iyi etmişsin arkadaşım. Birde ona gözük. İyi doktor olmasalar inan böyle yoğun olmazlar. Gönül hanımda diğeri de gerçekten iyi.

günaydın kızlar.

Dün akşam eve dönerken rodyoda dinledim.
Devlet artık yoksul ve bebeği olmayan ailelerin Tüp bebek masraflarını + yol ücretlerini karşılayacakmış. YANİ HERŞEY 3 ÇOCUK İÇİN...

Eşinin yada kendisinin SGK sı olmaması lazımmış yada yeşil kartlı olanlarınkini karşılıyormuş ((

Sgk sını bin bir zahmetle ödeyenin suçu ne? yada eşinin sgksı olupta asgari ücretle çalışanlarınkini neden karşılamıyor. Bu insanlar zengin mi? yani.
Üzüldüm kızlar. herkes nasılsa devlet bakıyor diye sgk yaptırmayıp ek işverenden para istiyor ve kara şimdiliK geçen onlar oluyor. Sinir oldum...

inşallahhhhhhh canım...nagihan hanım hangi hastanede canım

iyi etmişler kolaylık sağlamışlar.Ama keşke kendi sigortasını kendi yatıranlarada kolaylık sağlansaydıMesela benim eşimin kendi işi sigortasını kendi yatırıyor her ay evde kira malum.Bu durumda olanlarada kolaylık sağlasalardı keşke.Neyse bunada şükür bizden durumu kötü olan o kadar çaresiz insan varki sevindim bu habere.Hiç olmazsa çaresiz olup tüp bebek yaptıramayan ailelere deva olur bu
çok iyi etmişsin arkadaşım. Birde ona gözük. İyi doktor olmasalar inan böyle yoğun olmazlar. Gönül hanımda diğeri de gerçekten iyi.

Sağol canım yani şaşırdım bende.Özel olduğu halde kasıma kadar doluymuş.Tutulan bir doktormuş zaten.Beni ücreti tatmin etti birde.Prof. gitmeye yada özel muayenesi olan bir yere her ay gitsem bütçemizi sarsardı.Ben çalışsam neysede şimdi bende çalışmıyorum çokta yük olmak istemem.İş konusundada eşim iyi bir iş olursa çalış ozman dedi.Geçende söylendim durdumAslında pek razı değil yol ters uzak olduğu içinBen oriflame satış temsilcisiyim bu aradaDün gittiğim yerde bir kaç sipariş aldım banada lazımdı bir kaç şey akşam sipariş verdim,yarın felan gelir Herhangi bir şey lazım olursa yardımcı olurum kızlar

evet canım bizde akşam eşimle izledik haberi, biryandan sevindim ama neden kısıtlama yapıyorlar yaa bizim sosyal güvencemiz var ama çok ama mam zenginde değiliz çok şükür ikimizde memuruz ama tüp bebek fiyatlarıda az bişe değilki( devlet bişeler yapımaya çalışıyor ama illa kısıtlama getiriyor. bazı ülkelerde tüp bebek ücretsiz ve belli kısıtlama yok.

Günaydın canım Nagihan Hanım Bahar hastanesinde.Çok iyi diyorlar bakalım artık göreceğiz nasıl olduğunuÜcreti 35 miş 45 olmuş.Yinede diğer yerlere göre iyi

canım hayırlısı olsun inşlhh bu dr. sana vesilen olur bebişin gelir. çok beklemzsin..

Semiha,Haksever hoşgeldinizNasılsınız arkadaşlarBu arada Cumanız mübarek olsun hepinizin

nagihan benim doktorumdu canım rahim ilmimi o çekti eşimin testlerii ilk o istemişti bikaç yumurta takibi yaptırmıştım onda iyi bi doktor ama çok yogun hatta aşırıııııııııııııııııı yoğun hızlı hızlı konuşuyo acele herşey... raaht olamıyodum onda ben...:44:gidene kadar ne dicemi ayarlıyodum aceleden unutuyorum die...eve gelene kadarda ne dediğini düşünüyodum:44: inş. sana şifa olur

Semiha,Haksever hoşgeldinizNasılsınız arkadaşlarBu arada Cumanız mübarek olsun hepinizin

çok şükür iyi diyelim iyi olalım... kasıkalrıma arada ağrı giriyo sanırım adet olucam yada üşüttüm hava nasılda soğudu akşam çok üşüdüm:18:

hatta eşimin üstünden battaniyeyi almışım iki kat sarınmışımsabah namazına kalktım adam iki büklümhemen üstüne örttüm battaniyeyi kalk dedim namaza:18:dedi ya bu battaniye çok mu ince dondum ben bütün gece dedisölemedim tabi:18: sonra bi battaniye bide yorgan örttüm üstümede 2 kat giydima y kış geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın canımEvet yoğun olduğu belliAma fakültede beklemekten iyidir herhaldeHaklısın çok acale hızlıysa rahat edemem bendeBakalım belki huyu değişmiştirYa iyi tedavi etsinde önemli olan o.Yoğun olduğuna göre demekki tutulan bir doktorBende anlamadığım yeri tekrar sorarım napimAllah inşallah sanada nasip etsin kısa sürede.Bu arada ben söktürücü içmiştim ya hala adetim gelmedi.Sen naptın test yaptınmı bu arada?

Allah iyilik versin.Adetmi olucan acaba yoksa bebekmi var kasık ağrısı felan ne bilim testte yapmam diyorsun yapta ona göre çaresine bak canım ya.Eşinide dondurmuşsun ilahi HakseverÇok ince yeni çıktı bu battaniyeler deseydinAllah Allah 2 kat kadar giyinecek kadar üşüdünmü ya:18: Dikkat et kendineBizde battaniye örtüyoruz artık.

Gönül hanımda öyleydi hızlı hızlı konuşuyor :) hatta bırakmayı düşünmüştüm bir ara. Ama sonra anladım ki gerçekten problemi görüyor ve detaylıca anlatıyor önemli kısımlarını vazgeçtim. İnşallah şansın olur canım inşallah bebeğiniz gelir.

biz hala pike örtüyoruz :) bende çıkarayım bari artık battaniyeleri. Bende üşüyorum bir kaç gündür, gerçekten çok soğudu havalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…