- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Yani her güzelin bir kusuru varmışGönül hanımda öyleydi hızlı hızlı konuşuyor :) hatta bırakmayı düşünmüştüm bir ara. Ama sonra anladım ki gerçekten problemi görüyor ve detaylıca anlatıyor önemli kısımlarını vazgeçtim. İnşallah şansın olur canım inşallah bebeğiniz gelir.
İyiyim canım sen nasılsın.
Oriflame mi yapıyorsun :)
Bende avona üyeyim ama, sadece kendim alıyorum 3 ayda bir :))
Çıkar canım tabiki hasta olursunuz.Bizde üşüdük dün çıkardım battaniyeyibiz hala pike örtüyoruz :) bende çıkarayım bari artık battaniyeleri. Bende üşüyorum bir kaç gündür, gerçekten çok soğudu havalar.
KADERİM napıyor acaba, dün akşam kınaları vardı dimi :) inşallah oda çok eğlenmiştir.
özlettin kendini
Yani her güzelin bir kusuru varmışbakalım denemekte fayda var Bu heryerde geçerli iyi olan bir doktor bakıyorsun hastası eksik olmuyor çok tutulmayan birininde odası bomboş İnşallah canım ya Allah bütün çaresiz insanların derdine deva olsun
Bende iyiyim canım.Evet oriflameye üye olmuştum sene başında Kendime ürün almak için üye oldum.Birde çevremde yakın arkadaşlar kayınvaldemler bazen istiyor ürünlerden onlara sipariş veriyorum.Yoksa her ay söylediğimden değilDemek sende Avoncusun .Onada üyelik doldurmuştum baktım oriflame daha hızlı davrandı aradı kısmet oriflameye oldum
Bende avondan bir parfüm almıştım kokusu çok hoşuma gitti.Kapağını sakaldım bir gün belki yine onu alırım diye.Ben hep alıyordum avondan parfüm falan o yüzden kendim üye oldum :) katalog ücretinden almaya son :)
Semiha,Haksever hoşgeldinizNasılsınız arkadaşlar Bu arada Cumanız mübarek olsun hepinizin
biz hala pike örtüyoruz :) bende çıkarayım bari artık battaniyeleri. Bende üşüyorum bir kaç gündür, gerçekten çok soğudu havalar.
Ben hep alıyordum avondan parfüm falan o yüzden kendim üye oldum :) katalog ücretinden almaya son :)
sağol canım.seninde mübarek olsun.
iyiyim ne olsun işte
sen nasılsın?
doktordan randevu almışsın
inşallah içine siner.
faydasını görürsün...
Sağol canım bende iyiyim.Evet tavsiye ettiğiniz doktorlar için teşekkür ederim canım ama ücreti biraz fazla olunca bizde mecburen başka tercih yaptıkİnşallh faydası olur
biz yorgana çoktan geçtik
siz hala battaniyelerdesiniz yaaa
üyelik ücreti ödüyor musun Avonda
sağol canım.seninde mübarek olsun.
iyiyim ne olsun işte
sen nasılsın?
doktordan randevu almışsın
inşallah içine siner.
faydasını görürsün...
biz yorgana çoktan geçtik
siz hala battaniyelerdesiniz yaaa
Biraz erken olmuş sanırım ama ne güzel :) Allah analı babalı büyütsün : )Merhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
daha fazla dayanamadım kızlar doktora gittim kan testi sonucumuda alıpta kesemizi gördük cok heyacanlıyım allahım kucağıma almayı nasip etsin darısı olmayanların isteyenlerin basına
iyiiii siz?
Canım randevu aldım artık nagihan hanımada iyi diyorlar bakarım memnun kalmassam gidebilirim.Hayırlısı olsun.Çok teşekkürler canımbaharcım ahmet beye git diyorum sana:) hemen alırsın randevuyu orasıda 40 lira dene bi beğenmezsen baska doktora gidersin canım
kızlar bugün görümcemle gezmeye çıktık evden yürüye yürüye çok iyi geldi..eyüpsultana gittik ama şansımdan kapalıydı camdan baktım andua ettim adak adadım inşallah kabul olur..bende adağımı yaparım..sonra ordan yeşil türbeye ordanda ulucamiye gittik..orada şehit cenazesi vardı çok üzüldüm..etkilendim..televizyondan izlediğimizden çok farklıymış ..ailesi perişan allah sabır versin..allah rahmet eylesin..sizlerede dua ettim..ordanda eve geldik çok iyi geldi bana artık böle çıkıcam dışarı çok iyi geliyormuş vallahii ..
baharrrbi sen bi ben varız:)
Evet hoşgeldin nasıl gidiyor nasılsın
daha bişey anlamıyorum ki midem bulanıyor ara ara cok acıkıyorum kiloluyumda yemekde yiyemiyorum kendimi süt içmek için zorluyorum işim cok zor sasırdım kaldım bide hiç uyuyamıyorum heyecandanmı bilmiyorum bu sabah 5bucukda uyandım bidaha yatmadım böyle işde sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?