Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Yani her güzelin bir kusuru varmış bakalım denemekte fayda varBu heryerde geçerli iyi olan bir doktor bakıyorsun hastası eksik olmuyor çok tutulmayan birininde odası bomboşİnşallah canım ya Allah bütün çaresiz insanların derdine deva olsun
İyiyim canım sen nasılsın.
Oriflame mi yapıyorsun :)
Bende avona üyeyim ama, sadece kendim alıyorum 3 ayda bir :))

Bende iyiyim canım.Evet oriflameye üye olmuştum sene başında Kendime ürün almak için üye oldum.Birde çevremde yakın arkadaşlar kayınvaldemler bazen istiyor ürünlerden onlara sipariş veriyorum.Yoksa her ay söylediğimden değilDemek sende Avoncusun.Onada üyelik doldurmuştum baktım oriflame daha hızlı davrandı aradı kısmet oriflameye oldum

biz hala pike örtüyoruz :) bende çıkarayım bari artık battaniyeleri. Bende üşüyorum bir kaç gündür, gerçekten çok soğudu havalar.
Çıkar canım tabiki hasta olursunuz.Bizde üşüdük dün çıkardım battaniyeyi
KADERİM napıyor acaba, dün akşam kınaları vardı dimi :) inşallah oda çok eğlenmiştir.

özlettin kendini

Evet benimde aklımdan geçti Kaderim.Umarım eğlenmiştir morali yerindedir

Ben hep alıyordum avondan parfüm falan o yüzden kendim üye oldum :) katalog ücretinden almaya son :)

Ben hep alıyordum avondan parfüm falan o yüzden kendim üye oldum :) katalog ücretinden almaya son :)
Bende avondan bir parfüm almıştım kokusu çok hoşuma gitti.Kapağını sakaldım bir gün belki yine onu alırım diye.Ama oriflamenin bir parfümü varmış şimdi çok duydum kampanyaya girmiş.Onu sipariş ettim kendime parfümüm bitmişti çünkü.Dışardan aldıklarımız hemen uçup gidiyor.Bende 2 tane parfümü vardı oriflamenin gerçekten çok kalıcı.Şimdiki sipariş ettiğim parfümüm menekşe kokulu, şişesinede bayıldımHafif kokular daha hoşuma gidiyor benimKatalog ücretinden almaya son derken anlamdım şekerim ne demek istedin:44:

Semiha,Haksever hoşgeldinizNasılsınız arkadaşlarBu arada Cumanız mübarek olsun hepinizin

sağol canım.seninde mübarek olsun.
iyiyim ne olsun işte
sen nasılsın?
doktordan randevu almışsın
inşallah içine siner.
faydasını görürsün...

biz hala pike örtüyoruz :) bende çıkarayım bari artık battaniyeleri. Bende üşüyorum bir kaç gündür, gerçekten çok soğudu havalar.

biz yorgana çoktan geçtik
siz hala battaniyelerdesiniz yaaa

Biz de yavaş yavaş yorgana geçeriz artık ama şuan için battaniye iyi

Hoş geldin canım.
Ne bilim biz mi ateşliyiz ne :)
Yada üşengeçlik diyelim...

baharcım ahmet beye git diyorum sana:) hemen alırsın randevuyu orasıda 40 lira dene bi beğenmezsen baska doktora gidersin canım

Merhabalar :)

Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
Biraz erken olmuş sanırım ama ne güzel :) Allah analı babalı büyütsün : )

daha fazla dayanamadım kızlar doktora gittim kan testi sonucumuda alıpta kesemizi gördük cok heyacanlıyım allahım kucağıma almayı nasip etsin darısı olmayanların isteyenlerin basına

Çok sevindim :) tahmin etmiştik zaten. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Biz yorgana geçeli iki hafta oldu bu arada

kızlar bugün görümcemle gezmeye çıktık evden yürüye yürüye çok iyi geldi..eyüpsultana gittik ama şansımdan kapalıydı camdan baktım dua ettim adak adadım inşallah kabul olur..bende adağımı yaparım..sonra ordan yeşil türbeye ordanda ulucamiye gittik..orada şehit cenazesi vardı çok üzüldüm..etkilendim..televizyondan izlediğimizden çok farklıymış ..ailesi perişan allah sabır versin..allah rahmet eylesin..sizlerede dua ettim..ordanda eve geldik çok iyi geldi bana artık böle çıkıcam dışarı çok iyi geliyormuş vallahii ..

kızlar bugun hiç uğrayamadımm yenı kaynaşıyordukk bugun fırsat olmadı oğlumu doktora götürüdüm dörtçeliğe her ay götürüyorumm genel kontrol çok şükür gayet ıyı gelişimi iyi akşamlar

baharcım ahmet beye git diyorum sana:) hemen alırsın randevuyu orasıda 40 lira dene bi beğenmezsen baska doktora gidersin canım
Canım randevu aldım artık nagihan hanımada iyi diyorlar bakarım memnun kalmassam gidebilirim.Hayırlısı olsun.Çok teşekkürler canım

Ne güzel gezmişsin maneviyatı olan yerlere gidince rahatlıyorsun.Şehit cenazesi gördün demek,bende çok etkilenirim.Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet etsinSağol canım duaların için.Allah seninde gönlüne göre versinÇok tabi bazen gezmek iyidir bende seviyorum Bursanın çarşısını

Evet hoşgeldin nasıl gidiyor nasılsın

daha bişey anlamıyorum ki midem bulanıyor ara ara cok acıkıyorum kiloluyumda yemekde yiyemiyorum kendimi süt içmek için zorluyorum işim cok zor sasırdım kaldım bide hiç uyuyamıyorum heyecandanmı bilmiyorum bu sabah 5bucukda uyandım bidaha yatmadım böyle işde sen nasılsın

Ne güzel tatlı heyecanlar bunlar darısıda kucağına almaya inşallah.Bende hastane doktor heyecanı sardı hayırlısıyla şu tedavimiz düzene girse bakalım ne olucak.Kilo sorunu bendede var.Çok karbonhidrat tüketme.Yürüyüş yap daha rahat geçer hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…