Hoş geldin canım saglikla al bebeğiniben geldim kızlar, aslen bursalıyım ama eşimin görevi nedeniyle farklı bir ilde yaşıyoruz.
şu anda doğum için ailemin yanına geldim, memleketimde huzur buldum çok şükür :)
Siz buluşmamı düzenlediniz yaakaçırdım mı acaba ben?
selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için
Gülşah hoş geldin canım aramıza,
Haksever güzel haberlerle gelirsin inşallah,
O bayandan olumlu yonde pozitif elektrik alırsan bırakma sakın
Bende Jale Gürlüler fanatiğim:)
ikinci oğlumu Jale hanım çokkk zor şartlarda verdi bana, son anda kurtardı oğlumu(
Kanım donuyor anlatınca,
Yani Kimlere guvenecegimizi bilmemiz çok önemli
Allah Dr.larımıza. bu yonde merhamet Versin hayatımız onların elinde..
Benimde kafamda 2haftadir bir zoklama var, 3 gündür ise şiddetli sekilde devam ediyor.dün acile gittim iğneden sonra biraz daha iyi oldum fakat sonra yine aynı, dün aksam nürolojiden Pazartesi için randevu aldım, umarım korktuğum gibi çıkmaz filmler,
Sonra ise devlet hastanesinde başka bir bölümden rsndevum var, galenia karsilabiliriz seninle ama tanımıyoruz birbirimizi,
yarın hastaneler arasında mekik dokuyacamm,
Canım bende bugün giremedim eşimin doğumgünüydü anca fırsatım oldu yazmaya doğumgününü kutladık kocacığımlaslm kızlariyi pazarlar
misafirlerim var gelemiyorum şuanda var ama duramadım
size haber vereyim dedim bursada çok eski bi ebe varmış
rahim tersliği felan olursa düzeltiyomuş çok tüp bebek yaptırıp olmayanalr gitmiş olmuş kayın valdemle görümcem bizde kayın validem söledi bakalım kadını aradık tüplerin acıkmı dedi sperm varmı yumurta varmı dedi bende herşey çok mükemmel deniyo hatta çogul gebelik riski var deniyo olmuyo dedim 4 kez aşılama denedim dedim
sonrada gel bi bakalım dedi yarın gidiyoruz size yazarım belli mi olur rabbim şifamı onun eline vermiştir kim ne dese yapıyorum kayınvaldemi kırmamak için bile giderim onun duası yeter bana canım benim kırılcam diede sıkıla sıkıla söledi daha lafı başlarken giderim anne dedim ohh bee dedi rahatca söledi
eşime dedik pek olumlu bakamdı ama beni biliyo gitte aklında kalmasın dedi
yarın gidiyoruz bakalım ne dicek çok heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tşk ederim ablacım herkesin kendine bi güzelliği vardır hepimize maşallahh
enişte deme şuna kızdırdı beni
ajanstan teklif geldi fuar için 10 gün için baya yüklü maaş vericekler izin vermiyo
benim karım diyeceğim insanı o tarz yerlerde görmek hoşuma gitmez ben istemiyorum gidicem illa diyosan
ajans orda dedi :18::18::18::18:
delirtiyo bu çocuk beni eşşek nolcakkk
kaderim hoş buldum canım sağol: Çok geçmiş olsun sana, iyi sonuçlarla gelirsin inşallah. Bende Nuray Sözeri-Jimer de doğum yaptım. O da benim oğlumu sezeryanla kurtardı sağolsun.Çok memnunum kendisinden.
Haksever hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese evlat sevgisini tattırsın. Dualarım seninle.
bahar27 sağol canım, hoşbuldum. Cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim.
cevap veren arkadaşlara teşekkrler adetim gecikti doktor bazı testler istiycem dedi ve ben devlette yaptrmak yerine bi özel laboratvrda yaptırayım diyorm hem devlette ertesi gün çıkıyor sonuçlar bursada bildiğim bir yer yok malesef
Canım geçmiş olsun sağlık ocaklarıda yapıyor eğer hormon testi ve kan sayımıysa yani sonuçta hepsi aynı ama için nasıl rahat ediyorsa tabiki öyle yaptır
ay ben bu damadı çok begendim salmaz tabe kız cok seviyo işte bi domuz sevdigini kıskanmazmış ama seninde işin mankenlik gb bişi her erkek bunu kabule demez ya yardan vaz geçicen yada işten bende işten vazgeç sana çok deger veriyo sen akıllı zeki okumuş güzel bikızsın güzel bi iş bulup çalışabilirsin belki cahil dersin bana ama öle mankenlik felan kocalar sevmiyo öle işleri işte bende cok tutucu bi ailede büyüdüm çocuk gelişimi okurken annem palyaco olup broşür dagıtmama bile izin vermemiştiyani anlıcan çok iyi düşünmelisin ama unutma bu çocuk sana çok deger veriyo ve resmen karısı gb görüyo bu çok güzel bişi şimdi tercih yapma zamanı seni seven sayan ve bağlanan bi eşle bi yuvamı yoksa işin mi??bunun şeçimini yapmalısın ablacım
selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için
karşılaşırsak nasıl tanıcam tüh yaaaaaaaaaaa :26::26::26:Gülşah hoş geldin canım aramıza,
Haksever güzel haberlerle gelirsin inşallah,
O bayandan olumlu yonde pozitif elektrik alırsan bırakma sakın
Bende Jale Gürlüler fanatiğim:)
ikinci oğlumu Jale hanım çokkk zor şartlarda verdi bana, son anda kurtardı oğlumu(
Kanım donuyor anlatınca,
Yani Kimlere guvenecegimizi bilmemiz çok önemli
Allah Dr.larımıza. bu yonde merhamet Versin hayatımız onların elinde..
Benimde kafamda 2haftadir bir zoklama var, 3 gündür ise şiddetli sekilde devam ediyor.dün acile gittim iğneden sonra biraz daha iyi oldum fakat sonra yine aynı, dün aksam nürolojiden Pazartesi için randevu aldım, umarım korktuğum gibi çıkmaz filmler,
Sonra ise devlet hastanesinde başka bir bölümden rsndevum var, galenia karsilabiliriz seninle ama tanımıyoruz birbirimizi,
yarın hastaneler arasında mekik dokuyacamm,
Merhaba canım hiç kızma olabilir yollamaz yollamaz seven kıskanır seninle gönül eğlendirse umurunda olmazdın ama seni sahiplenmiş ciddi düşünüyorki yollamak istemiyor.Hangimizin eşi böyle bir şeye izin verirki?Karar senin ama sana değer veren birini kırma değerini bil derim.İş hep bulunur olurda gerçek sevgi dürüst insan zor bulunur canım tercih senin kendine iyi bak
Çok teşekkeür ederim canım, ben belirtileri okuyunca, 100de90 tümör sandimAllah şifa versin canım geçmiş olsun ihmal etme doktoruna görün
kaderim hoş buldum canım sağol: Çok geçmiş olsun sana, iyi sonuçlarla gelirsin inşallah. Bende Nuray Sözeri-Jimer de doğum yaptım. O da benim oğlumu sezeryanla kurtardı sağolsun.Çok memnunum kendisinden.
Haksever hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese evlat sevgisini tattırsın. Dualarım seninle.
bahar27 sağol canım, hoşbuldum. Cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim.
karşılaşırsak nasıl tanıcam tüh yaaaaaaaaaaa :26::26::26:
olsun canım sen gel belki benimle ilgili bi durum için yönlendirmem gerekir
Nereye gelcem sekerim bende seni tanımıyorum
Ama benim profilimde resimlerim var bak bakalım bugün beni gormüşmüsün:))
Gerçi kafamda şalim Vardi,kapanmaya calisiyorumda
bugün acıbademdeydim ablacım yarın devletteyim ekg nin önünde durcam
ayyy hadi hayırlı olsun ablacım inş kapanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?