Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Gülşah hoş geldin canım aramıza,
Haksever güzel haberlerle gelirsin inşallah,
O bayandan olumlu yonde pozitif elektrik alırsan bırakma sakın
Bende Jale Gürlüler fanatiğim:)
ikinci oğlumu Jale hanım çokkk zor şartlarda verdi bana, son anda kurtardı oğlumu(
Kanım donuyor anlatınca,
Yani Kimlere guvenecegimizi bilmemiz çok önemli
Allah Dr.larımıza. bu yonde merhamet Versin hayatımız onların elinde..

Benimde kafamda 2haftadir bir zoklama var, 3 gündür ise şiddetli sekilde devam ediyor.dün acile gittim iğneden sonra biraz daha iyi oldum fakat sonra yine aynı, dün aksam nürolojiden Pazartesi için randevu aldım, umarım korktuğum gibi çıkmaz filmler,
Sonra ise devlet hastanesinde başka bir bölümden rsndevum var, galenia karsilabiliriz seninle ama tanımıyoruz birbirimizi,
yarın hastaneler arasında mekik dokuyacamm,

Hoş geldin canım saglikla al bebeğini
Yok güzelim buluşma olmadı ama olmasını çok isterim..
Annenler nerede oturuyor canım.. Nereye bağlı yani..

selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için

A.s hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın bebeğini.Allah kolaylık versin canım

Allah şifa versin canım geçmiş olsun ihmal etme doktoruna görün

Canım bende bugün giremedim eşimin doğumgünüydü anca fırsatım oldu yazmaya doğumgününü kutladık kocacığımla İnşallah birde bebek olurda çekirdek aile oluruz Canım diğer topiğede yazdım senin için inşallh güzel ve hayırlsıı olsun ama yinede sağlığın için dikkatli ol güzel haberle gel inşallah.Ayrıca kayınvaliden anlayışlı biri sanırım.Anlayışlı insanları taktir ederim hep.Kendine dikkat et güle güle git güle güle gellllllll hadi hayırlısı

Merhaba canım hiç kızma olabilir yollamaz yollamaz seven kıskanır seninle gönül eğlendirse umurunda olmazdın ama seni sahiplenmiş ciddi düşünüyorki yollamak istemiyor.Hangimizin eşi böyle bir şeye izin verirki?Karar senin ama sana değer veren birini kırma değerini bil derim.İş hep bulunur olurda gerçek sevgi dürüst insan zor bulunur canım tercih senin kendine iyi bak

cevap veren arkadaşlara teşekkrler adetim gecikti doktor bazı testler istiycem dedi ve ben devlette yaptrmak yerine bi özel laboratvrda yaptırayım diyorm hem devlette ertesi gün çıkıyor sonuçlar bursada bildiğim bir yer yok malesef

kaderim hoş buldum canım sağol: Çok geçmiş olsun sana, iyi sonuçlarla gelirsin inşallah. Bende Nuray Sözeri-Jimer de doğum yaptım. O da benim oğlumu sezeryanla kurtardı sağolsun.Çok memnunum kendisinden.
Haksever hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese evlat sevgisini tattırsın. Dualarım seninle.
bahar27 sağol canım, hoşbuldum. Cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim.

Amin canım haksever ve bende pko var bende 2 yıllık evliyim çocuk tedavisine başlamadım bende biraz kilo yaptı pko onu vermeye uğraşıyorum ve özel diyetisyene gitmeye karar verdim.Rabbim beterinden korusun ve bebek isteyen herkeze versin inşallah

Canım geçmiş olsun sağlık ocaklarıda yapıyor eğer hormon testi ve kan sayımıysa yani sonuçta hepsi aynı ama için nasıl rahat ediyorsa tabiki öyle yaptır

Canım geçmiş olsun sağlık ocaklarıda yapıyor eğer hormon testi ve kan sayımıysa yani sonuçta hepsi aynı ama için nasıl rahat ediyorsa tabiki öyle yaptır

teşekkr ederm diane 35 kullandım polistik over vardı yanlış kullanmışım hemde 6 ay sonrasında doktora gittim ama kist yok artık kullanmana gerek yok dedi ama bu ay adetm gecikti ama belim çok fena ağrıyor bnde normalde memlekette laboratuvarda yaptırıyordum o yzden yne burda bi yer bulurm blki die sordm saoln

bahar27 ve Haksever arkadaşlarım Rabbim tez zamanda sizleride evlat sahibi yapar inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

canım evet çok seviyo ben hayatım ömrüm diyeceğim insanın o tarz yerlerde olmasını istemiyorum dedi..
dün ayrılma noktasına kadarda geldik bende sen benim hayatımı bile bile geldin dedim
yapmasan eksik olmazsın zaten gayet güzel bi işin var ajansta benim elimi tuttuğundan daha mı çok mutlu olucaksın dedi zar zor ikna etti :18: gitmiyorum ablacım tercih yapmışta değilim gerçi güzel dileklerin için tşk ederim tanımıyoruz birbirimizi ama görsem bu kadar severimm allah sana çok cici bi çocuk nasip edicek bak gör ben hissediyorum

selaaaammmm. Bende 6 yıldır Bursadayım. 6 yıldır evliyim 5,5 aylık bir oğlum var. 27 yaşındayım. Aslen İZMİR' liyim. Sınıf Öğretmeniyim fakat şuanda ücretsiz izindeyim oğluma bakmak için

hoşgeldin topiğinizin en küçüğü benim maşallah tam sevilesi mıncık edilesi dönemde

karşılaşırsak nasıl tanıcam tüh yaaaaaaaaaaa :26::26::26:
olsun canım sen gel belki benimle ilgili bi durum için yönlendirmem gerekir

canım benimmmmmmmmmmmm
haklısın aslında ama ben tercih yapmak istemiyorum bu kadar yükselmişken karar vermey istemiyorum
bu çok güzel bişi benle ciddi düşünüp koruması falan ama bilmiyorm çok güzel bi teklif aldım belki hayatımın fırsatı :26:
kaçırmak istemiyorum git dedi gönülsüz bi şekilde bende gidicem ama onu çok seviyorum

Allah şifa versin canım geçmiş olsun ihmal etme doktoruna görün
Çok teşekkeür ederim canım, ben belirtileri okuyunca, 100de90 tümör sandim
Çok şükür Rabb'ime korktuğum basıma gelmedi, ama migren varmış bende,yani zoklamalarin uyuşukluğun sebebi migrenmiş,

Teşekkür ederim canım,
Nuray sözeri 2009da jimerdemiydi acaba bende 2009da jimerde dogum yaptım,
Adını çok duydum Nuray hanımında, jimerde Dr.lar çok sık değişiyor,

karşılaşırsak nasıl tanıcam tüh yaaaaaaaaaaa :26::26::26:
olsun canım sen gel belki benimle ilgili bi durum için yönlendirmem gerekir

Nereye gelcem sekerim bende seni tanımıyorum
Ama benim profilimde resimlerim var bak bakalım bugün beni gormüşmüsün:))
Gerçi kafamda şalim Vardi,kapanmaya calisiyorumda

Nereye gelcem sekerim bende seni tanımıyorum
Ama benim profilimde resimlerim var bak bakalım bugün beni gormüşmüsün:))
Gerçi kafamda şalim Vardi,kapanmaya calisiyorumda

bugün acıbademdeydim ablacım yarın devletteyim ekg nin önünde durcam
ayyy hadi hayırlı olsun ablacım inş kapanırsın

bugün acıbademdeydim ablacım yarın devletteyim ekg nin önünde durcam
ayyy hadi hayırlı olsun ablacım inş kapanırsın

Şaldan eşarba geçersem iste o zaman kapandım demektir
Ama ben bir türlü ilerleyemiyorum, hem kapalıları görünce imreniyorum, beğeniyorum,asil buluyorum onları hemde onlar gibi olamıyorum, biliyorumki başarıcam bunu ama ne zaman bilemiyorum..
Elbet denk geliriz birgün şekerim, hesna özlem Hanim beni her ay görmek istiyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…