Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

sen varya sen az değilsin hani....:)

sen varya sen az değilsin hani....:)

Hoşgeldin canım.
Nasılsın. Sizin bu taşınma işi inşallah bu defa gerçekleşir, Eşyaların toplumu. Bu arada gaz açılımı uzun sürüyor 1 ay gibi nasıl yapıcaksın yaa Semihacım. Tamda havalar soğudu.

Çok üzdü beni müstehak ona.

Şevvalde anlıyor mu artık aramızdaki soğukluğu nedir. Geçenlerde öptü beni döndü babasına baba sende öp annemi dedi :)
İkimizde duymamazlıktan geldik tabi.
Geçen gecede babasının yastığına yatıcakmışım kafalarımız dipdibe oldu dedim başka.

İnşallah tez zamanda uğraşmaktan vazgeçerler de onlarda bende rahatlarız :)
Doğrudur sonradan düşününce bende kendimi haksız buldum ama işte o an nasıl bi ruh halindeysem yaptıklarımı doğru bulup saçmaladım biraz :)
Seninkide belliki özlemiş seni bugün akşam o bi adım atmazsa sen at artık bi adım adama da yazık :)

iyiyiz bizde bebekim:):):)
berra da iyi eve kapandık
biraz canı sıkılıyor :)

Allah iyilik versin canım. Kış geldi artık Berra'cıkda alışacak mecbur bol bol eve kapanmaya :)

Son düzenleme:

Kıyamam ya insan o minik yavrunun hatrına barışır kalpsizler sizi :)

normalde eşimle sarılınca, ayrılın diye ağlayan çocuk şimdi sarılın diyor :)))
Şaka gibi ayrılın diyodu resmen :) yada anneme ben sarılcam diyodu.

kalpsizler! tokat indi yüzüme :))

Bende onu yazıcaktım :) Normalde çocuklar anne babayı kıskanır uzak tutmaya çalışır. Çocuğun bile içine doğmuş kendince bişeyler yapmaya çalışıyo. Üzmeyin yavrumu :) akşam barışın, çocuğun bilinçaltındaki kara bulutları dağıtın :)

inşallah gerçek olur canım.
artık bizimde temennimiz o...
biz d.gazı nakil yapacağız diye şimdiki evden 1,5 ay önce kapattırmıştık.
bakalım öyle olunca ne kadarda açılacak...

onlar varya tam bir melek.
bizde normalde sarılıp oturalım ayrılın der ağlardı hep.
hatta benim kocam falan derdi arada
ama kavga girsin araya
olaylara uzaktan öyle bir seyirci ki onlar
bu seferde huzuru ayakta tutmak için
mücadele veriyorlar
yavru kuşlar

Şimdi de doğalgazınız yok mu? çok zor oluyor ya..
Aslında şöyle canım yeni bina olduğu için sadece sizin evin projesini onaylamayabiliyorlar bir rakam var örn. 10 daire olunca bu yüzden de bekletiyorlar. İnşallah çok bekletmesinler de, kış günü.

Aynen öyle. Ses yükselmesin ama terslenelim onu bile anlıyor geliyor hemen yanımıza, birşeylerle ilgilenir gibi ama hep kulak bizde.
Canım yavrum yaa.... Hepsi kanatsız melek....

eee tek ben değilim ki...
20 tane hane var binada
yinede çok beklermiyim ki..

eee tek ben değilim ki...
20 tane hane var binada
yinede çok beklermiyim ki..

Bilmiyorumki canım inşallah beklemessiniz
Elektrik sobası falan idare eder gündüzde, gece zor olur yaa.

Bizim evin orada nur ipek sitesi var,oraya taşınan kadınla konuştuk geçen günde. 2 aydır oturuyorum 2 hane taşındı sedece, Biz mecburen taşınmak zorunda kaldık, doğalgaz aralıkta açılcakmış dedi. Şimdi öğrenmiş ki meğer seneye temmuz gibi açılacakmış. Ufo yakıyormuş şimdilik çocukları varmış okula giden.

offf .temmuz ne ya.
sefillik resmen ...

Siz gelirseniz barışırız bak :)))
Barışacaksanız hemen gelelim canım yeterki barışın artık
Canım benim iyi olmana sevindim hasret gideriyorsun annenle ne güzel.Gelince görüşürüz inşallah canım.Zübeyde diye diretiyorlar demek.İnşallah şansına doğumun kolay geçer yinede eşinle konuşursun bu konuyu.Bugün bizde heykeldeydik yağmurluydu hava artık kış geldi.Ev içinde bulamassak taşınmam napim soğuktada zor olur canımd ediğin gibi ama yaz oluncada evler kiralık olarak daha pahalıya veriliyor.Bakalım hayırlısı
Günaydın kızlarrrrr
havadan dolayı mıdır nedir
kıpırdamak dahi canım istemiyor
bir sürü iş beni bekler...
herkesler nasıl iyimi ?
Merhaba canım neolsun uğraş koştur mücadeleye devamSen nasılsın?Bizde taşınırsak soğuklar geliyor nasıl olur bilmiyorum bakalım uygun ev olmazsa çıkmam zatenBerra nasıl iyimi?
Hadi bakalım şekerim inşallah ikinzide amma inatmışsınız bitsin bu aradaki buzlar erisin artık
Çocuklar etkilenir tabiki etkilenmez olurmu çocuk bu bişey anlamaz deriz ama öyle bir anlarlarki şimdiki zamane çocuğu bizden daha iyi anlarKırmayın minik meleğinizide barışın artık oda huzursuz olmasın sizde olmayın
kızlarrr nerelerdesiniz
dışarısı soğudu
oturun artık evlerinizde:):):)

Biz bugün heykel tarafında işimiz vardı oradanda sinemaya gittik eşimleHava yağmurluydu merkezde bu tarafa doğru geldik yollar kuru.Ama kapalı hava ve soğuk:18:

Kızlar eşime demiştim Özcan Denizin filmine gideriz diye.Bugüne kısmet oldu gitmek.Çarşıda işimizi halledikten sonra zafer plazaya gittik sinemaya Evim Sensine.İlk başta biraz saçma geldi bize.Fahriye Evcenin konuşmaları hareketleri biraz saçma geldi.Ama ilerleyen sahnelerde salonda çoğu kişi duygulanıp ağladı desem yeridir.Yanımda bayan vardı burnunu çekiyor ağlıyor:2: ben deseniz çaktırmadan ağlıyorum gözümden yaşlar geldiBen böyle duygusal olduğunu bilmiyordum.Yani gidin tavsiye ederim başta biraz saçma bulabilirsiniz ama bazı sahneleri sanmıyorumki duygulanmadan izleyeniniz olur.Ve dedimki eşime ne olduğunu söylemicem size söylersem tadı kaçarAllahım düşmanımın bile başına vermesin böyle birşeyi dedim .Çok acı çokk.Kısacası gidin ve görün eminimki sizde duygulanıp ağlarsınızÖzelliklede Sevcan eşinle git o filme acilen salonda barışırsınız siz filmden sonra

cok merak ediyorum bakalım bizimkini hafta sonu ikna edebilirsem istiyorum izlemeyi

lise mezunuyum 4 yıllık işletme canım

Benim de 463 TL borcum.

sanırım ben bu sne kayıt yaptıramıcam tamamen duygusal

kendi işimi yapmak istiyorum canım seviyorum işimi

selam kızlar bugün sabahtan yemek yaptım öğlen sonra komşuya gittim halime vardıya pikniğe geldiğim kızlardan biri cocugu olmayan onlar taşıncakalr kemal paşaya tayini çıktı kocasının bugün komşudaydık.yarında temislik felan yapıcam cumartesi kreşten eski öğretmen arkadaşlarım gelcek

Günaydın kızlar...

Hepinizi öpüyorum.

Baharcım bende çok istiyorum o filmi izlemeyi :) en kısa zamanda tv ye düşsün... maalesef mümkün olmuyor çocuk olunca. Kızımı zaten işe gidiyorum diye bırakıyorum birde böyle keyfi sebeplerle bırakmak istemiyorum...

Bebeğim ben zübeyde ile ilgili olan fikirlerimi söylemiştim sana orası da iyi diyorlar korkma canım benim. Ama aynı doktorunu bırakma.

Kaderim nerelerde acaba kesin geziyordur yine....

Bu arada eşimle akşam barıştık. Yani barışmak zorunda kaldık, Farklı başka olaylar oldu da keşke onlar olmasaydı da yine biraz küs kalsaydık diyorum. Dün sabahtan beri altüst durumdayım. Böyle zamanlarsa küs kalmamak birbirine kenetlenmek gerek.

Son düzenleme:

Sevcancım hayırdır kötü bişey olmadı inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…