Merhaba canım. iyi olmana sevindim. Kv tarafındaki olayları inan akışına bırak ve hiç takma bir noktadan sonra vazgeçecekler. Uğraşmayada bıkacaklar Vallahi bak :) Şuanda evliliğin ve yaşın itibariyle hep kafana takıyorsun e birde hamilesin doğal ama bir kaç yıl sonra kafana taktıklarını düşündüğünde çok güleceksin, sanırım evlilik olgunluğu.
Eşinle son olan tartışmanızda da vallahi ben seni haksız buldum ama kızmadım sana :) çok güzelsin ya maşallah... Kaynanan görümcen nasıl kıyıyorda üzüyorlar seni anlamıyorum.
Barıştınız mı kocanla. bu arada :)
Hee biz de küsüştük. Umurumda olmadığını anladı sanırım akşam geldiğinde hiç değilse yüzüme baktı, hatta başka yerlerime bakarken yakaladımdedim daha çok bakarsın...
Bende tam akşam katakulli yapıp ön adımı atayım diye düşünüyordum, baktım onun adım atması uzun sürmeyecek bekliyorum bakalım bu gün olmassa yarın inşallah.
sen varya sen az değilsin hani....:)
İnşallah tez zamanda uğraşmaktan vazgeçerler de onlarda bende rahatlarız :)Merhaba canım. iyi olmana sevindim. Kv tarafındaki olayları inan akışına bırak ve hiç takma bir noktadan sonra vazgeçecekler. Uğraşmayada bıkacaklar Vallahi bak :) Şuanda evliliğin ve yaşın itibariyle hep kafana takıyorsun e birde hamilesin doğal ama bir kaç yıl sonra kafana taktıklarını düşündüğünde çok güleceksin, sanırım evlilik olgunluğu.
Eşinle son olan tartışmanızda da vallahi ben seni haksız buldum ama kızmadım sana :) çok güzelsin ya maşallah... Kaynanan görümcen nasıl kıyıyorda üzüyorlar seni anlamıyorum.
Hee biz de küsüştük. Umurumda olmadığını anladı sanırım akşam geldiğinde hiç değilse yüzüme baktı, hatta başka yerlerime bakarken yakaladımdedim daha çok bakarsın...
Bende tam akşam katakulli yapıp ön adımı atayım diye düşünüyordum, baktım onun adım atması uzun sürmeyecek bekliyorum bakalım bu gün olmassa yarın inşallah.
iyiyiz bizde bebekim:):):)
berra da iyi eve kapandık
biraz canı sıkılıyor :)
İnşallah tez zamanda uğraşmaktan vazgeçerler de onlarda bende rahatlarız :)
Doğrudur sonradan düşününce bende kendimi haksız buldum ama işte o an nasıl bi ruh halindeysem yaptıklarımı doğru bulup saçmaladım biraz :)
Seninkide belliki özlemiş seni bugün akşam o bi adım atmazsa sen at artık bi adım adama da yazık :)
Oluyor arada canım yaa.. Önemli olan hatayı kabullenmek :)
Bilmiyorum canım bizde yeni evliyken sizin gibi, barışmak için hep o yalvarırdı ama artık öyle olmucak sanırım :)
Hoşgeldin canım.
Nasılsın. Sizin bu taşınma işi inşallah bu defa gerçekleşir, Eşyaların toplumu. Bu arada gaz açılımı uzun sürüyor 1 ay gibi nasıl yapıcaksın yaa Semihacım. Tamda havalar soğudu.
Çok üzdü beni müstehak ona.
Şevvalde anlıyor mu artık aramızdaki soğukluğu nedir. Geçenlerde öptü beni döndü babasına baba sende öp annemi dedi :)
İkimizde duymamazlıktan geldik tabi.
Geçen gecede babasının yastığına yatıcakmışım kafalarımız dipdibeoldu dedim başka.
Kıyamam ya insan o minik yavrunun hatrına barışır kalpsizler sizi :)
kalpsizler! tokat indi yüzüme :))
normalde eşimle sarılınca, ayrılın diye ağlayan çocuk şimdi sarılın diyor :)))
Şaka gibi ayrılın diyodu resmen :) yada anneme ben sarılcam diyodu.
Hoşgeldin canım.
Nasılsın. Sizin bu taşınma işi inşallah bu defa gerçekleşir, Eşyaların toplumu. Bu arada gaz açılımı uzun sürüyor 1 ay gibi nasıl yapıcaksın yaa Semihacım. Tamda havalar soğudu.
Çok üzdü beni müstehak ona.
Şevvalde anlıyor mu artık aramızdaki soğukluğu nedir. Geçenlerde öptü beni döndü babasına baba sende öp annemi dedi :)
İkimizde duymamazlıktan geldik tabi.
Geçen gecede babasının yastığına yatıcakmışım kafalarımız dipdibeoldu dedim başka.
normalde eşimle sarılınca, ayrılın diye ağlayan çocuk şimdi sarılın diyor :)))
inşallah gerçek olur canım.
artık bizimde temennimiz o...
biz d.gazı nakil yapacağız diye şimdiki evden 1,5 ay önce kapattırmıştık.
bakalım öyle olunca ne kadarda açılacak...
onlar varya tam bir melek.
bizde normalde sarılıp oturalım ayrılın der ağlardı hep.
hatta benim kocam falan derdi arada
ama kavga girsin araya
olaylara uzaktan öyle bir seyirci ki onlar
bu seferde huzuru ayakta tutmak için
mücadele veriyorlar
yavru kuşlar
Şimdi de doğalgazınız yok mu? çok zor oluyor ya..
Aslında şöyle canım yeni bina olduğu için sadece sizin evin projesini onaylamayabiliyorlar bir rakam var örn. 10 daire olunca bu yüzden de bekletiyorlar. İnşallah çok bekletmesinler de, kış günü.
Aynen öyle. Ses yükselmesin ama terslenelim onu bile anlıyor geliyor hemen yanımıza, birşeylerle ilgilenir gibi ama hep kulak bizde.
Canım yavrum yaa.... Hepsi kanatsız melek....
eee tek ben değilim ki...
20 tane hane var binada
yinede çok beklermiyim ki..
Bilmiyorumki canım inşallah beklemessiniz
Elektrik sobası falan idare eder gündüzde, gece zor olur yaa.
Bizim evin orada nur ipek sitesi var,oraya taşınan kadınla konuştuk geçen günde. 2 aydır oturuyorum 2 hane taşındı sedece, Biz mecburen taşınmak zorunda kaldık, doğalgaz aralıkta açılcakmış dedi. Şimdi öğrenmiş ki meğer seneye temmuz gibi açılacakmış. Ufo yakıyormuş şimdilik çocukları varmış okula giden.
Barışacaksanız hemen gelelim canım yeterki barışın artıkSiz gelirseniz barışırız bak :)))
Canım benim iyi olmana sevindim hasret gideriyorsun annenle ne güzel.Gelince görüşürüz inşallah canım.Zübeyde diye diretiyorlar demek.İnşallah şansına doğumun kolay geçer yinede eşinle konuşursun bu konuyu.Bugün bizde heykeldeydik yağmurluydu hava artık kış geldi.Ev içinde bulamassak taşınmam napim soğuktada zor olur canımd ediğin gibi ama yaz oluncada evler kiralık olarak daha pahalıya veriliyor.Bakalım hayırlısıNapabilrler ki canım :) annemlerin bişey yaptığı yok çok şükür üstüme titriyolar ama karşı taraf öyle değil. Birileri sürekli kocamı doldurup duruyor yok yeni gelin 20 gün kalırmıymış yok eve gelen giden oluyormuş da gelinin evde olması iyiymiş. Normalde örf adet bilmeyen insanlar başıma ağır aile kesildi. Ona sinirim bozuluyo.
Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.
Bebek için birikim yapma fikrine sevindim. Herşey üst üste gelirse tek kişinin maaşıyla zorlanırsınız zaten. Ev için de hayırlısı olsun. Ama kış geldi sayılır. Kış günü taşınmak zor olur, rabbim yardımcın olsun.
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.
Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)
Net olarak kaç aylık olduğunu bilmiyorum da bi aksilik çıkmazsa Bir ay on gün sonra filan geliyor heralde bizim bebiş :)
İsim koymak ne zormuş ya aklıma sürekli bi sürü isim geliyor karar veremiyorum bir türlü. Gerçi kaynanamlar ikinci ismini çoktan koydular, sen ne koyarsan koy biz kendi koyduğumuz isimle çağırıcaz diyip beni çileden çıkarıyolar :)
Doğum için eşim Bursaya dönmeden yine konuşmayı denedim ben Devlet hastanesinde doğum yapmayı kesinlikle yapmak istemiyorum dedim. Başta o da benim gibi düişünüyordu ama beynini nasıl yıkadılarsa şimdi Zübeyde'nin suyu mu çıktı orda doğuranlar insan değilmi diyip duruyor. Sanırım Zübeyde Hanımda yapıcam.
Normalde yağmurlu çamurlu günleri pek sevmem ama bu sene senin gibi benimde çok hoşuma gidiyor :)
Amma cevapladım, sende ne var ne yok :)
Haksevercim okulda çalışman şartmı ki? Eğer çalışmak istiyosan başka yerlerde de iş arayabilirsin.
Merhaba canım neolsun uğraş koştur mücadeleye devamGünaydın kızlarrrrr
havadan dolayı mıdır nedir
kıpırdamak dahi canım istemiyor
bir sürü iş beni bekler...
herkesler nasıl iyimi ?
Hadi bakalım şekerim inşallah ikinzide amma inatmışsınız bitsin bu aradaki buzlar erisin artıkMerhaba canım. iyi olmana sevindim. Kv tarafındaki olayları inan akışına bırak ve hiç takma bir noktadan sonra vazgeçecekler. Uğraşmayada bıkacaklar Vallahi bak :) Şuanda evliliğin ve yaşın itibariyle hep kafana takıyorsun e birde hamilesin doğal ama bir kaç yıl sonra kafana taktıklarını düşündüğünde çok güleceksin, sanırım evlilik olgunluğu.
Çocuklar etkilenir tabiki etkilenmez olurmu çocuk bu bişey anlamaz deriz ama öyle bir anlarlarki şimdiki zamane çocuğu bizden daha iyi anlarnormalde eşimle sarılınca, ayrılın diye ağlayan çocuk şimdi sarılın diyor :)))
kızlarrr nerelerdesiniz
dışarısı soğudu
oturun artık evlerinizde:):):)
Kızlar eşime demiştim Özcan Denizin filmine gideriz diye.Bugüne kısmet oldu gitmek.Çarşıda işimizi halledikten sonra zafer plazaya gittik sinemaya Evim Sensine.İlk başta biraz saçma geldi bize.Fahriye Evcenin konuşmaları hareketleri biraz saçma geldi.Ama ilerleyen sahnelerde salonda çoğu kişi duygulanıp ağladı desem yeridir.Yanımda bayan vardı burnunu çekiyor ağlıyor:2: ben deseniz çaktırmadan ağlıyorum gözümden yaşlar geldiBen böyle duygusal olduğunu bilmiyordum.Yani gidin tavsiye ederim başta biraz saçma bulabilirsiniz ama bazı sahneleri sanmıyorumki duygulanmadan izleyeniniz olur.Ve dedimki eşime ne olduğunu söylemicem size söylersem tadı kaçar Allahım düşmanımın bile başına vermesin böyle birşeyi dedim .Çok acı çokk.Kısacası gidin ve görün eminimki sizde duygulanıp ağlarsınız Özelliklede Sevcan eşinle git o filme acilen salonda barışırsınız siz filmden sonra
sakın vazgeçmeyi bırakmayı düşünme...
ben çok düşünmüştüm iyikide vazgeçmemişim
uzun bir zamanda bitirdim ama
çok şükür bitirdim
sen lise mezunumuydun 2 yıllık mıydın canım ?
Benim de 463 TL borcum.
Napabilrler ki canım :) annemlerin bişey yaptığı yok çok şükür üstüme titriyolar ama karşı taraf öyle değil. Birileri sürekli kocamı doldurup duruyor yok yeni gelin 20 gün kalırmıymış yok eve gelen giden oluyormuş da gelinin evde olması iyiymiş. Normalde örf adet bilmeyen insanlar başıma ağır aile kesildi. Ona sinirim bozuluyo.
Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.
Bebek için birikim yapma fikrine sevindim. Herşey üst üste gelirse tek kişinin maaşıyla zorlanırsınız zaten. Ev için de hayırlısı olsun. Ama kış geldi sayılır. Kış günü taşınmak zor olur, rabbim yardımcın olsun.
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.
Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)
Net olarak kaç aylık olduğunu bilmiyorum da bi aksilik çıkmazsa Bir ay on gün sonra filan geliyor heralde bizim bebiş :)
İsim koymak ne zormuş ya aklıma sürekli bi sürü isim geliyor karar veremiyorum bir türlü. Gerçi kaynanamlar ikinci ismini çoktan koydular, sen ne koyarsan koy biz kendi koyduğumuz isimle çağırıcaz diyip beni çileden çıkarıyolar :)
Doğum için eşim Bursaya dönmeden yine konuşmayı denedim ben Devlet hastanesinde doğum yapmayı kesinlikle yapmak istemiyorum dedim. Başta o da benim gibi düişünüyordu ama beynini nasıl yıkadılarsa şimdi Zübeyde'nin suyu mu çıktı orda doğuranlar insan değilmi diyip duruyor. Sanırım Zübeyde Hanımda yapıcam.
Normalde yağmurlu çamurlu günleri pek sevmem ama bu sene senin gibi benimde çok hoşuma gidiyor :)
Amma cevapladım, sende ne var ne yok :)
Haksevercim okulda çalışman şartmı ki? Eğer çalışmak istiyosan başka yerlerde de iş arayabilirsin.
Günaydın kızlar...
Hepinizi öpüyorum.
Baharcım bende çok istiyorum o filmi izlemeyi :) en kısa zamanda tv ye düşsün... maalesef mümkün olmuyor çocuk olunca. Kızımı zaten işe gidiyorum diye bırakıyorum birde böyle keyfi sebeplerle bırakmak istemiyorum...
Bebeğim ben zübeyde ile ilgili olan fikirlerimi söylemiştim sana orası da iyi diyorlar korkma canım benim. Ama aynı doktorunu bırakma.
Kaderim nerelerde acaba kesin geziyordur yine....
Bu arada eşimle akşam barıştık. Yani barışmak zorunda kaldık, Farklı başka olaylar oldu dakeşke onlar olmasaydı da yine biraz küs kalsaydık diyorum. Dün sabahtan beri altüst durumdayım. Böyle zamanlarsa küs kalmamak birbirine kenetlenmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?