Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
baharcım arda iyi çok şükür arada burnu akıp öksürüyor oda havaların etkisi tabi,
bebek camnım iyiz biz ne olsun..yalnız atladığım bir konu olmuş eşinle tartışmanızı okumadığımı anladım naptın kız kocanaa söyle bakim:))
sevcancım canım konuyu bilmiyorum ama çok şükür akşam halletmişsiniz,çok sevindim canım..
bazen sinirler yükseliyor söyleyeceklerimize engel olamıyoruz,ee dilin kemiği yoktur..
sinirli anında söylenmiş kelimeler insanın içini çok ama çok acıtabiliyor, her nekadar barışılsada herşey eskisi gibi olsada,
malesef unutulmuyor ama evlilk canım olmasa iyide oluyor işte,önmeli olan sinirlere hakim olmak..
adam seni özlemiş baktığı yerleri tahmin edebiliyorum:) sende fazla süründürme adamı ve unutmaya çalış o kötü günü
şevvalide üzmeyin sakın kıyamam bak anlamış yavrum

dün bizde abimin eşiyle heykele çıktık gezelim alışveriş yapalım diye yağmura yakalandıkk şemsiyemizde yoktu o kadar çok ıslandıkki sabah bir uyandım boğazlarım şişş..
havalar soğudu akşam petekleri açtım artık, gerçekten soğuklar gelmeye başladı..
bugün arkadaşımın ev mevlüdü var ama hiç gidesim yok bulaşıklar tezgahın üstünde her yer heryerde ama k.. kaldıramıyorum..
canm bugün bişey yapmak istemiyor..

bu arada sevcancım nuripekteki sorun beni çok korkuttu bu ne ya günah o insanlara
bizimde seneye kasım aralık gibi diyorlar niye hep bu anahtar teslimleri kışın yapıyorlar..

semiha allah yardımcınız olsun canım bu havalarda hiçte kolay değil,,

ne güzel gidip izleyebilmişsin...bende çok istiyorum o flmi izlemeyi.ama eşim gitmez büyük bir ihtimal...
hiç sevmez böyle romantik türk filmlerini...

barışmanıza sevindim ama seni üzen daha farklı şeyler olmuş herhalde.
hayırdır canım.
paylaşmak istersen dinleriz...

kaderim hoşgeldin...
havalar gerçekten soğudu.
evdede artık hissediliyor soğuk.
tek ısıtıcı yetecekmi bize bakalım?
akşam arkadaşa oturmaya gittik.
yakmış petekleri
ohhh misss gibiydi vallahi...

evet kaderim o sevcanın dediği benide çok korkuttu.
eşimede söyledim akşam gelince.
oda düşüncelere daldı :)

günaydın kızlar
havalara bağlı depresyona girdim galiba ben yine :)
böyle havalar ille etkiler beni ilk zamanlar
iki gündür dokunsan ağlayacak gibi geziyordum.
akşam herkes yattıktan sonra
beni uyku tutmadı.
oturdum gece üçe kadar ağladım
nasıl rahatlamışım varya...

İnşallah canım gidersiniz
A.s canım Halime taşınıyormu üzüldüm canım senin adına samimi bir arkadaşındı sonuçta cana yakındı sağolsunHayırlısı olsun haklarında sende üzülme görüşürsünüz yine,selam söyle Halimeyede
İnşallah fırsatını bulup gidersiniz canımCanım barışmanıza çok sevindim.Ama kötü birşeylermi oldu canım ya merak ettim inşallah kötü birşey yoktur
Canım eşimde hatrıma gitti yoksa oda okadar gitmezHatta ilk başlarda üfledi püfledi saçma sapan diye sonraki sahnelerde sesi çıkmadı oturduUmarım sizde gidersiniz eşinle

Merhaba canım aynı sorun bendede var.Dünden beri duygusallık diz boyu havalardan olabilir.Umarım kötü birşey yoktur canım

noldu canım o kadar burnun dik durupta barışmak zorunda kaldım demişsin kötü bişi yoktur umarım merak ettim:44:

evet halime gidicekti kocasının tayini çıktı kemalpaşada şimdi halime tam evi toplucam ev bakıcam diyoduki kayınpederi hasta adamın kalp kapaçıkları değişti anju oldu anlıcanız halime burda kocası kemalpaşada halime kayınpederine kayınvaldesine 4görümcesine ve geçmiş olsun diyenlerle meşguılkafayı yemek üzere üzülüyorum gitceği içinde:2:

slm kızlar

cuma temislik yaptım

cumarteside arkadaşlarım geldi çok güzel geçti sultan lokumu tatlısı,banyolu börek,patates salatası yaptım bayıldılar tatlıdan 2şer yediler basit ve güzel bi tatlı tarifini veririm bi ara yedik içtik okey felan oynadık özleşmişiz kızlarla ne güzel 2-3 sene aynı yerde beraber çalıştık kreşte ne güzelmiş işten birbirimize bakamasakta beraber yedin içtin insanlarla bağın kopmuyo en azından ben vefalı bi arkadaşım diye düşünüyorum onlar bekarlar tabi daha farklılar ama ben bağımız kopmasın die elimden geleni yapıyorum

gelelim bu güne eşimleydim bütün gün öglene dogru kalktık kahvaltımızı yaptık giyindik süslendik kipaya gittik bütün gün evim sensini izlicez diye zorladım sevmiyo çünkü fahriyeyle özcanı mahsunu kekoları biz zengin ettik diobende aksine onalrın dizlere filmlerine bayılıyorum neyse gittik kipada önce dolaştık sonra seanslara bakmaya gittik neyse tabi bizimki ''007 bond'' filmini görünce kedi gb baktı ona gitmek istedi:2: bende aksiyon sinemada daha iyi olur hadi evim sensini pcden izleriz dedim neyse anlıcanız aksiyon macera dolu ajan filmi izledik ama güzeldi genede yemek felan yedik pizzayı mideye götürünce rahatladım sonra ordan cıkıp ablama gittik cay meyve seansı ve yegenlerimle oynama seansını kapatıp evimize geldik o tvye ben pcye oturdum az mola verdik yatmadan önce işte benden böyle....

öpüyorum hepinizi

Günaydın kızlar....
Çok şükür hafta sonunu sorunları halletmiş olarak bitirdim. Ve karşınıza kafası düzelmiş Sevcan olarak çıktım.
Bu kadar kolay halledilebileceğini hiç düşünmemiştim. (ailemden birileri kavga etti de. (Karı-koca) çok şükür düzelttik ben tepkisiz kalamıyorum. Öyle işte kızlar.. İYİYİK...
hepinizi öpüyorum.

günaydın canım çok sevindim bende korktum valla inş. bida olmaz kavga gürültü aileden oluncakendinde sayılır tabi huzursuzluk allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin her namazda öyle duaederim evimize huzur bereket ver diye

çok teşekkür ederim canım :) inşallah bir daha yaşanmasın. Durum inan kötüydü.
Burada herkes iyi mi? özledim sizlerle muhabbeti :)

24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha

24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha

bende 23 yaşındayım bende anaokulu öğretmeniyimbende bu sene çalışmıyorumbulursam iş çalışırım ama aramadımda

bebişin hayırlı olsun yeniymiş nerelerde oturuyosun yaş boy kilo ayak no eşin kaç yaşında ne iş yapar kayınvalden nasıl görümcen eltin kendi annenler herşeyi anlatbizim topik terapi merkezi

Ne guzell bursalilar burdaymis. bende geldim araniza kizlar

hg aramızaaaaaaaaaaaa

kızlar hepiniz cevap verin çok rica ediyorum.

Çocukluk arkadaşım var çok samimiyiz.
Evime taşınalı 7 ay oldu neredeyse. Hala evime gelmedi.
Bebeği var şuanda 2 aylık falan, Allahım bağışlasın.
Yeni taşındığımda Hala gelmedin diye şaka yollu takıldığımda, ayy işte çıkmıyorum bir yere bebeğe bir şey olur diye diyordu. Ama her akşam abartmıyorum annesine geliyordu. Ben her akşam kızımı alıyorum ya annemler den arabasını kapının önünde görüyordum. Neyse Annemle evlerimiz arabayla 10 dakika.
Son zamanlarda da doğumuma az kaldı, diyerek gelmedi ama öğrendim ki bir pazar günü bizim sitenin yanındaki siteye gelmişler ev bakmaya (onlarda daire almak istiyorlar arıyorlar 2 yıldır) Zırt pırt beni arayan insan bir arayıpda sizin sitenin yanındayız dememiş, üstelik evdeyiz. Bende haliyle e yuh dedim. Ayy canım doğumuma az kaldıya merdiven çıkamıyorum dedi. Sonrasında işten çıktım bir akşam gittim ona sarmasını sardık falan, o gece kaldım orada,
Bebeğini de görmeye gittim bebeği 20 günlükken, o zamanda bebek büyüsün biraz, gelicem inan, gelemedim ayıp ettim dedi. Olsun canım gelirsin kaçmıyoruzya dedim. En son bayramda annesine bayramlaşmaya gitmiştim 35 günlük bebekle şehir dışına gitmişler oha oldum. 10 km bana gelemeyen insan arabaları var altında.
Sonra diğer komşuya gittim orada da arkadaşımız var oda ondan 10 gün önce falan doğum yaptı. Doğurmadan 1 hafta önce ona bebek görmeye gitmiş merdiven çıkamayan insan 6 kat çıkmış, Bunu da duydum artık aramıyorum. Nasılsa bebeğini de gördüm dedim, üzerime düşen vazifeleri fazlasıyla yaptım.
Hayır hediye falan beklemediğimi de bilir, Artık art niyet arıyorum, fesatlığından gelmediğini düşünüyorum siz olsanız ne düşünürdünüz, Bazen büyütüyor muyum? diyorum da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…