Kızlar eşime demiştim Özcan Denizin filmine gideriz diye.Bugüne kısmet oldu gitmek.Çarşıda işimizi halledikten sonra zafer plazaya gittik sinemaya Evim Sensine.İlk başta biraz saçma geldi bize.Fahriye Evcenin konuşmaları hareketleri biraz saçma geldi.Ama ilerleyen sahnelerde salonda çoğu kişi duygulanıp ağladı desem yeridir.Yanımda bayan vardı burnunu çekiyor ağlıyor:2: ben deseniz çaktırmadan ağlıyorum gözümden yaşlar geldiBen böyle duygusal olduğunu bilmiyordum.Yani gidin tavsiye ederim başta biraz saçma bulabilirsiniz ama bazı sahneleri sanmıyorumki duygulanmadan izleyeniniz olur.Ve dedimki eşime ne olduğunu söylemicem size söylersem tadı kaçar Allahım düşmanımın bile başına vermesin böyle birşeyi dedim .Çok acı çokk.Kısacası gidin ve görün eminimki sizde duygulanıp ağlarsınız Özelliklede Sevcan eşinle git o filme acilen salonda barışırsınız siz filmden sonra
Günaydın kızlar...
Hepinizi öpüyorum.
Baharcım bende çok istiyorum o filmi izlemeyi :) en kısa zamanda tv ye düşsün... maalesef mümkün olmuyor çocuk olunca. Kızımı zaten işe gidiyorum diye bırakıyorum birde böyle keyfi sebeplerle bırakmak istemiyorum...
Bebeğim ben zübeyde ile ilgili olan fikirlerimi söylemiştim sana orası da iyi diyorlar korkma canım benim. Ama aynı doktorunu bırakma.
Kaderim nerelerde acaba kesin geziyordur yine....
Bu arada eşimle akşam barıştık. Yani barışmak zorunda kaldık, Farklı başka olaylar oldu dakeşke onlar olmasaydı da yine biraz küs kalsaydık diyorum. Dün sabahtan beri altüst durumdayım. Böyle zamanlarsa küs kalmamak birbirine kenetlenmek gerek.
dün bizde abimin eşiyle heykele çıktık gezelim alışveriş yapalım diye yağmura yakalandıkk şemsiyemizde yoktu o kadar çok ıslandıkki sabah bir uyandım boğazlarım şişş..
havalar soğudu akşam petekleri açtım artık, gerçekten soğuklar gelmeye başladı..
bugün arkadaşımın ev mevlüdü var ama hiç gidesim yok bulaşıklar tezgahın üstünde her yer heryerde ama k.. kaldıramıyorum..
canm bugün bişey yapmak istemiyor..
bu arada sevcancım nuripekteki sorun beni çok korkuttu bu ne ya günah o insanlara
bizimde seneye kasım aralık gibi diyorlar niye hep bu anahtar teslimleri kışın yapıyorlar..
semiha allah yardımcınız olsun canım bu havalarda hiçte kolay değil,,
İnşallah canım gidersinizcok merak ediyorum bakalım bizimkini hafta sonu ikna edebilirsem istiyorum izlemeyi
lise mezunuyum 4 yıllık işletme canım
sanırım ben bu sne kayıt yaptıramıcam tamamen duygusal
kendi işimi yapmak istiyorum canım seviyorum işimi
A.s canım Halime taşınıyormu üzüldüm canım senin adına samimi bir arkadaşındı sonuçta cana yakındı sağolsunselam kızlar bugün sabahtan yemek yaptım öğlen sonra komşuya gittim halime vardıya pikniğe geldiğim kızlardan biri cocugu olmayan onlar taşıncakalr kemal paşaya tayini çıktı kocasınınbugün komşudaydık.yarında temislik felan yapıcam cumartesi kreşten eski öğretmen arkadaşlarım gelcek
İnşallah fırsatını bulup gidersiniz canımGünaydın kızlar...
Hepinizi öpüyorum.
Baharcım bende çok istiyorum o filmi izlemeyi :) en kısa zamanda tv ye düşsün... maalesef mümkün olmuyor çocuk olunca. Kızımı zaten işe gidiyorum diye bırakıyorum birde böyle keyfi sebeplerle bırakmak istemiyorum...
Bebeğim ben zübeyde ile ilgili olan fikirlerimi söylemiştim sana orası da iyi diyorlar korkma canım benim. Ama aynı doktorunu bırakma.
Bu arada eşimle akşam barıştık. Yani barışmak zorunda kaldık, Farklı başka olaylar oldu dakeşke onlar olmasaydı da yine biraz küs kalsaydık diyorum. Dün sabahtan beri altüst durumdayım. Böyle zamanlarsa küs kalmamak birbirine kenetlenmek gerek.
Canım eşimde hatrıma gitti yoksa oda okadar gitmezne güzel gidip izleyebilmişsin...bende çok istiyorum o flmi izlemeyi.ama eşim gitmez büyük bir ihtimal...
hiç sevmez böyle romantik türk filmlerini...
barışmanıza sevindim ama seni üzen daha farklı şeyler olmuş herhalde.
hayırdır canım.
paylaşmak istersen dinleriz...
kaderim hoşgeldin...
havalar gerçekten soğudu.
evdede artık hissediliyor soğuk.
tek ısıtıcı yetecekmi bize bakalım?
akşam arkadaşa oturmaya gittik.
yakmış petekleri
ohhh misss gibiydi vallahi...
evet kaderim o sevcanın dediği benide çok korkuttu.
eşimede söyledim akşam gelince.
oda düşüncelere daldı :)
günaydın kızlar
havalara bağlı depresyona girdim galiba ben yine :)
böyle havalar ille etkiler beni ilk zamanlar
iki gündür dokunsan ağlayacak gibi geziyordum.
akşam herkes yattıktan sonra
beni uyku tutmadı.
oturdum gece üçe kadar ağladım
nasıl rahatlamışım varya...
Günaydın kızlar...
Hepinizi öpüyorum.
İnşallah canım gidersiniz
A.s canım Halime taşınıyormu üzüldüm canım senin adına samimi bir arkadaşındı sonuçta cana yakındı sağolsunHayırlısı olsun haklarında sende üzülme görüşürsünüz yine,selam söyle Halimeyede
İnşallah fırsatını bulup gidersiniz canımCanım barışmanıza çok sevindim.Ama kötü birşeylermi oldu canım ya merak ettim inşallah kötü birşey yoktur
Canım eşimde hatrıma gitti yoksa oda okadar gitmezHatta ilk başlarda üfledi püfledi saçma sapan diye sonraki sahnelerde sesi çıkmadı oturdu Umarım sizde gidersiniz eşinle
Merhaba canım aynı sorun bendede var.Dünden beri duygusallık diz boyu havalardan olabilir.Umarım kötü birşey yoktur canım
Günaydın kızlar....
Çok şükür hafta sonunu sorunları halletmiş olarak bitirdim. Ve karşınıza kafası düzelmiş Sevcan olarak çıktım.
Bu kadar kolay halledilebileceğini hiç düşünmemiştim. (ailemden birileri kavga etti de. (Karı-koca) çok şükür düzelttik ben tepkisiz kalamıyorum. Öyle işte kızlar..İYİYİK...
hepinizi öpüyorum.
günaydın canım çok sevindim bende korktum valla inş. bida olmaz kavga gürültü aileden oluncakendinde sayılır tabi huzursuzluk allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin her namazda öyle duaederim evimize huzur bereket ver diye
24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha
Ne guzell bursalilar burdaymis.bende geldim araniza kizlar
24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?