Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hoş geldin aramıza :) kızını Allah bağışlasın.

ertugrulkentte oturuyorum bende. iyi oldu valla burayi gordugum ne guzel meslektasimda varmis anlatirim anlatirim ne varsa anlatirim:) hosbuldum amin cumlemizinkini kizim uyudugu gibi giriyorum. gec kesfettim ne yazikki

ertugrulkentte oturuyorum bende. iyi oldu valla burayi gordugum ne guzel meslektasimda varmis anlatirim anlatirim ne varsa anlatirim:) hosbuldum amin cumlemizinkini kizim uyudugu gibi giriyorum. gec kesfettim ne yazikki

olsun geç olsun güç olmasın :)

İzinde misin? işi mi bıraktın? :) benimde kızım var 2 yaşında Allah nasip ederse kış geçsin kreş düşünüyorum.

Hayırlısı olsun canım kayınpederine geçmiş olsun,dertsiz kimse yok herkezin ayrı bir sorunu var işte.
Ne güzel arkadaşların gelmiş bir değişiklik olmuştur senin içinde.Koruparka gitmekte güzel olmuş.Eeee sinemaya kadar çıktında gitseydin ya filmeNeyse sağlık olsun bidahakine gidersin artıkBende öptüm kib
Canım sorunun çözülmesine sevindim.Allah kimseyi huzursuz etmesin,huzursuzluk çok kötüİyi olmana sevindim
Ne guzell bursalilar burdaymis. bende geldim araniza kizlar

24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha
Hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın bebeğiniBende mudanyada oturuyorum evliyim çocuğum yok henüz memnun oldum

Büyütmüyorsun canım sen haklısın bunda.Kim olsa alınır.Bizimde böyle birileri vardı gelecekelrde gelecekler ama heryere gitmeyi biliyorlar dediğin gibi.Madem öyle yapıyor canı isterse sende ona göre değer verirsin sallama gitsin

sen yapman gerkeni hatta fazlasını yapmışsın o yüzden geri çekil ve bekle eğer gelirse de hatasını anlayıp az tirp atar barışırsın uzatmazsın küslük iyi değilde bazen hani insan çok isterde hep gidemez oluyo yani bazen sen gene iyi düşün ii olsun çocukluk arkadaşınmış anlıyorum seni insan sevmese zaten ne hali varsa görsün der sen buraya bile yazıp paylaşcak kadar üzülmüşsün alınmışsın ama kalbini karartma az geri dur o sana gelsin barışırsınız

sen anlat bizde dinleruk

Ne guzell bursalilar burdaymis. bende geldim araniza kizlar
hoş geldinnn...

canım ben olsam kesinlikle art niyet olarak algılardım.. ben kesinlikle fesatlık yaptığını düşünüyorum,
ev almışsın bunun sevincini seninle yaşamayan biri senin dostun arkadaşın olamazki..kaldıki evini görmeye bile gelmiyor ortadan çatlamamak içinmi acaba:))
benimde var bu tip bir arkadaşım yani resmen belli ediyor ben kiradayım fakat ev aldığımızda
eşim bana araba aldığında, resmen kadın benden elini ayağını çekti herkezler arayıp hayırlı olsun çok sevindim diye ararken o beni görünce şeytan çarpmışa dönüyor:18::18:
birde adı arkadaş oluyor bunların iyi gününde kötü gününde yanında olan her kimse sadece onlardır senin arkadaşın..

yangına körükle gittim biraz ama napim düşüncelerim katı biraz...
üzme kendini aslada arama sakın

Yemin ederim aynı düşüncedeyim seninle. Bazen diyorum Bırak Allah aşkına böyle fesat arkadaş olacaksa hiç olmasın. Ama Ben çevrem için, hele dostlarım için en güzelleri sizin olsun dedikçe neden bize böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Eşi de aynı böyle, Araba aldık (aldığımız arabada dandik 7 milyarlık araba, mecburen aldık yoksa araba neyimize). Neyse eşi diyor ki sizin araba klimasız, evinizde küçükmüş, arkadaşım diyor ki o semtten istemiyoruz biz, nilüferden alıcaz falan filan, benim gücüm buna yetti sende sık bir yerini al diyorum.
Kocası çocuğuma bile bunun gözleri şaşı, kulakları kepçe dedi inanabiliyormusun, Onların bebekleri olmuyordu. Şimdi oldu. Eğer eşli görüşürsek adamın yanında bebeği severken, babanın gözleri şaşı, kulakları da kepçe ama sen çok güzelsin demek istiyorum :)
araba kullanmaya başladım, arkadaşım, hamile haliyle oda kullanmaya başladı ablamlar gülüyordu artık. daha çok var bu tip söylemleri. Ben artık bakış açımı değiştirdim insanlara karşı dostlarıma bile

Son düzenleme:
olsun geç olsun güç olmasın :)

İzinde misin? işi mi bıraktın? :) benimde kızım var 2 yaşında Allah nasip ederse kış geçsin kreş düşünüyorum.
İsi biraktim canim gecen sene 1. Donem sonunda biraktim kizim buyisun insallh oyle baslicam calismaya. allah bagislasin kizini caliscaksin herhalde ?
ne güzel bende ertuğrulkentte oturuyorum netaraflarda canım
Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnm

İsi biraktim canim gecen sene 1. Donem sonunda biraktim kizim buyisun insallh oyle baslicam calismaya. allah bagislasin kizini caliscaksin herhalde ?

Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnm

İnşallah Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Ben çalışıyorum zaten. Kızıma şuanda ablam bakıyor. Ama artık kreş vakti geldi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.

slm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.

HOŞ GELDİN...
Yerleşebildin mi? Kızın nasıl?
Geçen pazar günü bizde sizin oradaydık. Bir arkadaşım daire aldı sizin oradan, onun evine bakmaya geldik.
Çok güzel eviniz. Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

yerleştik canım ama eksik gedik bitmiyor bir türlü. bebişimde iyi yeni evimizde doğumgünü yaptık çok güzeldi. facede beni kabul ettiysen resimlerine bak. gelinlik giydirdik. çok güzeldi herşey. burdan aldımı arkadaşın ev. aldıysa hangi bloktan. keşke arasaydın görüşseydik ya. özelden nomu yazıom sana. yolun düşerse ara şekerim. öptüm.

Güzel günlerde oturun, nice doğum günlerini kutlayın evinizde.
Faceden kabul ettim ama bakamadım, girebilirsem aklımda canım bakacağım.
Arkadaşım apartmanı henüz inşaat seneye teslim edilecekmiş Çevre yolunun dibindeki apartman.
Telefonun olsaydı arardım :) çünkü aklımdaydın hep, hatta ismaile sordum Semra hanımların bloğu hangisi diye, Evlerimiz yakın canım görüşürüz her zaman yeterki isteyelim.
Doğalgazınız açıldı mı? biraz uzun oluyor açılması üşütmeyin minnoşu.

açılmadı canım bu hafta sonu diyorlar bakalım. elektriğe dayandık nolcak bilmem. üşütmüyorum minnoşu ay sonu babası üşüyecek hehe:)) ismail bey göstermedimi evi. gelseydin keşke.

semiha sen naptın canım ya. belki yazdın ama ben yoktum. taşındınmı evine. nasıl gidiyor hayat.

selam kızlar
bende çok şükür
toparlanmalar başladı
yarın evi temizlemeye gideceğiz
pazar günüde taşınmayı düşünüyoruz kısmetse...

maymis hoşgeldin
sana bir şey sormak istiyorum
hangi şirketi kullandın nakliye esnasında?
ve memnun kaldın mı?

semiha sen naptın canım ya. belki yazdın ama ben yoktum. taşındınmı evine. nasıl gidiyor hayat.

aynı anda yazmışız canım birbirimize:)
yukarıda belirttim kısmetse bu haftasonu
benim şu an evimdede d.gaz yok.
biz şimdiden başladık elektriğe yüklemeye.
hasta olmasın diye uğraştık kuzuma ama
2 gündür ateşli
şu çocuklar işin gücün vaktini nede güzel biliyorlar

bende bu sıralar bu model arkadaşlardan o kadar çok var kiii
hangisini söyleyeyim
uzaktakiler çok canımı yakmıyor ama
biri ilkokul biride liseden beri
görüştüğüm arkadaşım vardı
ne olduysa artık
herkese herşeye vakitleri var
bana gelince yok
benimde zamanım gelecek diye düşünüyorum ben
ilk zamanlar çok gücenir aklıma geldikçe ağlardım
şimdi takmıyorum
herkesle arkadaşlık edebilirler ama
bendeki samimiyeti bulamazlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…