- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
bende 23 yaşındayım bende anaokulu öğretmeniyimbende bu sene çalışmıyorum bulursam iş çalışırım ama aramadımda
bebişin hayırlı olsun yeniymiş nerelerde oturuyosun yaş boy kilo ayak no eşin kaç yaşında ne iş yapar kayınvalden nasıl görümcen eltin kendi annenler herşeyi anlatbizim topik terapi merkezi
hg aramızaaaaaaaaaaaa
Hoş geldin aramıza :) kızını Allah bağışlasın.
ertugrulkentte oturuyorum bende. iyi oldu valla burayi gordugum ne guzel meslektasimda varmis anlatirim anlatirim ne varsa anlatirim:) hosbuldum amin cumlemizinkini kizim uyudugu gibi giriyorum. gec kesfettim ne yazikki
Hayırlısı olsun canım kayınpederine geçmiş olsun,dertsiz kimse yok herkezin ayrı bir sorunu var işte.noldu canım o kadar burnun dik durupta barışmak zorunda kaldım demişsin kötü bişi yoktur umarım merak ettim:44:
evet halime gidicekti kocasının tayini çıktı kemalpaşada şimdi halime tam evi toplucam ev bakıcam diyoduki kayınpederi hasta adamın kalp kapaçıkları değişti anju oldu anlıcanız halime burda kocası kemalpaşada halime kayınpederine kayınvaldesine 4görümcesine ve geçmiş olsun diyenlerle meşguılkafayı yemek üzere üzülüyorum gitceği içinde:2:
Ne güzel arkadaşların gelmiş bir değişiklik olmuştur senin içinde.Koruparka gitmekte güzel olmuş.Eeee sinemaya kadar çıktında gitseydin ya filmeslm kızlar
cuma temislik yaptım
cumarteside arkadaşlarım geldi çok güzel geçti sultan lokumu tatlısı,banyolu börek,patates salatası yaptımbayıldılar tatlıdan 2şer yediler basit ve güzel bi tatlı tarifini veririm bi ara yedik içtik okey felan oynadık özleşmişiz kızlarla ne güzel 2-3 sene aynı yerde beraber çalıştık kreşte ne güzelmiş işten birbirimize bakamasakta beraber yedin içtin insanlarla bağın kopmuyo en azından ben vefalı bi arkadaşım diye düşünüyorum onlar bekarlar tabi daha farklılar ama ben bağımız kopmasın die elimden geleni yapıyorum
gelelim bu güne eşimleydim bütün gün öglene dogru kalktık kahvaltımızı yaptık giyindik süslendik kipaya gittik bütün gün evim sensini izlicez diye zorladım sevmiyo çünkü fahriyeyle özcanı mahsunu kekoları biz zengin ettik diobende aksine onalrın dizlere filmlerine bayılıyorum neyse gittik kipada önce dolaştık sonra seanslara bakmaya gittik neyse tabi bizimki ''007 bond'' filmini görünce kedi gb baktı ona gitmek istedi:2: bende aksiyon sinemada daha iyi olur hadi evim sensini pcden izleriz dedim neyse anlıcanız aksiyon macera dolu ajan filmi izledik ama güzeldi genede yemek felan yedik pizzayı mideye götürünce rahatladım sonra ordan cıkıp ablama gittik cay meyve seansı ve yegenlerimle oynama seansını kapatıp evimize geldik o tvye ben pcye oturdum az mola verdik yatmadan önce işte benden böyle....
öpüyorum hepinizi
Canım sorunun çözülmesine sevindim.Allah kimseyi huzursuz etmesin,huzursuzluk çok kötüGünaydın kızlar....
Çok şükür hafta sonunu sorunları halletmiş olarak bitirdim. Ve karşınıza kafası düzelmiş Sevcan olarak çıktım.
Bu kadar kolay halledilebileceğini hiç düşünmemiştim. (ailemden birileri kavga etti de. (Karı-koca) çok şükür düzelttik ben tepkisiz kalamıyorum. Öyle işte kızlar..İYİYİK...
hepinizi öpüyorum.
Ne guzell bursalilar burdaymis.bende geldim araniza kizlar
Hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın bebeğini24 yasindayim iki senelik evliyim 3.5 aylik kizim var. anaokulu ogretmeniyim ama calismiyorum kizimla evdeyiz bi sure daha
kızlar hepiniz cevap verin çok rica ediyorum.
Çocukluk arkadaşım var çok samimiyiz.
Evime taşınalı 7 ay oldu neredeyse. Hala evime gelmedi.
Bebeği var şuanda 2 aylık falan, Allahım bağışlasın.
Yeni taşındığımda Hala gelmedin diye şaka yollu takıldığımda, ayy işte çıkmıyorum bir yere bebeğe bir şey olur diye diyordu. Ama her akşam abartmıyorum annesine geliyordu. Ben her akşam kızımı alıyorum ya annemler den arabasını kapının önünde görüyordum. Neyse Annemle evlerimiz arabayla 10 dakika.
Son zamanlarda da doğumuma az kaldı, diyerek gelmedi ama öğrendim ki bir pazar günü bizim sitenin yanındaki siteye gelmişler ev bakmaya (onlarda daire almak istiyorlar arıyorlar 2 yıldır) Zırt pırt beni arayan insan bir arayıpda sizin sitenin yanındayız dememiş, üstelik evdeyiz. Bende haliyle e yuh dedim. Ayy canım doğumuma az kaldıya merdiven çıkamıyorum dedi. Sonrasında işten çıktım bir akşam gittim ona sarmasını sardık falan, o gece kaldım orada,
Bebeğini de görmeye gittim bebeği 20 günlükken, o zamanda bebek büyüsün biraz, gelicem inan, gelemedim ayıp ettim dedi. Olsun canım gelirsin kaçmıyoruzya dedim. En son bayramda annesine bayramlaşmaya gitmiştim 35 günlük bebekle şehir dışına gitmişler oha oldum. 10 km bana gelemeyen insan arabaları var altında.
Sonra diğer komşuya gittim orada da arkadaşımız var oda ondan 10 gün önce falan doğum yaptı. Doğurmadan 1 hafta önce ona bebek görmeye gitmiş merdiven çıkamayan insan 6 kat çıkmış, Bunu da duydum artık aramıyorum. Nasılsa bebeğini de gördüm dedim, üzerime düşen vazifeleri fazlasıyla yaptım.
Hayır hediye falan beklemediğimi de bilir, Artık art niyet arıyorum, fesatlığından gelmediğini düşünüyorum siz olsanız ne düşünürdünüz, Bazen büyütüyor muyum? diyorum da.
Yeni taşındığımda Hala gelmedin diye şaka yollu takıldığımda, ayy işte çıkmıyorum bir yere bebeğe bir şey olur diye diyordu. Ama her akşam abartmıyorum annesine geliyordu. Ben her akşam kızımı alıyorum ya annemler den arabasını kapının önünde görüyordum. Neyse Annemle evlerimiz arabayla 10 dakika.
Son zamanlarda da doğumuma az kaldı, diyerek gelmedi ama öğrendim ki bir pazar günü bizim sitenin yanındaki siteye gelmişler ev bakmaya (onlarda daire almak istiyorlar arıyorlar 2 yıldır) Zırt pırt beni arayan insan bir arayıpda sizin sitenin yanındayız dememiş, üstelik evdeyiz. Bende haliyle e yuh dedim. Ayy canım doğumuma az kaldıya merdiven çıkamıyorum dedi. Sonrasında işten çıktım bir akşam gittim ona sarmasını sardık falan, o gece kaldım orada,
Bebeğini de görmeye gittim bebeği 20 günlükken, o zamanda bebek büyüsün biraz, gelicem inan, gelemedim ayıp ettim dedi. Olsun canım gelirsin kaçmıyoruzya dedim. En son bayramda annesine bayramlaşmaya gitmiştim 35 günlük bebekle şehir dışına gitmişler oha oldum. 10 km bana gelemeyen insan arabaları var altında.
Sonra diğer komşuya gittim orada da arkadaşımız var oda ondan 10 gün önce falan doğum yaptı. Doğurmadan 1 hafta önce ona bebek görmeye gitmiş merdiven çıkamayan insan 6 kat çıkmış, Bunu da duydum artık aramıyorum. Nasılsa bebeğini de gördüm dedim, üzerime düşen vazifeleri fazlasıyla yaptım.
Hayır hediye falan beklemediğimi de bilir, Artık art niyet arıyorum, fesatlığından gelmediğini düşünüyorum siz olsanız ne düşünürdünüz, Bazen büyütüyor muyum? diyorum da.
ertugrulkentte oturuyorum bende. iyi oldu valla burayi gordugum ne guzel meslektasimda varmis anlatirim anlatirim ne varsa anlatirim:) hosbuldum amin cumlemizinkini kizim uyudugu gibi giriyorum. gec kesfettim ne yazikki
hoş geldinnn...Ne guzell bursalilar burdaymis.bende geldim araniza kizlar
hoş geldinnn...
canım ben olsam kesinlikle art niyet olarak algılardım.. ben kesinlikle fesatlık yaptığını düşünüyorum,
ev almışsın bunun sevincini seninle yaşamayan biri senin dostun arkadaşın olamazki..kaldıki evini görmeye bile gelmiyor ortadan çatlamamak içinmi acaba:))
benimde var bu tip bir arkadaşım yani resmen belli ediyor ben kiradayım fakat ev aldığımızda
eşim bana araba aldığında, resmen kadın benden elini ayağını çekti herkezler arayıp hayırlı olsun çok sevindim diye ararken o beni görünce şeytan çarpmışa dönüyor:18::18:
birde adı arkadaş oluyor bunların iyi gününde kötü gününde yanında olan her kimse sadece onlardır senin arkadaşın..
yangına körükle gittim biraz ama napim düşüncelerim katı biraz...
üzme kendini aslada arama sakın
İsi biraktim canim gecen sene 1. Donem sonunda biraktim kizim buyisun insallh oyle baslicam calismaya. allah bagislasin kizini caliscaksin herhalde ?olsun geç olsun güç olmasın :)
İzinde misin? işi mi bıraktın? :) benimde kızım var 2 yaşında Allah nasip ederse kış geçsin kreş düşünüyorum.
Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnmne güzel bende ertuğrulkentte oturuyorum netaraflarda canım
Yemin ederim aynı düşüncedeyim seninle. Bazen diyorum Bırak Allah aşkına böyle fesat arkadaş olacaksa hiç olmasın. Ama Ben çevrem için, hele dostlarım için en güzelleri sizin olsun dedikçe neden bize böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Eşi de aynı böyle, Araba aldık (aldığımız arabada dandik 7 milyarlık araba, mecburen aldık yoksa araba neyimize). Neyse eşi diyor ki sizin araba klimasız, evinizde küçükmüş, arkadaşım diyor ki o semtten istemiyoruz biz, nilüferden alıcaz falan filan, benim gücüm buna yetti sende sık bir yerini al diyorum.
Kocası çocuğuma bile bunun gözleri şaşı, kulakları kepçe dedi inanabiliyormusun, Onların bebekleri olmuyordu. Şimdi oldu. Eğer eşli görüşürsek adamın yanında bebeği severken, babanın gözleri şaşı, kulakları da kepçe ama sen çok güzelsin demek istiyorum :)
araba kullanmaya başladım, arkadaşım, hamile haliyle oda kullanmaya başladı ablamlar gülüyordu artık. daha çok var bu tip söylemleri. Ben artık bakış açımı değiştirdim insanlara karşı dostlarıma bile
İsi biraktim canim gecen sene 1. Donem sonunda biraktim kizim buyisun insallh oyle baslicam calismaya. allah bagislasin kizini caliscaksin herhalde ?
Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnm
slm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.
yerleştik canım ama eksik gedik bitmiyor bir türlü. bebişimde iyi yeni evimizde doğumgünü yaptık çok güzeldi. facede beni kabul ettiysen resimlerine bak. gelinlik giydirdik. çok güzeldi herşey. burdan aldımı arkadaşın ev. aldıysa hangi bloktan. keşke arasaydın görüşseydik ya. özelden nomu yazıom sana. yolun düşerse ara şekerim. öptüm.
semiha sen naptın canım ya. belki yazdın ama ben yoktum. taşındınmı evine. nasıl gidiyor hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?