öncelikle allah kolaylık versin canım. bir giriştinmi oluyor valla stres yapma sakın. ulus nakliyatla canım. memnun kaldım. kırılan eden ezik felan yok. am büyük bir biblo ve birkaç değerli kırılacak eşyayı biz kendi arabazmızla getirdik. çabukta taşıdırlar. tavsiye ederim. ayy keşke yakın olaydı evlerimiz gider gelirdik yahu demi.
açılmadı canım bu hafta sonu diyorlar bakalım. elektriğe dayandık nolcak bilmem. üşütmüyorum minnoşu ay sonu babası üşüyecek hehe:)) ismail bey göstermedimi evi. gelseydin keşke.
selam kızlar
bende çok şükür
toparlanmalar başladı
yarın evi temizlemeye gideceğiz
pazar günüde taşınmayı düşünüyoruz kısmetse...
maymis hoşgeldin
sana bir şey sormak istiyorum
hangi şirketi kullandın nakliye esnasında?
ve memnun kaldın mı?
aynı anda yazmışız canım birbirimize:)
yukarıda belirttim kısmetse bu haftasonu
benim şu an evimdede d.gaz yok.
biz şimdiden başladık elektriğe yüklemeye.
hasta olmasın diye uğraştık kuzuma ama
2 gündür ateşli
şu çocuklar işin gücün vaktini nede güzel biliyorlar
bende bu sıralar bu model arkadaşlardan o kadar çok var kiii
hangisini söyleyeyim
uzaktakiler çok canımı yakmıyor ama
biri ilkokul biride liseden beri
görüştüğüm arkadaşım vardı
ne olduysa artık
herkese herşeye vakitleri var
bana gelince yok
benimde zamanım gelecek diye düşünüyorum ben
ilk zamanlar çok gücenir aklıma geldikçe ağlardım
şimdi takmıyorum
herkesle arkadaşlık edebilirler ama
bendeki samimiyeti bulamazlar diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin arkadaşım. Yapabileceğimiz bir şey varsa pazar günü aklında olalım olur mu.
Bir taşın yerleş. Evinde aldığın her nefesi mutlulukla çekeceksin içine oh değdi diyeksin :)
Ayy inanmıyorum yaa. Demekki tek bende yokmuş. Ben şimdiye kadar başkasının sahip olduğu hiç bir şeyi kıskanmadım, özendim sadece, Biliyorumki Allah istediği zaman verecektir dedim, hep en güzellerini sevdiklerim için diledim, isteklerime de belki zahmetlerle kavuştum ama çok şükür kavuştum.
dostun iyisi iyi günde belli olur diye düşünürüm. Çünkü kötü günde nasıl ağladığımı görmek için yanımda olanlar olabiliyor. Ama iyi günde kendi fesatlıklarını göstermemek adına karşımıza çıkamıyorlar.
Hİç ağlama, ama sinir ol canım, ol ki unutma bu günleri...
Bu arada biraz önce aradı bu bahsettiğim arkadaşım. :) Bugün kocası ev anlaşmasına gidecekmiş daire beğenmişler nilüfer tarafından. Evi anlattı güzel diye. Yanlız ev yüksek girişmiş. Hayırlısı olsun, bugün bunu alırsın ileride daha iyisini dedim.
sağol arkadaşım.
düşünmen yeterli...
unutmuyorum dediğim gibi...
günü gününe söylediği yaptığı acıttığı herşey aklımda...
hani derler yaptığın iyiliğide
gördüğün kötülüğüde unut diye
yapıp gereği unutamıyorum
ne iyiliği ne kötülüğü
hepsi saklıdır bende
iyi bari arkadaşın en alsında kurtulsun komplekslerinden.
ama ona bile takar yüksek girişmiş diye:):):)
Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnm
elektrikler bedava değilki canım ya aksine dahada pahalısı şantiye elektriği ödeyeceğiz.
A.s yeni evinde güle güle otur canım hayırlı olsunslm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.
selam kızlar
bende çok şükür
toparlanmalar başladı
maymis hoşgeldin
ve memnun kaldın mı?
A.s yeni evinde güle güle otur canım hayırlı olsun
Gözün aydın canım hazırlıklar başlamış.İnşallah herşey yolunda gider ve evine yerleşirsin güle güle otur arkadaşım
elektrikler bedava değilki canım ya aksine dahada pahalısı şantiye elektriği ödeyeceğiz.
bu şantiye elektriği nasıl oluyor ki?
birde şantiye suyu var galiba :)
ben bilmiyorumda...
iyi günlerde otur canımm..yerleştik canım ama eksik gedik bitmiyor bir türlü. bebişimde iyi yeni evimizde doğumgünü yaptık çok güzeldi. facede beni kabul ettiysen resimlerine bak. gelinlik giydirdik. çok güzeldi herşey. burdan aldımı arkadaşın ev. aldıysa hangi bloktan. keşke arasaydın görüşseydik ya. özelden nomu yazıom sana. yolun düşerse ara şekerim. öptüm.
allah yardımcın olsun canım bu soğuk havalara kaldı desene temezilk işin..selam kızlar
bende çok şükür
toparlanmalar başladı
maymis hoşgeldin
ve memnun kaldın mı?
oyyy geçmiş olsun fena hastalık var etrafta dikkat etsekte oluyorlar,aynı anda yazmışız canım birbirimize:)
yukarıda belirttim kısmetse bu haftasonu
benim şu an evimdede d.gaz yok.
biz şimdiden başladık elektriğe yüklemeye.
hasta olmasın diye uğraştık kuzuma ama
2 gündür ateşli
şu çocuklar işin gücün vaktini nede güzel biliyorlar
arkadaşım sen baya bilgilisn bu konuda deneyim olmuş sende:))Canım şantiye demek normalinden 3 kat fazla fatura demek.Biz şuanda kuyu suyu kullanıyoruz, elektriğin farkını da şirket ödüyor. Çünkü bizim sorunumuz değil ki alsın evlerine oturma iznini, bize ne? Sizlerde kabul etmeyin canım. Ayrıca voltaj ayarlayıcı olması lazım sitenizde yada evinizde şantiye elektirği kullanacaksanız çünkü beyaz eşyaların, özellikle kombin hasara uğrayabilir, yüksek gerilimden.
günaydın kızlar.... :)
iyi günlerde otur canımm..
allah yardımcın olsun canım bu soğuk havalara kaldı desene temezilk işin..
yardıma gelen varmı akraba arkadaş gibi?
oyyy geçmiş olsun fena hastalık var etrafta dikkat etsekte oluyorlar,
umarım kısa zamanda iyileşir berracık..
arkadaşım sen baya bilgilisn bu konuda deneyim olmuş sende:))
bu arada sevcancım bu hafta bizim siteye gittik balkona bir çıktım senin ev karşımda:) tabi doğru tahmin ettiğim apartmansa:)
maymisin aldığı neresi canım? her yer apartman doldu karıştırıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?