Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
öncelikle allah kolaylık versin canım. bir giriştinmi oluyor valla stres yapma sakın. ulus nakliyatla canım. memnun kaldım. kırılan eden ezik felan yok. am büyük bir biblo ve birkaç değerli kırılacak eşyayı biz kendi arabazmızla getirdik. çabukta taşıdırlar. tavsiye ederim. ayy keşke yakın olaydı evlerimiz gider gelirdik yahu demi.

bizde ulusla anlaştık gibi bişey
kısmetse en uygunuda oydu zaten
ne kadara taşınıdlar
bide neleri topladın neleri bıraktın toplamaları için?
maalesef arabam yok
eğer aracın varsa çevre yolundan yine yakınım szilere
dümdüz yol
beklerim her zaman

açılmadı canım bu hafta sonu diyorlar bakalım. elektriğe dayandık nolcak bilmem. üşütmüyorum minnoşu ay sonu babası üşüyecek hehe:)) ismail bey göstermedimi evi. gelseydin keşke.

Elektrik ücretsizmiş nasılsa bol bol yak canım. Kısma hiç
B blok dedi sanırım sizin evi. çat kapı gelmemiz uygun olmazdı :) Telefon non olsaydı bahçeye in görüşelim diyecektim ama.
Kısmet başka güne inş. Ama bende beklerim bak.

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin arkadaşım. Yapabileceğimiz bir şey varsa pazar günü aklında olalım olur mu.
Bir taşın yerleş. Evinde aldığın her nefesi mutlulukla çekeceksin içine oh değdi diyeksin :)

Son düzenleme:

oyyy kıyamam yaa hep böyle olur nedense.

Ayy inanmıyorum yaa. Demekki tek bende yokmuş. Ben şimdiye kadar başkasının sahip olduğu hiç bir şeyi kıskanmadım, özendim sadece, Biliyorumki Allah istediği zaman verecektir dedim, hep en güzellerini sevdiklerim için diledim, isteklerime de belki zahmetlerle kavuştum ama çok şükür kavuştum.
dostun iyisi iyi günde belli olur diye düşünürüm. Çünkü kötü günde nasıl ağladığımı görmek için yanımda olanlar olabiliyor. Ama iyi günde kendi fesatlıklarını göstermemek adına karşımıza çıkamıyorlar.
Hİç ağlama, ama sinir ol canım, ol ki unutma bu günleri...

Bu arada biraz önce aradı bu bahsettiğim arkadaşım. :) Bugün kocası ev anlaşmasına gidecekmiş daire beğenmişler nilüfer tarafından. Evi anlattı güzel diye. Yanlız ev yüksek girişmiş. Hayırlısı olsun, bugün bunu alırsın ileride daha iyisini dedim.

Allah kolaylık versin arkadaşım. Yapabileceğimiz bir şey varsa pazar günü aklında olalım olur mu.
Bir taşın yerleş. Evinde aldığın her nefesi mutlulukla çekeceksin içine oh değdi diyeksin :)

sağol arkadaşım.
düşünmen yeterli...

unutmuyorum dediğim gibi...
günü gününe söylediği yaptığı acıttığı herşey aklımda...
hani derler yaptığın iyiliğide
gördüğün kötülüğüde unut diye
yapıp gereği unutamıyorum
ne iyiliği ne kötülüğü
hepsi saklıdır bende

iyi bari arkadaşın en alsında kurtulsun komplekslerinden.
ama ona bile takar yüksek girişmiş diye:):):)

İnsan en yakınlarından beklemediği tavırlar görünce gerçekten üzülüyor.

Bir ev aldık çevremde doğru düzgün insan kalmadı. Ben ne zorluklarla borç ödüyorum bilen yok. Minicik çocuğumu kar kış demeden sabahın köründe evden çıkarıyorum bilen yok. Bayramda akrabalara gittik nasıl alabildiniz hem ev hem araba diyip dudak büküyor insanlar. Bende bırakın da alalım artık 5 yıllık evliyiz ikimizde çalışıyoruz, Yetmedi kocam 3 ay evin yolunu unuttu ek iş yaptı, Allah çabalayan herkese nasip etsin dedim.

Ne dertelnmişim bende :))))

Son düzenleme:
elektrikler bedava değilki canım ya aksine dahada pahalısı şantiye elektriği ödeyeceğiz.

Ben dortcelik cocuk hastanesine yakinim. sen ne tarafta oturuyosun cnm[/QUOTE]

bende özlüce metro istasyonun oradayım cok yakınmısız

slm arkadaşlar. biz taşındık biliyorsunuz. tt net iptal oldu vınn aldık ama çok yavaş o yüzden hiç nete giresim yok. yakında ttnete geçince bol bol yazarım. bir selam edeyim dedim. herkese sevgiler.
A.s yeni evinde güle güle otur canım hayırlı olsun

Gözün aydın canım hazırlıklar başlamış.İnşallah herşey yolunda gider ve evine yerleşirsin güle güle otur arkadaşım

A.s yeni evinde güle güle otur canım hayırlı olsun

Gözün aydın canım hazırlıklar başlamış.İnşallah herşey yolunda gider ve evine yerleşirsin güle güle otur arkadaşım

hoşgeldin baharım
inşallah rahatla taşınır huzurla otururum.
sen nasılsın bu arada?

elektrikler bedava değilki canım ya aksine dahada pahalısı şantiye elektriği ödeyeceğiz.

Biz şantiye elektriği ödemiyoruz. Farkını Ali bostancı ödüyor,
Sizdeyse, ismail, taşınanlardan elektrik parası almayacağız henüz, çünkü devam eden inşaatlarımız var dedi. Bende aa ben olsam bütün kış klima yada elektrik sobası çalıştırırdım dedim. Yani alacaklarsa da normalden hesaplanır yine bizim gibi. Sorsana İsmail beye, çok yükleniyoruz mecburen elektriğe, durum ne olur acaba diye,
eğer şantiyeden ödeyeceksiniz derse ki, baştan kabul etmeyeceğini bunun sizi ilgilendirmediğini söyle. Çünkü şantiye elektiriği kullanan arkadaşım 2 ayda 650 TL ödemiş.

bu şantiye elektriği nasıl oluyor ki?
birde şantiye suyu var galiba :)
ben bilmiyorumda...

Canım şantiye demek normalinden 3 kat fazla fatura demek.Biz şuanda kuyu suyu kullanıyoruz, elektriğin farkını da şirket ödüyor. Çünkü bizim sorunumuz değil ki alsın evlerine oturma iznini, bize ne? Sizlerde kabul etmeyin canım. Ayrıca voltaj ayarlayıcı olması lazım sitenizde yada evinizde şantiye elektirği kullanacaksanız çünkü beyaz eşyaların, özellikle kombin hasara uğrayabilir, yüksek gerilimden.

iyi günlerde otur canımm..
allah yardımcın olsun canım bu soğuk havalara kaldı desene temezilk işin..
yardıma gelen varmı akraba arkadaş gibi?
oyyy geçmiş olsun fena hastalık var etrafta dikkat etsekte oluyorlar,
umarım kısa zamanda iyileşir berracık..

arkadaşım sen baya bilgilisn bu konuda deneyim olmuş sende:))
bu arada sevcancım bu hafta bizim siteye gittik balkona bir çıktım senin ev karşımda:) tabi doğru tahmin ettiğim apartmansa:)
maymisin aldığı neresi canım? her yer apartman doldu karıştırıyorum artık..

Hadi canım o kadar gözüküyor mu? :))) Neyse bir bakmışsın, balkonlar birbirine bakıyor ben sana çağrı atarım, balkona çıkarsın sonra oklavaya fanilamı bağlar sallarım, bana kahveye gelirsin

Sizin evler nuripekin arkasındakiler mi?
İnşaat bitmiş bu durumda. Evin içine başlamışlar mı?
Varmı inşaat firmanızın sitesi. Link versene bakayım neredeymiş.

Maymişimki pazara yakın olan Bostancı Reel Evleri var orası canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…