nur ipek sizin sağınızda kalıyor sanırım biz solunzda, yani köprünün hemen karşısı bizim yanımızda demirci var...Hadi canım o kadar gözüküyor mu? :))) Neyse bir bakmışsın, balkonlar birbirine bakıyor ben sana çağrı atarım, balkona çıkarsın sonra oklavaya fanilamı bağlar sallarım, bana kahveye gelirsin
Sizin evler nuripekin arkasındakiler mi?
İnşaat bitmiş bu durumda. Evin içine başlamışlar mı?
Maymişimki pazara yakın olan Bostancı Reel Evleri var orası canım.
nur ipek sizin sağınızda kalıyor sanırım biz solunzda, yani köprünün hemen karşısı bizim yanımızda demirci var...
evin içine başlanmadı canım 7 bolaktan oluşuyor ya sadece 2 sinin inşşat yapımı bitti diğerlerine başlandı ama 3 katlı 4 katlı 2 katlı şkilde devam ediyor..
hepsine aynı anda başlandı şuan 5 blok kaldı örnek daire bile yok henüz..
yani biz 4 seneye taşınamayız gibi :))
maymis bimin oradaki ali bostancılarda anladımm balık kolantası var hani..
bize uzakmış ya tüh:))
canım biz f bloktan almıştık ön taraf uludağı görüyor, yatak odamız üst terasta hiltonu ama tam karşımıza yani bizim sitenin arkasına bir site daha başlandı..
ve bizim uludağ manzarımız kapanacak gibi duruyor..uzun lafın kısası c bolğa geçmek istiyor benim koca cadde boyu önü kapanmayacak diye,,
orasıda ön tarafı hiltona bakıyor diğer tarafı alt tarafı görüyor yani şuan f deyiz diyemiyorum bakalım bu hafta belli olacak:)
ne hiltonmuş beeeeeee
ben ikinizin arasındayım :) yine o kadar uzak değiliz ya. 1 km falandır.
Yıldırım'ı birlikte dönüştürecekler
döner kulel falan demiş özgen keskin.
geleceğin çekirgesi diyor:)
bize çok dediler oradan almayın millet mh ne uçakta inse öyle kalır dediler b.. yesinler şimdi
hayırlısı olsun canım. c blk dediğiniz tam bizim dairenin konumu. Demirtaş+hilton.
Uludağ diye bizdende seçenler olmuş ama dediğin gibi sadece apartmanları görüyor. Size tavsiyem yola sıfırsa c blk u seçmeyin çok fazla gürültü oluyor((
Hadi canım o kadar gözüküyor mu? :))) Neyse bir bakmışsın, balkonlar birbirine bakıyor ben sana çağrı atarım, balkona çıkarsın sonra oklavaya fanilamı bağlar sallarım, bana kahveye gelirsin
Sizin evler nuripekin arkasındakiler mi?
İnşaat bitmiş bu durumda. Evin içine başlamışlar mı?
Varmı inşaat firmanızın sitesi. Link versene bakayım neredeymiş.
Maymişimki pazara yakın olan Bostancı Reel Evleri var orası canım.
c bloğun önü caddeye sıfır değil önüne yürüyüş alanı park vs olacakmış yani site dışı orası ve park gözküyor projede, ama ya önüne bir apartman dikilse al sana manzara:)
eşimde dereye 50 metre yakınlıkta bir alana bina dikmek yasak diyor offffff bilmiyorum ben bıraktım kısmet diyorum..
hayırlısı ne ise o olsun benim için farketmiyor dairem olsunda isterse önü kapalı olsun diyenlerdenim:)
sizin kaçıncı kat canım??
bu arada ben kahvaltı etmedim bir çay koyup işe koyulayım öptüm seni..
ay daha yeni gördüm canım asilkent iyizaman inşaat link vermeye çalışayım bakim
link veremedim ama resim var:))Eki Görüntüle 552179
sevcancım günaydın. baharcım tşk ederim, semihacım şantiye elktrği sevcanın dediği gibi aha pahalı kaç kat bilmiyorum ama. ya sevcan ama bize en başta dediler böyle böyle inş. tamamı 1 yıl daha sürecek böyle olacak diye. sizin site hemen bitti ya belki o yüzden farklılıklar olabilir ama fark konusunu konuşacağım ismail beyle önce t sağolasın. su ise bedava olacak 1 yıl. ücret almayacaklar. ama dediki ismail inş. bitinde uedaşa başvurup ben farkımı istiyorum benden şantiye elkrt. yansıttınız deyip geri alabilirsiniz demişti. bu arada buraya trafo yapıldı. tedaşa abonelikler pzt verildi. saatler 1 ay önce takıldı. abonelikle tamamlanınca tedaş saatleri okuyup yazacakmış. biz buraya ödemeyeceğiz bişey yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?