Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
nur ipek sizin sağınızda kalıyor sanırım biz solunzda, yani köprünün hemen karşısı bizim yanımızda demirci var...
evin içine başlanmadı canım 7 bolaktan oluşuyor ya sadece 2 sinin inşşat yapımı bitti diğerlerine başlandı ama 3 katlı 4 katlı 2 katlı şkilde devam ediyor..
hepsine aynı anda başlandı şuan 5 blok kaldı örnek daire bile yok henüz..
yani biz 4 seneye taşınamayız gibi :))

maymis bimin oradaki ali bostancılarda anladımm balık kolantası var hani..
bize uzakmış ya tüh:))

Hadi canım inşallah o kadar uzun sürmez, ağzından yel alsın.
Biliyorum demirciyi, hemde bizim balkon tam o firmayı görüyor. Hiltonu görüyor bizim ev :)))
Sizin ne tarafa bakıyor daireniz bizemi yoksa hiltonamı.
:) yakınız canım ya.
Evet maymişin evi o balık lokantasının orası canım.

Son düzenleme:
canım biz f bloktan almıştık ön taraf uludağı görüyor, yatak odamız üst terasta hiltonu ama tam karşımıza yani bizim sitenin arkasına bir site daha başlandı..
ve bizim uludağ manzarımız kapanacak gibi duruyor..uzun lafın kısası c bolğa geçmek istiyor benim koca cadde boyu önü kapanmayacak diye,,
orasıda ön tarafı hiltona bakıyor diğer tarafı alt tarafı görüyor yani şuan f deyiz diyemiyorum bakalım bu hafta belli olacak:)

hayırlısı olsun canım. c blk dediğiniz tam bizim dairenin konumu. Demirtaş+hilton.
Uludağ diye bizdende seçenler olmuş ama dediğin gibi sadece apartmanları görüyor. Size tavsiyem yola sıfırsa c blk u seçmeyin çok fazla gürültü oluyor ((

ne hiltonmuş beeeeeee

aynen...
Bizim eve gelenler önce salona geçiyorlar eviniz iyiymiş güzelmiş vs.
Balkona çıktıklarında ayyy bittim balkon süper falan diyorlar. Herkesten aynı tepki, önü de yemyeşilya. Birde O gözüken bina neeee??? Bizde Hilton hoteli

Son düzenleme:
geleceğin çekirgesi diyor:)
bize çok dediler oradan almayın millet mh ne uçakta inse öyle kalır dediler b.. yesinler şimdi

Bize de çok dediler :) yesinler vallahi.
Biz gelişecek umuduylada almadık aslında, her yere yakın diye aldık, çarşı, merkez, annemler falan ama çarşıya 7 aydır sadece 2-3 kez gittim :))))
kızz bu arada gökdere pazarına gidiyormusun :) ben geçenlerde izinliydim ya ilk defa gittim ama çok beğendim çok uygun ve de şık şeyler vardı.

Son düzenleme:

c bloğun önü caddeye sıfır değil önüne yürüyüş alanı park vs olacakmış yani site dışı orası ve park gözküyor projede, ama ya önüne bir apartman dikilse al sana manzara:)
eşimde dereye 50 metre yakınlıkta bir alana bina dikmek yasak diyor offffff bilmiyorum ben bıraktım kısmet diyorum..
hayırlısı ne ise o olsun benim için farketmiyor dairem olsunda isterse önü kapalı olsun diyenlerdenim:)
sizin kaçıncı kat canım??
bu arada ben kahvaltı etmedim bir çay koyup işe koyulayım öptüm seni..

ay daha yeni gördüm canım asilkent iyizaman inşaat link vermeye çalışayım bakim

Sanmıyorum önünün kapatılacağını sizin apartmanın Eşinde de öyle diyormuş, olsa da gerekli boşluğu bırakmak zorundalar. Ona bakarsan bizim hemen önümüzede avm olacakmış Napalım olursa olsun :) Güneşimiz engellenmesinde.
Bizim 5. kat canım son kat yani.
Afiyet olsun size. Arda paşayıda öp :)

Kaderim görüyorum... görüyorummmm.. Süper canım yaa süs havuzunuzda Var Allah bir an evvel içine girmeyi nasip etsin.
Detaylı bakıyorum şimdi.

sevcancım günaydın. baharcım tşk ederim, semihacım şantiye elktrği sevcanın dediği gibi aha pahalı kaç kat bilmiyorum ama. ya sevcan ama bize en başta dediler böyle böyle inş. tamamı 1 yıl daha sürecek böyle olacak diye. sizin site hemen bitti ya belki o yüzden farklılıklar olabilir ama fark konusunu konuşacağım ismail beyle önce t sağolasın. su ise bedava olacak 1 yıl. ücret almayacaklar. ama dediki ismail inş. bitinde uedaşa başvurup ben farkımı istiyorum benden şantiye elkrt. yansıttınız deyip geri alabilirsiniz demişti. bu arada buraya trafo yapıldı. tedaşa abonelikler pzt verildi. saatler 1 ay önce takıldı. abonelikle tamamlanınca tedaş saatleri okuyup yazacakmış. biz buraya ödemeyeceğiz bişey yani.

İyide o saat mevzusu değilki. Saat bizimde ayrı her dairenin kapısında. Ama elektrik hala A.bostancı inş. üzerine, bizler kendi üzerlerimize aldığımızda ancak direk tedaşa ödeme yaparız. Saatlerden bakarak kimin ne kadar elektrik kullandığını belirliyorlar. Bize de ayrıca söylediler belli bir zaman şantiye elektriği diye, onu söylemelerinin sebebi voltaj ayarlanması yapılamıyor eşyalarınıza dikkat edin gibilerindendi sanırım. Şuanda voltaj ayarlayıcı var bizim sitede, çok şükür birşey duymadık biz. O dediğini kv. demlerde yaptı, şantiye elektriği ödemişlerdi ama saat onların üzerineydi uedaşa başvurup geri aldılar parayı oturum izni çıktıktan sonra, Siz konuşun, Yüksek ödemek zorunda değiliz diye, hatta elektrik ödemeyeceğiz böyle olursa deyin. Bizim sitedekiler öyle yapmış Elektrik onların üzerine olduğu için kabul ettiler mecburen. Hatta geçerseniz oradan yıldırım 2 sitesinede sorun elektriği nasıl ödüyorsunuz diye.
Bi reel evlerindekiler mi kurtaracakmış a.bostancıyı.

Bu arada sizede beyaz eşya hediye ettiler mi? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…